Mainz University Of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Praktisk og teoretisk forsvarlig, international og fremtidsrettet studie ved Mainz University Of Applied Sciences forbereder eleverne til deres karriere og deres fremtid i ordets bedste forstand. Vi er kendt for indbyrdes afhængighed af undervisning, forskning og praksis. Samarbejdet mellem universitetet og industrien er særligt tæt her: alene på uddannelsesområdet uddannes 450 samarbejdsvillige partnerskaber , primært i erhvervslivet i Rhein-Main-regionen .

Det er en win-win-situation: Erhvervsmiljøet nyder godt af innovative ideer fra universitetet, og omvendt får eleverne fordel af virksomhedernes konkrete mål. Dette kan ses blandt andet i indførelsen af ​​internationale og fremtidsorienterede uddannelser som mediedesign, international forretning og medier, IT

Fra forskning til teknologioverførsel

I anvendt forskning og udvikling anerkender vi internationalt anerkendt topklasse arbejde på mange områder. Dette fremgår tydeligt af mange tredjepartsfinansierede projekter og patentudviklinger. Med nye fokuspunkter i vores arbejde fortsætter vi med at sætte innovative accenter inden for forskning og udvikling - som vi implementerer med samarbejdspartnere fra erhvervslivet, videnskab, kultur og industri.

Syv institutter med deres egne kontaktpunkter er kommet frem fra skolerne på vores universitet til i dag; pionererne blandt dem har arbejdet selvstændigt og med succes i mere end ti år.

For at fremme udveksling med eksterne partnere fra offentlige institutioner og erhvervslivet understøtter universitetets centrale overførselskontor alle involverede partnere i forsknings- og udviklingsprojekter.

Vores missionerklæring

Mission statement fra Mainz University Of Applied Sciences er en køreplan for løbende kvalitetsforbedringer som en del af en universitetsrevision og er derfor underlagt dynamisk udvikling.

Opgaveopgaven som en universitetsrevision

Den består af tolv vejledende principper om de relevante kerneproblemer inden for videregående uddannelsespolitik, såsom studier, undervisning og forskning. Universitetsadministrationen beslutter i en årlig cyklus, hvilke af de opstillede mål skal videreudvikles med hvilke ønskede resultater. Det betyder, at målene i missionsopgørelsen er underlagt en løbende gennemgang, skal bevise sig eksplicit i "syreprøven" af praktisk anvendelse og have uundgåelige konsekvenser for universitetspolitikken (f.eks. Beskæftigelsespolitik). Universitetet kan således udføre en permanent styrke / svaghedsanalyse, sætte nye målsætninger op, sætte nye strukturer til deres gennemførelse og dokumentere løsningerne.

Placeringer

Mainz

Address
Holzstraße 36
55116 Mainz, Rheinland-Pfalz, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig