Touro College Berlin

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Touro College

Touro College blev grundlagt i New York City i 1970 af Dr. Bernard Lander som Liberal Arts College. Siden 1970'erne har udvidelsen af ​​kollegiet nået Californien, Nevada, Israel, Rusland og Tyskland.

I 2001 dr. Lander bad Sara Nachama om at arbejde sammen og etablere Touro College i Berlin. Beslutningen om at vælge Tysklands hovedstad som den nye campus for Touro College var baseret på kollegiums dybe jødiske historie og forening af samfund i Berlin. I efterårssemesteret 2003 åbnede Touro Berlin med en klasse på 18 studerende, der studerede kandidatuddannelsen i International Business-programmet, der efterhånden blev kandidatuddannelsen i Business Management.

I 2005 dr. Lander blev inspireret af et besøg i Holocaust Memorial i Berlin og ønskede at oprette et Holocaust Institute på Touro. Lander Institut for Kommunikation og Tolerance blev oprettet på campus i Touro College Berlin i 2006. I efterårssemesteret 2007 hilste instituttet sine undervisere til masteruddannelsen i Holocaust-kommunikationsprogrammet velkommen. MBA-programmet blev introduceret kort efter i 2010, og Bachelor of Arts in Psychology blev etableret i 2013.

På Touro College Berlin sigter vi på at bygge bro over kløften mellem amerikanske og tyske akademiske systemer og skabe et multikulturelt miljø, der er til gavn for læring.

Mission Statement

Touro College er en uafhængig institution dedikeret til at overføre og bevare den jødiske arv, samt at tjene det generelle samfund i overensstemmelse med deres engagement i intellektuel undersøgelse, overførsel af viden, social retfærdighed og service til samfundet.

Touro College Berlin tilbyder bachelor-og kandidatuddannelser i business management, psykologi og holocaust studier. Disse programmer tjener forskellige komponenter i Touro-samfundet og det større samfund, især dem, der har været underordnede i fortiden. Touro Berlin er et kollegium hvor eleverne er forberedt på den professionelle verden og får det mod og de nødvendige værktøjer til at starte en vellykket karriere.

Vi stræber efter at give den unikke mulighed for en international uddannelse helt på engelsk på vores maleriske Berlin campus. På Touro er vores mission og vision drevet af vores internationale, amerikanske og jødiske værdier. Vi omfavner elever fra hele verden og stræber efter at levere højkvalitetsindlæring.

Vores historie - Campus "Am Rupenhorn"

Vores campus er beliggende i det charmerende Charlottenburg-distrikt i Berlin. Touro College Berlin blev grundlagt i 2003 i en historisk Bauhaus villa med en dyb historie. Hjemmet på vores campus tilhørte oprindeligt familien Lindemann og blev designet af tysk arkitekt Bruno Paul. Da nazisterne tog magten i 1930'erne, blev Lindemanns hjem på Am Rupenhorn officielt hjemsted for Hanns Kerrl, Reichskirchsministeren. Da krigen sluttede i 1945 blev huset overdraget til allierede styrker og blev brugt som læringscenter for den britiske militær i årene efter krigen. Til sidst blev den overdraget til Berlin-regeringen og blev anvendt som et pædagogisk og uddannelsescenter i 1950'erne. Campus blev erhvervet af Touro College i 2003 med en klasse på kun 18 studerende i de første Bachelors in Business-program.

Placeringer

Berlin

Address
Am Rupenhorn 5
Berlin, Berlin, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig