Bucks New University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Med en rig 125-årig historie tilbyder Bucks New University højkvalitets beskæftigelsesfokuserede uddannelser inden for en bred vifte af fagområder, herunder:

Vi er blevet bedømt som et top 25-universitet for undervisningskvalitet i 2021 Good University Guide og sammen med en 98% gradueret beskæftigelsesfrekvens (HESA 2020), avancerede faciliteter og en top 3 Students 'Union (NSS) 2020) , vi har alt hvad du behøver for at sætte dig på vej til succes.

144091_BF0958images-Top25teaching1Bucks New University","author_url":"","source":""}" />

Top 20 britiske universitet for graduerbar beskæftigelsesegnethed (HESA 2020)

Fra første dag opfordrer vi dig til at fokusere på din fremtidige karriere og udnytte de mange muligheder, mens du studerer.

Industriforbindelser, akkrediteringer, placeringer, fremme af iværksætteri og besøgende gæstetalere hjælper dig med at skille dig ud på arbejdsmarkedet. Vores stærke fokus på beskæftigelsesegnethed flyder gennem alle vores kurser, og vores kandidater har gode historier at fortælle.

Vi er stolte af at være et top 10 britisk universitet for ansættelsesegnethed (HESA 2020), hvor 98% af vores kandidater i eller er ved at starte, ansættelse eller videre studier inden for 15 måneder efter eksamen.

144092_BF0958images-Top10employability1Bucks New University","author_url":"","source":""}" />

Top 3 studenterunion (NSS 2020)


Vi forstår, at det at studere hos Bucks ikke kun handler om at tjene en grad. Det handler om at dykke ned i nye oplevelser, finde og udforske nye lidenskaber, få nye venner og blomstre på fantastiske måder.

Vores Students 'Union er for nylig blevet stemt som nummer tre i Storbritannien (NSS 2020), og uanset hvad du er interesseret i, finder du en klub, et samfund eller et hold at være en del af. For ikke at nævne utallige andre muligheder, du kan blive involveret i uden for dit kursus, som frivilligt arbejde, færdighedsworkshops og en fyldt og varieret begivenhedskalender. Plus takket være vores Big Deal-ordning er alle vores klubber, foreninger og aktiviteter gratis!

144089_BF0958images-Top3unionBucks New University","author_url":"","source":""}" />

State-of-the-art faciliteter

Vi har investeret i imponerende faciliteter, så når du er færdiguddannet, vil din viden og erfaring være opdateret. Fra en flysimulator til en hospitalsklinik eller Sports and Wellbeing Clinic til et psykologilaboratorium, vil fremtidige arbejdsgivere se, at du allerede kender din vej rundt.

144858_Images-for-Karen_1212.jpgBucks New University","author_url":"","source":""}" alt="144858_Images-for-Karen_1212.jpg" />

Ideel placering


Du studerer på et af tre hovedsteder , enten i smukke Buckinghamshire ( High Wycombe eller Aylesbury ) eller i det pulserende Middlesex ( Uxbridge ). Uanset hvor dit kursus lander dig, finder du indbydende, sikre samfund, masser af underholdning, der holder dig travlt, og milevis af strålende landskab at udforske. Hyppige og hurtige forbindelser til London giver dig nem adgang til spændingen i hovedstaden fra alle campusser uden de høje leveomkostninger. Alle placeringer er tæt på tog- eller undergrundsstationer. De store lufthavne i London, såsom Heathrow Airport, er også i nærheden.

Hjemme væk fra hjemmet


At flytte væk kan virke skræmmende, men vi tilbyder en række indstillinger for indkvartering at vælge imellem, og vores haller giver dig en god mulighed for at møde nye mennesker.

Vi har også masser af supporttjenester på campus, så uanset hvad dit spørgsmål eller problem er, kan vi pege dig i retning af nogen, der kan hjælpe.

144851_Hugendenexteriorimage.jpgBucks New University","author_url":"","source":""}" alt="144851_Hugendenexteriorimage.jpg" />

Find ud af mere


For mere information, besøg vores hjemmeside. Eller hvorfor ikke finde ud af mere om de store grunde til at vælge Bucks og komme sammen til en virtuel åben dag eller chatte online med vores medarbejdere og studerende.

Placeringer

High Wycombe

Bucks New University

Address
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ High Wycombe, England, Det Forenede Kongerige

Uxbridge

Address
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, England, Det Forenede Kongerige

Aylesbury

Address
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig