Læs den officielle beskrivelse

Hvert år vælger mere end 6.000 internationale studerende at studere hos os, hvilket gør vores campus til en af ​​de mest forskelligartede og multikulturelle i Storbritannien. Tilmeld dig med os, og du vil deltage i et samfund af fremragende akademikere. Vi er blandt de top 100 universiteter i QS World University Rankings 2019. Vi er også en del af Worldwide Universities Network, som omfatter 16 forskningsintensive institutioner og behandler spørgsmål af global betydning.

Velkommen til Det Fakultet for Uddannelse, Samfundsvidenskab og Ret.

Dette fakultet samler eksperter i uddannelse, sociologi og socialpolitik, politik, internationale relationer, international udvikling, lov og kriminologi til at levere undervisning og forskning gennem følgende skoler.

Vi tilbyder højkvalitets bachelor-, kandidat- og forskeruddannelser, som afspejles i universitetet, der modtager en Gold rating i Teaching Excellence Framework (TEF), den højeste pris mulige.

Uddannelsesskole

Vi er stolte af vores stående som en af ​​de allerbedste skoler i Storbritannien for uddannelsesforskning og undervisningspraksis.

Som studerende i uddannelsesskolen bliver du en del af vores blomstrende akademiske samfund. Vi tilbyder mere end 30 specialprogrammer til bachelorstudier, undervisningstræning, postgraduate studier og postgraduate forskning.

Juridisk Skole

Juridisk Skole ved Leeds Universitet er et fællesskab, hvor vi gennem vores undervisning, forskning og offentlige engagement forsøger at gøre en forskel i verden.

Vores skole er hjemsted for verdens førende lærde og inspirerende lærere, der er forpligtet til at udforske moderne emner inden for deres område og støtter vores elever til at blive højt ansættelige kandidater. Det er sådan en forpligtelse, som har givet os mulighed for at opbygge et internationalt ry som en førende lovskole.

Politik og Internationale Studier

Politikskolen og Internationale Studier (POLIS) er en levende skole, hvor akademisk forskning informerer og antænder vores undervisning. Vi tilbyder den akademiske undervisning og teoretisk træning for at udforske de nuværende udfordringer i vores globale samfund.

Sociologi og Socialpolitikskole

Sociologi og Socialpolitik (SSP) er et fællesskab, hvor vi gennem vores undervisning, forskning og offentligt engagement forsøger at gøre en forskel for samfundet.

Vi lever i tider med dramatisk social, politisk og økonomisk forandring, nationalt, internationalt og globalt. At studere en samfundsvidenskabelig grad kunne ikke være mere spændende eller rettidigt.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law

Denne grad giver fremtidige lærere og undervisere fagfolk de viden og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at undervise engelsk til talere af andre sprog (TESOL). ... [+]

Oversigt

I løbet af kurset får du en dybdegående og praktisk forståelse af undervisning i engelsk til talere for andre sprog (TESOL) samt de praktiske færdigheder, der er nødvendige for at få en vellykket karriere på området.

Du vil udvikle effektive lektionsplanlægning og klasseværelsesteknikker sammen med de færdigheder, der er nødvendige for at forklare og beskrive sprog, og du vil overveje praktikken i undervisningen. Kurset er organiseret omkring fire hovedtemaer: sprogbeskrivelse, sprogundervisning, sprogindlæring og en oplevelsesmæssig tema.

Udover at studere moduler, der linker til disse overordnede temaer, vil du også have mulighed for at få erfaring i et sprogklassesal samtidig med at du understøtter engelsksprogede lærere, så du kan anvende den viden, der er opnået i hele programmet.... [-]

Det Forenede Kongerige Leeds
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law

Dette kursus udforsker samfundets organisation og struktur sammen med de måder, hvorpå stater interagerer med hinanden. ... [+]

OversigtGennem hele kurset vil du undersøge sociale værdier og den menneskelige handlinges skiftende karakter og lære om de sociale, kulturelle, økonomiske og politiske processer, der skaber menneskelig erfaring. Derudover vil du analysere staters adfærd og hvilke forpligtelser de måtte have til bredere forestillinger om det internationale samfund sammen med de særlige roller, som internationale organisationer som FN spiller.Drage fordel af forskelligartede forskningsinteresser fra både Sociologisk og Socialpolitik og Politik og Internationale Studier, har du også frihed til at forme dit kursus, så det passer til dine interesser. En bred vifte af valgfrie moduler giver dig chancen for at få specialistkundskaber om emner som terrorisme, klassesektion, narkotikapolitik, globalisering og politiske systemer verden over.Kursusindhold... [-]
Det Forenede Kongerige Leeds
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Beech Grove House University of Leeds
LS2 9JT Leeds, England, Det Forenede Kongerige