SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

At studere i viden hub Nordlige Schwarzwald

Fremadrettede undersøgelse bachelor- og kandidatuddannelser inden for erhvervslivet og medierne i små grupper med individuel pleje i Calw.

Den SRH University of Economics og medier Calw er en nonprofit privat, statsligt anerkendt universitet. I øjeblikket er omkring 330 studerende i etablerede bachelor- og kandidatuddannelser. Ved at vælge uddybning profiler Studerende har mulighed for at tilpasse deres studier specifikt om den aktuelle udvikling på arbejdsmarkedet. Ud over at formidle viden og interkulturelle færdigheder og sprog og de vigtigste i arbejdspladsen bløde færdigheder er en del af undervisningen. Studerende forventer små grupper og intensiv overvågning af professorer og lektorer fra praksis.

Bachelor- og kandidatuddannelser uddannelser SRH University of Economics og medier Calw

Business Administration (fuld og deltid) Medier og Kommunikation Ledelse Media Management og offentlig kommunikation Styring Marketing Management (akkreditering i 2015) Kulturel og Event Management (akkreditering i 2015)

Første klasses uddannelse

Den SRH University of Economics og medier Calw ser sig selv som et ekspertisecenter for uddannelse inden for erhvervslivet og medierne. På University of fremtidige fagfolk, iværksættere og ledere uddannes.

Prof. Dr. habil. Peter J. Weber - Principal og administrerende direktør for SRH University of Economics og medier Calw - understreger: "Vi uddanner det hele menneske - i sikker forvisning hurtigt i praksis og stærk som et team. Overlevelse uddannelse, virksomhedsspil og adfærd i internationale forretningstransaktioner er eksempler på innovative og forskelligartede undervisnings--læringsmetoder, som kollegiet foruden tekniske færdigheder formidler også den vigtigste på arbejdspladsen bløde færdigheder. Således personlighed og sociale færdigheder af studerende modtager målrettet uddannelse og udvikles. "De studerende forventer små grupper, individuel opmærksomhed og personlig coaching af professorer og lektorer fra praksis. "Det vil give en grundig undersøgelse, lave frafald og øge beskæftigelsesegnetheden - for de bedste muligheder på arbejdsmarkedet," siger Weber.

Hvordan virksomheder er skabt fra forretningsidé til forretningsplan og med succes etableret på markedet? Hvordan kan sociale netværk bruges professionelt i virksomhedskommunikation? Hvordan virksomhedernes menneskelige ressourcer, markedsføring og styring optimalt arrangerer? Disse er blot nogle af de spørgsmål, der behandles af studerende fra SRH University of Economics og medier Calw.

Internationale kontakter

Internationalitet kapitaliseres ved SRH University of Economics og medier Calw. Universitetet har tætte kontakter med internationale partner universiteter og forskningsinstitutter - herunder Østrig, Spanien, Indien og Tyrkiet. Samarbejdet af fælles forskningsprojekter omfatter udvekslingsprogrammer. Desuden samarbejder SRH University of Economics og medier Calw med økonomiske og industrielle virksomheder, brancheforeninger og kamre. Studerende er aktivt involveret i forskning, arbejde på projekter, deltager i praktik eller skrive bachelor og master specialer på kendte virksomheder og skjulte mestre. Udover fremmedsprog som engelsk, spansk, italiensk og fransk interkulturelle kompetencer som er "korrekt" opførsel i det internationale erhvervsmiljø i studieordningen.

Undersøgelse informationsdage 2015

Den SRH University of Economics og medier Calw regelmæssigt værter Undersøgelse informationsdage. Kommende studerende har mulighed for at lære om kollegiet og universitetsundervisning at interagere med studerende og undervisere samt deltage i prøven foredrag. De studie informationsdage vil blive afholdt på følgende datoer:

Onsdag, 18 Marts, 2015 von 14.00 bis 16.00 Ur Ur Onsdag 29 juli, 2015 von 14.00 bis 16.00 Ur Ur Onsdag NOVEMBER 18, 2015 von 14.00 bis 16.00 ur ur

Desuden Kommende studerende kan også individuel rådgivning udnævnelser.

Viden Region Nordlige Schwarzwald

Den middelalderlige by Calw - fødestedet for digteren Hermann Hesse - har noget for behagelig og vellykket læringsmiljø giver en atmosfærefyldt gammel bydel i typisk Schwarzwald miljø, året rundt sport, en livlig kunstscene og indkøbsmuligheder. Calw med gode transportforbindelser, overkommelig leveomkostninger og en afslappet miljø for akademisk succes. Statens hovedstad Stuttgart, den gyldne by Pforzheim og kunst og medier Karlsruhe kan nås hurtigt og nemt. Den viden nordlige Schwarzwald region er præget af talrige (verden) markedsleder og skjulte mestre. Den SRH University of Economics og medier Calw er fast etableret siden 2000 en del af den viden nordlige Schwarzwald region og i dette ene.

Placeringer

Calw

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Address
SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw
Staatlich anerkannte Fachhochschule
Lederstraße 1
75365 Calw

75365 Calw, Baden-Württemberg, Tyskland
Telefonnummer
+49 (0) 7051 9203-0

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig