Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1991, har navnet på universitetet længe været et adelsmærke for en sund akademisk uddannelse, anvendt forskning og for en engageret studerende.

Den praktiske undersøgelse og fremragende faciliteter tiltrække urensede studerende. De er ikke blot berige mens han studerede byerne Magdeburg og Stendal - flertallet stadig, selv efter afslutning i regionen og giver mulighed for innovationer, der gavner erhvervslivet og samfundet.

Hvorfor studere på universitetet i Magdeburg-Stendal?

Læs hvorfor et studie eller ombytning semester på University of Magdeburg-Stendal er det rigtige valg for dig.

ung universitet

De har med University of Magdeburg-Stendal meget til fælles. For eksempel blev kollegiet grundlagt i 1991 og er således om på din alder.

Innovative kurser

Som du tænker over at studere i udlandet, er du sandsynligvis begejstrede nye ting. Perfekt! Universitetet tilbyder innovative kurser såsom Applied Childhood Studies, sikkerhed og tryghed og tegnsprogstolkning.

Sprog og kulturel

Fordi du kan læse dette, har du lært mindst ét ​​fremmedsprog, nemlig tysk. Great! Universitetet tilbyder rig mulighed for at forbedre dine sprogfærdigheder gennem sprogundervisning og udvide dine horisonter gennem kulturelle arrangementer.

I hjertet af Tyskland

Den centrale placering af de to sites giver hurtige forbindelser til Berlin, Hannover eller Leipzig.

Praktisk Study

Hvis du skulle lære et meget teoretisk undervisning i skoletiden, tag sandsynligt interaktiv læring den rent teoretiske siden. Super! The University of Magdeburg-Stendal er afhængig af en praktisk undersøgelse, som forbinder den teoretiske pensum med praktisk erfaring.

lave omkostninger

Da du snart begynde dit studieliv, tror nok din studerende budget. Intet problem! Semestret gebyr på University of Magdeburg-Stendal er lav og giver dig mulighed for, for eksempel i Magdeburg gratis at bruge offentlig transport. Desuden er de boliger indstillinger i Magdeburg og Stendal ganske rimelig pris og af god kvalitet.

grøn Campi

Som du snart vil begynde din studieliv, har du sandsynligvis forventer lidt sjov. Lad os gå! Magdeburg og Stendal er byer, der tilbyder en masse for studerende: Studenterrådet arrangerer fester, universitetets sport tilbud er stor og grøn campus inviterer dig efter klasse til at slappe af.

Placeringer

Magdeburg

Hochschule Magdeburg-Stendal

Address
Breitscheidstraße 2
39114 Magdeburg, Sachsen-Anhalt, Tyskland
Telefonnummer
+49 (0391) 886 - 4106

Stendal

Address
Osterburger Straße 25
39576 Stendal, Sachsen-Anhalt, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig