University of Kent, School of European Culture and Languages

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Skolen for Europæisk Kultur og Sprog (SECL) er en tværfaglig skole ved University of Kent, der tilbyder uddannelser i klassisk

Vi har et stærkt ry for akademisk ekspertise: I den seneste forskningsekspertisramme - En britisk vurdering af alle universiteter - Moderne sprog (herunder lingvistik) blev rangeret 3 i Storbritannien. Lingvistik i Kent blev også rangeret 5th i Storbritannien i The Complete University Guide 2019. Vores undervisning er af højeste kvalitet i Storbritannien, hvor den britiske regerings undervisningsevalueringsramme dømmer, at universitetet konsekvent tilbyder fremragende undervisning og læring for vores studerende.

Kent er et yndlingsmål blandt internationale studerende for sine globalt anerkendte grader, kosmopolitiske omgivelser og spændende arbejdsmuligheder både under og efter dine studier. Universitetet er konsekvent stemt til en af de bedste britiske universiteter i internationale studieundersøgelser, og studerende peger på det indbydende sociale miljø som et højdepunkt i deres Kent oplevelse.

Vores skole er baseret på universitetet i Kent's Canterbury campus, som giver et indbydende miljø og et tæt sammenholdende studerende samfund. Campuslivet drejer sig om seks kollegier såvel som specialiserede faciliteter, herunder Templeman Library, Gulbenkian Arts Center og Mandela Building (Kent Unions Union) - alt sammen blandt grønne og rolige åbne rum.

Byen Canterbury har en varm og venlig atmosfære. Udforsk middelalderlige bygninger, livlige restauranter og en bred vifte af butikker kun 25 minutters gang fra campus. London er en time væk med højhastighedstog, og vi er også den nærmeste britiske by til det europæiske fastland, så du kan være i Paris, Bruxelles eller Lille inden for to timer. Canterbury er mindre end en time fra central London af højhastighedstog.

Flere af vores MA-programmer tilbyder mulighed for at studere på universitetets postgraduate centre i Paris og Rom, og vi tilbyder også en MA i Heritage Management baseret på Kent's Athens Center, i udkanten af den græske hovedstad.

Som en tværfaglig skole har SECL fordel af en aktiv forskningskultur og fremragende faciliteter. Vi har et helt nyt arkæologisk laboratorium med topmoderne udstyr til 3D-scanning og analyse samt et sproglaboratorium til studiet af tale og lyd. Studerende, der lærer sprog, har også gavn af sproglaboratorier med udstyr og software til optagelse og afspilning.

Skolen tilbyder både bachelor- og postgraduate-undervisning samt forskningstilsyn for ph.d.-uddannelser og har et aktivt netværk af alumner over hele verden, herunder den nobelprisvindende forfatter, Sir Kazuo Ishiguro.

Placeringer

Canterbury

The University of Kent, School of European Culture and Languages, Cornwallis North West

Address
School of European Culture and Languages
Cornwallis North West
University of Kent

CT2 7NF Canterbury, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 1227 764000

Paris

University of Kent at Paris

Address
4 rue de Chevreuse
75006 Paris, Ile-de-France, Frankrig
Telefonnummer
+44 1227 764000