Læs den officielle beskrivelse

Som State University, FHWS tilbyder grader blive anerkendt i hele verden. FHWS tilbyder en bred vifte praksis-orienteret og fremtidsorienteret uddannelser med mere end 30 uddannelser på ti fakulteter og fem forskningsinstitutter af. Næsten 9.000 studerende er indskrevet i fakulteter på de to steder i Würzburg og Schweinfurt, som er mindre end 40 km fra hinanden og ligger i den sydlige del af Tyskland.

At studere på FHWS er kendetegnet ved små studiegrupper og en lav elev / lærer-ratio. Ved en stor andel af seminar papirer studerende lærer at arbejde uafhængigt. Derudover projektarbejde fremmer elevernes team-arbejde evner. Næsten 230 professorer med solid erhvervserfaring fra industrien og erhvervslivet giver videnskabelig uddannelse med særlig relevans for ansøgning og praksis. Kurser foregår i moderne auditorier og laboratorier, der er udstyret med innovativ teknologi og state of the art udstyr. Universitetet har et tæt samarbejde med de regionale og tværregionale virksomheder. Studerende drage fordel af dette tætte samarbejde ved at kunne gøre praktikophold og ved muligheden for at skrive deres bachelor afhandling i et af disse selskaber.

Desuden har de chancen for at opbygge et netværk for deres fremtidige karriere. FHWS udmærker ved sin internationale orientering: For mere end 20 år allerede universitetet hilser studerende fra over 40 lande. Worldwide FHWS er ​​forbundet med mere end 130 universiteter. Inden for sin internationaliseringsstrategi FHWS tilbyder engelsktalende bachelorgrader starter med vinteren halvår 2014/15. Alle engelske uddannelser er ledsaget af kulturelle og sproglige uddannelser for at give og fremme den bedst mulige integration af alle internationale studerende.

Hvorfor FHWS? Den FHWS tilbyder syv semester bacheloruddannelser kurser to programmer. Derfor kan du vælge mellem engelsk eller tysk som undervisningssprog. Takket være den brede vifte af industrien, der opererer i området og samarbejder mellem FHWS og industrielle partnere, studerende har gode muligheder for praktiske semestre og specialer. Regionen byder også på gode karrieremuligheder.

State-of-the-art anvendte videnskaber faciliteter

Laboratorier (Virtual Reality, Creative Cube, Logistik, Factory Planlægning, Factory Optimering, ergonomi, ERP-systemer) Lær Fab (aktuel selskab for uddannelse af studerende på jobbet) Unik casestudier med vores regionale industripartnere

Industri Der er mange multinationale selskaber i nærområdet, såsom Fresenius, SKF, Shaeffler, ZF og Bosch-Rexroth. Disse giver mange muligheder for vores studerende til at gøre projekter, praktik og specialer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Tysk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

En virksomhed og ingeniøruddannelse kombinerer to forskellige faglige områder, så du kan finde arbejde i både den faglige og tekniske ingeniør arena og ledelsen industrie ... [+]

En virksomhed og ingeniøruddannelse kombinerer to forskellige faglige områder, så du kan finde arbejde i både den faglige og tekniske ingeniør arena og ledelsen industrien.

Studerende vil blive uddannet til en lang række fagområder, f.eks produktionsvirksomheder, ingeniør kontorer, banker, forsikring, konsulentfirmaer, erhvervsvirksomheder og den offentlige service. Vores kandidater gavn af gode muligheder for at starte deres karriere, og vil fortsætte med at have gode udsigter i fremtiden.

Den kombination af tekniske og ikke-tekniske undersøgelse moduler danner grundlag for både konventionelle og nye felter: salg og marketing, logistik, materialer ledelse og indkøb, produktion og fremstilling, styring, regnskab, organisation og databehandling.... [-]

Tyskland Würzburg Schweinfurt
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

Den nye internationale Bacheloruddannelsen forbereder de studerende til en karriere i en international virksomhed miljø i Tyskland eller i udlandet. Udenlandske studerend ... [+]

Den nye internationale Bacheloruddannelsen forbereder de studerende til en karriere i en international virksomhed miljø i Tyskland eller i udlandet. Udenlandske studerende kommer til at kende den tyske kultur og sprog, mens tyske studerende vil blive forberedt professionelt og kulturelt for et fremtidigt job i en international virksomhed.

I de første tre semestre, er grundlæggende i international ledelse lærte, fx regnskab, HR og økonomi. Du kan derefter beslutte, om du ønsker at tilbringe den fjerde semester på et af vores internationale partner universiteter eller femte semester som praktikant i en virksomhed i udlandet.

Tilgodehavender fra vores partner universitet vil blive accepteret af FHWS.... [-]

Tyskland Würzburg Schweinfurt
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
7 - 8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

Den Bachelor i Logistik på FHWS åbner døren til en bred vifte af mulige karrierer. Din fremtidige opgave bliver at sikre konkurrenceevnen i virksomheden du arbejder for v ... [+]

Den Bachelor i Logistik på FHWS åbner døren til en bred vifte af mulige karrierer. Din fremtidige opgave bliver at sikre konkurrenceevnen i virksomheden du arbejder for ved at holde opgørelse lav og samtidig sikre kundetilfredshed ved at holde leveringstiden kort og ved just-in-time levering af bestilte lager. Hele processen med planlægning, arrangering, tilsyn og kontrol af materiale, finansielle og informationsstrømmen inden for virksomheden såvel som i hele forsyningskæden mellem leverandører og kunder er arrangeret af logistik ledere.

For at gøre dig i stand til at håndtere komplekse problemstillinger i din fremtidige daglige erhvervsklima, vil du få en grundig grundstødning i de følgende områder inden for rammerne af et tværfagligt grad kursus:... [-]

Tyskland Würzburg Schweinfurt
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk