Sabanci University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Med videnskab, teknologi og sociale strukturer, der udvikles dag for dag, har verden brug for mere kvalificerede personer, der besidder den viden og de færdigheder, der kræves for at forfølge en karriere overalt i verden. I bevidsthed om dette presserende emne besluttede Sabancı-gruppen i 1994 at oprette et "verdensuniversitet" ledet af Sabancı-fonden. Frøene fra Sabancı University, Sabancı-gruppens mest omfattende sociale ansvarsprojekt inden for uddannelsesområdet, blev sået sommeren 1995 på en søgekonference. Lige lige nu er Sabancı University det højest rangerede tyrkiske universitet på THE World University rankings og kun et af de to tyrkiske universiteter, der rangerer til top 500.

Sabancı Holding er en strategisk porteføljevirksomhed, der fokuserer på at skabe værditilvækst med koncernens økosystem og prioriterer en højtydende kultur. Sabancı-koncernens virksomheder opererer i øjeblikket i 12 lande. Sabancı Group har 70 virksomheder og 60.000 ansatte. Disse virksomheder har samlet bidraget væsentligt til udviklingen af Tyrkiets økonomi. Sabancı Holdings egne aktier såvel som aktierne i dets 11 datterselskaber er noteret på Borsa Istanbul (BIST) og udgør 8,1% af den samlede markedsværdi på det tyrkiske aktiemarked.

Med sit fakultet i verdensklasse, globalt rangeret uddannelse i engelsk og overkommelige undervisningsgebyrer sammenlignet med tilsvarende rangerede universiteter over hele verden, er SU stedet at studere i Tyrkiet. Universitetet tilbyder også stærke stipendier til studerende i alle nationer og alle uddannelsesområder, hvilket garanterer en tilgængelig uddannelse af høj kvalitet for alle. SU tilbyder alle programmer på sin grønne campus i Tuzla, Istanbul, Tyrkiet.

Uddannelse

Universitetet tilbyder en tværfaglig uddannelse på tværs af sine tre fakulteter med elleve bacheloruddannelser. På SU har studerende mulighed for at vælge deres hovedfag efter deres første eller andet studieår. Dette giver studerende mulighed for at beslutte, hvilket program de skal studere på universitetet med større forståelse for videregående uddannelse og om deres egne akademiske og karriereinteresser og talenter.

Forskning

Sabanci University positionerer sig som et af de mest innovative og forskningsorienterede universiteter i Tyrkiet. Som en del af sin filosofi sigter universitetet mod at rette sin forskningsindsats primært mod anvendt og strategisk forskning med det formål at fremme viden, støtte undervisning og bidrage til samfundets fremskridt. Universitetet kan prale af et stort antal laboratorier og forskningscentre, herunder det mest avancerede nanoteknologiske forsknings- og applikationscenter i regionen. SU har også den højeste forskningsindkomst pr. Fakultetsmedlem blandt alle tyrkiske universiteter.

SU i numre

 • 5000+ studerende
 • 1:11 Fakultet / studerendes forhold
 • 12.500+ alumner
 • 10% internationalt studerende organ
 • 96% placeringsgrad lige efter eksamen
 • 102 laboratorier, 8 forskningscentre, 2 fora
 • 280+ top-rangerede partnere til udvekslingsstudier over hele verden

Karriereudsigter

Kandidater fra Sabanci University er meget værdsatte på tværs af alle sektorer og mange lande både professionelt og i akademiet. 96% af kandidaterne finder beskæftigelse inden for et år efter deres eksamen. 81% af de samlede alumner forfølger professionel karriere i kendte virksomheder. Unilever, Accenture, Procter & Gamble, Ford og Deloitte & Touche er blandt de virksomheder, som vores alumner arbejdede for.

SU-eksamensbeviset er også værdifuldt, hvis du ønsker at forfølge en akademisk karriere. Universiteterne, som vores kandidater valgte som deres destinationer for forskerskolen, inkluderer Carnegie Mellon University, University of California, Politecnico di Milano, Boston University, Harvard University, Brown University, Stanford University og University of Massachusetts.

Hver SU-studerende skal have obligatorisk praktik inden eksamen. Karriereudviklings- og praktikkontoret for SU, der leverer karriererådgivning til studerende, bringer også en masse job- og praktikmuligheder over hele verden for SU-studerende og afholder rekrutteringsbegivenheder på campus med kendte virksomheder.

Campus faciliteter

 • Indkvartering på campus med eget badeværelse
 • Sundhedscenter
 • 24/7 åbent informationscenter (bibliotek)
 • Fuldt udstyret Sportscenter
 • Performing Arts Center
 • Spisestue, caféer og restauranter
 • Marked
 • Bank
 • Kosmetikbutik
 • Frisør
 • Sundhedscenter

Placeringer

Istanbul

Address
Sabancı University, Orta Mahalle, Üniversite Caddesi
No: 27 Tuzla

34956 Istanbul, Istanbul, Tyrkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig