Læs den officielle beskrivelse

Vi er en af ​​de største organisationer af vores slags i Europa. Vi har omkring 5.000 ansatte, der arbejder på tværs af mere end 20 lokaliteter, der leverer læring og færdigheder til over 80.000 elever og 3.000 arbejdsgivere over hele Storbritannien.

Kvalitet er vores første prioritet, og vi er forpligtet til et omfattende program for kvalitetsforbedring at støtte alle vores elever og arbejdsgivere og for at danne grundlag for vækstmulighederne fastlagt i vores strategiplan.

Vi er overbevist om, at den lærende skal være i centrum for alt, hvad vi gør. Vi er forpligtet til at forbedre liv, beskæftigelsesegnethed og økonomiske situation for alle enkeltpersoner, ved at give dem adgang til den bedste uddannelse, uddannelse og beskæftigelsesmuligheder, uanset deres baggrund. Ved at gøre det vi sigter mod at bidrage til lokal og national økonomisk vækst.

Vi øge vores allerede betydelige lærepladser tilbyde og er ved at udvikle højere lærepladser niveau, der vil give et afgørende værk baseret progression vej til højere niveauer af undersøgelse for arbejdstagere elever.

Vi tilbyder programmer for arbejdsløse og personer, der ikke er i uddannelse, beskæftigelse eller uddannelse (NEET), og gennem afgangselever award vi yde økonomisk støtte til nogle unge mennesker. Vores prioritet færdighedsprogrammer sikre, at eleverne opnår de færdigheder, der kræves for at komme videre i beskæftigelse.

Vi arbejder med små virksomheder og store internationale virksomheder til at udvikle de færdigheder af deres ansatte til at forbedre virksomhedens resultater og produktivitet. Vi arbejder også tæt sammen med udstedende og vedtægtsmæssige organer, universiteter og byens partnere i Manchester og nationalt.

Vores voksende videregående uddannelser og uddannelser yderligere at støtte vores opfattelse, at adgang til undervisning og uddannelse højt niveau bør være tilgængelig for alle uanset baggrund. Derudover har vi en national profil i faglige indlæring og kvalifikationer under vores MOL mærke.

På landsplan er vi også markedsførende i gerningsmanden læring. Vi underviser og træner lovovertrædere i fængsler og unge gerningsmanden institutioner på tværs af mange områder af Storbritannien.

Vores størrelse giver værdifulde fordele for vores elever og arbejdsgivere i form af faciliteter, ressourcer, bredden af ​​pensum, vi tilbyder og progression muligheder. Dog tilbyder vi mere end størrelse og omfang, kan vi tilbyde dem en følelse af at tilhøre en organisation, der bekymrer sig lidenskabeligt om sin mission, sine værdier og dets folk.

De behov, den lærende er i fokus i The Manchester College. Vi leverer kvalitet i læring og uddannelse for beboerne i Manchester og videre. Vi tilbyder en hidtil uset række af kurser, med klare valg og vejledning for alle vores elever.

Manchester College er baseret på mange steder over hele Manchester. Vi har campusser i nord, syd og centrum af byen. Hvert websted har sin egen specialist, banebrydende faciliteter og en venlig, støttende atmosfære.

Kollegiet er ideelt placeret til at tilbyde et stort udvalg af muligheder for elever i alle aldre.

Kollegiet holder Investors in People (IIP) Sølv akkreditering. Investors in People er en ramme for erhvervslivet forbedringer gennem mennesker.

Vores mission

For at forbedre liv og økonomisk succes gennem læring og færdigheder.

Vores visioner

  • Videregående Uddannelse: »Den førende kollegium for progression og beskæftigelsesegnethed. - Højere uddannelse: 'En førende leverandør af fleksible, overkommelige, karriere-relevant universitetsuddannelse. " - Gerningsmand Læring: »Den britiske leder og innovator i gerningsmanden læring, kvalifikationer og beskæftigelsesevne. - Lærlingeuddannelser og Arbejdsgiver Uddannelse: 'En førende leverandør af regionale og nationale arbejdsgiver træning.' - MOL: »Den britiske leder i den fleksible levering af erhvervsmæssige kvalifikationer."

Vores værdier

Som en organisation, vi deler et fælles sæt af værdier på tværs af alt, hvad vi gør. Disse hjælper til at definere, hvem vi er, og hvordan vi opfører os.

  • Integritet - Vi er ærlige, troværdige og åbne. - Et hold - Vi samarbejder, respektere hinanden og bidrage til teamets mål. - Altid forbedring - Vi er fremsynede, vi innovere og tage ejerskab. - Kan gøre - Vi er positive, inklusive, fleksibel og proaktiv. - Bæredygtig - Vi tager et langsigtet perspektiv, miljømæssigt, økonomisk og socialt.

Denne skole tilbyder også:

BA

The Manchester College

Dette program er designet til at forberede de studerende til arbejde i teater og de relaterede medierede industrier tv, film og radio ydeevne. ... [+]

Hvad er den fungerende for Levende og indspillede medier kursus om?

Dette program er designet til at forberede de studerende til arbejde i teater og de relaterede medierede industrier tv, film og radio ydeevne. Kurset vil give de studerende at opleve en række discipliner relevante for nutidens skuespiller og professionel industri. Skolen har to teatre, to ydelsesniveauer spillesteder og en udendørs, overdækket, amfiteater, er alle de teatre, der anvendes til egenproduktioner og understøttes af professionelle tekniske team.

Skuespilleren træningsprogram er rodfæstet i uddannelsessystemer Stanislavski. Inden for dette vil du udforske praktikere såsom Uta Hagen, Sanford Meisner og Max Stafford-Clark at nævne nogle få. Studerende vil følge en grundig uddannelse program, der udvikler skuespillerne bevægelse, vokal, analytisk og handler færdigheder. Disse omsættelige ydeevne færdigheder udvikles hele uddannelsen til at imødekomme behovene hos en række tekster, medier og professionel industri. ... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
Kontakt skolen
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Manchester College

Dette kursus giver enkeltpersoner mulighed for at udforske og udvikle deres faglige og kreative praksis inden for kreative og digitalt design og medieproduktion. ... [+]

Hvad er Creative Medier og Visuel Kommunikation kursus om?

I stigende grad er de mediebranchen krævende praktikere, der kan fungere som tværfaglige eksperter, selv om de specialiserer sig i et bestemt område. Dette kursus giver enkeltpersoner mulighed for at udforske og udvikle deres faglige og kreative praksis inden for kreative og digitalt design og medieproduktion. Studerende vil bygge videre på deres tidligere arbejde og design oplevelse.

Gennem en række levende trusser studerende forventes at engagere sig med udvikling af praktisk og teoretisk projektarbejde og deltage i konkurrencer såsom Big Chip og D & AD Awards. Der er et krav til de studerende at udarbejde forslag, storyboards, skitseblok og konceptudvikling bestyrelser i planlægningsfasen af ​​et givent projekt og evaluerende tekster i en eller flere af de enheder af undersøgelsen. ... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
Kontakt skolen
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Manchester College

Programmet er designet til at tilbyde de studerende, der har gennemført fundamentet grad, eller et tilsvarende kursus i make-up, mulighed for at opnå tildeling af en udmæ ... [+]

Hvad er det Make-up Artistry & effekter (Special Effects vej og mode og medier vejen) kursus om?

Programmet er designet til at tilbyde de studerende, der har gennemført fundamentet grad, eller et tilsvarende kursus i make-up, mulighed for at opnå tildeling af en udmærkelse grad.

Kurset består af en række centrale moduler designet til yderligere at udvide centrale færdigheder, egenskaber og fremme teknisk kunnen i kunsten make-up transformation. Disse moduler er yderligere suppleret af mode og medier specialiserede moduler.

Kurset har til formål at producere professionelle make-up artister, der er udstyret med alle de færdigheder til at tilpasse sig og reagere på de udfordrende krav make-up industrien. ... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
August 2020
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Manchester College

Dette program er designet til at forberede de studerende til arbejde i moderne musikteater og dets tilknyttede industrier. ... [+]

Hvad er Musical Theatre kursus om?

Dette program er designet til at forberede de studerende til arbejde i moderne musikteater og dets tilknyttede industrier. Studerende tilbydes mange muligheder, for at udforske, udvikle og forfine de nødvendige færdigheder for en potentiel karriere i ydeevne, herunder tv, film, arbejde session og kabaret.

Studerende tilbydes et udvalg af muligheder for individuelt udforske mekanikken i hver af de tre centrale musikalske teater discipliner (sang, skuespil og dans), og som led i en løbende kreativ proces, deres respektive kombinationer.

Alt det kreative arbejde understøttes af systemerne af en fysisk indsats som fastlagt ved Stanislavski og udviklet af Uta Hagen og i denne forstand kurset til formål at producere aktører, der kan synge og danse. Mangfoldigheden og udfordringer inden for hvert år give de studerende at udforske det fulde potentiale af deres evner inden for et kreativt og stimulerende miljø. ... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
Kontakt skolen
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Manchester College

Formålet med uddannelse er at udstyre de studerende med færdigheder, viden og erfaring, der kræves for en bred vifte af karrieremuligheder inden for offentlige organisati ... [+]

Hvad er Public Service og social retfærdighed kursus om?

Formålet med uddannelse er at udstyre de studerende med færdigheder, viden og erfaring, der kræves for en bred vifte af karrieremuligheder inden for offentlige organisationer. Kurset koncentrerer sig om praktiske arbejde baserede færdigheder og viden samt akademiske og faglige kompetencer, som var

Den udmærkelse grad efterfyld år giver et fagligt og teoretisk forståelse for en række moduler, der er centrale krav til fremtidige offentligt ansatte vidensarbejdere. Der er en koncentration på udviklingen af ​​lederskab og problemløsning færdigheder i hvert af modulerne. Graden har tætte arbejdsgiverorganisationer forbindelser og kursusindhold opdateres regelmæssigt for at holde sig ajour med de aktuelle tendenser og forandringer i offentlige organisationer og levering. Graden er bemandet af vejledere med seneste relevante brancheerfaring. ... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
Kontakt skolen
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Manchester College

Designet til at hjælpe indrejse, såvel som progression inden for en række karriere, det giver de studerende med omfattende færdigheder og viden inden for nøgleområder af ... [+]

Hvad er Sports Coaching og Skole Idræt kursus om?

Hvis du har en reel passion for sporten, og ønsker at vinde og forbedre sports-coaching færdigheder, specielt inden for sport coaching og skole sport, så denne top op til en fuld ærer grad er programmet for dig. Designet til at hjælpe indrejse, såvel som progression inden for en række karriere, det giver de studerende med omfattende færdigheder og viden inden for nøgleområder af sport coaching og skole sport. Det er ideelt for dem, der ønsker at arbejde med lokalsamfundet sportsklubber, skoler, Nationale styrende organer og drive sport coaching baserede virksomheder.

Den BA (Hons) i Sports Coaching og Skole Idræt omfatter praktisk baseret arbejde, analyse af nutidige problemstillinger i sport, performance analyse, sport psykologi, fitness, ernæring og virksomhed. Kurset indeholder en blanding af faglige og praktiske baserede opgaver og er centreret om adfærdskodekser, etik og professionel praksis inden for sport coaching og skolesport baserede sammenhænge. ... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

The Manchester College

Den BSc (Hons) i bankpraksis og Ledelse er undersøgt gennem en række kerne, obligatoriske og option moduler, for at give dig afgørende forståelse af industrien som helhed ... [+]

Hvad er bankpraksis, og Management kursus om?

Den BSc (Hons) i bankpraksis og Ledelse er knyttet til de mange års erfaring, som hvis'er University College i at uddanne bankvirksomhed fagfolk og vores forståelse af bankvirksomhed og finansielle tjenesteydelser industrien. Programmet dækker essentielle forståelse er nødvendig for en succesfuld karriere i bank-og finansielle tjenester ledelse.

Det afspejler, hvad arbejdsgiverne fortæller os, at de er på udkig efter potentielle rekrutter. I år ét vil du udvikle din viden om arbejdet i banksektoren og den finansielle sektor, der dækker de organisatoriske og finansielle markeder synspunkter. Du vil få grundstødning i grundlæggende begreber i risiko for at understøtte den finansielle beslutningstagning på alle niveauer og forståelse for forskellige kundegrupper og deres finansielle behov. ... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
Kontakt skolen
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Manchester College

De vigtigste mål for kurset er at udvikle viden om og forståelse af den økonomiske forvaltning og regnskabspraksis, at være i stand til at anvende disse færdigheder i for ... [+]

Hvad er den Finansiering og Regnskab BSc (Hons) Attesteret af Salford University kursus om?

Hvis du er interesseret i regnskab og finansiering, og sigter mod at have en karriere inden for dette område, så dette kunne være kurset for dig. De vigtigste mål for kurset er at udvikle viden om og forståelse af den økonomiske forvaltning og regnskabspraksis, at være i stand til at anvende disse færdigheder i forskellige forretningsmæssige og ledelsesmæssige sammenhænge, ​​og for disse evaluerende færdigheder til at være i overensstemmelse med behovene hos arbejdsgivere og erhverv. Dette kursus giver også undtagelser fra ACCA kvalifikationer papirer F1-F9 for succesfulde kandidater. ... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Manchester College

Dette kursus giver en ideel vej for alle, der ønsker at forfølge en karriere i Computing, Informationsteknologi og beslægtede områder. ... [+]

Hvad er Business Computing med IT (Top Up) Attesteret af University of Salford kursus om?

For at få en udmærkelse grad i Business Computing med IT, vil de studerende foretage 120 point. Dette vil bestå af 60 point af centrale moduler i databehandling og forskning, 20 point af specialiserede moduler og en 40 kredit specialist projekt.

Specialisten Projektet giver mulighed for at konsolidere din tidligere læring og at udvikle disse idéer og materialer i en kritisk og analytisk måde. Specialisten projektet vil demonstrere din evne til at påtage sig en betydelig stykke arbejde. Det vil også være værdifuldt som et udstillingsvindue for dine evner og faglige kompetencer, og levere en solid forberedelse til postgraduate studier. ... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
Kontakt skolen
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Manchester College

De vigtigste mål for kurset er at udvikle viden og forståelse af ledelse og regnskabspraksis finansielle og at være i stand til at anvende disse færdigheder i forskellige ... [+]

Hvad er det Financial Management BSc (Hons) Attesteret af Salford University kursus om?

Hvis du er interesseret i en ledende rolle med vægt på finansiering, så dette kunne være kurset for dig. De vigtigste mål for kurset er at udvikle viden og forståelse af ledelse og regnskabspraksis finansielle og at være i stand til at anvende disse færdigheder i forskellige forretningsmæssige og ledelsesmæssige sammenhænge.

Studerende vil have mulighed for at udføre arbejdet på en gruppe projekt og præsentere en corporate forretningsplan. Ved udgangen af ​​kurset studerende vil have udviklet analytiske og evaluerende færdigheder og evnen til at anvende dem i forskellige forretningsmæssige og ledelsesmæssige sammenhænge. Studerende vil også have udviklet viden om og forståelse af aktuelle finans teorier og praksis, der vil øge deres effektivitet som ledere. ... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
August 2020
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Manchester College

f du er interesseret i en ledende rolle inden for en human ressource miljø, så dette kunne være kursus for dig. De vigtigste mål med kurset er at give en vægt på ledelse ... [+]

Hvad er Business and Human Resources Management med Udvikling BSc (Hons) Attesteret af Salford University kursus om?

Hvis du er interesseret i en ledende rolle inden for en human ressource miljø, så dette kunne være kursus for dig. De vigtigste mål med kurset er at give en vægt på ledelse inden for den menneskelige ressource-funktionen, og forberede de studerende til en bred vifte af ledelsesmæssige karriere inden for en human ressource miljø.

Ved udgangen af ​​kurset studerende vil have udviklet analytiske og evaluerende færdigheder og evnen til at anvende dem i forskellige forretningsmæssige og ledelsesmæssige sammenhænge. Studerende vil også have udviklet viden om og forståelse af aktuelle HR teorier og praksis, der vil øge deres effektivitet som ledere. Studerende vil have mulighed for at udforske nuværende tænkning og praksis inden for medarbejderudvikling, ansættelsesret, medarbejderforhold og HRM. ... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
August 2020
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Manchester College

De vigtigste mål med programmet er at udvikle en dybere viden og forståelse af principperne for mode markedsføring i en international sammenhæng, og at gøre det muligt fo ... [+]

Hvad er International Fashion Marketing kursus om?

Dette er en virksomhed, der fokuserer på modebranchen. De vigtigste mål med programmet er at udvikle en dybere viden og forståelse af principperne for mode markedsføring i en international sammenhæng, og at gøre det muligt for enkeltpersoner at anvende principperne i produktion af mode i en global markedsføring miljø. Kurset afbalancerer både praktiske forretningsmæssige og ledelsesmæssige færdigheder med akademisk analytisk stringens.

Kurset består af følgende moduler:

Corporate Strategy & Fashion Branche: Denne enhed udforsker strategi teknikker og processer i den globale industri miljøer relevante for modebranchen. ... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
Kontakt skolen
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Manchester College

Dette kursus er en bachelorgrad top-up grad designet til at introducere individer til erhvervslivet i medierne, digitale og kreative industrier. ... [+]

Hvad er Creative Media Management BSc (Hons) Attesteret af Salford University kursus om?

Dette kursus er en bachelorgrad top-up grad designet til at introducere individer til erhvervslivet i medierne, digitale og kreative industrier. Det udvikler business og iværksætterevner og giver den nødvendige viden til at tage springet fra kreative studerende til kreativ praktiserende læge. Det henvender sig til alle, der ønsker at starte deres egen kreative forretning eller ansøge om ledende stillinger i organisationer med en kreativ fokus.

Indholdet af dette kursus er at forbedre beskæftigelsesegnetheden og udvikle forretningsmæssige og ledelsesmæssige kompetencer. Studerende er i stand til at studere et bestemt område af interesse inden for de medier, digital eller kreative industrier samtidig udvikle færdigheder i forskning, problemløsning og kommunikation. ... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
August 2020
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Manchester College

De vigtigste mål med kurset er at give en vægt på ledelse inden marketingfunktionen, og forberede de studerende til en bred vifte af ledelsesmæssige karriere inden for en ... [+]

Hvad er Marketing Management Grundlæggende kursus om?

Dette kursus er velegnet til studerende, der er interesseret i at arbejde i en ledende rolle inden for en markedsføring miljø. De vigtigste mål med kurset er at give en vægt på ledelse inden marketingfunktionen, og forberede de studerende til en bred vifte af ledelsesmæssige karriere inden for en markedsføring miljø.

Studerende vil have mulighed for at foretage markedsundersøgelser, arbejde på et gruppeprojekt og præsentere en corporate forretningsplan. Ved udgangen af ​​kurset studerende vil have udviklet analytiske og evaluerende færdigheder og evnen til at anvende dem i forskellige forretningsmæssige og ledelsesmæssige sammenhænge. Studerende vil også have udviklet viden om og forståelse af aktuelle marketing teorier og praksis, der vil øge deres effektivitet som ledere. ... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
August 2020
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk