Læs den officielle beskrivelse

Medier Designskole - Institutionen

Media Design School er en af ​​de førende universiteter for medier og design i Tyskland. Det danner på alle relevante områder af medier fra de unge i morgen. Studerende drage fordel af den særlige nærhed af Media Design University for Economics.

Den MD.H fastholder tæt Kontakter med erhvervsvirksomheder med vægt i medierne og er medlem af Sammenslutningen af ​​private universiteter (VHP). I VPH over 40 førende tyske private universiteter er organiseret.

Den MD.H en af ​​de største private udbydere af kurser og uddannelse inden for nye medier, spil, mode, medier og kommunikation ledelse og IT. Selskabet ser sig selv som en drivkraft. I udviklingen af ​​tilbud, universitetet altid overvejet nuværende og kommende efterspørgsel på arbejdsmarkedet, Og alle eksisterende tilbud er konstant tilpasses nye krav.

støtte

Media Design School of Design og datalogi GmbH er Sponsorering til Media Designskole, Media Design School of Design og datalogi har tre undersøgelsessteder: Berlin, München og Düsseldorf og deres hovedkvarter i Berlin. Rektor af Media Design School er Hartmut Bode, kansler MD.H er Arnim Zubke.

Datterselskabet Media Design Akademi for Uddannelse GmbH er bærer, der blev grundlagt i 2014 Private Media Design Fachoberschule design (Md.A-FOS)

Officielt anerkendt og akkrediteret

Siden 01. April 2004, hverken den private Media Design School of Design og datalogi i henhold til § 123, stk. 1 Berlin Higher Education Act i forbindelse med § 70 stk. 1 i Higher Education Act og godkendt af staten siden 10.05.2010 også fra certificerede Science institutionelt. Den reaccreditation af Science fandt sted den 2015/10/19.

For at lette den internationale sammenlignelighed grader gennemført regelmæssig fornyet godkendelse af kurser af MD.H af den centrale Evaluering og Akkrediteringsinstitutionen (Zeva). Alle kurser MD.H er held akkrediteret.

Førende Medier Designskole

Tættere på virksomheden

München, Düsseldorf og Berlin er blandt de medier og design hovedstæder i Tyskland. I fælles projekter med førende forlag, agenturer, produktionsselskaber og andre selskaber, de studerende lærer praksis.

Tættere på pulsen i medierne, design og datalogi

Næsten ingen industri er ved at ændre så hurtigt, som medierne, design og datalogi industrien. Derfor MD.H deres læseplaner og programmer til de nye krav på markedet justerer kontinuerligt.

Tættere på Øv

De professorer og lektorer i MD.H arbejdede og arbejde med succes i praksis. Dette sikrer, at de studerende opnår aktuelle og relevante viden, der gør dem i stand til professionel succes.

Tættere på professorerne

På MD.H der ingen masse foredrag. De små seminar grupper og let tilgængelighed af fakultetet gør direkte kontakt mellem elever og lærere sikkert.

Tættere på Jobs

Nærhed til erhvervslivet er også tæt på potentielle arbejdsgivere. Den MD.H hjælper eleverne individuelt om deres egen karriere service.

At studere på MD.H

Media Designskole har i alt seks Bacheloruddannelser til. Kurserne Media Design, Medier og Kommunikation Ledelse, Fashion Management, Fashion Design og Digital Film Design - Animation / VFX graduate med en Bachelor of Arts. Programmet slutter med Game Design Bachelor of Science.

de tre Kandidatuddannelser Media Design, Game Design og medier og kommunikation Management lukker hver med en Master of Arts.

Enhver forekomst af studieforløb Media Design School er akkrediteret af den centrale Evaluering og Akkrediteringsinstitutionen (Zeva).

Træning og uddannelse

Den bedste uddannelse - netop denne påstand har MD.H. Udover universitetsundervisning Media Design University tager meget vellykket Træning med IHK eksamen for medierne designer for digital og print igennem.

Aften klasser for arbejdende folk, og der finder sted i sommerferien Media Camp for alle barnlige sjæle, der ønsker at teste deres talent for mediefolk, udfyld rækken af ​​MD.H.

Din fremtid - vores mission

Du planlægger din fremtid i design og medier verden? Meget godt! Vi har også. I over 25 år, har vi studerende med vores ekspertise og erfaring i en af ​​de mest spændende grene af den nuværende - og fremtidige. Og præcis hvor er erhvervslivet, medier og design mødes: i de kreative højborge München, Berlin og Düsseldorf.

Træningen vil foregå i tæt sammenhæng underviseren. Regelmæssige praksis projekter og en praktikplads For at oprette forbindelse til virksomheden allerede under deres uddannelse her og fremme teamwork af vores deltagere. Samlet, Medier Design University beskæftiger 43 professorer. Overgangen til den professionelle verden ledsaget på hvert sted i Career Service af MD.H.

Undersøgelser sammen deres ansættelse

Så hvis du er på udkig efter en ny professionel orientering eller en lyd uddannelse for deres næste karriereskift, er vi de rigtige mennesker. Vi tilbyder den bedste mulige teoretiske og praktiske rustning. Vores Plus: værdifulde kontakter i arbejdsmiljøet verden, der venter på anbefalinger fra os; , Ønsket om at have motiverede studerende til fremskridt fagligt og personligt; og studerende, som ikke er tilfredse med de første tilgængelige studieforløb, men med de bedste.

placeringer

Media Designskole er i Berlin, München og Düsseldorf repræsenteret med egne uddannelsescentre med et samlet areal på 12.000 kvadratmeter. De steder er udstyret med en omfattende, høj kvalitet medieteknologi, u. a i Berlin og München via professionelt udstyret video- og lydstudier. Antallet af pladser er i alt 1400 (WS2014 / 2015). De tilstedeværelse faser af erhvervsmæssige kurser foregår på de respektive steder.

Programmer undervist i:
  • Tysk

Denne skole tilbyder også:

BA

Media Design School

Visualiseringer, animationer og VFX er en integreret del af de film, tv og reklamebranchen. I tv og trykte reklamer Stort set alle produkter, der vises på computeren. Spi ... [+]

Perspektiven

Visualiseringer, animationer og VFX er en integreret del af de film, tv og reklamebranchen. i TV og trykte reklamer Stort set alle produkter, der vises på computeren. Spillene er i konstant ordregivende Digital Film Designer / inde. De anvendelsesområder for animation og VFX altid erobre nye industrier. Efterspørgslen efter dygtige fagfolk er stor - og stigende!

Et andet argument for at vælge den undersøgelse, er ekstremt gode muligheder for at få erfaring i udlandet. London, Los Angeles, Vancouver og Shanghai er her de mest populære websteder, De rigtige steder til dine fremtidige tilbud MD.H uddannelsen Digitale Film Design - Animation / VFX i Berlin og München.... [-]

Tyskland Munich Düsseldorf Berlin
Kontakt skolen
Tysk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Media Design School

Media Designskole har 25 års erfaring i uddannelse. I alle medier og design områder, det giver state-of-anerkendte kurser. Valg af tre steder i medierne og mode højborge ... [+]

Derfor MD.H!

Media Designskole har 25 års erfaring i uddannelse. I alle medier og design områder, det giver state-of-anerkendte kurser. Valg af tre steder i medierne og mode højborge Berlin, Düsseldorf og München. Dette kombinerer en god by placering, moderne faciliteter og mange måder at gøre studiet af fleksibilitet.

Fakta Varighed: 7 semestre Type: Full Time Credit Points: 210 ECTS Grad: Bachelor of Arts (BA) Release datoer: Den 1. oktober Steder: München, Düsseldorf, Berlin I et par skridt til undersøgelsen

Afgørelsen om optagelse er en personlig samtale, en egnethedsprøve og en skriftlig ansøgning. Dette er muligt på ethvert tidspunkt. Desuden er gratis arbejde prøver indsendt fra forskellige Spaces. Forudsætning er den generelle universitet, teknisk skole eller en tilsvarende anerkendt.... [-]

Tyskland Munich Düsseldorf Berlin
Kontakt skolen
Tysk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Media Design School

Med intensiv pleje af lærerne i små studiegrupper, men især ved at anvende det, de har lært at reelle udfordringer af virksomheder. Vores erfarne professorer / professore ... [+]

Hvordan kan jeg lære på MD.H?

Med intensiv pleje af lærerne i små studiegrupperMen først og fremmest ved anvendelse af læring på særlige udfordringer, som virksomheder står over for. Vores erfarne professorer / professorer og lektorer / undervisere fra praksis vil hjælpe din viden og færdigheder relateret til praksis og løbende udvikle:

I seminarer med aktuelle casestudier, rollespil, øvelser, diskussioner og præsentationer. I praksis projektmoduler. Disse spænder fra undfangelse gennem design og produktion af hjemmesider, sociale mediekampagner, tv-reklamer, radiospots og brochurer I internationale workshops med eksperter fra alle mediesektoren. Fakta Varighed: 7 semestre Type: Full Time Credit Points: 210 ECTS Grad: Bachelor of Arts (BA) Release datoer: Den 1. oktober Steder: München, Düsseldorf, Berlin Hvordan vil jeg MD.H elev / i? ... [-]
Tyskland Munich Düsseldorf Berlin
Kontakt skolen
Tysk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Media Design School

"The mode ikke undslippe dig." - Så det bringer Karl Lagerfeld til det punkt. Mode er et udtryk for tidsånden, og kræver af designere og designere en høj socio-kulturelle ... [+]

Hvordan er kurset opbygget?

Kurset består af 7 semestre. Den 5. semester er et semester.

Hvad gør MD.H?

"The mode ikke undslippe dig." - Så det bringer Karl Lagerfeld til det punkt. Mode er et udtryk for tidsånden, og kræver af designere og designere en høj socio-kulturelle og økologiske bevidsthed.

i Fashion Design kursus er placeret på den mediale transformationsprocesser mode foruden en praktisk og systematisk udveksling af prototype udvikling og indsamling design, særlig vægt. Studerende udvikle det metodiske grundlag for videnskabelig og konceptuelle arbejde, og en omfattende kontekstuel viden i mode og design teoretisk rækkevidde til markedsføring og mode ledelse. Det vil formidle viden til nye teknologier i interface design, industrielt tøj design, tekstil produktion og visuel kommunikation og deres indvirkning på produktionen af ​​tøj og tøj selv. Særlig fokus på at udvikle en bevidsthed om økologisk og socialt ansvar design, produktion og kommunikation proces af mode.... [-]

Tyskland Munich Düsseldorf Berlin
Kontakt skolen
Tysk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Media Design School

I syv semestre de støtteberettigede lærere spirende mode ledere og mode ledere giver en omfattende og bred ekspertise i business management, produkt og brand management m ... [+]

Hvad gør MD.H?

I syv semestre underviser de støtteberettigede lærere spirende Fashion ledere og mode ledere en omfattende og bred ekspertise i Ledelse, Produkter og brand management med de nationale og internationale Tekstil og modebranchen sæt fokus. Også vigtige sproglige og kulturelle undersøgelser færdigheder bliver undervist. De hands-on projekter og Praktikumssemester tjene til at udvide og uddybe de færdigheder og erfaringer, som er afgørende for lederne i mode forvaltningsområde.

Studerende af MD.H får fri adgang til den globale tendens informationsnetværk WGSN mens han studerede.

De tværfaglige krav Media Designskole kommer i udførelsen af ​​flere kurser og projektarbejde sammen med repræsentanter for kurserne "Fashion Design" og "Medier og Kommunikation Ledelse" udtrykt.... [-]

Tyskland Munich Düsseldorf Berlin
Kontakt skolen
Tysk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Media Design School

Med den nødvendige tekniske og kreative rustning og de rigtige kontakter for at gøre det i den bedste udviklingsstudier. Begge tilbyder MD.H. Og meget mere. Så handler om ... [+]

Til det næste niveau!

Med den nødvendige tekniske og kreative rustning og de rigtige kontakter for at gøre det i den bedste udviklingsstudier. Begge tilbyder MD.H. Og meget mere. Så handler om Programmering Artificial Intelligence på "Schedule". Dette vil sætte dig i nogle selskab hurtigt ind højere (spil) niveauer.

Fakta Varighed: 7 semestre Type: Full Time Credit Points: 210 ECTS Grad: Bachelor of Science (B.Sc.) Release datoer: April 1, 2016 (Düsseldorf) | oktober 1 Steder: München, Düsseldorf, Berlin Derfor muligheder!

Kontakter, kontakter, kontakter - især i medieindustrien, de er alfa og omega Godt så hvis du ikke behøver at starte fra bunden som en nybegynder / men af eksisterende grænseflader kan gavne arbejdsmarkedet, Som med karriere tjeneste MD.H, takket være et væld af aktiviteter og kontaktoplysninger tjenester, den faglige udvikling af de studerendes ledere og alumner / opmuntrer kandidater.... [-]

Tyskland Munich Düsseldorf Berlin
Kontakt skolen
Tysk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk