Læs den officielle beskrivelse

Om Touro College

Touro College blev grundlagt i New York City i 1970 af Dr. Bernard Lander som Liberal Arts College. Siden 1970'erne har udvidelsen af ​​kollegiet nået Californien, Nevada, Israel, Rusland og Tyskland.

I 2001 dr. Lander bad Sara Nachama om at arbejde sammen og etablere Touro College i Berlin. Beslutningen om at vælge Tysklands hovedstad som den nye campus for Touro College var baseret på kollegiums dybe jødiske historie og forening af samfund i Berlin. I efterårssemesteret 2003 åbnede Touro Berlin med en klasse på 18 studerende, der studerede kandidatuddannelsen i International Business-programmet, der efterhånden blev kandidatuddannelsen i Business Management.

I 2005 dr. Lander blev inspireret af et besøg i Holocaust Memorial i Berlin og ønskede at oprette et Holocaust Institute på Touro. Lander Institut for Kommunikation og Tolerance blev oprettet på campus i Touro College Berlin i 2006. I efterårssemesteret 2007 hilste instituttet sine undervisere til masteruddannelsen i Holocaust-kommunikationsprogrammet velkommen. MBA-programmet blev introduceret kort efter i 2010, og Bachelor of Arts in Psychology blev etableret i 2013.

På Touro College Berlin sigter vi på at bygge bro over kløften mellem amerikanske og tyske akademiske systemer og skabe et multikulturelt miljø, der er til gavn for læring.

Mission Statement

Touro College er en uafhængig institution dedikeret til at overføre og bevare den jødiske arv, samt at tjene det generelle samfund i overensstemmelse med deres engagement i intellektuel undersøgelse, overførsel af viden, social retfærdighed og service til samfundet.

Touro College Berlin tilbyder bachelor-og kandidatuddannelser i business management, psykologi og holocaust studier. Disse programmer tjener forskellige komponenter i Touro-samfundet og det større samfund, især dem, der har været underordnede i fortiden. Touro Berlin er et kollegium hvor eleverne er forberedt på den professionelle verden og får det mod og de nødvendige værktøjer til at starte en vellykket karriere.

Vi stræber efter at give den unikke mulighed for en international uddannelse helt på engelsk på vores maleriske Berlin campus. På Touro er vores mission og vision drevet af vores internationale, amerikanske og jødiske værdier. Vi omfavner elever fra hele verden og stræber efter at levere højkvalitetsindlæring.

Vores historie - Campus "Am Rupenhorn"

Vores campus er beliggende i det charmerende Charlottenburg-distrikt i Berlin. Touro College Berlin blev grundlagt i 2003 i en historisk Bauhaus villa med en dyb historie. Hjemmet på vores campus tilhørte oprindeligt familien Lindemann og blev designet af tysk arkitekt Bruno Paul. Da nazisterne tog magten i 1930'erne, blev Lindemanns hjem på Am Rupenhorn officielt hjemsted for Hanns Kerrl, Reichskirchsministeren. Da krigen sluttede i 1945 blev huset overdraget til allierede styrker og blev brugt som læringscenter for den britiske militær i årene efter krigen. Til sidst blev den overdraget til Berlin-regeringen og blev anvendt som et pædagogisk og uddannelsescenter i 1950'erne. Campus blev erhvervet af Touro College i 2003 med en klasse på kun 18 studerende i de første Bachelors in Business-program.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Touro College Berlin

... [+]

Nøgleinformation Varighed: 4 år Startdatoer: Efterårssemester: Senge august, forårssemester: februar [-]
Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Touro College Berlin

Målene og karrierevejene i det treårige tyske psykologi-program er sammenlignelige med det amerikanske program. Studieordningen følger en omfattende sekvens af psykologi ... [+]

Målene og karrierevejene i det treårige tyske psykologi-program er sammenlignelige med det amerikanske program. Studieordningen følger en omfattende sekvens af psykologi kurser med små yderligere komponenter i valgfrie og generelle uddannelseskurser. Med mangfoldigheden af ​​kurser og fokus på interkulturel psykologi og bløde færdigheder er vi entydigt placeret blandt bachelor psykologi programmer i Tyskland. Selvom dette er et tysk graderspor, er undervisningssproget engelsk.

Den tyske grad leverer de generelle krav til videreuddannelse i tysk kandidatuddannelse i psykologi - den såkaldte Anschlussfähigkeit - som omfatter psykologiske grundlagsforløb og undervisning i forskyndelse og praksis (140 point), Grundlagen wissenschaftlichen Arbeitens (15 point) Nichtpsychologischem Wissen zu kultur- und zivilisationstheoretischen Grundlagen (25 point).... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelsk,Tysk
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Touro College Berlin

Programmet giver en bred forståelse af kerneforretningsprincipper med mulighed for at vælge en koncentration inden for følgende områder: Markedsføring, ledelse, økonomi e ... [+]

Programmet giver en bred forståelse af kerneforretningsprincipper med mulighed for at vælge en koncentration inden for følgende områder: Markedsføring, ledelse, økonomi eller ledelsesøkonomi. Ledelsesprogrammerne tager sigte på at udvikle ledelsesmæssige færdigheder og at udsætte eleverne for de værktøjer, der anvendes i erhvervslivet. Med et stærkt fokus på kommunikation, kulturel velfærd og beslutningstagning i forskellige miljøer, kvalificerer programmerne sig til ledelseskarrierer i organisationer med globale bånd. Disse kan være store multinationale organisationer, men også start-ups og små og mellemstore organisationer med behov for grænseoverskridende perspektiver.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelsk
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Touro College Berlin

Programmet giver en bred forståelse af kerneforretningsprincipper med mulighed for at vælge en koncentration inden for følgende områder: Markedsføring, ledelse, økonomi e ... [+]

Programmet giver en bred forståelse af kerneforretningsprincipper med mulighed for at vælge en koncentration inden for følgende områder: Markedsføring, ledelse, økonomi eller ledelsesøkonomi.

Den amerikanske Bachelor of Science grad kan afsluttes i op til otte semester. Studerende skal gennemføre mindst 120 amerikanske college-kreditter (40 kurser).

Ledelsesprogrammerne tager sigte på at udvikle ledelsesmæssige færdigheder og at udsætte eleverne for de værktøjer, der anvendes i erhvervslivet. Med et stærkt fokus på kommunikation, kulturel velfærd og beslutningstagning i forskellige miljøer, kvalificerer programmerne sig til ledelseskarrierer i organisationer med globale bånd. Disse kan være store multinationale organisationer, men også start-ups og små og mellemstore organisationer med behov for grænseoverskridende perspektiver.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk