Læs den officielle beskrivelse

Central Filmskole blev etableret i 2008 for at tilbyde meget personlig og praktisk undervisning ved arbejde fagfolk.

Central Filmskole leverer relevant, praktisk uddannelse i en støttende, samarbejdsorienteret og kreativt miljø. Lille og venligt, skolen giver kontinuerlig adgang til vejledere og har en af ​​de højeste elev-udstyr forhold af enhver skole i England.

Skolen er en partner af Bertha Foundation, en velgørende organisation, som mestre former for aktivisme, der bringer forandring. I overensstemmelse med fondens mål, Central Filmskole har til formål at give næring til talent og støtte oprettelse af indhold, der kan ændre tingene i vores verden, hvilket er grunden til vi har indført nye MA kurser i sociale konsekvenser dokumentar og lede fiktion.

Alle vores tutorer arbejder fagfolk film industri og omfatter dem på forkant med nye og kommende teknologier.

Et af de vigtigste lære på filmskolen er, at mens tekniske færdigheder i film er nødvendig, kan dette ikke engagere og underholde et publikum uden en reel fokus på historien.

Vi ønsker at udvikle studerende med en grundig og robust værdsættelse af originalen, visuel historiefortælling - studere en "idégenerering 'proces at provokere friske og innovative tilgange til narrativ.

Skolen indrømmer maksimalt et hundrede studerende på tværs af alle programmer hvert år for at holde klassestørrelser intim og venlig, for at sikre maksimal interaktion med vejledere og give stor adgang til alt vores udstyr og faciliteter.

Central Filmskole har gennemgået en pædagogisk tilsyn overvågning besøg af Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) og har modtaget sin endelige rapport, som er tilgængelig i sin helhed på: www.qaa.ac.uk/reviews-and-reports/provider ? UKPRN = 10.024.024.

Besøget overvågning resulterede i følgende resultat: QAA overvågning holdet har konkluderet, at Central Filmskole gør prisværdige fremskridt med gennemførelsen af ​​handlingsplanen fra Review for Educational Oversight.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Central Film School

Manuskriptforfatter BA Honours er en unik fast track skriftligt program, der giver mulighed for at lære den kunst og håndværk af manuskriptforfatter på en accelereret tem ... [+]

Manuskriptforfatter BA Honours er en unik fast track skriftligt program, der giver mulighed for at lære den kunst og håndværk af manuskriptforfatter på en accelereret tempo.

I løbet af denne to-årige degree studerende får ekspert undervisning fra at arbejde i branchen manuskriptforfattere og se også arbejde, de har skrevet bliver indøvet og skudt.

Efter at udvikle dine manuskriptforfatter færdigheder ved at arbejde på øvelser, scener og kortfilm, de studerende derefter gå videre til at fokusere på at skrive spillefilm, som de modtager professionel script udviklingsstøtte før pitching på eksklusive møder med britiske litterære agenter.

Fuld tid kandidatstudium 2 år I øjeblikket tager ansøgninger om februar 2016 Akkrediteret af University of Gloucestershire BA (Hons) Screenwriting ... [-]
Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Central Film School

Dette BA Honours kursus er designet til at reagere på efterspørgslen efter BA-programmer, der forbereder kandidater til ansættelse ved at give dig de færdigheder, der kræ ... [+]

Dette BA Honours kursus er designet til at reagere på efterspørgslen efter BA-programmer, der forbereder kandidater til ansættelse ved at give dig de færdigheder, der kræves af arbejdsgivere i skærmen industrier. Vores primære fokus er på faglig praksis og forberedelse til beskæftigelse.

Kurset tilbyder en langt større mængde af praktisk undervisning end standard uddannelser i filmproduktion. Eleverne lærer at arbejde sammen hen imod faglige standarder gennem kurset model, der ser foredrag, seminar og workshop undervisning efterfulgt af den praktiske anvendelse af læring på settet.

I den afsluttende fase af kurset studerende demonstrere kulminationen på deres læring gennem store eksamen filmprojekter, der derefter modtager et Gala Screening i det centrale London på Curzon, Soho.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

BA Show Reel

We Play War

Central Film School London - The Birds Fly South For The Winter - 35mm Alexa Workshop

Central Film School London - Iwo Jima (16mm Film Workshop)

Central Film School London - Patch Film

Central Film School London - Noose

Industry Filmmaking Diploma - Graduation Film Promo - 2014

Central Film School London 2014