University of Stirling

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvad er specielt om universitetet?

Ofte beskrevet som en af ​​de smukkeste campusser i Storbritannien, er University of Stirling campus unikt. Beliggende i en ejendom på 330 hektar med egen loch og slot, omgivet af det smukke skotske landskab. Dette skaber en afslappet og fredelig atmosfære. Og med 11.000 studerende vil du føle en stor del af samfundet der.

MacRobert Arts Center er det kulturelle centrum af campus. Med sin egen offentlige kunstsamling og teater, hvor du kan se live komedie og dans forestillinger. Der er også en biograf, der skærer indie og Hollywood-film.

Leder du efter et sjovt sted at mødes med venner på campus? Der er tre kaffebarer og ti restauranter og barer at vælge imellem. Nyd et hjemmelavet måltid - vælg mellem italienske, amerikanske, britiske og traditionelle skotske fødevarer. Se levende sport, deltage i en pub quiz eller syng dit hjerte ud på karaoke!

Ikke en morgenperson? Intet problem. Med 24/7 adgang til computere på tværs af campus, kan du studere på det tidspunkt, der passer dig bedst. Hver cafe har WiFi-adgang, så du kan tage din bærbare computer og studere der også.

Universitetsbiblioteket har over 300.000 bøger, 46.000 e-bøger og 45.000 e-tidsskrifter. Studiezonen giver 24/7 adgang til studiepladser, pc'er og printfaciliteter - alt hvad du behøver for vellykkede studier! Og karriere- og beskæftigelsestjenesten tilbyder specialistrådgivning fra fakultetorienterede karriere og beskæftigelseskonsulenter.

Regelmæssig motion er en fantastisk måde at forblive glad og sund i løbet af dine studier. Du har adgang til en 50 meter swimmingpool, fitnesscenter og fuldt udstyret fitness suite, udendørs pladser og indendørs squash og tennisbaner. Vil du prøve din hånd på golf? En driving range og en ni hullers golfbane surround Airthery Castle for dig at bruge. Du vil finde over 50 sportsforeninger og samfund til at deltage i Stirling.

Har du brug for at købe en bog? Arranger en flyvning? Indsamle en recept? Du kan gøre alt på campus. Shoppingområdet har en bank, rejsebureau, boghandel, supermarked og apotek.

Forbereder dig til succes

Du kan finde at studere i Storbritannien anderledes end hvad du er vant til. Bare rolig, det venlige lærerpersonale er der for at hjælpe dig med at tilpasse. De vil vise dig, hvordan du udfører din forskning og refererer til dine kilder.

Du får masser af øvelse og support med at skrive akademiske essays og lave præsentationer. Når tiden kommer, vil du være klar til din grad.

Et godt sted at lære

Deltag i et fællesskab af studerende fra over 115 lande. Fordi det er et campus-baseret universitet, er atmosfæren venlig, omgængelig og tæt. Stirling blev rangeret som nr. 1 for 'et godt sted at være' (ISB 2012).

Universitetet er forpligtet til at sikre, at du har den bedste elevoplevelse i Storbritannien. De arbejder tæt sammen med eleverne for at levere den bedste service og uddannelser muligt. Derfor har de opnået en 5-stjernet excellence-pris for undervisning, faciliteter og inklusivitet i 2014 QS Stars University Ratings.

Et studiecenter designet til dig

Du finder INTO Center i hjertet af campus, kun få minutter væk fra University of Stirling bibliotek, sportscenter og Students Union.

Bekymret for at bo hjemmefra? Der er ingen grund til at være. Når du vil tale med nogen, skal du gå til INTO Center. Støttetjenesterne er baseret der. Følelse af hjemsted? Problem med din bolig? Uanset problemet er de der for dig, når du har brug for dem.

Flytning til et nyt land er et stort skridt, men de hjælper dig med at bosætte sig. Det venlige supportpersonale hjælper dig med at åbne en britisk bankkonto og registrere dig hos en læge. Har du brug for hjælp til dit visum? Kom sammen til et af visumværkstederne, og de vil sortere det sammen.

Hvad med at lave venner? At bo i studielokaler betyder, at du altid vil være kernen i handlingen. Du vil få venner fra det øjeblik du ankommer på campus. Dine medstuderende kan ikke vente med at møde dig!

INTO Center organiserer nogle sjove aktiviteter og ture til dig og dine nye venner. Dette giver dig en god bindetid uden for klasseværelset. Glem ikke, du kan deltage i nogen af ​​de 100 klubber og samfund på universitetet. De er en vidunderlig måde at gøre venner, der deler dine interesser.

I University of Stirling Services

Den helt nye undervisningsmulighed blev åbnet i september 2017. Faciliteterne i centret omfatter:

  • Velkommen Skrivebord - åben mandag til fredag ​​kl. 08.30-17.30.
  • Forelæsningsteater - et stort multifunktionsrum hvor du vil have foredragsklasser.
  • Undervisningsrum - 10 undervisningsværelser, alle udstyret med interaktive elektroniske skærme.
  • Sociale rum - masser af pladser rundt om centrum, hvor du kan slappe af og slappe af med venner.
  • Learning Resource Center (LRC) - adgangsstuderende materialer, såsom bøger, tidsskrifter og aviser samt computere og trykfaciliteter.
  • I Café og Restaurant - der serveres en række forfriskninger med internationale studerende i tankerne.


Moderne, interaktive klasseværelser

Hvert klasseværelse har den nyeste læringsteknologi. Skrivebordene har indbyggede computere, der er forbundet til de interaktive tavler, så det er nemt at blive involveret. Du vil ikke bare sidde og lytte til nogen snakke - du vil lære ved at gøre. Du vil elske at interagere med alt.


At lære ud over klasseværelset

Du har også adgang til Succeed, universitetets virtuelle læringsmiljø. Det betyder at du kan downloade forelæsningsnotater og kursusindhold undervejs. Og du kan deltage i online diskussioner med klassekammerater og dine vejledere.

Learning Resource Center er et dedikeret læringsrum, der indeholder studieområder og ting at låne. Du finder bøger, dvd'er, tidsskrifter, cd'er og aviser der. Har du brug for at udskrive eller scanne noget? Kom sammen til Learning Resource Center.


Caféer på campus

Det er vigtigt at tage regelmæssige pauser, når de studerer. For tidspunkter, hvor du skal genoplive, finder du tre forskellige caféer og ti forskellige steder at spise på campus.

Du finder lette måltider som sandwicher, salater og supper i hele campus. Når du har brug for noget mere påfyldning, er der burgere, pizzaer, nachos og shawarma wraps. Du er aldrig for langt fra en friskbrygget kaffe, frokost eller en snack.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Undergraduate Pathways » Se Graduate Diplomas » Se Foundation Year » Se Kursus »

Kontakt

INTO University of Stirling

Adresse, linje 1 University of Stirling INTO University of Stirling Airthrey Castle
FK9 4LA Stirling, Scotland, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside https://www.intostudy.com/en-gb/universities/university-of-stirling