University of Applied Sciences Europe - English Programs

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om vores universitet

Hvad er specielt med os

Universitetet for Anvendte Videnskaber Europa - Iserlohn, Berlin, Hamburg uddanner morgendagens designere og beslutningstagere inden for områderne

 • Forretning,
 • Psykologi,
 • Medier og kommunikation,
 • Sports Management,
 • Kunst og design.

University of Applied Sciences Europe er en del af Global University Systems. Universitetet fremmer den fremadrettede udvikling af færdigheder og tværfaglige undervisningsformater i takt med den faktiske praksis og i overensstemmelse med de højeste internationale standarder på steder i Iserlohn, Berlin og Hamburg.

Gennem samspillet mellem kreativ, iværksætter og digital tænkning samt et internationalt perspektiv beriger de forskellige fagområder hinanden hinanden og tilbyder nye tilgange til undervisning og forskning, der er skræddersyet til kravene i Job Market 4.0.

BiTS blev grundlagt i 2000 som et selvstændigt universitet. I dag er det en del af Universitetet for Anvendt Videnskab Europa og et mødested for unge forretningstalenter, fakultetets medlemmer, iværksættere og virksomheder over hele kloden. Her giver vi et miljø, hvor studerende og professorer opfordres til at udvikle nye ideer og opdage deres fulde iværksætterpotentiale.

Læg grundlaget for en spændende karriere med en fremtidig orienteret, akkrediteret bachelor- og kandidatgrad i Berlin, Hamburg eller Iserlohn (Nordrhein-Westfalen).

Unikt internationalt netværk

Gør verden din campus! På Universitetet for Anvendt Videnskab Europa studerer du i et globalt netværk . Vi opfordrer dig til at prøve tingene i løbet af dine studier, blive inspireret af nye oplevelser og udvide dine personlige og professionelle horisonter. Du vil drage fordel af:

 • Integreret semester i udlandet på et berømt partneruniversitet
 • Internationalt og vellykket fakultet
 • Globale foredrag og grænseoverskridende praktiske projekter gennem innovative undervisningsmetoder
 • Interkulturel udveksling - næsten og på campus - over 100 nationer repræsenteret på vores campus
Individuel udvikling og tværfaglig læring

Universitetet for Anvendte Videnskaber Europa tilbyder dig et akademisk miljø, hvor du nyder at undervise i bedste internationale standarder uden at miste din individualitet.

I fremtiden skal udfordrende og målrettede løsninger inkorporere forskellige perspektiver, ny teknologi, kreativitet og forskningsbaserede metoder. For at sikre din personlige udvikling og tidlige karriereorientering arbejder du praktisk og tværfagligt fra begyndelsen og opfordres til at tænke over grænserne med et stort udvalg af emner. På Universitetet for Anvendt Videnskab Europa har du den ekstra mulighed for at deltage i ekstracurricular tværfaglige studentinitiativer for at polere din faglige profil og gøre dig attraktiv på arbejdsmarkedet.

Yderligere certifikat og engagement sammen med dine studier

Desuden tæller udviklingen af dit individuelle karakter: Studerende opfordres til at realisere projekter på eget initiativ i elevinitiativer og udøve fritidsaktiviteter . Du vil blive tildelt et unikt yderligere certifikat til din grad, som viser udviklingen af kernevidenskaber. Disse blev identificeret af Laureat i en bestilt undersøgelse af mere end 5.000 partnere og mere end 20.000 studerende, fakultetets medlemmer, medarbejdere og alumner. Dette er en yderligere mulighed for eleverne og kandidaterne at få en fordel over andre jobsøgere.

Derudover kan du deltage i en af vores mange studieområder under dine studier og udvikle dine færdigheder uden for læseplanen. Et par eksempler:

 • CampusMagazin
 • BiTS.fm
 • BiTS Vision
 • Rubicon
Maksimal anvendelighed

Virkelig erhvervserfaring fra den første dag: På Universitetet for Anvendt Videnskab Europa har du mulighed for at afprøve, hvad du har lært lige efter klassen og få indsigt i sektorens daglige arbejde under dine studier. Alle programmer er designet, i indhold og tidsplan, så du kan anvende teori direkte i praksis.

Blandt andet tilbyder de praktikorienterede programmer på UE dig:

 • Fakultetets medlemmer, der er kendetegnende fagfolk inden for deres fagområde og professionelt aktive i erhvervslivet .
 • Integrerede praktikophold, som du f.eks. Kan gennemføre hos en af vores mange partnervirksomheder.
 • Samarbejdsprojekter med ledende forretningsgiganter, såsom SAP.
Undersøg fagfolk i et innovativt miljø

Succesfulde forretningsfolk er ikke kun gode forretningsfolk, men har også andre ledelsesmæssige færdigheder. Vi vil gerne have dig til at tage det til hjertet under dine studier og med det formål bringer dig sammen med folk der kender bedst.

Ved at garantere små klasser og seminargrupper skaber vi et helt unikt studiemiljø, hvor du kan udvikle dig intensivt og individuelt . I dine studieprojekter samt særlige seminarer inden for soft skills lærer vi os om grundlæggende evner som teamledelse, selvorganisering og strategisk planlægning, udfylder din kompetenceprofil og fremmer iværksættertænkning.

Bliv del af vores team og gør en forskel - verdensomspændende.113445_pexels-photo-1326947.jpeg

Programmer på vores Business Faculty

Vi tilbyder forskellige programmer, såsom:

 • Bacheloruddannelser
 • Dual Bachelor's degrees
 • Talrige kandidatgrader

Nogle af disse programmer tilbydes på engelsk.

Vælg mellem tre steder

University of Applied Sciences Europa har tre placeringer i de kreative centre Berlin, Hamburg og Iserlohn.

 • Berlin - Iværksættercenter, trendsætter, livsstilshovedstad, ideinkubator - Få byer er roste over hele verden for deres mangfoldighed så meget som den tyske hovedstad. På vores campus i Berlin studerer du nær det økonomiske hotspot Potsdamer Platz.
 • Hamburg - I medieby nr. 1, side om side med Spiegel, Stern, Die Zeit, Google, Twitter, Facebook og andre! Vores campus Hamburg ligger tæt på de alternative kvarterscener samt den eksklusive bymidte.
 • Iserlohn - I Nordrhein-Westfalen ved Seilersee ligger vores Campus Iserlohn, der er rig på tradition og den tredje smukkeste campus i Tyskland ifølge en afstemning fra bladet Unicum. Centrene for industrien i Nordrhein-Westfalen - Dortmund og Köln - er let nås derfra.
Moderne udstyr

Vi tilbyder et program, hvor du bliver fortrolig med det udstyr, du vil bruge senere. Afhængigt af campus er faciliteter, der spænder fra mac-pools til fotostudier og workshops til skærmtryk, tilgængelige.

Til dine projekter kan du til enhver tid låne bærbare computere, kameraer og andet tilbehør.

Stat undersøgt og akkrediteret

Universitetet for Anvendt Videnskab Europa er anerkendt og akkrediteret af Nordrhein-Westfalen og det tyske råd for videnskab og humaniora både af staten og som en institution, og dette i 10 år som et af de få universiteter i længst mulig varighed i Tyskland. Alle vores programmer er akkrediteret af FIBAA, et af de mest relevante europæiske og internationale orienterede agenturer for kvalitetssikring og udvikling inden for akademisk uddannelse.

Din karriere efter eksamen

En bachelorgrad på Universitetet for Anvendt Videnskab Europa er det optimale grundlag for en vellykket erhvervsmæssig fremtid - det være sig i erhvervslivet, medier, sport, it og teknologi, beskæftigelse, som leder eller iværksætter.

Vores kandidatuddannelser giver dig den ekstra mulighed for at etablere dig professionelt, bygge videre på dine personlige evner og gå videre til næste niveau i din karriere. Vores International Career Center udnytter kontakterne i vores firma og alumni netværk til personligt at støtte dig i planlægningen af vores individuelle transportbane og i ansøgningsfasen.

Gør Det Tekniske Universitets Universitet Europa til skridt for din karriere og sæt noget i gang!115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Vores vision

På Universitetet for Anvendt Videnskab Europa er vi forpligtet til at give vores kandidater med varige og vellykkede studier og træning for job i den digitale tidsalder. Som et statsakkrediteret universitet for anvendt videnskab under privat ejerskab fremmer vi især uafhængig iværksætter-kreativ tænkning og handling. Vi leverer de relevante specialister, beslutningstagere og sociale færdigheder gennem moderne pædagogiske begreber i fleksible studieprogrammer. Som et kosmopolitisk europæisk universitet dyrker vi både lokale og globale perspektiver og aktivt fremmer vores studerendes internationale mobilitet.

Vi forfølger respektfulde interpersonelle relationer, som motiverer vores studerende og medarbejdere til at bidrage til udformningen og videreudviklingen af universitetet. På hver campus dyrker vi en personlig atmosfære ved individuelt at adressere og aktivt ledsage de unikke styrker, livssituationer og udviklingsbaner hos vores elever.

Den konsekvente kombination af teoretiske krav og praktisk gennemførelse fremmer professionel nysgerrighed og giver orientering i udviklingen af en unik profil. Til dette formål betragter vi dialogfokuserede, interaktive pædagogiske begreber i små grupper som den optimale måde at erhverve resultatorienterede kompetencer på. Desuden tilbyder tværfaglige samarbejde mellem vores forskellige afdelinger studerende en betydelig merværdi.

Disse mål forfølges og mødes af et professorat, som i sig selv er videnskabeligt og praktisk aktiv og er fuldt bekendt med de nuværende udfordringer inden for sit fagområde. Vi udfører vores pædagogiske mission med lige ansvar over for både de faglige og sociale krav, der kræves af os. I sidste ende ser vores universitet sig som en indbydende platform til at formidle viden og forskning i processen, der leder vores elever til at blive selvstændige, reflekterende og ansvarlige personligheder.111577_pexels-photo-1152500.jpeg

Vores mål

Vores vigtigste mål er din succes. Vi er der for at sikre, at du er ideelt forberedt på at starte din professionelle karriere og lave din egen vej. Med dette i tankerne uddanner vi vores elever til at blive unge fagfolk med en underholdende ånd og tilgang.

Hvordan viden og færdigheder undervises

I dag har du brug for en kombination af evner til at skabe en vellykket karriere. Væsentlig viden og sociale færdigheder, ledelseskendskab og tillid på internationalt plan er grundlaget for en ledelseskarriere i fri økonomi. Disse dage er efterspurgte unge ledere med god teoretisk uddannelse og har erhvervet relevant praktisk erfaring både hjemme og i udlandet under deres studier efterspurgt inden for alle områder. Vi udstyre dig til at opfylde disse krav.

Resultaterne taler for sig selv: Graduates of the Applied Sciences of Europe Europa går meget hurtigt ind i jobbet.112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Hvad vi tilbyder

Udenfor foredragsholderen giver forskellige studentinitiativer ved Universitetet for Anvendt Videnskab Europa dig værdifuld praktisk erfaring. Vi forventer og opfordrer dig til at deltage i disse aktiviteter. De viser, hvor højt motiverede de studerende er, og understreger universitetets praktiske tilgang. Initiativerne er så forskellige som studieforløbene.

Indstilling, forfølgelse og opfyldelse af ambitiøse mål

Det mest velkendte initiativ er sandsynligvis "Campus Symposium". Berømte figurer som Bill Clinton, Kofi Annan og Gerhard Schröder har tidligere accepteret en invitation til at tale på denne internationalt anerkendte økonomiske konference. Denne begivenhed er udelukkende organiseret af studerende - fra at være vært for gæsterne, catering og billetsalg til PR, sponsor og højttalerforbindelse. Andre initiativer involverer for eksempel rådgivning af virksomheder om, hvordan man løser forretningsproblemer, uafhængig produktion af et tv eller radioprogram eller sociale projekter. Men du bliver involveret ved Universitetet for Anvendt Videnskab Europa, du vil få værdifuld praktisk erfaring.113991_pexels-photo-933964.jpeg

Placeringer

Programmer

Denne skole tilbyder også: