Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til World of Media

Hvordan bliver bøger udskrevet? Hvordan er information arkiveret og dokumenteret? Hvad betyder "kommunikation"? Hvordan oprettes virtuelle verdener? Hvad sker der bag kulisserne i tv-studios? Hvad er vigtigt i design af emballage og hvordan virker reklame egentlig? Studerende på Hochschule der Medien er bekymret for disse og mange andre spørgsmål.

111634_ScreenShot2019-03-07at4.24.13PM.png

Siden den 1. september 2001 har Hochschule der Medien samlet den kombinerede know-how fra det tidligere universitet for trykkeri og medier, en uddannelsesinstitution med over 100 års tradition og universitetet for bibliotekarier og information, hvis historie går tilbage til 1942. Med 16 bacheloruddannelser og 6 kandidatuddannelser dækker en deltid MBA og et ph.d.-program Hochschule der Medien et bredt spektrum af mediekompetence: fra trykte medier til elektroniske medier, fra massemedier og medieteknologi til medieproduktion, fra mediedesign til at gøre medier tilgængelige.

111633_ScreenShot2019-03-07at4.24.25PM.png

Hos Hochschule der Medien lærer eleverne i moderne foredragsteatre samt i workshops og studier, på trykkerier eller bag kameraet. Spændende praktiske projekter i universitetets laboratorier eller i samarbejde med partnervirksomheder supplerer teoretisk viden og videnskabelige arbejdsmetoder. Oprindeligt havde universitetet to campusser. Siden 2014 består universitetet af en central campus i Stuttgart Vaihingen med en ny fakultetbygning, der symboliserer "en medieverden".

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Tysk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Denne Bachelor of Engineering giver teknisk uddannelse i Tyskland, mens eleverne vil blive bevæbnet med de faglige, kreative og tværkulturelle færdigheder, der er nødvend ... [+]

Denne Bachelor of Engineering giver teknisk uddannelse i Tyskland, mens eleverne vil blive bevæbnet med de faglige, kreative og tværkulturelle færdigheder, der er nødvendige for at trives i ind-og udland.

I Tyskland er Print Media Technologies det første og eneste internationale bachelorprogram inden for ingeniørvirksomhed, der udelukkende er undervist på engelsk og designet til studerende fra hele verden. Det er et unikt emne, der kombinerer kreativitet, videnskab, teknologi, interkulturelle studier, corporate management og sprog.

Kandidater nyder godt af høj kvalitet. Placeringsfrekvensen er 100%. Programmet er at danne uddannede ledere og praktikere om medieproblemer; som omfatter ledende tekniske, ledelsesmæssige og marketingstillinger over hele verden. Kandidater arbejder i internationalt ekspanderende virksomheder. Programmet er fast designet til at fremme færdigheder inden for medieteknologi; Derudover vil eleverne udvikle kritisk tænkning og offentligt talende færdigheder.... [-]

Tyskland Stuttgart
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Hochschule der Medien
Nobelstrasse 10

Stuttgart, Baden-Württemberg, 70569 DE