Læs den officielle beskrivelse

58599_IMG_0040.jpg

HDPK er et førende privatuniversitet for de kreative industrier, der ligger i et af Tysklands kreative hubber: i Berlin. Studieprogrammerne dækker både kunstneriske og teknologiske aspekter samt praktiske ledelsesproblemer og medie teori. Læreplanen fokuserer på musik- og medieindustrien (bortset fra film og tv).

Både universitetet selv og foredragsholderne er involveret i musik- og mediemarkederne, og deres erfaring strømmer ind i programmerne.

Hdpk åbnede i April 2010 som en privat Universitet for Anvendt Videnskab og er godkendt af Berlins Senatafdeling for Uddannelse, Videnskab og Forskning.

Centralt for universitetets undervisning er, at det er praksisrelateret, afspejlet i tværfaglige projekter realiseret i alle uddannelser og suppleret med videnskabeligt orienterede, velovervejede læseplaner. Curriculumplanlægningen er baseret på virkeligheden i en hurtigt skiftende erhvervsliv, der sikrer, at uddannelserne løbende tilpasses efter nye krav. Både medarbejdere og medlemmer af bestyrelsen er involveret i branchen, hvilket styrker denne tilgang.

Hvad skiller os fra hinanden

Fremragende undersøgelse betingelser

Vi sætter høje standarder for os selv. Små grupper, professorer med stærk baggrund i deres fagområder og avanceret udstyr i vores lyd- og fotografiske studier samt i de digitale arbejdsområder giver vores studerende et virkelig professionelt arbejdsmiljø.

58613_IMG_9987.jpg

Real-world tilgang

Med hensyn til de administrative og finansielle aspekter af elevernes fremtidige erhverv, projektledelse, medielovgivning og medievirksomhed er lige så meget en del af læseplanen som kunstnerisk og teknisk uddannelse. Vi opretholder tætte forbindelser med vigtige aktører i branchen for altid at holde indholdet af vores programmer relevante og tilpasset de konstant forandrede faglige muligheder.

Livslang læring

Eleverne behandles med respekt som hele folk. Formålet er at tilskynde til en tilgang, der giver orientering i forandring, nye omgivelser og understøtter livslang læring. Derfor fokuserer vi på kommunikative og sociale færdigheder og praktiske projekter samt på rent faglige emner.

Partnerskab

Med næsten 600 studerende på ca. 20 nationer (fra maj 2016), 24 professorer, ca. 74 forelæsere, 6 bachelor- og 2 kandidatuddannelser og 2 SRH søsteruniversiteter i Berlin (sammen repræsenterer 2.000 studerende og 28 programmer), er hdpk et af de virkelig succesrige private universiteter i Tyskland og en del af SRH-gruppen med 12.000 studerende og 10 universiteter.

58600_hdpk_DACH.jpg

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

De kulturelle og kreative industrier har været blomstrende globalt, og Berlin er et hot-spot for de kreative industrier - hvilket gør det til det perfekte sted for dine s ... [+]

De kulturelle og kreative industrier har været blomstrende globalt, og Berlin er et hot-spot for de kreative industrier - hvilket gør det til det perfekte sted for dine studier. Kreative hoveder har brug for kreative ledere, og du vil lære at støtte, markedsføre og styre succes i de kreative brancher. Graden vil også forberede dig til at starte din egen virksomhed eller arbejde i en mere traditionel industri, hvor virksomheder i stigende grad søger innovative tilgange til ledelsen.

Indhold, mål og kursusstruktur

BA Creative Industries Management giver dig en uddannelse, der vil udstyre dig med teoretisk viden og praktiske færdigheder og kompetencer for at skabe forretningsmæssig værdi gennem strategisk ledelse, innovation og design i det brede område af den kreative og kulturelle industri og videre.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Audio Design omfatter meget mere end lydoptagelse og dubbing for film eller sammensætningen af ​​fængslende jingles til radio- og tv-udsendelser, Charlie-Sheen-stil. Vore ... [+]

Audio Design omfatter meget mere end lydoptagelse og dubbing for film eller sammensætningen af ​​fængslende jingles til radio- og tv-udsendelser, Charlie-Sheen-stil. Vores elever er uddannet til lyddesign på instrumenter og computere, til at producere og optage lyde, tale eller musik og derved skabe lydhør.

Indhold, mål og kursusstruktur

Lyddesign: At studere lyd, at lytte og blive lyttet til

Som en del af bacheloruddannelsen Audio Design på hdpk i Berlin vil eleverne skabe underholdende verdener af lyd, 3D akustik til spil og soundlogs (lyd branding). De vil lære at akustisk repræsentere data (sonificering) og at bruge computere, dvs. software som Pro Tools som platforme til sammensætning og arrangement, og som et digitalt instrument.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Med en B.Mus. Populær musik, du vil mestre musikens sammensætning og instrumental / vokal arrangement, samt deres realisering som musikalsk performer. Du vil vide, hvorda ... [+]

Med en B.Mus. Populær musik, du vil mestre musikens sammensætning og instrumental / vokal arrangement, samt deres realisering som musikalsk performer. Du vil vide, hvordan du implementerer dine kreative ideer, hele vejen fra første inspiration til ydeevne eller optagelse. Kurset lægger vægt på sangskrivning, instrument / vokal og ensemble.

Indhold, mål og kursusstruktur

Den kreative populære musiker: sangskriver, performer og bandmusiker

Bacheloruddannelsen Populærmusik på hdpk i Berlin forbereder talentfulde unge musikere til professionelt at udføre musik på koncerter og produktioner ved at undervise i sangskrivningsfærdigheder sammen med en forståelse af lydteknik og organisatorisk og uddannelsesmæssig knowhow.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

hdpk Festival 2017

Moving - Refugees Welcome (Songs for Refugees by hdpk)

B.A. Creative Industries Management at hdpk - Make it a career