Bucks New University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores fortid

Bucks New University blev oprindeligt grundlagt i 1891 som School of Science and Art. Derefter tilbød skolen aftenklasser til folk i lokalområdet - og blev oprindeligt finansieret med en skat på øl og spiritus!

I begyndelsen af det 20. århundrede begyndte skolen at udvikle stærke forbindelser med lokale håndværk som møbler og skab. Det var starten på vores lange tilknytning til møbler design og fremstilling.

Efter anden verdenskrig udvidede skolen sig og blev kendt som High Wycombe College of Art and Technology. High Wycombe blev et center for møbelindustrien, og estimater siger, at omkring 80% af alle landets træstole blev lavet i byen i 1960'erne.

I 1999 blev vi tildelt University College status af regeringen og blev kendt som Buckinghamshire Chilterns University College. Det var først i 2007, at vi ændrede det til snappiernavnet Buckinghamshire New University.

En periode med udvikling

Indtil 2000'erne var universitetet opdelt på flere steder. I 2009 konsoliderede vi og skabte tre campusser. De sene noughties så meget udviklingsarbejde, da campus blev udvidet, og vores innovative Gateway Building blev åbnet på High Wycombe campus.

Vi har nu ydet uddannelse i over 125 år og byder omkring 9.000 studerende om året på vores campus.

Nogle kendte alumner

  • Noel Fielding - Noel er en kendt komiker og oprindeligt stjernede i The Mighty Boosh. Du finder nu ham på Channel 4's The Great British Bake Off. Noel studerede grafisk design og reklame, mens han var her.
  • Naomi Riches - Naomi er en adaptiv rover, der vandt en bronze medalje ved 2008 Summer Paralympics og et guld ved 2012 Summer Paralympics. Meget passende måske, da hun studerede Designet Metalwork
  • Chloe Rogers - Chloe er en af landets bedste hockey spillere og vandt en olympisk bronze medalje i London 2012. Hun spillede for England og Storbritannien en utrolig 162 gange.

Vores nuværende

I dag har Bucks tre hovedområder, High Wycombe, Uxbridge og Aylesbury. High Wycombe er hvor de fleste af vores kurser er baseret. Uxbridge campus er hjemsted for vores brede vifte af sygepleje og sundhedspleje kurser, mens University Campus Aylesbury Vale tilbyder en række kurser, der er gearet til karriere og professionelle programmer.

I løbet af de sidste ti år har vi investeret over 100 millioner kroner i vores faciliteter for at sikre, at de opfylder vores medarbejders og studerendes behov. Gateway, vores flagskibsbygning, er et state-of-the-art kompleks, der er vært for medieproduktionsstudier, et bibliotek, sportsfaciliteter og et fitnesscenter under et tag. Gatewayen var sådan et innovativt rum og så beundret, at det vandt en eftertragtet RIBA-award i 2010.

I 2016 åbnede vi vores multi-million pund Human Performance, Exercise and Wellbeing Center, som er et fyrtårn for førsteklasses sports- og øvelsesvidenskab. Centret har et kørebane med tre baner med 3D-motion-capture teknologi, sammen med en sportsskade og fysioterapi klinik. Det er allerede blevet et knudepunkt til sportskonditionering og behandling i området.

Vi har også for nylig opdateret south wing på vores campus i Queen Alexandra Road, High Wycombe, for at skabe dedikerede og skræddersyede læringsområder sammen med uformelle rum for studerende.

Samtidig betyder vores investering i Hughenden Park Student Village, at der nu er over 400 en-suite værelser til rådighed for studerende, alle kun en kort gåtur fra vores High Wycombe campus.

Nogle skiller sig ud

Vi tilbyder branchens førende rejse- og luftfartskurser, der giver eleverne mulighed for at studere for et professionelt pilotcertifikat, samtidig med at de gennemfører universitetsstudier.

Vi tilbyder også film- og tv-produktion og har forfalsket givende partnerskaber med nogle høje profilerede industrinavne i medierne.

Vi er et af de få universiteter, der tilbyder en grad i politiuddannelse , hvilket giver kandidater mulighed for at komme videre til en karriere i politistyrken.

Bucks er også en af de førende udbydere af sygepleje kvalifikationer i sydøst, der tilbyder voksen-, børne- og mental sundhed prækvalificerende sygepleje.

Vores fremtid

Hos Bucks er eleverne kernen i alt, hvad vi gør. Vi har spændende planer for fremtiden for at gøre vores faciliteter og service endnu mere inspirerende og givende for alle, der studerer hos os.

Vi vil bygge videre på vores fremragende ry for at udvide vores rolle som hub for læring, og nå ud til lokale, nationale og internationale samfund. Og vi vil også udvikle vores omdømme for forskning og virksomhed, på tværs af akademiske og faglige discipliner.

Vores vision

Vores vision er enkel. Vi ønsker at blive et førende universitet for professionel og kreativ uddannelse og anvendt forskning. Derfor udvikler vi omhyggeligt vores kursusporteføljer for at sikre, at de er, hvad de studerende har brug for, og vil hjælpe dem på vej til at opfylde beskæftigelsen.

Der er tre hovedtrin til vores vision: uddannelse, forskning og vores folk.

  • Til uddannelse skaber vi tilgængelig universitetsindlæring for at omdanne liv og opdrage evnerne hos vores kandidater til at ændre verden. Vi ønsker at strække og udfordre vores elever til at lykkes og vil opbygge stærke partnerskaber med organisationer for at give vores elever hidtil usete muligheder.
  • Med hensyn til forskning vil vi øge og forbedre mængden af personaleforskning for at opnå et endnu stærkere ry for ekspertise. Vores forskning og virksomhedsaktivitet vil berige og forbedre vores elevernes oplevelser, og vi vil udvikle tværfaglig forskning for at skabe nyskabende tænkning.
  • Vores folk vil hjælpe med at drive disse ændringer. Vi vil sikre os, at vores medarbejdere har en klar forståelse af deres roller og ansvar. Vi vil investere i en avanceret digital infrastruktur for at fremme nye og forbedrede måder at arbejde på. Takket være det fortsatte engagement fra alle vores medarbejdere, vil vi gøre en reel forskel for vores elevernes liv.

Placeringer

High Wycombe

Bucks New University

Address
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ High Wycombe, England, Det Forenede Kongerige

Uxbridge

Address
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, England, Det Forenede Kongerige

Aylesbury

Address
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig