Læs den officielle beskrivelse

Når du vælger Leeds Trinity Universitet, Du vælger et universitet kendt for at undervise topkvalitet, stærkt beskæftigelsesegnede kandidater og høj studerendes tilfredshed. Vi er forpligtet til at tilbyde en personlig studerende erfaring, i en venlig og støttende miljø, der vil give dig mulighed for at trives. Vores størrelse gør, at vi kender hver af vores internationale studerende ved navn, hjælper dig til at føle sig hjemme fra det øjeblik du ankommer.

Har vi ikke haft fornøjelsen af ​​at møde endnu? Vi er Leeds Trinity Universitet, En af Storbritanniens førende universiteter for studerendes tilfredshed og beskæftigelsesegnethed. Vi har været at give fremragende, elevcentreret videregående uddannelser i næsten 50 år. Du finder os på en smuk campus kun seks miles fra Leeds centrum - en af ​​Storbritanniens bedste studerende byer.

Vi banebrydende inddragelse af professionelle praktikophold med hver grad, der giver eleverne en reel hoved starter når de konkurrerer om deres første kandidat job. Resultaterne taler for sig selv - 95% af vores studerende er ansat eller i yderligere undersøgelse seks måneder efter eksamen, der sætter os i top 25% af alle britiske universiteter for arbejdsmarkedet.

Vores undervisning personale har stor faglig erfaring inden for deres områder, og mange er også aktive forskere, der bidrager til Leeds Trinity's stigende ry for forskning ex Excellence. Vi er stærkt at investere i udviklingen af ​​den næste generation af forskere med en bred vifte af fuldt finansierede ph.d.-stipendier hvert år. Vi er stolte af at tilbyde en personlig og inklusiv universi ty oplevelse, der giver alle studerende støtte til at realisere deres potentiale. Det er derfor, vores elever er meget tilfredse (ifølge National Student Survey), og de er alle enige om - du virkelig er et navn, ikke et tal, på Leeds Trinity Universitet.

Sikke en forskel 50 år gør. Etableret i 1966 som to katolske lærerseminarier, har Leeds Trinity Universitet omdannet til en anerkendt universitet kendt for undervisning ekspertise, studerendes tilfredshed og emp loyability. Denne transformation er blevet styret af vores vision og værdier, der er i centrum for alt, hvad vi gør.

Vision

Vores vision er at være kendt for at udvikle socialt gennemslagskraftige, meget anvendelige enkeltpersoner gennem banebrydende forskning-ledede læring og undervisning.

Værdier

Vores val dier af værdighed, respekt, social retfærdighed og lighed er levet ud og fremgår af:

stræben efter det optimale i alt, hvad vi gør at være en medfølende, respektfuld og inkluderende samfund, der favner mangfoldighed handler med integritet og gennemsigtighed opmuntrende dialog og samarbejde

Mission

Vores mission er styret af vores katolske identitet og tro fundament, giver vi en ekstraordinær lærerig oplevelse i et mangfoldigt samfund. Vi er forpligtet til at fremme værdighed, respekt, social retfærdighed og lighed for at levere positive sociale og økonomiske konsekvenser.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Leeds Trinity University

Formålet med programmet er at give den nødvendige viden, forståelse og færdigheder, der kræves for kandidater til at begynde at fungere kompetent og effektivt inden for d ... [+]

Formålet med programmet er at give den nødvendige viden, forståelse og færdigheder, der kræves for kandidater til at begynde at fungere kompetent og effektivt inden for det internationale forretning og forvaltning miljø på lederstillinger entry-level. Det er en 3-årig fuldtids-program (6 år på deltid), men afhængigt af dine interesser, kan den indeholde arbejdsrelaterede baseret international business forskningsprojekter og en undersøgelse i udlandet mulighed. Som en del af kurset, vil du også gennemføre to seks-ugers professionelle praktikophold (en i England og en i et internationalt miljø).

Graden er ikke kun klasseværelset-baserede, vil du have ekskursioner og møde gæstetalere fra forskellige sektorer af økonomien fra internationale giganter som ASDA / Wal-Mart til Yorkshire håndværk øl og fødevareproducenter.... [-]

Det Forenede Kongerige Leeds
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk
Leeds Trinity University

Vores Regnskab og Business grad er designet til at give dig fleksibilitet til at forme din egen succesfuld fremtid. Vi giver dig den nødvendige viden og færdigheder, du h ... [+]

Denne grad vil give dig den nødvendige viden og færdigheder, du har brug for at gøre fremskridt inden for en regnskabsmæssig og finansiel forvaltning miljø. Vores Regnskab og Business-grad er designet til at give dig fleksibilitet til at forme din egen succesfuld fremtid. Vi giver dig den nødvendige viden og færdigheder, du har brug for at gøre fremskridt inden for en regnskabsmæssig og finansiel forvaltning miljø. Derudover vil du få en stærk forankring i centrale forretningsmæssige principper, herunder en oversigt over centrale ledelsesfunktioner, drift, økonomi, marketing, juridiske spørgsmål og det eksterne erhvervsklima.

Hvis du har fået din seværdigheder indstillet på at blive en professionel revisor, kender vi den studerer stopper ikke med din uddannelse. Du bliver nødt til at fuldføre en faglig kvalifikation med organisationer som Foreningen af ​​statsautoriserede revisorer (ACCA), Den globale organ for professionelle revisorer. Vi ønsker at hjælpe dig med at få til din karriere hurtigere, så vi har designet vores moduler på linje med ACCA, så du kan erhverve kreditter i retning af din ACCA kvalifikation, mens du studerer, hvilket giver dig maksimal undtagelser mod dine faglige eksamener. * Studere Regnskab og Forretning på Leeds Trinity Universitet vil udvide din karriere muligheder. Kvalificeret revisor? Traditionel lederkarriere? Valget vil blive din.... [-]

Det Forenede Kongerige Leeds
August 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Leeds Trinity University

En sport og motion Sciences grad giver dig den bachelor viden og færdigheder, der kræves for at blive en akkrediteret Sport og motion Scientist. ... [+]

A Sport og motion Sciences grad giver dig den bachelor viden og færdigheder, der kræves for at blive en akkrediteret Sport og motion Scientist.

Kurset blander de tre områder sport og motion videnskab; psykologi, fysiologi og biomekanik, foruden forskning og professionelle placeringer. Du vil også studere tværfaglige sport videnskab moduler for at føje til dit program for at samle de tre sport discipliner.

På Niveau 4Vil du foretage en fuld tid praktik, som vil indarbejde færdigheder opnået i hele din første studieår. På Level 5, Kan du vælge mellem en seks-ugers fuld tid placering eller frivilligt arbejde, som begge er 20-kredit moduler til at udvikle erfaringer og beskæftigelsesegnethed.... [-]

Det Forenede Kongerige Leeds
August 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Leeds Trinity University welcomes international students

Leeds Trinity University: Business, Management and Marketing courses

Leeds Trinity University: Placements

Your guide to Accommodation choices at Leeds Trinity

Leeds Trinity University
Address
Leeds Trinity University Horsforth
LS18 5HD Leeds, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside
Telefonnummer
+44 113 283 7100