SAE Institute Berlin

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

SAE INSTITUTE Blev grundlagt i 1976 og er siden vokset til at blive verdens største, industrielle fokuserede kreative mediepædagog med mere end 50 campusser i 28 lande. SAEs læseplan er blevet omhyggeligt udformet i samråd med ledende industripraktikere for at opfylde kravene i de globale kreative mediebrancher.

SAE Institute tilbyder en omfattende kursusportefølje inden for kreative mediefelter (lyd, film, animation, spiludvikling, musikvirksomhed og web) med en stærk tradition for praktisk anvendelse og industri anerkendelse. En Bachelor of Arts / Bachelor of Science grad kan opnås i så lidt som to år.

To Masters programmer (MA / MSc) er tilgængelige. Bachelor- og kandidatuddannelser tilbydes i samarbejde med det berømte Middlesex University i London. SAE Institute har et netværk på fem kontinenter med campuser i verdenscentre for kreative mediebrancher, herunder London, Berlin, München, Paris, Barcelona, ​​New York, Los Angeles og meget mere.

Den SAE Alumni Association Er netværket for SAE Instituttets kandidater og studerende med det formål at give dem en alumni oplevelse efter med deres verdensklasse uddannelse og tilbyde et varieret program af ressourcer, begivenheder og kommunikation til at tilbyde et aktivt jobplacement program, holde dem i kontakt med hinanden Og involveret med SAE Institute.

Den SAE Alumni Convention Er en gratis netværksbegivenhed traditionelt afholdt i Berlin for alle med interesse for kreativ medieudvikling og -teknologi. Den årlige begivenhed bringer sammen som sind, der deler den viden, du har brug for at vide om den kreative medie- og underholdningsindustri. Konventionen giver dig rige muligheder for endelig forskning, stimulerende uddannelse og forretningsudvikling - det er det perfekte forum til netværk og udveksling af ideer.

Den SAE Magazine Er bladet af SAE Institute og SAE Alumni Association. Publikationen blev oprindeligt lanceret i print, men flyttet til at blive offentliggjort online i 2014.

To Masters programmer (MA / MSc) er tilgængelige. Bachelor- og kandidatuddannelser tilbydes i samarbejde med det berømte Middlesex University i London. (Et masterprogram med Middlesex og en med berømte Folkwang Universität der Künste.

OM KAMPUSEN

Berlin campus Tilbyder kreative, lidenskabelige elever adgang til industristandardfaciliteter og et undervisningspersonale med fremragende fagkundskab og en passion for at gøre det muligt for hver elev at nå deres potentiale.

  • Veludstyrede optagestuer, filmsuiter og mange arbejdsstationer i et 2.000m2 rum
  • Alle kurser og programmer på SAE Instituttet i Berlin undervises på engelsk såvel som tysk
  • Et stærkt netværk med den dynamiske kreative industri i den tyske hovedstad
  • Yderligere gæsteforelæsninger og seminarer med kendte industrileder

Placeringer

Berlin

SAE Institute Berlin

Address
Cuvrystr. 4
10997 Berlin, Berlin, Tyskland
Telefonnummer
+49 (0)30 220 662 116

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig