Læs den officielle beskrivelse

Studere med en fremtid - på NTA Isny!

Fremragende kontakter til partnervirksomheder i branchen, personlig opmærksomhed fra højt kvalificerede fakultet, den praktisk læring i små grupper, kortere studieophold i Tyskland unikke kurser og en stor Freizeitgangebot i en familie miljø - undersøgelse på Fachhochschule af NTA Isny ​​tilbyder dig mange fordele.

På NTA Isny ​​dig, hvis du med held åbne Bachelor of Science (B.Sc.), den Teknisk skole eller et gymnasium er afsluttet. Andre adgangskrav findes ikke. Her kan du starte med det samme med undersøgelsen om den årlige semesterstart i vinteren semester!

Med færdiggørelsen af ​​Bachelor of Science (B.Sc.) åbner dig chancen for at lige en vellykket start på STEM område i en af ​​de 123.000 point eller postgraduate studier i Tyskland eller i udlandet tage.

Oversigt kurser

Oplev dine muligheder og få informeret nu om vores akkrediterede kurser for BSc:

kemi

Den Bachelor of Science Kemi, med speciale i Almen kemi eller Food Kemi og Analyse på NTA Isny ​​du åbnede et bredt felt af aktivitet.

Farmaceutisk kemi

Uddannelsen til Bachelor of Science Kemi på NTA Isny ​​er optimalt tilpasset til behovene i den farmaceutiske industri.

Fysik Engineering

Anvendt og Teknisk Fysik, Engineering, elektronik, optik, kemi, datalogi og mange flere. alle indebærer at studere for BSc Fysik.

datalogi

Den Bachelor of Science datalogi på NTA Isny ​​tilbyder en fremragende grunduddannelse efterfulgt af specialisering.

Karrierevalg gjort nemt!

NTA Isny ​​hjælper du tager den rigtige vej for din fremtidige karriere! Fordi på campus i NTA vi tilbyder dig en unik mulighed for at opdage dine styrker, og du vælger den matchende til dig professionel inden for naturvidenskab og datalogi - enten en smagsprøve praktik eller på den forberedende semester.

Her kan du i forsøget praktikplads eller forberedende semester din viden inden for naturvidenskab matematik, kemi, fysik og datalogi til at uddybe og udvide, og dermed nemt at finde ud af, hvor dine styrker ligger. Dette vil hjælpe dig med at vælge en karriere - uanset om erhvervsskole med uddannelse eller på skolen med en grad!

Som en del af vores smagsprøve praktik, tilbyder vi også kurser for ugen BOGY.

Den bedste investering er den egen i fremtiden!

NTA Isny ​​tilbyder dig mange fordele i studiet - fra den personlige tilsyn af vores instruktører på de praktiske lektioner igennem til effektiv læring i små grupper. Dette er tydeligt, ikke blot i den vellykkede gennemførelse af vores studerende, men også det faktum, at de studerende i NTA Isny ​​har en af ​​de korteste studieperioder i Tyskland! At studere på den private, statsligt anerkendt Fachhochschule NTA Isny ​​er derfor en bæredygtig Invester i din fremtid.

Programmer undervist i:
  • Tysk

Denne skole tilbyder også:

BSc

nta Isny

Du flytter gerne vide i virtuelle verdener og ønsker, hvad der er bag det? Din drøm er at udvikle en robot eller databasesystemer, softwareudvikling og internet-teknologi ... [+]

Med datalogi Bachelor of Science (B.Sc.)

Du flytter gerne vide i virtuelle verdener og ønsker, hvad der er bag det? Din drøm er at udvikle en robot eller databasesystemer, softwareudvikling og internet-teknologier fortsætte med at fremme? Du ønsker at se bag kulisserne og lære det grundlæggende i datalogi? Så er du kommet til NTA Isny ​​im datalogi med en Bachelor of Science ret!

Vores virtuelle verden vokser konstant og har stor efterspørgsel efter kvalificeret arbejdskraft i højteknologisk område, den videre arkivering med know-how og lidenskab i deres udvikling. Derfor dataloger er i IT-branchen og ud over meget efterspurgt specialister.

Det akkrediterede Bachelor of Science 7 semestre og er opdelt i tre dele:... [-]

Tyskland Isny im Allgäu
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
nta Isny

Du ønsker at gå til tingene nøjagtigt til bunden og bringe banebrydende teknologier, såsom nanoteknologi og laser teknologi eller de nyeste sensorteknologier undervejs? D ... [+]

Med fysik Engineering Bachelor of Science (B.Sc.)

Du ønsker at gå til tingene nøjagtigt til bunden og bringe banebrydende teknologier, såsom nanoteknologi og laser teknologi eller de nyeste sensorteknologier undervejs? Du ønsker toppen af, hvad der er teknisk muligt at opnå?

Derefter vælger nu for akkrediteret grad i fysik-engineering: Fordi der kombinerer anvendt og teknik fysik med elektroteknik, elektronik, optik, kemi, datalogi og Teknisk Forvaltning. Og det er hvad du åbnede store perspektiver i finmekanik, optisk, elektronisk, medicinsk eller databehandling industrien!

Det akkrediterede Bachelor of Science 7 semestre og er opdelt i tre dele:

basisuddannelse ... [-]
Tyskland Isny im Allgäu
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
nta Isny

Kemiske forbindelser produceret og deres egenskaber udforske nye syntetiske ruter udvikle, forbedre sammensætninger af materialer og mange andre stoffer - en bachelorgrad ... [+]

Med Kemi Bachelor of Science (B.Sc.)

Undersøgelser i kemi med vægt Almen kemi eller Food Kemi og analyse

fremstiller kemiske forbindelser og undersøge deres egenskaber, udvikle nye syntetiske veje, sammensætninger af materialer og mange andre stoffer til at forbedre - en bachelorgrad i kemi, kan du i laboratorier og produktion af kemiske og farmaceutiske industri, i fødevare- og drikkevareindustrien, kvalitetssikring og kontrol over virksomheder, der er ansat i den offentlige forsknings- og testinstitutter, tilsynsmyndigheder i miljøbeskyttelse og på mange andre områder. Ved at studere kemi du dannet en all-rounder inden for videnskab og vil drage fordel af den praktiske tilgang af NTA Isny: Fordi her kan du næsten bære selv alle eksperimenter og lære så kender alle de enheder, som du senere i virksomhedens arbejde går. ... [-]

Tyskland Isny im Allgäu
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Lehrerfortbildung für Gymnasien und Realschulen im Bereich Chemie