Læs den officielle beskrivelse

Vi underviser 40.000 studerende på Middlesex kurser på vores campusser i London, Dubai, Mauritius og Malta og med prestigefyldte akademiske partnere over hele verden. Vi har et ry for høj kvalitet i undervisningen, forskning, der gør en forskel for folks liv og en praktisk, innovativ tilgang til at arbejde med virksomheder om at udvikle medarbejdere potentiale og levere løsninger til forretningsmæssige problemstillinger. Vores ekspertise er bred, fra kunst og design, erhvervsliv og sundhed og uddannelse; til loven, medier og scenekunst og videnskab og teknologi.

Hvorfor vi er her Vores mål er at vokse vores verdensomspændende fællesskab af succesfulde Middlesex kandidater, der gør vitale bidrag til de samfund, hvor de bor og arbejder, og for at være den foretrukne universitet samarbejdspartner for erhvervslivet. Vores vision er at være internationalt fremragende i alt, hvad vi gør, i undervisning, forskning og videnoverførsel. Vi vil blive anerkendt for fremragende forskning, fremragende undervisning, realiseringen af ​​vores studerende og vores forpligtelse til en høj kvalitet studerende erfaring.

Hvad vi gør Vi sætter vores studerende først Vores studerende 'succes er kernen i det, vi laver. Vi har investeret i vores ekspert personale og topmoderne læring og forskningsfaciliteter. Vores forskere underviser og vores lærere forskning, der gælder internationalt vurderet forskning og virkelige problemstillinger til klasseværelset, sikrer læring er praktisk og relevant. Vi har skræddersyet vores pensum for at sikre vores kandidater er perfekt udstyret til at konkurrere i konkurrenceprægede arbejdsmarkeder. Vi har endda en dedikeret beskæftigelsesegnethed tjeneste at hjælpe vores elever med at planlægge deres rute i fremtidig beskæftigelse. Amazing campus og læring faciliteter Vores faciliteter er blandt de bedste steder, med mere end 200 mio £ investeret i at skabe en af ​​Londons største og bedste campusser - en del af vores engagement i at yde en fremragende elev oplevelse. Vi har skabt fremragende læringsmiljøer for undervisning og forskning, herunder state-of-the-art laboratorier, værksteder og moderne auditorier. Vi har også tilføjet helt nye rum, hvor du kan slappe af, drikke og spise med venner. Vores state-of-the-art campus er blevet nomineret til University Faciliteter Award i den årlige Guardian University Awards. Forskning med en ekstern fokus Vores forskning gør en reel forskel i verden. Vores arbejde stopper ikke ved vores campus grænser. Studerende og ansatte opfordres til at samarbejde med partnerne i industrien, faglige organisationer og andre organisationer. Vi har ekspert forskere, der arbejder i en bred vifte af områder fra vacciner til kræft til undersøgelser af menneskerettighedskrænkelser, menneskelig adfærd og kunstig intelligens.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: