IUBH University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

IUBH ved IUBH University of Applied Sciences tilbyder on-campus-uddannelser, der har et stærkt internationalt fokus: alle kurser undervises på engelsk, pensum tilpasses de fremtidige behov hos internationale virksomheder. Professorer og studerende fra over 85 nationer mødes og arbejder sammen på campus.

Vi støtter tusinder af studerende i forskellige studiemodeller i starten af eller i deres karriereudvikling. Ministeriet for økonomi, videnskab og digitalt samfund i delstaten Thüringen er ansvarlig for IUBH International University på alle områder inden for videregående uddannelsesret.

Mission statement

I service til de internationale ledelsespotentialer

Profilkravene hos internationalt ansatte ledere er ændret. Vi anerkendte dette som det første private, statsanerkendte universitet, der udelukkende opererer inden for servicesektoren.

Med vores attraktive bachelor- og kandidatuddannelseskurser, ønsker vi at sætte nye standarder for den nye generation af ledelse. Vores programmer er kendetegnet ved effektiv overførsel af fagspecifik viden og bløde færdigheder for at forberede vores kandidater til en udfordrende ledelsesopgave.

Vores mission erklæring består af følgende fire centrale succesfaktorer:

1. Internationalitet

IUBH er tilpasset kravene fra det globale marked

At studere ved IUBH muliggør karrierer i et globalt miljø. Vi lever ud af dette credo, idet engelsk er undervisningssproget og det sprog, der bruges på vores campus. Vi giver også internationalitet med mange andre kendetegn:

  • Vores eksperter og fakulteter fra hele verden underviser i både teknisk knowhow og bløde færdigheder.
  • Vi opretholder flere samarbejder med partneruniversiteter i Europa, Amerika, Australien og Asien.
  • På IUBH sprog i international efterspørgsel på avancerede niveauer af indfødte talere, og der udvikles yderligere interkulturel kommunikationskompetence.
  • Der er i øjeblikket studerende fra over 110 nationaliteter / lande på vores campusser.

For vores studerende lønner vores internationale engagement sig på mange måder. Ca.. 75% af vores kandidater arbejder med succes i et internationalt miljø.

2. Praktisk relevans

Den tætte integration af teori og praksis sikrer fremragende karrieremuligheder

På IUBH praktisk orientering fra første hånd. Læreplanen har flere facetter, der afspejler dette, for eksempel inkludering af praktik semestre, diskussioner og foredrag med eksperter fra industrien og udflugter til virksomheder. Integration af teori og praksis er en daglig realitet for enhver studerende. I forbindelse med forelæsningerne tilbyder IUBH projektarbejde og casestudier.

Mange af fordelene ved at studere ved IUBH er mulige på grund af det tætte samarbejde, som IUBH og dets fakultet opretholder med industrien. Vores fakultet har kontakt med alle DAX 30-virksomheder, er anerkendt på det internationale marked og godt forbundet i et netværk med over 3.000 forretningspartnere.

3. Omdømme og kvalitet

Adskillige certifikater og priser bekræfter det fremragende IUBH omdømme

IUBH opnår IUBH topscore i evalueringer. Anerkendte akkrediteringer, partnerskaber og medlemskaber indikerer universitetets og dets programmer høj kvalitet.

I 2009, som en del af sin institutionelle akkreditering, modtog IUBH det højeste kvalitetsstempel fra det tyske råd for videnskab og humaniora (Wissenschaftsrat): ubetinget akkreditering i 10 år.

IUBH er akkrediteret af Foundation of International Business Administration Accreditation (FIBAA) og modtog fem af sine studieprogrammer fem gyldne FIBAA-premium-sæler indtil videre. Derfor er IUBH et af de førende universiteter i Tyskland, der får tildelt fem eller flere premium-sæler.

I 2012 modtog IUBH også kvalitetsstemplet fra Hanseatic Certification Agency, der certificerede IUBH uddannelser som en måde at opnå erhvervsuddannelse.

I 2012 blev IUBH også hædret som den bedste samarbejdspartner for Association of Internet Travel Sales (Verband Internet Reisevertrieb eV / VIR).

IUBH er et grundlæggende medlem af det globale netværk "Hotel Schools of Distinction" (tidligere "Leading Hotel Schools of the World") og det eneste tyske universitet i netværket. Det er også den første og hidtil eneste tyske universitet, hvis dobbeltgrads turismeuddannelsesprogrammer er blevet certificeret af De Forenede Nationers verdens turistorganisation (UNWTO). IUBH er medlem af FN's akademiske netværk "Global Compact", "Council for Hospitality Management Education" (CHME) og stiftende medlem af "Quality Circle Events Studies". Inden for forretningsadministration rangerer IUBH konsekvent i den øverste gruppe. I den nuværende CHE- IUBH opnåede IUBH topscore: i kategorien ”samlede studiebetingelser” (klasse 1.6) og i kategorien ”praktisk orientering” (1.7).

4. Beskæftigelsesegnethed

IUBH Kandidater er meget efterspurgte på jobmarkedet

Resultaterne af vores undersøgelse af kandidater taler for sig selv: 94 procent af vores kandidater finder et job inden for de første tre måneder og efter to år har 80 procent allerede ledelsesansvar.

Disse fremragende resultater er baseret på det faktum, at vi ud over at undervise i faglig ekspertise også fokuserer på uddannelse af social og interkulturel kompetence. Når studerende rejser til udlandet med denne viden, kan de så håndtere interkulturelle udfordringer med meget mere lethed.

Den korte varighed af studiet og studiet i små læringsgrupper er også fordelagtigt for at komme ind i den professionelle verden. Disse betingelser er lettere for udveksling mellem studerende og nærhed til fakultetet - væsentlige for effektiv læring.

IUBH er stolt af kandidaterne, der nu kan se tilbage på imponerende karrierer. Deres karriereveje er lige så forskellige som jobprofilerne i vores uddannelser.

Det IUBH ikke kun om fra IUBH på Vimeo.

Hvad vi gør anderledes

Vi underviser fuldstændigt på engelsk - for at forberede dig til en international karriere

Engelsk er og forbliver et globalt sprog. Hos mange arbejdsgivere, især i et internationalt miljø, giver fremragende engelsksprogede færdigheder dig bedre job- og karrieremuligheder. Vi underviser fuldstændigt på engelsk, så du kan perfektionere dine fremmedsproglige færdigheder.

Bor og studerer på engelsk - på IUBH

  • Dine studier er fuldstændigt på engelsk - så du lærer vigtigt specialiseret ordforråd og forbedrer din evne til at udtrykke dig mundtligt og skriftligt.
  • Og du bor og studerer med internationale studerende på campus, så du kan uddybe dit kendskab til engelsk i din hverdag.
  • Praktikpladser eller semestre i udlandet giver dig også muligheden for at anvende din engelsk i praktiske sammenhænge og opnå et endnu højere niveau for sprogfærdigheder.

Lav internationale kontakter og få interkulturel erfaring - under dit praktikophold i udlandet eller semester i udlandet

IUBH har opretholdt omfattende partnerskaber med universiteter i Nord- og Sydamerika, Asien, Australien og Europa i mange år. Det betyder, at udvalget af udenlandske partnerprogrammer, som vores studerende kan drage fordel af, er meget forskelligartet. Vores internationale kontor er det centrale kontaktpunkt for spørgsmål om studier i udlandet.

Vi har også integreret en praktikplads i vores bacheloruddannelser, som du selvfølgelig også kan gennemføre i udlandet. Praktikpladsen giver dig mulighed for at anvende dit sprog og din viden direkte i virksomheder i et internationalt miljø.

Vi forbereder dig optimalt på din internationale karriere - med internationalt relevant uddannelsesindhold

Det uddannelsesmæssige indhold i vores programmer giver et fremragende fundament for en senere karriere i et internationalt miljø. Vi følger nøje med at give dig et internationalt perspektiv for både generelle styringsmoduler og fagspecifikt indhold. Dette sikrer, at du har en fordel i din karriere.

Placeringer

Bad Honnef

Address
Mülheimer Str. 38
53604 Bad Honnef, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Berlin

Address
Rolandufer 13
10179 Berlin, Berlin, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig