nta Isny

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Studere med en fremtid - på NTA Isny!

Fremragende kontakter til partnervirksomheder i branchen, personlig opmærksomhed fra højt kvalificerede fakultet, den praktisk læring i små grupper, kortere studieophold i Tyskland unikke kurser og en stor Freizeitgangebot i en familie miljø - undersøgelse på Fachhochschule af NTA Isny ​​tilbyder dig mange fordele.

På NTA Isny ​​dig, hvis du med held åbne Bachelor of Science (B.Sc.), den Teknisk skole eller et gymnasium er afsluttet. Andre adgangskrav findes ikke. Her kan du starte med det samme med undersøgelsen om den årlige semesterstart i vinteren semester!

Med færdiggørelsen af ​​Bachelor of Science (B.Sc.) åbner dig chancen for at lige en vellykket start på STEM område i en af ​​de 123.000 point eller postgraduate studier i Tyskland eller i udlandet tage.

Oversigt kurser

Oplev dine muligheder og få informeret nu om vores akkrediterede kurser for BSc:

kemi

Den Bachelor of Science Kemi, med speciale i Almen kemi eller Food Kemi og Analyse på NTA Isny ​​du åbnede et bredt felt af aktivitet.

Farmaceutisk kemi

Uddannelsen til Bachelor of Science Kemi på NTA Isny ​​er optimalt tilpasset til behovene i den farmaceutiske industri.

Fysik Engineering

Anvendt og Teknisk Fysik, Engineering, elektronik, optik, kemi, datalogi og mange flere. alle indebærer at studere for BSc Fysik.

datalogi

Den Bachelor of Science datalogi på NTA Isny ​​tilbyder en fremragende grunduddannelse efterfulgt af specialisering.

Karrierevalg gjort nemt!

NTA Isny ​​hjælper du tager den rigtige vej for din fremtidige karriere! Fordi på campus i NTA vi tilbyder dig en unik mulighed for at opdage dine styrker, og du vælger den matchende til dig professionel inden for naturvidenskab og datalogi - enten en smagsprøve praktik eller på den forberedende semester.

Her kan du i forsøget praktikplads eller forberedende semester din viden inden for naturvidenskab matematik, kemi, fysik og datalogi til at uddybe og udvide, og dermed nemt at finde ud af, hvor dine styrker ligger. Dette vil hjælpe dig med at vælge en karriere - uanset om erhvervsskole med uddannelse eller på skolen med en grad!

Som en del af vores smagsprøve praktik, tilbyder vi også kurser for ugen BOGY.

Den bedste investering er den egen i fremtiden!

NTA Isny ​​tilbyder dig mange fordele i studiet - fra den personlige tilsyn af vores instruktører på de praktiske lektioner igennem til effektiv læring i små grupper. Dette er tydeligt, ikke blot i den vellykkede gennemførelse af vores studerende, men også det faktum, at de studerende i NTA Isny ​​har en af ​​de korteste studieperioder i Tyskland! At studere på den private, statsligt anerkendt Fachhochschule NTA Isny ​​er derfor en bæredygtig Invester i din fremtid.

Placeringer

Isny im Allgäu

Naturwisschenschaftlich- Technische Akademie, Prof. Dr. Grübler gGmbH, Isny

Address
Sei­den­stra­ße 12-35
88316 Isny im Allgäu, Baden-Württemberg, Tyskland
Telefonnummer
+49 7562 97070