Apollon Hochschule

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Siden starten i 2005, er blevet den nationalt anerkendte APOLLON University of Health Economics om fjernundervisning (Bachelor, mester og certifikat Kurser) Specialiseret til sundhedssektoren. Den prisbelønnede universitet baseret på Bremen tilhører den magtfulde Klett gruppe, Som også omfatter den Euro-FH tilhører. Den unge universitet ser frem til adskillige priser som "mest populære Fernhochschule" og "korrespondance løbet af året 2014". cirka 400 Bachelor- og Master kandidater er blevet vedtaget, og stigende. I øjeblikket er der omkring 2.500 studerende på Fernhochschule indskrevet. Voksenuddannelse er vigtigt for os! Ikke kun hele kurser tilbud APOLLON Hochschule på, men enkelte kurser i form af vores certifikat Kurser, Vælg mellem ni Bachelor- og Kandidatuddannelser samt 31 certifikat kurserSom overvåges af tre forskellige fakulteter. For detaljerede oplysninger om vores tjenester og ansøgningsprocessen vi give dig glæde. ved APOLLON Hochschule Du kan kvalificere dig opdateret og på akademisk niveau: En gennemprøvet kombination af når som helst, hvor som helst studere materialer giver du begynder uden skole en fleksibel fjernbetjening studerer ved siden af ​​deres arbejde og endda en undersøgelse. Deres tilstedeværelse er derfor ikke som i andre universiteter kræves i hvert kursus, da vi har kun nogle få klasseværelse sessioner. Udgangspunktet for fundamentet var et presserende behov i industrien for at akademiske sundhed ledere.

FIBAA akkrediteret Universitetet er åben for dig et kompetencecenter for sundhedsvæsenet industrien, som er karakteriseret ved konstant overførsel af knowhow fra forskning med industrien. Kvaliteten af ​​kurserne har FIBAA testet og bekræftet: Næsten alle bachelor- og kandidatuddannelser i APOLLON University er FIBAA akkrediteret. En vellykket akkrediteringsproces er et bevis for kvalitet og viser dig sikker på, at det faglige niveau, det professionelle relevans og markedets accept er givet kurserne.

Din universitetet som et glimrende valg for voksenuddannelse At du gå galt med en undersøgelse på APOLLON Hochschule ingenting, vil du se ikke kun staten anerkendelse af kurser og være godkendt af Federal Agency for fjernundervisning (ZFU), men også adskillige priser: I øjeblikket universitetet er, ifølge portalen FernstudiumCheck.de for tredje gang i træk populær Fernhochschule Tyskland. I betragtning af den Bachelor of Science Nursing Management er blevet udnævnt i afstemningen publikum ved Forum fjernundervisning for "korrespondance løbet af året 2014". Også i de seneste år, har universitetet selv, sine elever og vejledere allerede modtaget mange priser for deres resultater. Blandt Katrin Scherer, som i 2010 blev hædret med titlen "Remote elev af året" af Industry Forum fjernundervisning for deres resultater.

I foråret 2013, den Fernhochschule glad for du tre priser: For det første, de modtog undersøgelsen præmie fjernundervisning i kategorien "Offentliggørelse Year" for bogen "fjernundervisning multimedie og mobil" af Andrea Feddersen, der er udgivet af APOLLON University Press. For det andet Professor var Viviane Scherenberg, dekan APOLLON University, for "Tutor of the Year" valgt. Desuden blev studerende på APOLLON University tildelt Unikosmos Marketing Award.

Så vi gentagne gange bekræftet, at vores undersøgelse koncept passer vores mest erhvervsaktive studerende, og vi er som APOLLON Hochschule i voksenuddannelse på rette spor. Vores udvalg af begivenheder er stort, og vi er glade for, men se undersøgelsen egnet til dig eller den rette uddannelse!

Placeringer

Tyskland Online

Address
Tyskland Online, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig