University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Som State University, FHWS tilbyder grader blive anerkendt i hele verden. FHWS tilbyder en bred vifte praksis-orienteret og fremtidsorienteret uddannelser med mere end 30 uddannelser på ti fakulteter og fem forskningsinstitutter af. Næsten 9.000 studerende er indskrevet i fakulteter på de to steder i Würzburg og Schweinfurt, som er mindre end 40 km fra hinanden og ligger i den sydlige del af Tyskland.

At studere på FHWS er kendetegnet ved små studiegrupper og en lav elev / lærer-ratio. Ved en stor andel af seminar papirer studerende lærer at arbejde uafhængigt. Derudover projektarbejde fremmer elevernes team-arbejde evner. Næsten 230 professorer med solid erhvervserfaring fra industrien og erhvervslivet giver videnskabelig uddannelse med særlig relevans for ansøgning og praksis. Kurser foregår i moderne auditorier og laboratorier, der er udstyret med innovativ teknologi og state of the art udstyr. Universitetet har et tæt samarbejde med de regionale og tværregionale virksomheder. Studerende drage fordel af dette tætte samarbejde ved at kunne gøre praktikophold og ved muligheden for at skrive deres bachelor afhandling i et af disse selskaber.

Desuden har de chancen for at opbygge et netværk for deres fremtidige karriere. FHWS udmærker ved sin internationale orientering: For mere end 20 år allerede universitetet hilser studerende fra over 40 lande. Worldwide FHWS er ​​forbundet med mere end 130 universiteter. Inden for sin internationaliseringsstrategi FHWS tilbyder engelsktalende bachelorgrader starter med vinteren halvår 2014/15. Alle engelske uddannelser er ledsaget af kulturelle og sproglige uddannelser for at give og fremme den bedst mulige integration af alle internationale studerende.

Hvorfor FHWS? Den FHWS tilbyder syv semester bacheloruddannelser kurser to programmer. Derfor kan du vælge mellem engelsk eller tysk som undervisningssprog. Takket være den brede vifte af industrien, der opererer i området og samarbejder mellem FHWS og industrielle partnere, studerende har gode muligheder for praktiske semestre og specialer. Regionen byder også på gode karrieremuligheder.

State-of-the-art anvendte videnskaber faciliteter

Laboratorier (Virtual Reality, Creative Cube, Logistik, Factory Planlægning, Factory Optimering, ergonomi, ERP-systemer) Lær Fab (aktuel selskab for uddannelse af studerende på jobbet) Unik casestudier med vores regionale industripartnere

Industri Der er mange multinationale selskaber i nærområdet, såsom Fresenius, SKF, Shaeffler, ZF og Bosch-Rexroth. Disse giver mange muligheder for vores studerende til at gøre projekter, praktik og specialer.

Placeringer

Würzburg

Address
Münzstraße 19
97070 Würzburg, Bayern, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig