Læs den officielle beskrivelse

Vores fortid

Bucks New University blev oprindeligt grundlagt i 1891 som School of Science and Art. Derefter tilbød skolen aftenklasser til folk i lokalområdet - og blev oprindeligt finansieret med en skat på øl og spiritus!

I begyndelsen af det 20. århundrede begyndte skolen at udvikle stærke forbindelser med lokale håndværk som møbler og skab. Det var starten på vores lange tilknytning til møbler design og fremstilling.

Efter anden verdenskrig udvidede skolen sig og blev kendt som High Wycombe College of Art and Technology. High Wycombe blev et center for møbelindustrien, og estimater siger, at omkring 80% af alle landets træstole blev lavet i byen i 1960'erne.

I 1999 blev vi tildelt University College status af regeringen og blev kendt som Buckinghamshire Chilterns University College. Det var først i 2007, at vi ændrede det til snappiernavnet Buckinghamshire New University.

En periode med udvikling

Universitetet var op til 2000'erne blevet splittet på tværs af en række websteder. I 2009 konsoliderede vi og skabte tre campuser med de vigtigste faciliteter på vores High Wycombe Campus. De sene noughties oplevede en masse udviklingsarbejde, da campusen blev udvidet, og vores innovative Gateway Building blev åbnet. Dette moderne integrerede læringskompleks var forud for sin tid og vandt en prestigefyldt RIBA-award i 2010.

Vi har nu ydet uddannelse i over 125 år og byder omkring 9.000 studerende om året på vores campus.

Nogle kendte alumner

  • Noel Fielding - Noel er en kendt komiker og oprindeligt stjernede i The Mighty Boosh. Du finder nu ham på Channel 4's The Great British Bake Off. Noel studerede grafisk design og reklame, mens han var her.
  • Naomi Riches - Naomi er en adaptiv rover, der vandt en bronze medalje ved 2008 Summer Paralympics og et guld ved 2012 Summer Paralympics. Meget passende måske, da hun studerede Designet Metalwork
  • Chloe Rogers - Chloe er en af landets bedste hockey spillere og vandt en olympisk bronze medalje i London 2012. Hun spillede for England og Storbritannien en utrolig 162 gange.

Vores nuværende

I dag har Bucks tre hovedområder, High Wycombe, Uxbridge og Aylesbury. High Wycombe er hvor de fleste af vores kurser er baseret. Uxbridge campus er hjemsted for vores brede vifte af sygepleje og sundhedspleje kurser, mens University Campus Aylesbury Vale tilbyder en række kurser, der er gearet til karriere og professionelle programmer.

I løbet af de sidste ti år har vi investeret over 100 millioner kroner i vores faciliteter for at sikre, at de opfylder vores medarbejders og studerendes behov. Gateway, vores flagskibsbygning, er et state-of-the-art kompleks, der er vært for medieproduktionsstudier, et bibliotek, sportsfaciliteter og et fitnesscenter under et tag. Gatewayen var sådan et innovativt rum og så beundret, at det vandt en eftertragtet RIBA-award i 2010.

I 2016 åbnede vi vores multi-million pund Human Performance, Exercise and Wellbeing Center, som er et fyrtårn for førsteklasses sports- og øvelsesvidenskab. Centret har et kørebane med tre baner med 3D-motion-capture teknologi, sammen med en sportsskade og fysioterapi klinik. Det er allerede blevet et knudepunkt til sportskonditionering og behandling i området.

Vi har også for nylig opdateret south wing på vores campus i Queen Alexandra Road, High Wycombe, for at skabe dedikerede og skræddersyede læringsområder sammen med uformelle rum for studerende.

Samtidig betyder vores investering i Hughenden Park Student Village, at der nu er over 400 en-suite værelser til rådighed for studerende, alle kun en kort gåtur fra vores High Wycombe campus.

Nogle skiller sig ud

Vi tilbyder branchens førende rejse- og luftfartskurser, der giver eleverne mulighed for at studere for et professionelt pilotcertifikat, samtidig med at de gennemfører universitetsstudier.

Du finder nogle af Storbritanniens eneste musikforvaltningskurser her. Vi tilbyder også film- og tv-produktion og har smedet givende partnerskaber med nogle højt profilerede branchenavne i medierne.

Vi er et af de få universiteter, der tilbyder en grad i politiuddannelse , hvilket giver kandidater mulighed for at komme videre til en karriere i politistyrken.

Bucks er også en af de førende udbydere af sygepleje kvalifikationer i sydøst, der tilbyder voksen-, børne- og mental sundhed prækvalificerende sygepleje.

Vores fremtid

Hos Bucks er eleverne kernen i alt, hvad vi gør. Vi har spændende planer for fremtiden for at gøre vores faciliteter og service endnu mere inspirerende og givende for alle, der studerer hos os.

Vi vil bygge videre på vores fremragende ry for at udvide vores rolle som hub for læring, og nå ud til lokale, nationale og internationale samfund. Og vi vil også udvikle vores omdømme for forskning og virksomhed, på tværs af akademiske og faglige discipliner.

Et nyt digitalt rum

For at inspirere unge til at flytte ind i spændende og givende karriere arbejder vi i partnerskab med Aylesbury College for at skabe et nyt center til støtte for opstartsvirksomheder i den digitale sektor. Faciliteterne vil omfatte en cybersikkerhedssuite og et virtuelt reality engineering-designstudio. Virksomheder vil kunne få råd, støtte og plads til at hjælpe dem med at vokse og trives.

Vi ønsker at se en transformativ kultur, hvor innovation, kreativitet og virksomhed blomstrer. Vores kandidater skal ændre verden. De vil have en spændende fremtid, og det vil også Bucks.

Vores vision

Vores vision er enkel. Vi ønsker at blive et førende universitet for professionel og kreativ uddannelse og anvendt forskning. Derfor udvikler vi omhyggeligt vores kursusporteføljer for at sikre, at de er, hvad de studerende har brug for, og vil hjælpe dem på vej til at opfylde beskæftigelsen.

Der er tre hovedtrin til vores vision: uddannelse, forskning og vores folk.

  • Til uddannelse skaber vi tilgængelig universitetsindlæring for at omdanne liv og opdrage evnerne hos vores kandidater til at ændre verden. Vi ønsker at strække og udfordre vores elever til at lykkes og vil opbygge stærke partnerskaber med organisationer for at give vores elever hidtil usete muligheder.
  • Med hensyn til forskning vil vi øge og forbedre mængden af personaleforskning for at opnå et endnu stærkere ry for ekspertise. Vores forskning og virksomhedsaktivitet vil berige og forbedre vores elevernes oplevelser, og vi vil udvikle tværfaglig forskning for at skabe nyskabende tænkning.
  • Vores folk vil hjælpe med at drive disse ændringer. Vi vil sikre os, at vores medarbejdere har en klar forståelse af deres roller og ansvar. Vi vil investere i en avanceret digital infrastruktur for at fremme nye og forbedrede måder at arbejde på. Takket være det fortsatte engagement fra alle vores medarbejdere, vil vi gøre en reel forskel for vores elevernes liv.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Bucks New University

Luftfartsindustrien er en progressiv og udvikler sig konstant i teknologier, processer og protokoller. Vi leder efter tilpasningsfulde, selvstændige personer, der har en ... [+]

Kursusoversigt

Luftfartsindustrien er en progressiv og udvikler sig konstant i teknologier, processer og protokoller. Vi leder efter tilpasningsfulde, selvstændige personer, der har en logisk tilgang og et kritisk sind. Bucks har et langvarigt ry for sine luftfartsniveauer, og dette responsive kursus afspejler de konstante forandringer inden for denne spændende industri.

Dette program holder trit med de kontinuerlige ændringer inden for lufttransportindustrien, hvilket sikrer, at du tager udgangspunkt i de færdigheder, som denne energiske sektor kræver.

Du kan vælge at studere Bucks 'BA (Hons) Airline og Airport Management med Foundation Year på universitetet Campus Aylesbury Vale, Uxbridge Campus eller High Wycombe Campus, der hjælper dig med at udvikle dine færdigheder og selvtillid, inden du går videre på den grad kursus, der er baseret på vores High Wycombe Campus.... [-]

Det Forenede Kongerige High Wycombe Uxbridge
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Bucks New University

Du vil udforske de mange vendinger af mode, samt hvordan man forsker og udvikler ideer til at producere spændende og innovativ mode. Kurset dyrker nye måder at lave og tæ ... [+]

Kursusoversigt

Udvikle din egen unikke stil med en BA (Hons) Fashion Design. Med fokus på håndværk og innovation, udstyrer vi jer med et bredt kendskab til mode fra design, eksperimentering, mønsterskæring og konstruktion til at sammensætte din egen samling. Hvis du vil sætte dit mærke på modeindustrien, kan du starte med dette kursus.

Med et stort, veludstyret værksted og industriudstyr bruger du plads til at skabe individuelle designs.

Forstå mode

Du vil udforske de mange vendinger af mode, samt hvordan man forsker og udvikler ideer til at producere spændende og innovativ mode. Kurset dyrker nye måder at lave og tænke på.

Ud over design og konstruktion vil du også lære at præsentere dine ideer til kunder og tonehøjdekoncepter til et bredere publikum. På dette kursus udvikler du dine individuelle styrker, bygger en lille samling og portefølje for at lancere dig i designindustrien efter eksamen.... [-]

Det Forenede Kongerige High Wycombe
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Bucks New University

I løbet af dette program vil du studere nøglemoduler inden for luftlov, meteorologi og instrumenter sammen med bredere emner som global luftfart og lufthavnsoperationer. ... [+]

Kursusoversigt

Hvis du vil kvalificere dig som en kommerciel pilot, dækker dette dynamiske kursus de mange områder inden for lufttransportstyring og forbereder dig til en vellykket karriere som en kommerciel pilot. Det er et af få få britiske universiteter, der har en FNPT II-flysimulator, som du vil bruge i løbet af det afsluttede studieår, og hjælper dig med at forberede dig til den afsluttende fase af din flyvetræning.

Unikt til den britiske videregående uddannelse, vil Bucks New University 's program give dig mulighed for at opnå en universitetsgrad og et frosset ATPL i kun tre års fuldtidsstudium - til en lavere pris end at gøre dem særskilt.

Vi søger ansøgere, der kan demonstrere en entusiasme for flyvning og en stærk interesse for luftfartsindustrien.... [-]

Det Forenede Kongerige High Wycombe
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Bucks New University

Hvis du virkelig nyder at kontrollere tallene, er Accounting og Finance den perfekte karrierevej for dig. Hver organisation har brug for nøjagtig finansiel information fo ... [+]

Kursusoversigt

Hvis du virkelig nyder at kontrollere tallene, er Accounting og Finance den perfekte karrierevej for dig. Hver organisation har brug for nøjagtig finansiel information for at overleve og tage beslutninger om fremtidig vækst. Du vil kunne genkende tendenser og undersøge, hvordan man kan holde en forretning afloat, så fortjenesten holder op, og udgifterne forbliver lave.

Da det er en fælles grad, vil dette kursus gavne dem, der ønsker at være revisorer eller arbejder i økonomi. Det omfatter færdigheder, som bygger på investeringer og kommercielle bank-, forsikrings-, konsulent- og finansmarkeder.

Start en sikker karriere med mange muligheder

Uanset hvor der er en virksomhed, er der konti, der skal kontrolleres. Næsten hver kommerciel organisation har brug for faglig økonomisk støtte. Der er virksomheder, der kun beskæftiger sig med finansiering. Disse kan være investeringsbanker, forsikringsselskaber og finansielle tjenesteydelser virksomheder.... [-]

Det Forenede Kongerige High Wycombe Uxbridge
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Bucks New University

At vide, hvordan man hjælper nogen med at overvinde deres udfordringer, er ikke let. Dette kursus giver dig indsigt og viden for at hjælpe dem med at overvinde barrierer. ... [+]

Kursusoversigt

Er du en "person"? Har du en reel interesse for mennesker? Har du tålmodighed og udholdenhed? Så kunne du potentielt blive socialarbejder. Som professionelt registreret socialrådgiver vil du gøre en forskel for folks liv.

Få erfaring med at arbejde med sårbare grupper

At vide, hvordan man hjælper nogen med at overvinde deres udfordringer, er ikke let. Dette kursus giver dig indsigt og viden for at hjælpe dem med at overvinde barrierer. Din undersøgelse vil kombinere klasseværelset teori med praksis i praksis praksis, hvoraf nogle indebærer at arbejde sammen med nuværende socialarbejdere. Du vil også få en forståelse for, hvordan socialt arbejde passer ind i den britiske regerings politik og lovgivning.... [-]

Det Forenede Kongerige High Wycombe Uxbridge
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Bucks New University
Address
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ High Wycombe, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside
Address
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, England, Det Forenede Kongerige
Address
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, England, Det Forenede Kongerige