Læs den officielle beskrivelse

London School of Mosaic er en selvstændig kunstskole, der underviser i et Diploma og BA i Mosaic Studies, den første af sin art i Storbritannien.

Skolen har over 15 års erfaring i undervisning i mosaik kunst og har kun specialisering i mosaikker.

Vores foredragsholdere og lærere er uovertrufne og kommer fra verdensklasse institutioner som Cambridge University, Kings Colleg, London og den verdensberømte Spilimbergo mosaikskole, Italien.

117775_Daughtersofalbion_S.jpg

Social impart er en integreret del af programmet og gennem hele kurset vil du ikke kun omdanne dit miljø, men du vil også forbedre livskvaliteten hos udsatte mennesker.

117778_Keystone3.jpg

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

London School of Mosaic

Vores treårige gradskursus tager sigte på at udstyre studerende med kunstneriske, tekniske og teoretiske færdigheder til at fungere som professionelle mosaik kunstnere in ... [+]

Læringsmål og resultater

Vores treårige gradskursus tager sigte på at udstyre studerende med kunstneriske, tekniske og teoretiske færdigheder til at fungere som professionelle mosaik kunstnere inden for rammerne af mosaik (offentligt og privat arbejde for provision, socialt engageret kunst, kunstterapi, restaurering og bevarelse). Studerende vil lære de vigtigste teknikker for mosaik gør såvel som dets anvendelse i indvendige ende ydre. De vil have en forankret viden i mosaikhistorien, samtidig med at de får mulighed for kritisk at engagere sig med koncept og design til mosaik. Vores faglige træningstræning gør det muligt for de studerende at få færdigheder til at etablere og drive deres egen virksomhed.... [-]

Det Forenede Kongerige London
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
NW5 4SF London, England, Det Forenede Kongerige