Staatlich Anerkannte Physiotherapie Schule Ortenau

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

FILOSOFI

Folk er kernen i, hvad vi gør

En kærlighed til at arbejde med mennesker og nydelsen af ​​fysiske aktiviteter er grundlæggende egenskaber hos en fysioterapeut. De er kvaliteter, der kommer frem og hjælper dem dagligt, især når de arbejder sammen med deres patienter. Tvær interpersonelle relationer og samarbejde spiller en afgørende rolle - det samme gælder også Ortenau School of Physiotherapy. Det skyldes, at karrieren i fysioterapi, i overensstemmelse med den måde, hvorpå vi underviser det, ikke blot ser på patientens krop, men på personen som helhed.

Vi, medlemmerne af skoleledelsen, ser os selv som kollegaer, der arbejder sammen med vores studerende, altid tilgængelige og til rådighed for at tilbyde dem støtte. Vi stræber efter at skabe en behagelig atmosfære, hvor vores elever føler sig hjemme og kan leve og lære uden pres eller stress. Desuden tilstræber vi at støtte dem i at udvikle en realistisk forståelse af de kvaliteter, der er nødvendige for at arbejde som fysioterapeut. Udbudt uddannelsesniveau er ekstremt højt. Endnu vigtigere er det imidlertid den daglige oplevelse, at folk er i centrum for alt, hvad vi gør.

Førsteklasses træning

Kvaliteten af ​​vores undervisning har gjort Ortenau School of Physiotherapy til et internationalt anerkendt og akkrediteret træningscenter. Undervises af et team af erfarne undervisere med universitetsprofessorer, specialiserede læger og fysioterapeuter, og vores studerende bruger tre år på en intensiv undersøgelse af alle detaljer i de forskellige tværfaglige, teoretiske og praktiske aspekter af erhvervet.

Efter eksamen vil eleverne kunne give praktisk behandling og anvende teknikker på en metodisk måde. Derudover vil de være mere i stand til at se deres patienter holistisk. Interpersonelle færdigheder og empati spiller en vigtig rolle i at udøve vores erhverv. Undervises af deres lærere, vores elever oplever og føler, hvordan deres egne kroppe bevæger sig for at få en forståelse for deres patients forhold.

Ortenau School of Physiotherapy samarbejder med hospitaler i hele Tyskland, Frankrig (især Alsace) og Schweiz. Vores beliggenhed i South Baden, tæt på de franske og schweiziske grænser, giver os mulighed for at opretholde vores faglige relationer med kolleger fra disse virksomheder og samarbejde tæt sammen med vores partnerskole i det omkringliggende Strasbourg. Vores studerende nyder godt af den måde, hvorpå vi interagerer med vores naboer og fra vores nærhed til fremragende forskningscentre som Freiburg, Karlsruhe og Strasbourg.

Parallelt med vores standarduddannelse tilbyder vi specialiserede avancerede klasser, der transporterer de seneste resultater inden for medicin og fysioterapi. Vores studerende kan deltage i disse specialiserede klasser både under og efter at have gennemført deres kursus. Idéer bidraget af eksterne deltagere og livlige diskussioner hjælper eleverne til at se forskellige felter fra mange forskellige perspektiver. Desuden hjælper disse sessioner ofte eleverne til at forfalske kontakter, som kan hjælpe dem, når de går ind i arbejdslivet.

Bevægelse

Vi fokuserer på mennesker, mens de bevæger sig. Det siger sig selv, at den gennemsnitlige skoledag er meget forskelligartet og ser vores elever altid på farten. Bevægelsen er også en integreret del af de aktiviteter, der tilbydes, for at de kan forfølge deres fritid. Schwarzwald og Vogeerne er næsten lige uden for døren og er en åben invitation til at komme ud derfra og få dem til at komme ud og komme i smukke naturskønne omgivelser. Velholdte cykel- og vandreruter rundt om Eckartsweier samt lokale faciliteter til fodbold, atletik og gymnastik tilbyder andre gode muligheder for sport og rekreation.

Alternativt er udflugter til Freiburg, Karlsruhe, Strasbourg og Basel perfekte for studerende, der har brug for en pause. Uden for lektioner tilbyder vi gratis kurser inden for emner som aerobic, tai chi, qigong og akademisk tegning. Disse er beregnet til at hjælpe eleverne med at slappe af, samtidig med at de forbedrer deres selvbevidsthed og opfattelsen af ​​deres egne organer.

Det er altid spændende at se, hvordan vores studerende trækker på deres personlige bevægelsesoplevelser og inspireret af de forskellige aktiviteter, vi tilbyder, forpligter sig fuldt ud til at nå deres faglige mål. Dette er nøglen, da det kun er gennem sådanne personlige oplevelser, at de bliver opmærksomme på, at menneskekroppen er meget mere end summen af ​​dens dele.

praktikophold

Fysioterapeuter arbejder i forskellige specialiserede medicinske områder, og karrieren tilbyder en bred vifte af aktiviteter og muligheder, helt op til at eje privat praksis. Vi viser vores studerende alle de muligheder, de har til rådighed, og støtter dem aktivt for at finde deres personlige specialisering inden for fysioterapi.

Som led i et grænseoverskridende netværk kan vi sætte dem i kontakt med kolleger og institutioner, der arbejder på disse områder. Fra uddannelsens andet år gennemfører eleverne ledede stillinger i udvalgte institutioner i Baden-Württemberg, Alsace og i hele Tyskland.

De kliniske placeringer omfatter 1600 timer i alt opdelt i specialiserede segmenter. De udgør en intensiv del af træningen og er et afgørende skridt i retning af at sikre en vellykket faglig fremtid. Intet andet sted vil eleverne opleve forventningerne og kravene i deres valgte erhverv mere direkte, end når de rent faktisk praktiserer dem. De, der starter i deres karriere, har mulighed for at finde ud af, hvor meget fysisk og psykologisk stress de kan udholde, tålmodighed og udholdenhed til testen, og brug disse nye indsigter til at omdefinere deres personlige mål.

En skole i hjertet af samfundet - campus

Fysioterapi indebærer at hjælpe hver enkelt person til at finde den bedste måde at opnå en fuldstændig følelse af velvære på. Denne filosofi afspejles i vores skoles sociale miljø. At leve og lære i fællesskabet Eckartsweier, hvor vores skole ligger, er præget af tætte interpersonelle relationer, samarbejde og lokalbefolkningenes syd-Baden charme. De farverigt malet, moderne skolebygninger passer perfekt til landsbyens traditionelle bindingsværkshuse, der blander sig ind i de idylliske landlige omgivelser som et varmt stænk af farve. Komplementere hinanden perfekt, campus og landsby forene som en. Vores studerende kommer fra hele Europa, hvilket gør Eckartsweier til et pulserende mødested for en lang række kulturer. Den fremragende infrastruktur med en række butikker og fritidsfaciliteter samt den afslappede livsstil gør at leve på kanten af ​​Schwarzwald en meget behagelig oplevelse. Disse perfekte omgivelser hjælper eleverne til at lykkes i at forstå og opleve karrieren inden for fysioterapi.

Placeringer

Tyskland Online

Address
Staatl. anerkannte Physiotherapieschule Ortenau gGmbH
Birkenstraße 5 (entrance Willstätterstraße)
77731 Willstätt-Eckartsweier
Germany

Tyskland Online, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: