TED University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

TED

Mustafa Kemal Atatürk, grundlæggeren af ​​Tyrkiet, som troede på den afgørende betydning af uddannelsens rolle for moderniseringen af ​​landet, udtalte i sin tale ved indvielsen af ​​den tyrkiske store nationalforsamling i november 1925, at for at nå frem til Målsætningen for et moderne uddannelsessystem i Tyrkiet var, at der var behov for inddragelse af den private virksomhed. Turkish Education Association blev grundlagt den 31. oktober 1928 på baggrund af denne vision og i tråd med Atatürks og hans venners banebrydende indsats. Den 12. december 1939 blev den tildelt den juridiske status af 'Association for Public Good' ved afgørelse fra kabinettet.

Som anført i anden charterklausul er præsidenten for Den Tyrkiske Republik Guardian of the Turkish Education Association. TED er en veletableret civilsamfundsorganisation, der yder stipendier til vellykkede studerende med begrænset indkomst, åbner skoler og sovesale med fremmedsprog som undervisningsmateriale både i Tyrkiet og i udlandet, bygger videnskabelige platforme for at fremme indsatsen for at bringe uddannelsesniveauet i Tyrkiet på linje med nutidens verdensstandarder skaber opmærksomhed omkring problemerne i uddannelsessystemet i Tyrkiet og dets mulige løsninger og bidrager til formuleringen af ​​tyrkisk uddannelsespolitik. Fra nu af har TED 38 skoler, 2 repræsentationskontorer, en sovesal, et alumni kontor og mange sportsforeninger tilknyttet skolerne.

TEDU

TED Universitet (TEDU) blev oprettet i 2012 af den tyrkiske uddannelsesforening (TED), som har været banebrydende for udviklingen af ​​uddannelse i Tyrkiet siden 1928. TEDU er en progressiv akademisk institution, der tilbyder en integreret tilgang til videregående uddannelser og en højkvalitets studentfokuseret pædagogisk oplevelse. Gennem akademisk stringente kursusarbejde, dynamisk undervisning, meningsfuld forskning og et utal af muligheder for studerende til at engagere sig i ind-og udland søger vi at opbygge et forskelligartet samfund af socialt ansvarlige, globalt indstillede, livslange elever.

Vi inviterer hermed eleverne til aktivt at deltage i miljøet med konstant læring og produktion på TEDU og at nyde privilegiet at være TEDU-studerende med masser af stipendier.

Mission og vision

  • Etablere skoler, der tilbyder højkvalitetsuddannelse på tyrkisk og fremmedsprog.
  • Udvid erfaring til alle niveauer af uddannelse fra førskole til universitetsniveau over hele landet.
  • Tilby boliger til studerende og støtte uddannelsen af ​​vellykkede studerende i økonomisk behov ved at yde landsdækkende stipendier.
  • Opret videnskabelige platforme for at tage tyrkiske uddannelsesstandarder til moderne niveauer.
  • Udvid aktiviteter fra det civile initiativ til internationale platforme også.
  • Gennemføre forskningsprojekter for at øge social bevidsthed om problemer og løsning for det eksisterende uddannelsessystem.
  • Tag en aktiv rolle i formuleringen af ​​den tyrkiske uddannelsespolitik.

Placeringer

Ankara

Address
Ziya Gökalp Caddesi No:48 06420, Kolej Çankaya ANKARA
Ankara, Ankara, Tyrkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig