London College of Contemporary Arts

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

London College of Contemporary Arts ( LCCA ) er et specialiseret kreativt London College of Contemporary Arts tilbyder et udvalg af førende karrierefokuserede bachelor-, postgraduate og kortkurser, der er industrirelevante, praktiske og innovative. Da LCCA fortsætter med at vokse, er det fortsat, at vi tilbyder vores studerende stor mangfoldighed med hensyn til deres studieplads i Det Forenede Kongerige. Med vores campus baseret i det centrale London giver vi mulighed for at studere i verdens hovedstad af kunst, mode, design og medier.

Vores første prioritet er at sikre vores kandidaters beskæftigelsesegnethed, og vi forstår, at en kvalifikation alene ikke altid er tilstrækkelig til at skelne dig fra jobmarkedet konkurrence.

LCCA ERFARING

Hvert kursus på LCCA er designet til at kombinere det traditionelle klasseværelse med praktiske aktiviteter og casestudier, hvor du vil kunne trække ud fra relevante industriscenarier. Du vil drage fordel af højt erfarne gæsteforelæsere, der deltager i livebrancher / -projekter, har mulighed for at gå på brancher og praktikophold, der giver værdifuld erhvervserfaring, som komplimenterer din LCCA læringserfaring.

VORES PLACERING

LCCA 's placering er uovertruffen, du får mulighed for at bruge industri standardfaciliteter på vores helt nye campus. Med en uovertruffen beliggenhed i Londons kreative hjerte vil du blive udsat for en unik atmosfære og industriforbindelser, der følger vores centrale position i denne usædvanlige kosmopolitiske by.

INDUSTRI TILSLUTNINGER

LCCA har stærke relationer inden for den kreative industri og kan prale af et netværk af partnere inden for mode, design, medier og fotografering, både i Storbritannien og internationalt. Dette uvurderlige netværk giver LCCA studerende praktikophold og beskæftigelsesmuligheder under deres studier og efter eksamen.

Graduerende studerende forlader LCCA som ambitiøse, lidenskabelige og yderst kreative personer, der er godt rustet til at gå i gang med en vellykket karriere i deres valgte specialisme.

Hvorfor studerer LCCA ?

Med den kreative industri blomstre har der aldrig været en bedre tid til at starte en karriere inden for kunst, medier, mode eller gæstfrihed og erhvervssektorer. Storbritanniens kreative industrier er nu værd at rekord £ 84,1 milliarder og dette er Storbritanniens hurtigst voksende sektor med 1,7 millioner ansatte.

Vi erkender fordelene ved at have stærke forbindelser med industrien til din fremtidige udvikling. Vi udvikler gode relationer med kreative virksomheder og praktikere og hjælper med at sikre, at du har de færdigheder og egenskaber, du har brug for til at opbygge en vellykket karriere. Hvert program er designet til at maksimere din beskæftigelsesegnethed.

Fordele ved at studere med LCCA :

1. Central London Placering

London er velkendt som et af verdens kreative hovedstæder. Beliggende i det centrale London, vil du være blandt de bedste kunstnere, designere, bureauer og kreative typer, byen har at byde på.

2. Specialister inden for kunst og design og ledelse

Vi er en specialiseret kunst

3. Erfarne akademiske medarbejdere

Alle vores foredragsholdere og lærere kommer fra kreative industrier, så du er garanteret at modtage et højt niveau af branchekompetence og teknisk erfaring.

4. Kreativt læringsmiljø

Vi er stolte af at tilbyde et sjovt, kreativt læringsmiljø, hvor elever trives, udforske og udmærke sig som kreative individer.

5. Industri Standard Faciliteter

Vi tilbyder industri-standard faciliteter og udstyr, som du finder i studier og udstillingsområder.

6. Karrierefokuserede kurser

Vi yder fremragende støtte til studerende og vejledning, samt karriere og beskæftigelsesydelser, der fortsætter uden for eksamen

7. Global Student Base

Vores mangfoldige blanding af studerende forbedrer læringserfaringen gennem forskellige kulturer, perspektiver og ideer

8. Arbejdsplaceringer og Live Briefs

Vi har et stort netværk af branchepartnere, der tilbyder gæstens højttalere, levende trusser, placeringer og muligheder for erhvervserfaring.

9. Industriforbindelser

Vi tilbyder også eleverne mulighed for at deltage i konkurrencer og leveundertøj med kommercielle partnere

10. Udstilling og curating

Flere muligheder for studerende til at organisere og kurere deres egne arrangementer og udstillinger på college og på steder i hele byen

11. Investering i din karriere fremtid

Adgang til praktikophold og praktikophold gennem vores netværk af industripartnere

12. CV Portefølje Og Interview Færdigheder

Vi arbejder sammen med dig for at sikre, at du udvikler professionelt, velstruktureret og omfattende bevis for dine talenter og færdigheder og for at hjælpe dig med at få den konkurrencemæssige fordel ved interviews.

For at understøtte din udvikling kører vi beskæftigelses workshops og sessioner hele året

BA (Hons) Fashion Design

 • Startdato (februar 2019 og oktober 2019)

BA (Hons) Grafisk Design

 • Startdato (februar 2019 og oktober 2019)

Stiftelsen i Kunst og Design

Stiftelsen Diplom i Kunst og Design giver en væsentlig introduktion til den kreative kunst ved at opmuntre til udforskning, eksperimentering, kritisk bevidsthed og udvikling af ideer. Kurset vil også hjælpe elevernes kommunikation, problemløsning og interpersonelle færdigheder.

Stiftelsens kunst- og designprogram giver eleverne en værdifuld introduktion til en bred vifte af kreative discipliner. Studerende vil have mulighed for at udforske et interessepunkt i dybden, udvikle deres færdigheder, viden og forberede dem til videreuddannelse / karrieremuligheder verdener af kunst og mode.

Hvad du vil studere

Kvalifikationen vil gøre det muligt for studerende at studere en bred vifte af tværfaglige kunst- og designfag med vægt på udvikling af praktiske færdigheder, eksperimentering, realisering af ideer og porteføljepræparation til progression.

Nøgle Fakta

 • Udstedende organ: Pearson
 • Campus London
 • Varighed 9 måneder
 • Indtag Februar, oktober
 • Gebyrer UK / EU £ 5.400

Adgangskrav

 • Portefølje af kreativt arbejde
 • Personlig erklæring
 • 1 GCE A Level / BTEC National Diploma
 • 3 GCSE'er klasse C eller derover (helst med et kunstfag og engelsk sprog)
 • International Baccalaureate
 • Alternative kvalifikationer og erfaringer vil også blive taget i betragtning.
 • Under særlige omstændigheder kan en kandidat overvejes uden krævede kvalifikationer baseret på erhvervserfaring og / eller tidligere studie / kreativ praksis.

BEMÆRK: For progression til bachelorstudie skal du normalt have formelle kvalifikationer som GCE A level og GCSE'er eller tilsvarende.

Engelsk Sprogkrav (hvis engelsk ikke er dit første sprog)

 • IELTS niveau 5,0 eller derover.

Partnere og akkreditering

 • University of East London (UEL)
 • Walsall College
 • Buckinghamshire New University
 • Global University Systems (GUS)
 • InterActive
 • UNINETTUNO
 • Pearson
 • Sichuan International Studies University (SISU)
 • Visart - Ecole d'art Maryse Eloy i Paris
 • Cumulus
 • Den Europæiske Liga for Kunstinstitutter - ELIA
 • South Thames College
 • OCN London
 • CPD-certificeringstjeneste
 • British Accreditation Council (BAC)
 • Roots Ivy International
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se BAs » Se Foundation Year » Se Certificates »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BA

BA (Hons) Fashion Design

på universitet Fuldtid 3 år February 2019 Det Forenede Kongerige London

Med London College of Contemporary Arts ( LCCA ) vil du lære alt, hvad du behøver at vide om at opbygge en vellykket karriere som fashion designer, og du får de nødvendige færdigheder, du har brug for for at lykkes i mode - om du vil arbejde til en high-end label eller freelance. [+]

BA (Hons) Fashion Design

Med London College of Contemporary Arts ( LCCA ) vil du lære alt, hvad du behøver at vide om at opbygge en vellykket karriere som fashion designer, og du får de nødvendige færdigheder, du har brug for for at lykkes i mode - om du vil arbejde til en high-end label eller freelance.

Studerende kan udforske og udvikle deres egen identitet som modedesignere og praktikere, der kan positionere sig i en global industri.

Eleverne vil også blive opfordret til at være eksperimentelle og innovative i deres tilgang til design, samtidig med at der udvikles en forståelse af kommercielle og målmarkeder. I deres sidste år vil de blive udfordret til at producere løsninger (endelige samlinger), der tjente enkeltpersoners behov og samtidig opretholde bæredygtige produktionsmetoder.... [-]


BA (Hons) Grafisk Design

på universitet Fuldtid 3 år February 2019 Det Forenede Kongerige London

Med et internationalt ry for at producere kandidater, der står ud for deres kreative tænkning og tekniske færdigheder, er vores BA (Hons) Graphic Design grad et 3 års program og forbereder eleverne til at blive fleksible og kreative grafiske design fagfolk med en specifik personlig grafik færdigheder sætte sig i stand til at forhandle sig gennem en spændende professionel karriere. [+]

BA (Hons) Grafisk Design

Med et internationalt ry for at producere kandidater, der står ud for deres kreative tænkning og tekniske færdigheder, er vores BA (Hons) Graphic Design grad et 3 års program og forbereder eleverne til at blive fleksible og kreative grafiske design fagfolk med en specifik personlig grafik færdigheder sætte sig i stand til at forhandle sig gennem en spændende professionel karriere.

Du vil blive lært af lidenskabelige og erfarne grafiske design fagfolk, der har arbejdet i nogle af de bedste design bureauer i Storbritannien. Deres dedikation til at hjælpe dig med at bringe dine projekter til livs vil give dig selvtillid og viden til at følge dine lidenskaber og vælge en sti, der passer til dine akademiske ambitioner og karrieremål.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
UK Online, GB