SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

58599_IMG_0040.jpg

HDPK er et førende privatuniversitet for de kreative industrier, der ligger i et af Tysklands kreative hubber: i Berlin. Studieprogrammerne dækker både kunstneriske og teknologiske aspekter samt praktiske ledelsesproblemer og medie teori. Læreplanen fokuserer på musik- og medieindustrien (bortset fra film og tv).

Både universitetet selv og foredragsholderne er involveret i musik- og mediemarkederne, og deres erfaring strømmer ind i programmerne.

Hdpk åbnede i April 2010 som en privat Universitet for Anvendt Videnskab og er godkendt af Berlins Senatafdeling for Uddannelse, Videnskab og Forskning.

Centralt for universitetets undervisning er, at det er praksisrelateret, afspejlet i tværfaglige projekter realiseret i alle uddannelser og suppleret med videnskabeligt orienterede, velovervejede læseplaner. Curriculumplanlægningen er baseret på virkeligheden i en hurtigt skiftende erhvervsliv, der sikrer, at uddannelserne løbende tilpasses efter nye krav. Både medarbejdere og medlemmer af bestyrelsen er involveret i branchen, hvilket styrker denne tilgang.

Hvad skiller os fra hinanden

Fremragende undersøgelse betingelser

Vi sætter høje standarder for os selv. Små grupper, professorer med stærk baggrund i deres fagområder og avanceret udstyr i vores lyd- og fotografiske studier samt i de digitale arbejdsområder giver vores studerende et virkelig professionelt arbejdsmiljø.

58613_IMG_9987.jpg

Real-world tilgang

Med hensyn til de administrative og finansielle aspekter af elevernes fremtidige erhverv, projektledelse, medielovgivning og medievirksomhed er lige så meget en del af læseplanen som kunstnerisk og teknisk uddannelse. Vi opretholder tætte forbindelser med vigtige aktører i branchen for altid at holde indholdet af vores programmer relevante og tilpasset de konstant forandrede faglige muligheder.

Livslang læring

Eleverne behandles med respekt som hele folk. Formålet er at tilskynde til en tilgang, der giver orientering i forandring, nye omgivelser og understøtter livslang læring. Derfor fokuserer vi på kommunikative og sociale færdigheder og praktiske projekter samt på rent faglige emner.

Partnerskab

Med næsten 600 studerende på ca. 20 nationer (fra maj 2016), 24 professorer, ca. 74 forelæsere, 6 bachelor- og 2 kandidatuddannelser og 2 SRH søsteruniversiteter i Berlin (sammen repræsenterer 2.000 studerende og 28 programmer), er hdpk et af de virkelig succesrige private universiteter i Tyskland og en del af SRH-gruppen med 12.000 studerende og 10 universiteter.

58600_hdpk_DACH.jpg

Placeringer

Berlin

Address
Potsdamer Straße 188
10783 Berlin, Berlin, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig