Læs den officielle beskrivelse

OM

Vores elever er i hjertet af Musik- og Lydakademiet, støttet af vores team af dedikerede vejledere. Vi tilbyder special musik performance og produktion uddannelse, forbereder dig til en karriere i den moderne musikindustri med anerkendte musik kvalifikationer.

Musikhøjsakademiet blev grundlagt i 1994 og tilbyder musikuddannelse af professionelle musikere i alderen 16-19 år til bachelor- og postgraduate studie i Edinburgh, Exeter, Gateshead, Glasgow, Southampton, Swindon og Online.

Med britiske kunstnere, der dominerer den globale musikscene og den stigende popularitet af festivaler og levende musik, der bringer £ 4 mia til den britiske økonomi, er det en spændende industri at være en del af. Der er et stort udvalg af karriereforløb, som du kan følge fra sangskrivning og produktion til sceneledelse og lydteknik. Kilde: UK Music, Wish You Were Here.

AMS alumni arbejder nu med succes i Storbritannien og den globale musikindustri, der er noterede alumner, omfatter:

Tristan Evans of the Vamps

Tristan Evans - Drummer i Virgin EMI underskrev bandet, The Vamps. Han er også producent af mange af deres sange. De har lanceret deres egen pladeselskab og spillet i stadioner over hele verden.

Laurence Jones Blues Kunstner af året

Laurence Jones - Sangskriver, guitarist og vokalist, der vandt Young Blues Artist of the Year i 2014, 2015 og 2016. Han har støttet Van Morrison, James Bay, Jools Holland og Buddy Guy.

Alumni Josh Kumra

Josh Kumra - Signeret til Sony RCA, han skrev sammen nummer 1 singel, 'Do not Go' med Wretch 32. Han fortsætter med at frigive sit album og samarbejder med likeså Naughty Boy og Emeli Sandé.

Eddy Thrower trommer for lavere end atlanterhavet

Eddy Thrower - Drummer i Lower Than Atlantis, der sælger 6 britiske ture samt at have 2 Top 40 albums. De har musik featured i spil som Tony Hawk og Guitar Hero.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Academy of Music & Sound Online

Dette 1-årige kursus svarer til 3. år i en grad, og det er designet til at følge med fra at studere en musikrelateret grundskole, HND eller anerkendt erhvervserfaring med ... [+]

Dette 1-årige kursus svarer til 3. år i en grad, og det er designet til at følge med fra at studere en musikrelateret grundskole, HND eller anerkendt erhvervserfaring med kvalifikationer. Valideret af University of Wolverhampton, er det udviklet til at afspejle de vigtigste karriere Pathways i branchen, herunder egenskaber, produktion og virksomhed.

BA (HONS) PROFESSIONEL MUSIK VIRKSOMHEDKursus detaljerRuteUndervisning, rådgivning og vejledning fra branchens mentorerNetværk og samarbejde med andre musikere og ligesindede menneskerFå en indgående viden om, hvordan forretning og musik fungererAdministrer og markedsfør dine egne musikprodukterUdvid dit CV og portefølje med ægte erfaringer og produkterBA (Hons) Professional Music UnitsDET PROFESSIONALE PROJEKT... [-]
Det Forenede Kongerige Edinburgh Exeter Glasgow Southampton  + 1 Mere
August 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk