Central Film School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Central Filmskole blev etableret i 2008 for at tilbyde meget personlig og praktisk undervisning ved arbejde fagfolk.

Central Filmskole leverer relevant, praktisk uddannelse i en støttende, samarbejdsorienteret og kreativt miljø. Lille og venligt, skolen giver kontinuerlig adgang til vejledere og har en af ​​de højeste elev-udstyr forhold af enhver skole i England.

Skolen er en partner af Bertha Foundation, en velgørende organisation, som mestre former for aktivisme, der bringer forandring. I overensstemmelse med fondens mål, Central Filmskole har til formål at give næring til talent og støtte oprettelse af indhold, der kan ændre tingene i vores verden, hvilket er grunden til vi har indført nye MA kurser i sociale konsekvenser dokumentar og lede fiktion.

Alle vores tutorer arbejder fagfolk film industri og omfatter dem på forkant med nye og kommende teknologier.

Et af de vigtigste lære på filmskolen er, at mens tekniske færdigheder i film er nødvendig, kan dette ikke engagere og underholde et publikum uden en reel fokus på historien.

Vi ønsker at udvikle studerende med en grundig og robust værdsættelse af originalen, visuel historiefortælling - studere en "idégenerering 'proces at provokere friske og innovative tilgange til narrativ.

Skolen indrømmer maksimalt et hundrede studerende på tværs af alle programmer hvert år for at holde klassestørrelser intim og venlig, for at sikre maksimal interaktion med vejledere og give stor adgang til alt vores udstyr og faciliteter.

Central Filmskole har gennemgået en pædagogisk tilsyn overvågning besøg af Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) og har modtaget sin endelige rapport, som er tilgængelig i sin helhed på: www.qaa.ac.uk/reviews-and-reports/provider ? UKPRN = 10.024.024.

Besøget overvågning resulterede i følgende resultat: QAA overvågning holdet har konkluderet, at Central Filmskole gør prisværdige fremskridt med gennemførelsen af ​​handlingsplanen fra Review for Educational Oversight.

Placeringer

London

Central Film School London

Address
Central Film School London
3rd Floor, Universal House, 88-94 Wentworth Street

E1 7SA London, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 20 7377 6060

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig