Læs den officielle beskrivelse

Backstage Academy giver den bedst mulige uddannelse for den blomstrende live events industri med fantastiske forbindelser til industrien og adgang til produktionsfaciliteter til undervisning og læring.

Grundlagt i juli 2009, har vi hurtigt fået ry som et ekspertisecenter for backstage uddannelse, med speciale i grad kurser, korte kurser og skræddersyede uddannelsesprogrammer for unge studerende, etablerede fagfolk og samfundsgrupper.

Vi er baseret i Wakefield, West Yorkshire, i største specialbyggede produktion generalprøve arena kompleks i Europa, LS-Live, der tæller Jay Z, The Stone Roses, Dizzee Rascal, Lady Gaga, Robbie Williams, BBC, ITV og monster Energi blandt sine kunder.

Som en privat finansieret organisation, vi bygge bro mellem industri og uddannelse, der arbejder tæt sammen med førende fagfolk til at reagere hurtigt på aktuelle mangel på kvalifikationer og skrive uddannelsesprogrammer i overensstemmelse med specifikke krav.

Vi leverer relevant, up-to-date uddannelse, således at degree studerende få en reel smag for, hvordan livet er i den backstage underholdningsindustri, med fokus på beskæftigelsesegnethed.

Vores kandidater har gået på at opnå beskæftigelse med Jay Z verdensturné den, Vinter-OL, det Mumford & Sons tour, Glastonbury stedet kontor, Leeds Festival, LS-Live, Alton Towers, velbehag Begivenheder og Genesis Teater.

timthumb

Vores Industri

Der er en bred vifte af karrieremuligheder i live-sektor begivenheder, fra Tour manager, kreativ direktør og kunstner Liaison, til Belysning Programmør, Venue Tekniker og lyd Engineer, bare for at nævne et par stykker. Hver begivenhed, uanset om det er en musik koncert, modeshow, sportsbegivenhed, corporate begivenhed, festival eller teater produktion, kræver et team af mennesker, der arbejder i samarbejde, ved hjælp af deres forskellige skillsets til at producere en vellykket slutresultat. For at sætte det i perspektiv, Bon Jovi 'fordi vi kan' verdensturné indarbejdet 250.000 tons produktions elementer på tværs af fem touring stadier, 200 medarbejdere, seks turistbusser og over 80 lastbiler, der lettede europæiske, amerikanske og australske begivenheder. Storbritanniens Begivenheder Sektor (konferencer, udstillinger, messer, gæstfrihed og sportsbegivenheder) genererer på over 33 mia £ hvert år, med den forudsigelse, at dette vil stige til 40 mia £ i 2020. Kilde: Storbritannien til events sektor arrangementer skaber engagerende karriere, for unge og gamle, mænd og kvinder, dygtige og mindre dygtige, på tværs af alle kulturer. Det maksimerer en bred vifte af kreative, tekniske og personlige talenter til at producere inspirerende og verdens skiftende arrangementer. Kilde: 'Events er Storbritanniens' rapport fra forretningsbesøg & begivenheder partnerskab (BVEP), marts 2014 'som en industri, begivenheder fører til levering af mere end 530.000 (fuld tid ækvivalent) job fra mesterlære niveau opad ... vigtigst af alt, den industriens ønske om at udvide med £ 12 mia i 2020 understøtter væksten dagsorden for Storbritannien'. Kilde: All Party parlamentariske gruppe UK Begivenhed Industri Inquiry Report ind i internationale konkurrenceevne af Storbritanniens Begivenheder Erhverv 'maj til August 2013

ourfacilities

Vores faciliteter

Backstage Academy har nogle af de bedste faciliteter i landet for backstage karriere uddannelse. Baseret på Produktion Park i Wakefield, hjemsted for forretning inklusive Litestructures, Brilliant Stages, Perry Scenic Creative, LS-Live-arena generalprøve kompleks, og KB Begivenheder, studerende har gavn af adgang til state-of-the-art studio rum, iscenesættelse leje afdeling, sæt byggeri faciliteter og real-life læringsrum.

Rehearsal Arena

En af de ting, der gør os så unikke er vores link med LS-Levende generalprøve arena på vores hovedkvarter, som vi bruger til hands-on praktisk træning. Det er et specialbygget og yderst fleksibelt rum, der er normalt bruges til touring viser prøver, film skud, produktlanceringer, test bygger og begivenheder.

Den 32m lange ved 42m bred Studio har en 128 ton tag kapacitet fra sine 18,2 mio høje rigning bjælker, 1200A (3-faset) magt, og fire læsseramper, hvilket betyder at det kan rumme enhver storstilet produktion. The Studio kan anvendes til rigning træning, belysning øvelser, scene bygger og andre praktiske øvelser. Studerende kan også gives mulighed for at gøre arbejdet oplevelse på produktionerne, der kommer til Studio.

Det er svært at forestille sig, hvor langt Studio facilitet er her, så vi anbefaler at komme på en af ​​vores Open Days at kigge rundt, hvis du overvejer at komme her for at studere!

Specifikationer

 • Område: 1.641 sq m (17.664 sq ft)
 • Længde: 42m (138ft)
 • Bredde: 39m (128ft)
 • Højde:
  • 16,5 (54ft) Til undersiden af ​​gantry
  • 18,2 mio (60ft) Rig lygtehøjde
  • 19,8 (65ft) Maksimal arbejdshøjde
 • Gantry: 128 Tonne tag kapacitet
 • Power: 1200A (3-fase)
 • Gulvbelægning: R-Tek 5mm svalehale falstagsten

Produktion Park

Produktion Park er den komplette præ-produktion og live events center for Storbritannien, og hjem til Backstage Academy primære campus, som den deler med en eklektisk blanding af levende begivenheder forretning inklusive Perry Scenic Creative, Brilliant Stages, Litestructures og LS-Live.

Der er fem generalprøve studiets på stedet bringer en bred vifte af verdensklasse ture og produktioner til parken, herunder: Muse, Take That, Firenze og maskinen og Foo Fighters.

Produktion Park giver en helt unik, ægte live events miljø for studerende, mens de afslutter deres studier på Backstage Academy.

Alle faciliteter kan lejes til konferencer, arrangementer og fester. Ring venligst LS-Live for mere information: 01977 659888 eller e-mail sales@ls-live.com eller for at finde ud af mere besøg Produktion Park hjemmeside.

Unity Works

For nylig restaureret, fredede levende musik mødested, Unity Works i Wakefield åbnede i september 2014 og er grundlaget for vores BA Visual Production grad, samt give undervisningsmiljøer til vores øvrige uddannelser.

Unity Works inkluderer:

 • 600-sæders scenariet (800 stående)
 • 100 sæder funktion værelse
 • High Tech Computer Lab med Z400 HP arbejdsstationer, med Adobe Creative Cloud, Autodesk, AutoCAD, 3ds Max, d3 og WYSIWYG
 • Fem fleksible klasseværelse rum praktisk plads til at udforske visualiseringer og teknologi
 • 4k arbejdsstation

Teknologi Suites

Knyttet til arenaen er Backstage Academy moderne faciliteter, herunder en Apple MacBook Pro baserede it-suite kører en række af branchens standard programmer, en fuld d3 visualisering og redigere suite med HD-projektion og surround sound, en 3D-stereoskopisk projektion system og en vifte af klasseværelset og seminar rum til at rumme både akademisk og praktisk arbejde.

Vores teknologi suiter har følgende software installeret

 • Photoshop
 • Pro Tools
 • Final Cut
 • Adobe Creative Suite
 • WYSIWYG
 • Autodesk Suite
 • d3
 • Isadora
 • VectorWorks
 • ESP vision

Klasseundervisning og Seminar Spaces

Vi har en række moderne klasseværelse og seminar rum til at rumme både akademisk og praktisk arbejde.

workshop Spaces

Vi har en række fleksible rum, der kan bruges til en række forskellige kreative, hands-on workshops. De fleste er udstyret med en 3-faset strømforsyning, klimaanlæg og mørklægningsgardiner.

Produkt Demonstration

Vi har ikke bare lære dig om de mange forskellige produkter og teknologi forbundet med live events industrien; vi vise, hvad de kan gøre det så godt.

Vi har en bred vifte af rum, der kan bruges til produkt demonstrationer, så du kan se teknologien i aktion tæt op og har endda en gå selv.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Backstage Academy

Valideret af University of Bolton, Live Events Produktion (Top-up) BA (Hons) grad giver en progression rute for studerende, der har gennemført vores Live Events Produktio ... [+]

Valideret af University of Bolton, den Live Events Produktion (Top-up) BA (Hons) grad giver en progression rute for studerende, der har gennemført vores Live Events Produktion FDA eller andre relaterede Level 5 kvalifikationer.

Top Up år er fokuseret på ledelse og vil give mere indsigt i de centrale spørgsmål, der er involveret i den strategiske ledelse af store begivenheder, festivaler og spillesteder. Personlig og faglig udvikling understreges og opmuntret i løbet af programmet sammen med beskæftigelsesegnethed færdigheder og en forpligtelse til fortsat faglig udvikling. Modulerne styrke programmets faglige natur og er designet til at lære de studerende at designe, udvikle og implementere strategier på centrale områder inden for den levende sektor begivenheder for et vellykket arrangement lederkarriere.... [-]

Det Forenede Kongerige Wakefield
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Backstage Academy

Specielt designet til at bevæge sig med tendenserne i moderne arrangementer, er Backstage Academy Levende Visual Design og Produktion BA (Hons) kursus bredt anerkendt som ... [+]

Specielt designet til at bevæge sig med tendenserne i moderne arrangementer, Backstage Academy Levende Visual Design og Produktion BA (Hons) Kurset er bredt anerkendt som en pioner inden for den levende begivenheder industrien.

Live-produktion er en stadig mere fremtrædende marked, og vores fuld tid, har treårige kursus blevet modelleret sammen høje billet industri firmaer som d3 Technologies, FIX8Group, Green Hippo, PRG XL Video og Panasonic for at give næring til lovende studerende ind industri- ready fagfolk.

Kurset leder er ingen anden end Shannon Harvey, en inspirerende amerikansk-fødte industri gæv hvis kundeliste omfatter mærker en Louis Vuitton, Heineken, Jaguar og Nike, arbejder på projekter, der fortsat tage ham rundt om i verden. Hans viden, vision og infektiøs lidenskab for fremtiden for visuel produktion gør dette kursus helt unik, præsentere de studerende med et transportbånd af nye udfordringer i overensstemmelse med den evigt skiftende landskab af den professionelle branche.... [-]

Det Forenede Kongerige Wakefield
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Backstage Academy

The Stage Management BA (Hons) grad er den første af sin slags dedikeret til at levere den næste generation af Stage Managers til Live Events, herunder: teater, touring, ... [+]

Den Stage Management BA (Hons) grad er det første af sin slags dedikeret til at levere den næste generation af Stage Managers til Live Events, herunder: teater, touring, virksomhedernes, sportslige, og leve udendørs arrangementer og festivaler. Der er en række spændende begivenheder, der kræver specialiserede fase lederevner at sikre deres velfungerende, og det er med dette kursus giver vi en unik indsigt i styring af alt fra teaterscener til TV placering arbejde, og sportsbegivenheder til festivaler.

Eleverne lærer gennem praktiske øvelser og besøger fagfolk til at få en fuldstændig forståelse af den rolle, en Stage Manager og progression veje. I løbet af kurset vil du udvikle den viden og kompetencer til at få beskæftigelse i en række spændende og krævende roller både nationalt og internationalt.... [-]

Det Forenede Kongerige Wakefield
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Backstage Academy

Den Live Events Produktion BA (Hons) grad kursus er en innovativ kursus, der introducerer dig til alle de forskellige områder af begivenhed produktion, på tværs af alle s ... [+]

Den Live Events Produktion BA (Hons) universitetsuddannelse er en innovativ kursus, der introducerer dig til alle de forskellige områder af begivenhed produktion, på tværs af alle sektorer. Dette kursus er også tilgængelig som en 2 års fundament grad.

Dette kursus fokuserer meget på beskæftigelsesegnethed, der sikrer, at du forlader med en bred portefølje af relevant erfaring, sammen med de rigtige kompetencer og holdninger til at arbejde på en sikker og ansvarlig måde. Du vil få en række industri-baserede certifikater i løbet af første modul, der vil udstyre dig med den grundlæggende viden og færdigheder til at gøre dig mere beskæftigelsesegnede på arrangementer i løbet af kurset, at bygge videre på din erhvervserfaring portefølje. Ved udgangen af ​​de første to-år, vil du være i stand til at engagere sig i en række kreative processer, fra design til levende musik, til brand awareness, der beskæftiger sig med kunstnere eller blot styre din kundes forventninger, og du vil have en god forståelse af de forskellige processer og teknologier, der anvendes i industrien.... [-]

Det Forenede Kongerige Wakefield
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk