Læs den officielle beskrivelse

DEKRA | Hochschule für Medien er et statligt anerkendt universitet akkrediteret af Wissenschaftsrat og med hovedkontor i Berlin-Friedrichshain.

Det tilbyder tre bachelorprogrammer: Film og TV, Journalistik og PR og Kommunikationsstyring. Spektret af specialiseringsmuligheder er bredt og spænder fra mediedesign, marketingkommunikation og kommunikationspsykologi til online journalistik, tv-journalistik, moderering og PR til styring, kamera, produktion, efterproduktion og lyd.

Universitetet er en del af DEKRA Academy Network, en af ​​de største private uddannelsesudbydere i Tyskland.

Praktisk relevans og stærkt netværk

Alle kurser på DEKRA | Hochschule für Medien følger en ansøgningsorienteret tilgang. Fokus er på praktisk træning for medier og kreative industrier på grundlag af videnskabeligt grundlaget undervisning. En af vores måder at sikre praksis og livslang læring på er gennem samarbejde med forskellige partnere: medievirksomheder, nonprofit og statslige organisationer og andre uddannelsesinstitutioner.

Intensive pleje og attraktivt læringsmiljø

Vi tilbyder vores studerende en personlig service, der specifikt omhandler deres individuelle styrker og behov. Derudover er et behageligt og velkendt undervisnings- og læringsmiljø et af universitetets særlige kendetegn. Foredragene foregår i små studiegrupper. I denne sammenhæng fungerer lærerne som impulsgeneratorer, som indarbejder deres erfaring og ekspertise fra videnskab og den private sektor til deres studier. Selv udenfor foredragene tager lærerne tid til spørgsmål fra vores elever.

Du er vigtig for os - fra begyndelsen

Formelt krav til en bachelorgrad på DEKRA | College of Media er universitetets indgangskvalifikation (Abitur eller Fachhochschulreife) eller en erhvervsuddannelse med flere års erhvervserfaring. Der er ingen numerus clausus (NC). Derudover skal der ikke indsendes nogen mapper, film, artikler mv på forhånd. Det vigtigste for en vellykket undersøgelse her er din egen motivation: Derfor lægger vi særlig vægt på detaljerede oplysninger og en individuel høring. Forsøgsstudier, workshops, arrangementer, personlig studievejledning er blot nogle få af vores regelmæssige tilbud til potentielle studerende.

Dine fordele vises hurtigt

 • Statsgodkendte studier på et etableret universitet
 • Fremragende undervisning med professorer og undervisere fra feltet
 • Konsekvent praktisk relevans med forskellige projekter
 • Stort netværk med partnere fra medierne, erhvervslivet og samfundet
 • Maksimal individuel støtte - intensiv læring i små grupper
 • Åben og kreativ læring atmosfære
 • Teknisk udlån også til private projekter
 • Ingen skjulte gebyrer - attraktiv finansieringsmodel
 • Semesterbillet inkluderet
 • Centralt beliggende i hjertet af Berlin med gode forbindelser

Vi er der for dig personligt

Du vil gerne vide mere om et studieprogram, har spørgsmål om finansiering eller universitetsuniversitet? Vores rådgivningstjeneste er glad for at hjælpe.

Det bedste indsigt får du direkte på stedet. Derfor inviterer vi varmt potentielle studerende til at deltage i vores arrangementer på universitetet.

Programmer undervist i:
 • Tysk
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


DEKRA Hochschule für Medien

Bacheloruddannelsen underviser de nødvendige teoretiske grunde, såsom filmhistorie, filmanalyse, scriptarbejde, film- og videoteknologi samt lydteknologi. I praksis behan ... [+]

Studerende film og tv fokuserer på de mange produktionsstræk - fra idé til færdig artikel.

Bacheloruddannelsen underviser de nødvendige teoretiske grunde, såsom filmhistorie, filmanalyse, scriptarbejde, film- og videoteknologi samt lydteknologi. I praksis behandles især metoderne og teknikkerne inden for filmskabelse og tv-produktion. Kommunikation og projektorienteret læring er fokus for studier i film og tv. Udover den videnskabelige og tekniske viden erhverver de studerende en omfattende praktisk erfaring.

Efter at have afsluttet grundstudier, vælger de mellem specialiseringerne direkte, kamera, produktion, postproduktion eller lyd. De skriver, skyder, film, skærer og producerer deres første kortfilm, dokumentarfilm, musikvideoer og lignende film- og tv-premier. Vores undervisere støtter dem. Studiet er afsluttet med en fagspecifik bachelorafhandling.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelsk,Tysk
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
DEKRA Hochschule für Medien

Studiet journalistik og PR er rettet mod praksisorienterede og kreative interesserede ansøgere, der ønsker at arbejde inden for multimedier og kreativt arbejde med fokus ... [+]

Studiet journalistik og PR er rettet mod praksisorienterede og kreative interesserede ansøgere, der ønsker at arbejde inden for multimedier og kreativt arbejde med fokus på tv, moderering og online-områder eller aktivitetsområder i PR.

Programmet tilbyder en afbalanceret blanding af primært seminarer og praktisk redigeringsarbejde. De obligatoriske moduler i alle fagområder giver grundlæggende kompetencer inden for Forbundsrepublikken Tysklands medier og politiske system, statistik og medieforskning, medieteknologi, medielovgivning samt grundlæggende design- og produktionsevner inden for tekst- og copywriting, fotografering, videoteknologi, lydteknologi, redigeringssystemer , Afdelinger og format kunde.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
DEKRA Hochschule für Medien

Kommunikationsstyringsuddannelsen fokuserer på udformningen af ​​kommunikationsstrategier og medieprodukter samt deres kreative implementering. Kommunikations- og mediese ... [+]

Kommunikationsstyringsuddannelsen fokuserer på udformningen af ​​kommunikationsstrategier og medieprodukter samt deres kreative implementering. Kommunikations- og mediesektoren er en af ​​verdens største vækstindustrier. Derfor er kvalificerede specialister i stor efterspørgsel.

Bacheloruddannelsen i kommunikationsstyring underviser i økonomi, projektledelse, fotografi og design, business management og kommunikation, markeds- og medieforskning og social markedsføring. Denne velbegrundede viden bruges målrettet inden for praktiske projekter og uddybes tværfagligt.

I den avancerede fase af studiet kan eleverne specialisere sig i de tre områder af mediedesign, kommunikationspsykologi og marketing kommunikation. Ved afslutningen af ​​specialiseringen vil alle afdelinger i fællesskab realisere et tværfagligt tværmedieprojekt for en klient fra feltet. Studiet er afsluttet med en fagspecifik bachelorafhandling.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk