Læs den officielle beskrivelse

At studere i viden hub Nordlige Schwarzwald

Fremadrettede undersøgelse bachelor- og kandidatuddannelser inden for erhvervslivet og medierne i små grupper med individuel pleje i Calw.

Den SRH University of Economics og medier Calw er en nonprofit privat, statsligt anerkendt universitet. I øjeblikket er omkring 330 studerende i etablerede bachelor- og kandidatuddannelser. Ved at vælge uddybning profiler Studerende har mulighed for at tilpasse deres studier specifikt om den aktuelle udvikling på arbejdsmarkedet. Ud over at formidle viden og interkulturelle færdigheder og sprog og de vigtigste i arbejdspladsen bløde færdigheder er en del af undervisningen. Studerende forventer små grupper og intensiv overvågning af professorer og lektorer fra praksis.

Bachelor- og kandidatuddannelser uddannelser SRH University of Economics og medier Calw

Business Administration (fuld og deltid) Medier og Kommunikation Ledelse Media Management og offentlig kommunikation Styring Marketing Management (akkreditering i 2015) Kulturel og Event Management (akkreditering i 2015)

Første klasses uddannelse

Den SRH University of Economics og medier Calw ser sig selv som et ekspertisecenter for uddannelse inden for erhvervslivet og medierne. På University of fremtidige fagfolk, iværksættere og ledere uddannes.

Prof. Dr. habil. Peter J. Weber - Principal og administrerende direktør for SRH University of Economics og medier Calw - understreger: "Vi uddanner det hele menneske - i sikker forvisning hurtigt i praksis og stærk som et team. Overlevelse uddannelse, virksomhedsspil og adfærd i internationale forretningstransaktioner er eksempler på innovative og forskelligartede undervisnings--læringsmetoder, som kollegiet foruden tekniske færdigheder formidler også den vigtigste på arbejdspladsen bløde færdigheder. Således personlighed og sociale færdigheder af studerende modtager målrettet uddannelse og udvikles. "De studerende forventer små grupper, individuel opmærksomhed og personlig coaching af professorer og lektorer fra praksis. "Det vil give en grundig undersøgelse, lave frafald og øge beskæftigelsesegnetheden - for de bedste muligheder på arbejdsmarkedet," siger Weber.

Hvordan virksomheder er skabt fra forretningsidé til forretningsplan og med succes etableret på markedet? Hvordan kan sociale netværk bruges professionelt i virksomhedskommunikation? Hvordan virksomhedernes menneskelige ressourcer, markedsføring og styring optimalt arrangerer? Disse er blot nogle af de spørgsmål, der behandles af studerende fra SRH University of Economics og medier Calw.

Internationale kontakter

Internationalitet kapitaliseres ved SRH University of Economics og medier Calw. Universitetet har tætte kontakter med internationale partner universiteter og forskningsinstitutter - herunder Østrig, Spanien, Indien og Tyrkiet. Samarbejdet af fælles forskningsprojekter omfatter udvekslingsprogrammer. Desuden samarbejder SRH University of Economics og medier Calw med økonomiske og industrielle virksomheder, brancheforeninger og kamre. Studerende er aktivt involveret i forskning, arbejde på projekter, deltager i praktik eller skrive bachelor og master specialer på kendte virksomheder og skjulte mestre. Udover fremmedsprog som engelsk, spansk, italiensk og fransk interkulturelle kompetencer som er "korrekt" opførsel i det internationale erhvervsmiljø i studieordningen.

Undersøgelse informationsdage 2015

Den SRH University of Economics og medier Calw regelmæssigt værter Undersøgelse informationsdage. Kommende studerende har mulighed for at lære om kollegiet og universitetsundervisning at interagere med studerende og undervisere samt deltage i prøven foredrag. De studie informationsdage vil blive afholdt på følgende datoer:

Onsdag, 18 Marts, 2015 von 14.00 bis 16.00 Ur Ur Onsdag 29 juli, 2015 von 14.00 bis 16.00 Ur Ur Onsdag NOVEMBER 18, 2015 von 14.00 bis 16.00 ur ur

Desuden Kommende studerende kan også individuel rådgivning udnævnelser.

Viden Region Nordlige Schwarzwald

Den middelalderlige by Calw - fødestedet for digteren Hermann Hesse - har noget for behagelig og vellykket læringsmiljø giver en atmosfærefyldt gammel bydel i typisk Schwarzwald miljø, året rundt sport, en livlig kunstscene og indkøbsmuligheder. Calw med gode transportforbindelser, overkommelig leveomkostninger og en afslappet miljø for akademisk succes. Statens hovedstad Stuttgart, den gyldne by Pforzheim og kunst og medier Karlsruhe kan nås hurtigt og nemt. Den viden nordlige Schwarzwald region er præget af talrige (verden) markedsleder og skjulte mestre. Den SRH University of Economics og medier Calw er fast etableret siden 2000 en del af den viden nordlige Schwarzwald region og i dette ene.

Programmer undervist i:
  • Tysk

Denne skole tilbyder også:

BA

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Du nyder numre? Du tror ligesom en iværksætter? Du ønsker at flytte og opnå noget i dit liv? Din karriere med fremtid venter på dig: Som kandidat i studiet styrer du får ... [+]

Dine karrieremuligheder i den private sektor

Du nyder numre? Du tror ligesom en iværksætter? Du ønsker at flytte og opnå noget i dit liv? Din karriere med fremtid venter på dig: Som kandidat i studiet styrer du får de bedste karrieremuligheder i industri-, handels- og servicevirksomheder. På grund af den praktiske uddannelse med internationalt anerkendt kvalifikation, du er godt forberedt til deres fremtidige karriere.

Videnskab, praksis og Personlig pleje: Vores tre nøgler til succes

Science-to-date, deltagelse i praktisk forskning - som giver SRH University of Economics og medier Calw i små grupper. For personlig service, til vores fremragende faciliteter giver professorer og lektorer. ... [-]

Tyskland Calw
Kontakt skolen
Fuldtid
40 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Interesseret i en karriere med fokus på kommunikation inden for marketing og event management og public relations? ... [+]

Kvalifikationer til Effektiv Kommunikation

Interesseret i en karriere med fokus på kommunikation inden for marketing og event management og public relations?

Med dette program, vi kvalificere hurtigt og praktisk til en karriere i mediebranchen eller i virksomheder med intensiv kommunikation både internt og eksternt.

Tjen med os kommunikation orienteret ekspertise: Ud over business indhold fokus for kurset præsentation, sprog, public relations, journalistik eller retorik. Media-teknologi og design hæve din profil ud.

Små grupper, individuel opmærksomhed og dedikerede professorer og lektorer med praktisk viden sikrer optimale undersøgelse.

Fordel af fremragende service ... [-]
Tyskland Calw
Kontakt skolen
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Den Bachelor of Business Administration giver dig fuld fleksibilitet. Du studerer på deltid i tillæg til dit erhverv eller dine andre aktiviteter og kan repræsenteres ved ... [+]

BWL undersøgelse - deltid ved siden af ​​deres ansættelse

Den Bachelor of Business Administration giver dig fuld fleksibilitet. Du studerer på deltid i tillæg til dit erhverv eller dine andre aktiviteter og kan repræsenteres ved valget af to af otte store emner individuelt specialisere sig. Med undtagelse af de business kernefag, men også tilegne vigtige færdigheder inden for bløde færdigheder, såsom arbejdet metode, kommunikation og sprog og interkulturelle kompetencer. Som en del af "international Calw profil" vil du drage fordel både af fremmedsprog samt fra de internationale kontakter universitetet.

Individuel specialisering

Efter en sund økonomisk basis træning, du vælger - fokuseret på dine individuelle styrker og interesser - to fra de nuværende otte mulige valgfag. Så du åbner nutidige specialiseringsmuligheder med fokus på den aktuelle udvikling på arbejdsmarkedet.... [-]

Tyskland Calw
Oktober 2019
Deltid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

BBA

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Anskaf hurtigt praktisk kendskab til, og design målrettet til din professionelle karriere. ... [+]

BWL undersøgelse - en succesfuld start på økonomien!

Dedikeret, fuld af energi?

Anskaf hurtigt praktisk kendskab til, og design målrettet til din professionelle karriere.

Interesseret i praktisk?

Find selv i erhvervslivet undersøgelser praktiske og udfordrende opgaver for at komme videre i din karriere og personlig udvikling.

Intensiv udveksling med professorer passende?

Udnyt det tætte samarbejde med dine professorer under virksomhedsstudier. Udnyt ikke kun af de udestående akademiske karriere overgange, men også om den praktiske relevans af din professorer, der hjælper dig til at tage din virksomhed viden målrettet.

Vellykket fremtid i tankerne?... [-]

Tyskland Calw
Kontakt skolen
Fuldtid
36 år
på universitet
Læs mere på dansk

Herzlich willkommen | SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Trailer SRH Brainwaves | SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Wissen verdauen »Studentenprojekte«

"Wirtschaft im Gespräch" mit Rektor Prof. Dr. habil. Peter J. Weber