Leeds Trinity University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Når du vælger Leeds Trinity Universitet, Du vælger et universitet kendt for at undervise topkvalitet, stærkt beskæftigelsesegnede kandidater og høj studerendes tilfredshed. Vi er forpligtet til at tilbyde en personlig studerende erfaring, i en venlig og støttende miljø, der vil give dig mulighed for at trives. Vores størrelse gør, at vi kender hver af vores internationale studerende ved navn, hjælper dig til at føle sig hjemme fra det øjeblik du ankommer.

Har vi ikke haft fornøjelsen af ​​at møde endnu? Vi er Leeds Trinity Universitet, En af Storbritanniens førende universiteter for studerendes tilfredshed og beskæftigelsesegnethed. Vi har været at give fremragende, elevcentreret videregående uddannelser i næsten 50 år. Du finder os på en smuk campus kun seks miles fra Leeds centrum - en af ​​Storbritanniens bedste studerende byer.

Vi banebrydende inddragelse af professionelle praktikophold med hver grad, der giver eleverne en reel hoved starter når de konkurrerer om deres første kandidat job. Resultaterne taler for sig selv - 95% af vores studerende er ansat eller i yderligere undersøgelse seks måneder efter eksamen, der sætter os i top 25% af alle britiske universiteter for arbejdsmarkedet.

Vores undervisning personale har stor faglig erfaring inden for deres områder, og mange er også aktive forskere, der bidrager til Leeds Trinity's stigende ry for forskning ex Excellence. Vi er stærkt at investere i udviklingen af ​​den næste generation af forskere med en bred vifte af fuldt finansierede ph.d.-stipendier hvert år. Vi er stolte af at tilbyde en personlig og inklusiv universi ty oplevelse, der giver alle studerende støtte til at realisere deres potentiale. Det er derfor, vores elever er meget tilfredse (ifølge National Student Survey), og de er alle enige om - du virkelig er et navn, ikke et tal, på Leeds Trinity Universitet.

Sikke en forskel 50 år gør. Etableret i 1966 som to katolske lærerseminarier, har Leeds Trinity Universitet omdannet til en anerkendt universitet kendt for undervisning ekspertise, studerendes tilfredshed og emp loyability. Denne transformation er blevet styret af vores vision og værdier, der er i centrum for alt, hvad vi gør.

Vision

Vores vision er at være kendt for at udvikle socialt gennemslagskraftige, meget anvendelige enkeltpersoner gennem banebrydende forskning-ledede læring og undervisning.

Værdier

Vores val dier af værdighed, respekt, social retfærdighed og lighed er levet ud og fremgår af:

stræben efter det optimale i alt, hvad vi gør at være en medfølende, respektfuld og inkluderende samfund, der favner mangfoldighed handler med integritet og gennemsigtighed opmuntrende dialog og samarbejde

Mission

Vores mission er styret af vores katolske identitet og tro fundament, giver vi en ekstraordinær lærerig oplevelse i et mangfoldigt samfund. Vi er forpligtet til at fremme værdighed, respekt, social retfærdighed og lighed for at levere positive sociale og økonomiske konsekvenser.

Placeringer

Leeds

Leeds Trinity University

Address
Leeds Trinity University
Horsforth

LS18 5HD Leeds, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 113 283 7100

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig