Læs den officielle beskrivelse

Den School of Business, Teknologi og Kultur er en privat, statsligt godkendt og akkrediteret af Science universitet baseret i Berlin og en anden undersøgelse i Baden-Baden. Efter etableringen i 2011, blev undersøgelsen opererer på en. blev sat i oktober 2012. Som datterselskab af F + U-gruppen, den HTWK af de mere end tredive års erfaring med den berømte tyske uddannelse Konzernes fordele.

forskning

Den HTWK ser hendes forskningsinteresser i anvendt og kursus-relateret forskning inden for erhvervslivet, teknologi og kulturstudier. Målet med forskningen er at opnå ny viden og dens placering på de tilbudte uddannelser og overførsel af nye forskningsresultater tilgange til brug for de studerende.

publikationer

I de HTWK diskussionsoplæg Series resultater fra igangværende forskning af universitetets medlemmer af HTWK introduceres siden 2015. Den HTWK diskussionsoplæg kan også vises som artikler i faglige tidsskrifter, som bidrag i antologier eller monografier. De er rettet mod forskere / forskere og studerende, men også nationalt og internationalt interesseret i økonomien, samfundet, politik og kultur og har til formål at tilskynde folk til at genoplive den professionelle diskurs og fortsætte.

Programmer undervist i:
Tysk

Denne skole tilbyder også:


hwtk University of Applied Sciences

Du har erkendt, at moderne virksomheder i stigende grad er forbundet internationalt og skal handle interkulturelt? Er du også interesseret i et globalt arbejdsmiljø med e ... [+]

Til uddannelsen

Du har erkendt, at moderne virksomheder i stigende grad er forbundet internationalt og skal handle interkulturelt? Er du også interesseret i et globalt arbejdsmiljø med en international dimension? Derefter forbereder bachelorprogrammet "International Management" dig til et arbejde i internationalt operative virksomheder gennem en psykologisk, sociologisk, interkulturel og sproglig uddannelse. I 6 semestre , der omfatter et semester i udlandet, kan du enten studere i fuldtidsstudiemodellen, i den dobbelte studiemodel eller i fjernundervisning og åbne gode karrieremuligheder og lønperspektiver gennem praktisk undervisning. Ud over den internationale campus i Berlin , mulighed for at lære flere fremmedsprog og et semester i udlandet, afrundes den holistiske internationale orientering af programmet. Semesteret i udlandet kan enten udfyldes i et af vores internationale partneruniversiteter, f.eks. I New York eller inden for rammerne af Erasmus, og er inkluderet i månedlige studiegebyrer.... [-]

Tyskland Berlin Baden-Baden
April 2020
Engelsk,Tysk
Fuldtid
Deltid
6 - 9 semestre
på universitet
Online
Læs mere på dansk