Læs den officielle beskrivelse

vores universitet er over 900 elever i 12 bachelor- og kandidatuddannelser den eneste private, officielt anerkendt og institutionelt akkrediteret af Science Academy i Thüringen.

Alle kurser er udviklet af store hjerner og stærke partnere fra sundhedssektoren og dermed profilere universitetet. I fleksible studie modeller dannes specialister til det voksende marked for sundhed.

Her er College of individuel coaching, praktiske foredrag og kompetence orienteret undervisning og læring. Master neurorehabilitering og uddannelse integreret studie model af bacheloruddannelser fysioterapi og talepædagogik er unikke i Tyskland.

Gera

betyder at studere med os

  • Små studiegrupper og tæt kontakt med professorer
  • Altid én kontaktperson
  • Korte afstande og moderne udstyret universitetsbygning
  • Praktiske foredrag
  • studere Fleksibel og sjov med dine studier
  • At drage fordel af den SRH netværk

Gennemprøvet kvalitet undersøgelse

Vores undersøgelser samt universitetet selv, er underlagt strenge kvalitetskrav tilsyn neutrale eksperter som akkreditering agentur inden for sundhed og sociale anliggender (AHPGS) og Science Council. Dette understreger vores høje standarder, for at sikre de studerende ved SRH University of Health Gera den bedst mulige kvalitet af undersøgelser.

Programmer undervist i:
  • Tysk

Denne skole tilbyder også:

BA

SRH Hochschule für Gesundheit Gera

Kurset uddannelse og forfremmelse i barndommen giver dig mulighed for at støtte børn i deres udvikling og at støtte deres uddannelse. De lærer at støtte børn med udviklin ... [+]

Kurset uddannelse og forfremmelse i barndommen giver dig mulighed for at støtte børn i deres udvikling og at støtte deres uddannelse. De lærer at støtte børn med udviklings- risici, handicap, indlæringsvanskeligheder eller adfærdsmæssige problemer, og til at ledsage dem med deres forældre.

Indhold, mål og slutningen af ​​undersøgelsen

Fokus i vores program er eksplicit på dynamik og udvikling af barnet som et spædbarn, barn og barndom. støtte dannelsen og udviklingen for børn og arbejde med deres familier repræsenterer centrale grundlag af uddannelsen.

Et specialiseret fokus er den eksplicitte overvejelser om typer af handicap, udviklingsforstyrrelser og forsinkelser og adfærdsmæssige problemer. Forbundet til disse prioriteter med forskellige koncepter, der understøtter børn og deres familier effektivt.... [-]

Tyskland Gera Bonn Stuttgart Heidelberg Karlsruhe Düsseldorf  + 3 Mere
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk