Læs den officielle beskrivelse

WINGS International

Professionelle studier

Tak for din interesse i deltid undersøgelser og videregående uddannelser ved Wismar University of Applied Sciences (Tyskland). Wismar Universitet er et avanceret og innovativt uddannelses- og forskningsinstitution med over 100-års akademisk ekspertise. Det er et internationalt universitet, der er praksis og business orienteret med over 8500 studerende studerer både på campus og via online eller deltid.

Wings - Wismar International Graduation Services Virksomheden blev grundlagt i 2004 - giver ekstra-erhvervsmæssig online og deltid programmer samt certificeret videreuddannelse til bearbejdning af fagfolk. Dens fagområder omfatter business, teknologi og design med en state college af videre uddannelse certifikat. Med omkring 4.500 deltidsstuderende og 650 yderligere deltagere uddannelser på ti steder rundt om i landet samt Berlin og München, WINGS er en af ​​de førende statslige fjernundervisning udbydere i Tyskland. WINGS nu også tilbyder internationale del tidsstudier for fagfolk på studiecentre i Cape Town, Bangkok, Singapore og Surabaya.

På grund af flere kontakter i Europa, Baltikum, Amerika, Latinamerika, Asien og især sydøstlige Asien, kan en række interkulturelle karakteristika være tydeligt findes i vores forsknings- og undervisningsmetoder. I øjeblikket er der studerende fra hele verden deltager i vores del tidsstudier for fagfolk.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Tysk
Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree:

Hochschule Wismar - Mit allen Wassern gewaschen.