Læs den officielle beskrivelse

SAE INSTITUTE Blev grundlagt i 1976 og er siden vokset til at blive verdens største, industrielle fokuserede kreative mediepædagog med mere end 50 campusser i 28 lande. SAEs læseplan er blevet omhyggeligt udformet i samråd med ledende industripraktikere for at opfylde kravene i de globale kreative mediebrancher.

SAE Institute tilbyder en omfattende kursusportefølje inden for kreative mediefelter (lyd, film, animation, spiludvikling, musikvirksomhed og web) med en stærk tradition for praktisk anvendelse og industri anerkendelse. En Bachelor of Arts / Bachelor of Science grad kan opnås i så lidt som to år.

To Masters programmer (MA / MSc) er tilgængelige. Bachelor- og kandidatuddannelser tilbydes i samarbejde med det berømte Middlesex University i London. SAE Institute har et netværk på fem kontinenter med campuser i verdenscentre for kreative mediebrancher, herunder London, Berlin, München, Paris, Barcelona, ​​New York, Los Angeles og meget mere.

Den SAE Alumni Association Er netværket for SAE Instituttets kandidater og studerende med det formål at give dem en alumni oplevelse efter med deres verdensklasse uddannelse og tilbyde et varieret program af ressourcer, begivenheder og kommunikation til at tilbyde et aktivt jobplacement program, holde dem i kontakt med hinanden Og involveret med SAE Institute.

Den SAE Alumni Convention Er en gratis netværksbegivenhed traditionelt afholdt i Berlin for alle med interesse for kreativ medieudvikling og -teknologi. Den årlige begivenhed bringer sammen som sind, der deler den viden, du har brug for at vide om den kreative medie- og underholdningsindustri. Konventionen giver dig rige muligheder for endelig forskning, stimulerende uddannelse og forretningsudvikling - det er det perfekte forum til netværk og udveksling af ideer.

Den SAE Magazine Er bladet af SAE Institute og SAE Alumni Association. Publikationen blev oprindeligt lanceret i print, men flyttet til at blive offentliggjort online i 2014.

To Masters programmer (MA / MSc) er tilgængelige. Bachelor- og kandidatuddannelser tilbydes i samarbejde med det berømte Middlesex University i London. (Et masterprogram med Middlesex og en med berømte Folkwang Universität der Künste.

OM KAMPUSEN

Berlin campus Tilbyder kreative, lidenskabelige elever adgang til industristandardfaciliteter og et undervisningspersonale med fremragende fagkundskab og en passion for at gøre det muligt for hver elev at nå deres potentiale.

  • Veludstyrede optagestuer, filmsuiter og mange arbejdsstationer i et 2.000m2 rum
  • Alle kurser og programmer på SAE Instituttet i Berlin undervises på engelsk såvel som tysk
  • Et stærkt netværk med den dynamiske kreative industri i den tyske hovedstad
  • Yderligere gæsteforelæsninger og seminarer med kendte industrileder
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

SAE Institute Berlin

Hvis du er passioneret om film og søger at starte en karriere i filmindustrien, så kig ikke længere. I dette program udvikler du de væsentlige færdigheder og viden, der a ... [+]

OVERSIGT

Hvis du er passioneret om film og søger at starte en karriere i filmindustrien, så kig ikke længere. I dette program udvikler du de væsentlige færdigheder og viden, der anvendes i filmproduktion, der arbejder på tværs af en række uafhængige og samarbejdsprojekter.

Kombinere den tekniske med den kunstneriske du vil uddanne med en stærk portefølje og tillid til at forfalde din egen vej til dit drømmejob.

Studiet består af to kurser, det velkendte og industrielle anerkendte SAE Digital Film Production Diploma og et fremskridt kursus, der giver dig yderligere færdigheder og forståelse af kreative industrier, projektledelse, intellektuel ejendomsret og specialiseret filmfremstillingsteknik, hvilket fører til En internationalt anerkendt BA / BSc (Hons) Digital Film Production * grad, valideret af Middlesex University, London.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
24 - 42 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
SAE Institute Berlin

Uanset om du vil arbejde i musikproduktion, efter produktion til film eller tv, levende lyd, radiospredning, lyddesign, spillyd eller på et af de mange forskellige område ... [+]

OVERSIGT

Uanset om du vil arbejde i musikproduktion, efter produktion til film eller tv, levende lyd, radio-udsendelse, lyddesign, spillyd eller på en af ​​de mange forskellige områder inden for lydindustrien, BA / BSc (Hons) Audio Production * Bachelor Degree giver dig de viden og praktiske færdigheder, der kræves for en vellykket karriere.

Studiet består af to kurser, den velkendte og industrielle anerkendte SAE Audio Engineering Diploma og Bachelor niveau, der giver dig yderligere færdigheder og forståelse af kreative industrier, projektledelse, intellektuel ejendom og specialiseret lydteknik, der fører til en international Anerkendt BA / BSc (Hons) Audio Production * grad, valideret af Middlesex University, London.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
24 - 42 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
SAE Institute Berlin

Med fokus på iværksætteri er dette program udviklet til at omfatte innovative forretningsmodeller til en digital tidsalder og give dig viden og færdigheder i nøgleaspekte ... [+]

OVERSIGT

Med fokus på iværksætteri er dette program udviklet til at omfatte innovative forretningsmodeller til en digital tidsalder og give dig viden og færdigheder i nøgleaspekter af musikvirksomheden, hvor mantra'et ændrer lige muligheder 'gælder.

Kurset dækker kerneaspekter i musikbranchen, der spænder fra kulturelle og historiske perspektiver, analyse og prognoser, lovrammer og indtægtsstrømme til planlægning, budgettering, markedsføring og honing af digitale mediekompetencer på tværs af en lang række industrielle scenarier som kunstnerforvaltning, udgivelse, E-musik og live event management.

Studiet består af to kurser, den velkendte og industrielle anerkendte SAE Music Business Diploma og Bachelor niveau, der giver dig yderligere færdigheder og forståelse af kreative industrier, projektledelse, intellektuel ejendom og specialiseret lydteknik, der fører til en international Anerkendt BA / BSc (Hons) Music Business * grad, valideret af Middlesex University, London.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
24 - 42 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
SAE Institute Berlin

Fra anatomistudier til præcis karaktermodellering, til indviklede teksturer, miljøer og integration med spilmotorer udvikler programmet dine evner ved hjælp af industrist ... [+]

OVERSIGT

Fra anatomistudier til præcis karaktermodellering, til indviklede teksturer, miljøer og integration med spilmotorer udvikler programmet dine evner ved hjælp af industristandardteknologier og produktionsmetoder til at skabe 3D Art for Games.

Kombinere den tekniske med den kunstneriske du vil uddanne med en stærk portefølje og tilliden til at forfalde din egen vej til dit drømmejob i spilbranchen.

Studiet består af to kurser, SAE Game Art & 3D Animation Diploma og Bachelor level kursus, der giver dig yderligere færdigheder og forståelse af kreative industrier, projektledelse, intellektuel ejendomsret og specialiseret spiludviklingsteknik, der fører til et internationalt Anerkendt BA / BSc (Hons) Game Art Animation * grad, valideret af Middlesex University, London.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
24 - 42 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
SAE Institute Berlin

Fra de grundlæggende elementer til avancerede moduler, der dækker spilprogrammering i detaljer, opstår kandidater fra dette studieprogram med meget omsættelige færdighede ... [+]

OVERSIGT

Fra de grundlæggende elementer til avancerede moduler, der dækker spilprogrammering i detaljer, opstår kandidater fra dette studieprogram med meget omsættelige færdigheder, der driver en af ​​de største sektorer af de kreative mediebrancher.

Vores fokus på hands-on træning, giver dig mulighed for at arbejde på forskellige projekter i hele dit studium for at lære de vigtigste værktøjer og teknikker til spil udvikling. Du er understøttet af vejledere til at guide din eksperimenter og kreative output for at sikre dig med at udvikle færdigheder, der forbereder dig til succes.

Studiet består af to kurser, SAE Games Programmering Diploma og Bachelor niveau, der giver dig yderligere færdigheder og forståelse af kreative industrier, projektledelse, intellektuel ejendomsret og specialiseret lydteknik, hvilket fører til en internationalt anerkendt BSc (Hons) Spil Programmering * grad, valideret af Middlesex University, London.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
24 - 42 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
SAE Institute Berlin

Som kandidat til vores faglige uddannelsesstier i afdelingen for Visual FX & 3D Animation forventes du en karriere inden for komposition, 3D Animation, rendering elle ... [+]

OVERSIGT

Som kandidat til vores faglige uddannelsesstier i afdelingen for Visual FX & 3D Animation forventes du en karriere inden for komposition, 3D Animation, rendering eller koncept kunst.

Kombinere den tekniske med den kunstneriske du vil uddanne med en stærk portefølje og tilliden til at forfalde din egen vej til dit drømmejob i spilbranchen.

Studiet består af to kurser, SAE Visual FX & 3D Animation Diploma og Bachelor level kursus, der giver dig yderligere færdigheder og forståelse af kreative industrier, projektledelse, intellektuel ejendomsret og specialiseret spiludviklingsteknik, der fører til et internationalt Anerkendt BA / BSc (Hons) Visual FX & 3D Animation * grad, valideret af Middlesex University, London.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
24 - 42 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
SAE Institute Berlin
Address
Cuvrystr. 4
10997 Berlin, Berlin, Tyskland
Hjemmeside
Telefonnummer
+49 (0)30 220 662 116