Media Design School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Medier Designskole - Institutionen

Media Design School er en af ​​de førende universiteter for medier og design i Tyskland. Det danner på alle relevante områder af medier fra de unge i morgen. Studerende drage fordel af den særlige nærhed af Media Design University for Economics.

Den MD.H fastholder tæt Kontakter med erhvervsvirksomheder med vægt i medierne og er medlem af Sammenslutningen af ​​private universiteter (VHP). I VPH over 40 førende tyske private universiteter er organiseret.

Den MD.H en af ​​de største private udbydere af kurser og uddannelse inden for nye medier, spil, mode, medier og kommunikation ledelse og IT. Selskabet ser sig selv som en drivkraft. I udviklingen af ​​tilbud, universitetet altid overvejet nuværende og kommende efterspørgsel på arbejdsmarkedet, Og alle eksisterende tilbud er konstant tilpasses nye krav.

støtte

Media Design School of Design og datalogi GmbH er Sponsorering til Media Designskole, Media Design School of Design og datalogi har tre undersøgelsessteder: Berlin, München og Düsseldorf og deres hovedkvarter i Berlin. Rektor af Media Design School er Hartmut Bode, kansler MD.H er Arnim Zubke.

Datterselskabet Media Design Akademi for Uddannelse GmbH er bærer, der blev grundlagt i 2014 Private Media Design Fachoberschule design (Md.A-FOS)

Officielt anerkendt og akkrediteret

Siden 01. April 2004, hverken den private Media Design School of Design og datalogi i henhold til § 123, stk. 1 Berlin Higher Education Act i forbindelse med § 70 stk. 1 i Higher Education Act og godkendt af staten siden 10.05.2010 også fra certificerede Science institutionelt. Den reaccreditation af Science fandt sted den 2015/10/19.

For at lette den internationale sammenlignelighed grader gennemført regelmæssig fornyet godkendelse af kurser af MD.H af den centrale Evaluering og Akkrediteringsinstitutionen (Zeva). Alle kurser MD.H er held akkrediteret.

Førende Medier Designskole

Tættere på virksomheden

München, Düsseldorf og Berlin er blandt de medier og design hovedstæder i Tyskland. I fælles projekter med førende forlag, agenturer, produktionsselskaber og andre selskaber, de studerende lærer praksis.

Tættere på pulsen i medierne, design og datalogi

Næsten ingen industri er ved at ændre så hurtigt, som medierne, design og datalogi industrien. Derfor MD.H deres læseplaner og programmer til de nye krav på markedet justerer kontinuerligt.

Tættere på Øv

De professorer og lektorer i MD.H arbejdede og arbejde med succes i praksis. Dette sikrer, at de studerende opnår aktuelle og relevante viden, der gør dem i stand til professionel succes.

Tættere på professorerne

På MD.H der ingen masse foredrag. De små seminar grupper og let tilgængelighed af fakultetet gør direkte kontakt mellem elever og lærere sikkert.

Tættere på Jobs

Nærhed til erhvervslivet er også tæt på potentielle arbejdsgivere. Den MD.H hjælper eleverne individuelt om deres egen karriere service.

At studere på MD.H

Media Designskole har i alt seks Bacheloruddannelser til. Kurserne Media Design, Medier og Kommunikation Ledelse, Fashion Management, Fashion Design og Digital Film Design - Animation / VFX graduate med en Bachelor of Arts. Programmet slutter med Game Design Bachelor of Science.

de tre Kandidatuddannelser Media Design, Game Design og medier og kommunikation Management lukker hver med en Master of Arts.

Enhver forekomst af studieforløb Media Design School er akkrediteret af den centrale Evaluering og Akkrediteringsinstitutionen (Zeva).

Træning og uddannelse

Den bedste uddannelse - netop denne påstand har MD.H. Udover universitetsundervisning Media Design University tager meget vellykket Træning med IHK eksamen for medierne designer for digital og print igennem.

Aften klasser for arbejdende folk, og der finder sted i sommerferien Media Camp for alle barnlige sjæle, der ønsker at teste deres talent for mediefolk, udfyld rækken af ​​MD.H.

Din fremtid - vores mission

Du planlægger din fremtid i design og medier verden? Meget godt! Vi har også. I over 25 år, har vi studerende med vores ekspertise og erfaring i en af ​​de mest spændende grene af den nuværende - og fremtidige. Og præcis hvor er erhvervslivet, medier og design mødes: i de kreative højborge München, Berlin og Düsseldorf.

Træningen vil foregå i tæt sammenhæng underviseren. Regelmæssige praksis projekter og en praktikplads For at oprette forbindelse til virksomheden allerede under deres uddannelse her og fremme teamwork af vores deltagere. Samlet, Medier Design University beskæftiger 43 professorer. Overgangen til den professionelle verden ledsaget på hvert sted i Career Service af MD.H.

Undersøgelser sammen deres ansættelse

Så hvis du er på udkig efter en ny professionel orientering eller en lyd uddannelse for deres næste karriereskift, er vi de rigtige mennesker. Vi tilbyder den bedste mulige teoretiske og praktiske rustning. Vores Plus: værdifulde kontakter i arbejdsmiljøet verden, der venter på anbefalinger fra os; , Ønsket om at have motiverede studerende til fremskridt fagligt og personligt; og studerende, som ikke er tilfredse med de første tilgængelige studieforløb, men med de bedste.

placeringer

Media Designskole er i Berlin, München og Düsseldorf repræsenteret med egne uddannelsescentre med et samlet areal på 12.000 kvadratmeter. De steder er udstyret med en omfattende, høj kvalitet medieteknologi, u. a i Berlin og München via professionelt udstyret video- og lydstudier. Antallet af pladser er i alt 1400 (WS2014 / 2015). De tilstedeværelse faser af erhvervsmæssige kurser foregår på de respektive steder.

Placeringer

München

Address
Claudius-Keller-Straße 7
81669 München, Bayern, Tyskland

Düsseldorf

Address
Werdener Straße 4

40227 Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Berlin

Address
Lindenstraße 20-25
10969 Berlin, Berlin, Tyskland