hwtk University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den School of Business, Teknologi og Kultur er en privat, statsligt godkendt og akkrediteret af Science universitet baseret i Berlin og en anden undersøgelse i Baden-Baden. Efter etableringen i 2011, blev undersøgelsen opererer på en. blev sat i oktober 2012. Som datterselskab af F + U-gruppen, den HTWK af de mere end tredive års erfaring med den berømte tyske uddannelse Konzernes fordele.

forskning

Den HTWK ser hendes forskningsinteresser i anvendt og kursus-relateret forskning inden for erhvervslivet, teknologi og kulturstudier. Målet med forskningen er at opnå ny viden og dens placering på de tilbudte uddannelser og overførsel af nye forskningsresultater tilgange til brug for de studerende.

publikationer

I de HTWK diskussionsoplæg Series resultater fra igangværende forskning af universitetets medlemmer af HTWK introduceres siden 2015. Den HTWK diskussionsoplæg kan også vises som artikler i faglige tidsskrifter, som bidrag i antologier eller monografier. De er rettet mod forskere / forskere og studerende, men også nationalt og internationalt interesseret i økonomien, samfundet, politik og kultur og har til formål at tilskynde folk til at genoplive den professionelle diskurs og fortsætte.

Placeringer

Berlin

Address
hwtk Berlin
Bernburger Straße 24/25

10963 Berlin, Berlin, Tyskland

Baden-Baden

Address
hwtk Baden-Baden
Jägerweg 8

76532 Baden-Baden, Baden-Württemberg, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig