HCA

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

HCA er et specialskole for kunst - vi fokuserer udelukkende på, hvad kreative studerende har brug for.

Her kan du finde din plads i et inspirerende kunstskolesamfund; mens vores ekspert personale, studier og workshops understøtter din individuelle rejse.

HCA intime skala egner sig til naturlige samarbejder og særprægede kreative grupper. Det er den ideelle ramme for dig at opdage alternative måder at se på ting på - at overraske dig selv og hinanden. Studerende oplever også en fremragende mængde kontakttid med vejledere i et forum, der er lille nok til, at din stemme kan høres.

Alle studerende drager fordel af induktion til relevante workshops og studier. Hvis din praksis fører dig ned ad en ny og opfindsomme rute; du er fri til at eksperimentere med HCA store udvalg af facilitates. Så hvis du er en animator, der opdager, at du gerne vil eksperimentere med broderi - kan du! Mange af personalet på HCA er også aktive praktikere i deres egen ret, hvilket betyder, at de kan tilbyde dig vejledning som mentorer, specialister og jævnaldrende.

Uanset om du vil forfølge kunst, medier, design, populærmusik eller scenekunst, har vi din fremtid i tankerne.

Collaborative

To hoveder (eller flere) er bedre end et! Hos HCA finder du masser af chancer for at samarbejde med en eller flere personer og organisationer. Vi tilbyder muligheder for at arbejde med adskillige eksterne partnere såvel som studerende på andre kurser. For eksempel har en af vores studerende samarbejdet med et innovativt open source-projekt og håndbygget en skræddersyet genanvendt plastekstruder, fra bunden. I dette og mange andre projekter er de videre muligheder ubegrænsede. Vores studerende anvender deres viden, deres forskellige perspektiver og supplerende færdigheder fra forskellige discipliner for at hjælpe og inspirere HCA jævnaldrende på tværs af vores kunsthøjskole.

Nysgerrig

Nysgerrighed åbner mange døre. Det kan være en bog, der ændrer dit liv eller en oplevelse, du aldrig vil glemme. Foder din nysgerrige karakter ved at udforske HCA specialiserede kunstbibliotek, opdage nye måder at tænke på det velkendte inden for kritiske studier og være med på vores ture til inspirerende begivenheder og steder. Eller bare kom forbi forskellige workshops og se, hvad der oprettes den dag.

Modig

Vær modig: tag kreative risici. HCA studerende opfordres til at skifte deres egen vej og lave arbejde, der spænder fra tabubrydning til satire. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvad det er, du vil sige, og pleje din selvtillid til at sige det.

Opfindsom

Vi sætter dig i stand med de værktøjer, du har brug for til at udforske og innovere; som en af vores studerende, der kombinerede strikning med ukonventionelle 3D-materialer for at realisere hendes sjove og opfindsomme kinetiske strikprojekt. Hos HCA kan du eksperimentere på tværs af vores mange workshops inden for keramik, tekstiler, små metaller, grafik, fotografi og 3D; vores Mac- og pc-it-pakker; vores fuldt riggede scenekunstteater og musikstudier i sort boks.

Individuel

Vi tror på kraften i din kreative stemme. Vores engagement i individualitet kan ses overalt fra vores studerendes arbejdsområder til mangfoldigheden af vores sommershow, Synthesis.

Hos HCA finder du alt hvad du behøver for at styrke din kreativitet.

Et eller andet sted kan din individualitet blomstre

Fra vores fantastiske beliggenhed i den historiske by Hereford, i det maleriske amt Herefordshire, leverer HCA hele spektret af kunstundervisning. Vi tilbyder specialiserede kreative programmer på mange niveauer: fra korte kurser til videreuddannelse, bachelor- og postgraduate studier.

På HCA lærer du hurtigt de andre studerende, der starter dit kursus sammen med dig. Du vil blive undervist af lidenskabelig personale, der tager sig tid til at lære dig at kende, forstå dine talenter og er personligt investeret i din succes.

HCA giver en unik samarbejdsatmosfære, hvor du kan udtrykke og udvikle dine ideer. Medarbejdere og studerende nyder en dynamisk samtale, hvor inspiration flyder begge veje.

Plads til at vokse

Vores størrelse og fokus gør deltagelse i HCA en helt anden oplevelse af at tilmelde sig store ikke-specialiserede universiteter. Hos HCA er hele miljøet ledet af kreativitet. Her anerkendes talent altid, og potentialet går aldrig tabt i mængden. Vi forkæmper vores studerende som enkeltpersoner - fejrer hver persons succes.

Vores skala betyder også, at vi naturligvis er udadvendte. Vi byder højt profilerede højttalere velkommen til at køre masterclasses og holde inspirerende foredrag. Som studerende vil du drage fordel af mulighederne for at tage live-trusser fra rigtige kunder, arbejde på spændende projekter med eksterne partnere og dele dit arbejde med et bredere publikum.

Her på vores college bygget i en meget menneskelig skala kan du hugge din plads i hjertet af noget meget større.

Et samfund med karakter

Vores historiske by, der ligger midt i et enestående landskab, er venligt og afslappet med en stor følelse af fællesskab og masser af gode begivenheder og aktiviteter at blive involveret i. Her kan du finde inspiration, udvikle dine talenter, skabe venskaber og skabe uden grænser.

Opret forbindelse

Studerende vælger at slutte sig til HCA af mange forskellige grunde, men et overvældende tema er en fornemmelse af følelsen af, hvordan HCA 'passer' til de mennesker, der kommer her. HCA er et sted, hvor du virkelig kan være dig selv. I stedet for at forsøge at få dig til at overholde en husstil, vil inspirerende personale opfordre dig til at være dristig og opfindsomme på din rute til at opdage din individuelle kreative stemme. Vi forventer ikke, at du monterer formen - gå videre og knæk den!

Med en følelse af fællesskab, både på campus og ude i byen, vil du blive opfordret til at engagere dig i bredere sociale problemer og tænke på den potentielle indvirkning af de ting, du laver. Vi bemyndiger dig til at udføre det arbejde, du brænder for, og udvikle dyb integritet i din egen praksis.

Kreativ frihed

Hos HCA er din kreative udvikling vores prioritet. Vores skala giver os mulighed for at afvise stive grænser mellem discipliner. Vi er stolte af vores politik om åben workshop, hvor induktion til vores fantastiske og varierede faciliteter tilbydes på tværs af discipliner.

Vores workshops er spændende steder fulde af innovation og krydsbestøvning mellem kurserne. Du vil sandsynligvis finde grafiske designere, der arbejder ledsagende sammen med smykkestuderende eller fine kunstnere i sund debat med kunstnersmede.

Indstillingsmodul

Vi opfordrer og støtter dig til at udforske din kreativitet ud over grænser. Mange af vores kunst- og designgrader inkluderer en mulighed for dig at tage et supplerende modul uden for kerneprogrammet. Dette kan være en god mulighed for at udvide dit perspektiv eller udvikle en specialistinteresse.

Spon

Vores filosofi

Vores mission er at styrke din kreativitet

Hereford College of Arts er en specialistskole, hvor elevers unikke kreative stemmer kan trives. Vi opfordrer til at tage dristige kreative risici, ressourcefuld problemløsning og kritisk engagement i bredere sociale problemer.

Hos HCA støtter vi studerende til at blive samarbejdsvillige, nysgerrige, modige og opfindsomme individer.

Vi mener, at kreativt samarbejde giver os magten til at ændre verden.

HCA er forankret på plads - Herefordshire er en meget speciel og smuk placering - men altid forbundet med verden. Vores studerende er ægte kreative borgere, og gennem det arbejde, de producerer og deres karriere i de kreative industrier og videre, er vi stolte af utallige måder, de bidrager til vores økonomi og samfund og har en positiv indvirkning på verden.

Undervisning Excellence

Baseret på de tilgængelige beviser vurderede TEF-panelet, at Hereford College of Arts leverer undervisning, læring og resultater af høj kvalitet til sine studerende. Det overstiger konsekvent strenge nationale kvalitetskrav til britiske videregående uddannelser.

* The Teaching Excellence Framework (TEF) er en ny ordning, der er indført af Department of Education for anerkendelse af fremragende undervisning og læring.

Kreative futures

Den kreative sektor blomstrer. Beskæftigelsen i de kreative industrier vokser med fire gange antallet af den samlede britiske arbejdsstyrke, og en kunstuddannelse giver dig en port til denne livlige industri og en givende karrierevej.

Storbritanniens kulturelle sektor er kendt over hele verden, og det samme gælder vores ry for kreativitet, originalitet og iværksætterkultur. Storbritanniens veletablerede kreative uddannelsessystem har været en nøglefaktor i opbygningen og udviklingen af disse færdigheder.

Fra den dag du starter på Hereford College of Arts, begynder du at forberede dig på din fremtidige karriere. Uanset om du ønsker at få et job i et prestigefyldt internationalt firma, at starte din egen lille virksomhed eller arbejde som en uafhængig freelancer for en blanding af kunder, er der et væld af muligheder på tværs af de kreative brancher. HCA hjælper dig med at udvikle de personlige kvaliteter, viden og færdigheder, der ligger til grund for succes, uanset din valgte specialisme.

Kreative karrierer

 • Der er 2 millioner job inden for kreative erhverv i hele Storbritannien - med hurtig vækst inden for musik, scenekunst og billedkunst samt design og designermode.
 • Robotter stjæler ikke dit job! Forskning har vist, at kreative erhverv er nogle af de mindst tilbøjelige til at blive automatiseret i fremtiden.
 • Fremskrivninger indikerer, at kreative erhverv vil vokse dobbelt så hurtigt som den gennemsnitlige beskæftigelsesfrekvens og lidt hurtigere end STEM-job i løbet af de næste 6 år.
 • 34,5% af menneskerne i alle job i de kreative industrier, herunder støttende job, er selvstændige.
 • De kreative industrier er kernen i Storbritanniens økonomiske fremtid - klassificeret som en af de prioriterede sektorer i regeringens industrielle strategi, og de vil spille en meget vigtig rolle i hjertet af Storbritanniens økonomiske fremtid.
 • Kvalifikationer betyder noget - størstedelen af job inden for kreative erhverv udføres af mennesker med mindst en grad eller tilsvarende.
 • Udforsk endnu længere - de kreative industrier er et dynamisk og spændende sted at opbygge din karriere, men de færdigheder, du udvikler gennem en kreativ grad, er meget efterspurgte i en lang række virksomheder og bredere erhverv.

Links til arbejdslivet

Kollegiet kæmper for en følelse af forretning, og alle studerende opfordres til at engagere sig i kommercielle projekter, udstillinger og projekter - både inden for lokalsamfundet og i en meget bredere skala.

Vi arbejder tæt sammen med en række arbejdsgivere, og vores kurser har stærke forbindelser til lokale, regionale og nationale virksomheder, der understøtter studerende med forskellige muligheder, herunder arbejdsgiver- og branche-relaterede projekter.

Vi giver støtte og rådgivning om karriere og progression Pathways , og alle vores kurser har en række gæstelærere og fagfolk, der deler deres viden og erfaring med de studerende. Besøg vores partnerskabsside for flere detaljer.

HCA Enterprise-program

Hver kandidatstuderende ved HCA , uanset deres valgte program, får chancen for at udvikle vigtige praktiske færdigheder til det kreative arbejdsliv:

 • Sådan oprettes et standout-websted
 • Sociale medier til markedsføring
 • Sådan opsættes som en kreativ freelancer

I mange tilfælde vil du dække disse vigtige emner som en del af dine uddannelsesmoduler, men med HCA Enterprise-programmet har du mulighed for at supplere og udvide dine færdigheder gennem samtaler, workshops og andre træningsressourcer.

Værdifulde overførbare færdigheder

En kreativ grad giver dig en række overførbare færdigheder, der er så vigtige for arbejdslivet og meget efterspurgte af arbejdsgivere.

Du kan demonstrere:

 • tilpasningsevne
 • At være artikuleret, når man udtrykker komplekse ideer
 • Samarbejde
 • Kreativ og kritisk tænkning
 • Nysgerrighed
 • Problemløsning

Vi mener, at dette er kernefærdigheder for et produktivt og målrettet liv, og du finder ud af, at de er indlejret i undervisnings- og læringsresultaterne på HCA .

HCA Graduate Launchpad-program

Dit forhold til HCA vil fortsætte med at støtte dig længe efter at du har kastet dit mørtelbræt i luften ved eksamen. At tage de første skridt i din karriere kan føles både spændende og skræmmende. Vi ved, at vores kandidater værdsætter muligheder for at søge opfølgningsråd fra erfarent personale, holde kontakten med jævnaldrende og deltage i begivenheder på HCA der fortsat udvider deres kreative netværk.

Så fra 2019 kan alle vores nye kandidater få adgang til et 18 måneders HCA Graduate Launchpad-program inklusive:

 • En professionel profilside på HCA kreative talentwebsite.
 • Gratis adgang til annoncerede Enterprise Program-begivenheder.
 • En 'kreativ sundhedstjek' ansigt til ansigt og gennemgang af din professionelle udviklingsplan (personligt eller via Skype).
 • Rabatter på HCA .
 • Invitationer til HCA udstillinger og andre netværk og sociale muligheder. Du vil også blive inviteret til at ansøge om:
 • En årlig HCA medarbejder og alumni-showcase-udstilling.
 • HCA Graduate Artist in Residence-ordningen.
 • HCA 's nye virksomhedsinkubationsknudepunkt (fra 2019).

Efter HCA

Vores talentfulde alumner går vidt og bredt i deres kreative karriere! James W Griffiths er blevet en BAFTA-prisvindende filmproducent, Sasha Louise er en berømthedsmodedesigner, og Alice Perrin er en tatoveringskunstner på Channel 4-hitprogrammet Tattoo Fixers, for blot at nævne nogle få.

Placeringer

Hereford

Address
Hereford College of Arts
College Road Campus
College Road

HR1 1EB Hereford, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig