CODE University of Applied Sciences Berlin

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

CODE er et Berlin-baseret statsakkrediteret universitet for anvendt videnskab, der tilbyder bacheloruddannelser inden for digital produktudvikling.

Nogle gange har gode ideer brug for et årti til at modnes

Da Thomas Bachem - selvuddannet softwareingeniør og designer - søgte efter uddannelser for at fremme hans bestræbelser som internet iværksætter, var han skuffet over at se, at det akademiske landskab hovedsagelig er fokuseret på de aldrig skiftende grundlæggende principper for datalogi, i stedet for af de spændende nye muligheder for internettet og dets muligheder.

Han besluttede at studere økonomi på en privat handelsskole i Köln, hvor han oplevede det første radikale kørsel til at anvende akademiske teorier til den virkelige verden og et personligt, støttende læringsmiljø. Ud af både hans frugtløse søgning efter et virkelig anvendt software-engineering program og hans revolutionerende oplevelse på det private universitet, blev ideen om CODE født: CODE ville være til Computer Science, hvad erhvervsskoler er til klassiske økonomi programmer.

Et årti senere havde Thomas allerede grundlagt flere vellykkede internetopstart. Som iværksætter og arbejdsgiver har han igen og igen opdaget, at gode softwareingeniører, designere og produktledere - nøglekilderne for ambitiøse digitale virksomheder - er en sjælden ressource i Europa og Tyskland, især fordi klassiske universitetsprogrammer sjældent kvalificerer unge mænd og kvinder til udfordringerne i den nye økonomi.

Underbygget af det akademiske samfund

Vores akademiske råd giver os de nyeste indsigter i vores faglige forskning, et stærkt slips til det videnskabelige samfund og årtier med erfaring i at skabe meningsfulde læringsmiljøer. De hjælper os med at identificere de professorer, forskere og foredragsholdere, der deler vores drivkraft for excellence, vores fælles mission og understøtter vores uddannelsesmæssige tilgang.

På en mission for at styrke fremtidens digitale pionerer

CODE tilbyder en projektorienteret og udfordringsbaseret læringserfaring, som stimulerer personlig vækst og gør det muligt for eleverne at udvikle faglige kompetencer såvel som kommunikative og sociale færdigheder. CODE støttes af to dusin af Tysklands mest berømte internet-iværksættere og giver en indkomstbaseret forsinket undervisningsmodel for at tiltrække de mest talentfulde studerende uanset deres personlige økonomiske baggrund.

Placeringer

Berlin

Address
Lohmühlenstr. 65
12435 Berlin Berlin, Berlin, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig