Alliance Manchester Business School - The University of Manchester (UG Programmes)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Alliance Manchester Business School var en af Storbritanniens første handelsskoler, der blev oprettet i 1965, og er nu den største campusbaserede forretnings- og managementskole i Storbritannien.

Manchester er anerkendt for sine originale tænkere - vores lange og stolte historie med ekspertise inden for forskning fortsætter ånden til innovation og præstation, som byen er berømt for.

Vi er nummer to i Det Forenede Kongerige på grund af forretningsundersøgelsesstyrke (REF 2014), og i den seneste Financial Times-undersøgelse blev vi nummer 7. i Storbritannien og 15. i Europa.

Vi ved, at forskning i verdensklasse alene ikke er nok, og vi ser, at vores oprindelige tænkning er anvendt til at påvirke virksomheder og ledelse, regering og samfund.

Vi er forpligtet til at gøre dette til et af de bedste steder i verden at være en bachelorstuderende; et tilsagn støttet af en investering på 85 mio. £ i vores faciliteter.

Alle vores bacheloruddannelser inkluderer enten en arbejdsplads eller et internationalt udvekslingsår. Arbejde, studere, rejse - det er op til dig.

Vi tilbyder en række 3 og 4-årige forretningsgrader, der passer til dine karriereambitioner. Vores bacheloruddannelser dækker fag, herunder regnskab, økonomi, iværksætteri, finans, HR, IT, marketing og ledelse.

Få fordel af muligheden for at få en betydelig mængde arbejdserfaring eller chancen for at bo og studere i udlandet i et helt akademisk år - eller kombiner de to ved at gennemføre en arbejdsplads i en international ramme.

128301_Campusandcitymontage2016.jpg

Akkreditering

Alliance MBS er en del af en lille og udvalgt gruppe af 'triple crown' skoler over hele verden, som er akkrediteret af alle tre større organer - AACSB International, AMBA og EQUIS.

En international skole

  • Vi har et omfattende globalt netværk med tilstedeværelse på stedet i Brasilien, Kina, Hongkong, Singapore og UAE.
  • Ved at blive medlem af vores studerendes samfund og mere end 400 specialister inden for akademisk og forskningspersonale vil det hjælpe med at forberede kandidater til det globale forretningsmiljø og dagens jobmarked.

Placeringer

Manchester

Address
Alliance Manchester Business School
Booth Street West

Manchester, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer