The Manchester College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi er en af ​​de største organisationer af vores slags i Europa. Vi har omkring 5.000 ansatte, der arbejder på tværs af mere end 20 lokaliteter, der leverer læring og færdigheder til over 80.000 elever og 3.000 arbejdsgivere over hele Storbritannien.

Kvalitet er vores første prioritet, og vi er forpligtet til et omfattende program for kvalitetsforbedring at støtte alle vores elever og arbejdsgivere og for at danne grundlag for vækstmulighederne fastlagt i vores strategiplan.

Vi er overbevist om, at den lærende skal være i centrum for alt, hvad vi gør. Vi er forpligtet til at forbedre liv, beskæftigelsesegnethed og økonomiske situation for alle enkeltpersoner, ved at give dem adgang til den bedste uddannelse, uddannelse og beskæftigelsesmuligheder, uanset deres baggrund. Ved at gøre det vi sigter mod at bidrage til lokal og national økonomisk vækst.

Vi øge vores allerede betydelige lærepladser tilbyde og er ved at udvikle højere lærepladser niveau, der vil give et afgørende værk baseret progression vej til højere niveauer af undersøgelse for arbejdstagere elever.

Vi tilbyder programmer for arbejdsløse og personer, der ikke er i uddannelse, beskæftigelse eller uddannelse (NEET), og gennem afgangselever award vi yde økonomisk støtte til nogle unge mennesker. Vores prioritet færdighedsprogrammer sikre, at eleverne opnår de færdigheder, der kræves for at komme videre i beskæftigelse.

Vi arbejder med små virksomheder og store internationale virksomheder til at udvikle de færdigheder af deres ansatte til at forbedre virksomhedens resultater og produktivitet. Vi arbejder også tæt sammen med udstedende og vedtægtsmæssige organer, universiteter og byens partnere i Manchester og nationalt.

Vores voksende videregående uddannelser og uddannelser yderligere at støtte vores opfattelse, at adgang til undervisning og uddannelse højt niveau bør være tilgængelig for alle uanset baggrund. Derudover har vi en national profil i faglige indlæring og kvalifikationer under vores MOL mærke.

På landsplan er vi også markedsførende i gerningsmanden læring. Vi underviser og træner lovovertrædere i fængsler og unge gerningsmanden institutioner på tværs af mange områder af Storbritannien.

Vores størrelse giver værdifulde fordele for vores elever og arbejdsgivere i form af faciliteter, ressourcer, bredden af ​​pensum, vi tilbyder og progression muligheder. Dog tilbyder vi mere end størrelse og omfang, kan vi tilbyde dem en følelse af at tilhøre en organisation, der bekymrer sig lidenskabeligt om sin mission, sine værdier og dets folk.

De behov, den lærende er i fokus i The Manchester College. Vi leverer kvalitet i læring og uddannelse for beboerne i Manchester og videre. Vi tilbyder en hidtil uset række af kurser, med klare valg og vejledning for alle vores elever.

Manchester College er baseret på mange steder over hele Manchester. Vi har campusser i nord, syd og centrum af byen. Hvert websted har sin egen specialist, banebrydende faciliteter og en venlig, støttende atmosfære.

Kollegiet er ideelt placeret til at tilbyde et stort udvalg af muligheder for elever i alle aldre.

Kollegiet holder Investors in People (IIP) Sølv akkreditering. Investors in People er en ramme for erhvervslivet forbedringer gennem mennesker.

Vores mission

For at forbedre liv og økonomisk succes gennem læring og færdigheder.

Vores visioner

  • Videregående Uddannelse: »Den førende kollegium for progression og beskæftigelsesegnethed. - Højere uddannelse: 'En førende leverandør af fleksible, overkommelige, karriere-relevant universitetsuddannelse. " - Gerningsmand Læring: »Den britiske leder og innovator i gerningsmanden læring, kvalifikationer og beskæftigelsesevne. - Lærlingeuddannelser og Arbejdsgiver Uddannelse: 'En førende leverandør af regionale og nationale arbejdsgiver træning.' - MOL: »Den britiske leder i den fleksible levering af erhvervsmæssige kvalifikationer."

Vores værdier

Som en organisation, vi deler et fælles sæt af værdier på tværs af alt, hvad vi gør. Disse hjælper til at definere, hvem vi er, og hvordan vi opfører os.

  • Integritet - Vi er ærlige, troværdige og åbne. - Et hold - Vi samarbejder, respektere hinanden og bidrage til teamets mål. - Altid forbedring - Vi er fremsynede, vi innovere og tage ejerskab. - Kan gøre - Vi er positive, inklusive, fleksibel og proaktiv. - Bæredygtig - Vi tager et langsigtet perspektiv, miljømæssigt, økonomisk og socialt.

Placeringer

Manchester

Address
The Manchester College
Ashton Old Road
Openshaw

M11 2WH Manchester, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig