Cambridge International Business College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

At studere på Cambridge International Business College

I øjeblikket tilbyder Cambridge International Business College 4 forskellige kurser.

Tre af disse undersøgelser er gennemført i samarbejde med Anglia Ruskin University i Cambridge / England. Når undersøgelser BA (Honours) International Virksomhedskommunikation, 5. og 6. semester på University of Central Lancashire i Preston / England er afsluttet.

Uanset hvilket kursus du vælger, vil du, forventer sikkerhed i forbindelse med medarbejdere og medarbejdergrupper af dig i dit arbejde for virksomheden.

Gennem dine studier i seminar grupper, hvor du arbejder tæt sammen med de studerende til at lære og praktisere konstruktiv teamwork.

Teamwork er en vigtig og meget eftertragtede sociale færdigheder, som du kan erhverve gennem foredrag og læse lidt, men mest praktisk i din studiegruppe.

The Cambridge International Business College er en bekymring, du også forberede din rolle som fremtidig leder, mens de studerer.

Ved at skabe præsentationer og præsentationer af seminar papirer, som en del af lektionen i din semester gruppe, vil vi give dig mulighed for at øve udendørs taler og foredrag - selvfølgelig også på engelsk, så du føler dig sikker som i international kommunikation og præsentationer.

Erfaringen viser, at du her vinder suverænitet og sindsro. Egenskaber, som du får brug for i din fremtidige erhvervsaktivitet og placering.

Din billet til international ledelse

De første 4 semestre af dine universitetsstudier foregår i Freiburg på Cambridge International Business College.

For den 5. og 6. semester af forandringer finder sted på Anglia Ruskin University i Cambridge / England eller UCLan University of Central Lancashire i Preston / England (Program "International Virksomhedskommunikation").

Den Bachelor of Arts / Bachelor of Science med tilføjelsen "Honours", som du vil fuldføre dine studier på Anglia Ruskin University i Cambridge og University of Central Lancashire i Preston / England, tilbyder en international undersøgelse med de bedste karrieremuligheder for dit fremtid.

En postgraduate kandidatuddannelse kan være afsluttet i Cambridge eller Preston, inden for blot 1 år efter vellykket bachelorgrad.

Studere BA / B.Sc., afsluttes med den britiske universitet eksamensbevis, som er udstedt af staten University i England i en ceremoni, den "Graduation". Til dette formål, som regel også familiemedlemmer og venner er inviteret.

The Cambridge International Business College, forbereder dig under dine studier forud for din fremtidige rolle som leder.

Moderne, venlig atmosfære og traditionsrige bygninger

En ting er sikkert: En behagelig atmosfære bidrager til succes for dine studier på.

The Cambridge International Business College har til huse i den østlige fløj af Hermann Herder Verlag bygning.

Den Freiburg generelt "Herderbau" sagde forlag dominerer Freiburg distriktet Neuburg. Det blev bygget i årene 1910-1912 i henhold til design og ideer arkitekten Max Meckel i nybarok stil og indtager en hel gade firkant. Herfra kan du nå på blot et par minutter midt i universitetsbyen Freiburg.

De lyse og moderne udstyrede auditorier, den rummelige fællesrum med tekøkken, komfortable siddepladser og et moderne computer-området, vil give et vellykket studie i en behagelig atmosfære.

Den livlige by Freiburg med middelhavsstemning har meget at byde på

Talrige kulturelle arrangementer, hyggelige cafeer i den gamle by, øl haver under store gamle træer, Baden gæstfrihed og ikke mindst den charmerende karakter af Schwarzwald - Freiburg er på alle årstider et meget beboelig og elskelige by.

Også med hensyn til din fremtid byder Freiburg, beliggende i midten af ​​grænsen trekant, hvor Tyskland, Frankrig og Schweiz mødes, optimale måder at få international erfaring.

Byen bruger sin strategiske placering for en transnational økonomisk samarbejde i "Regio", især med byerne Colmar (F) og Basel (CH), hvor store globale virksomheder er baseret på.

Velkommen til Cambridge International Business College!

Placeringer

Freiburg

Address
Hermann-Herder-Straße 4
D-79104 Freiburg, Baden-Württemberg, Tyskland
Telefonnummer
undefined

Cambridge

Address
Cambridge, England, Det Forenede Kongerige