Læs den officielle beskrivelse

Skolen Samfundsvidenskabelige Fakultet ved Nottingham Trent University er en stor og levende akademiske samfund, som tilbyder en bred vifte af kvalifikationer i forskellige discipliner, herunder psykologi, kriminologi, sociologi, ungdom, sundhed og social omsorg, politik, internationale relationer, uddannelse og socialt arbejde. Vi er en tæt sammentømret samfund med masser af måder, du kan blive involveret i livet i skolen, deltage forskningsseminarer han kom til psykologi eller Kriminologi samfund.

Enestående undervisning

Vores mål er at levere den højeste uddannelsesniveau og at udstyre dig med de færdigheder, som vil hjælpe dig til at gøre en succes i din karriere. Vores studerende bliver undervist af entusiastiske, engagerede og dygtige personale, mange af der er involveret i innovative forskning eller offentliggøres forfattere i deres fagområder. Du vil lære gennem en kombination af traditionelle forelæsninger og gruppe seminarer; og afhængig af dit kursus, kan du også få mulighed for at deltage i debatter, oplæg og gruppediskussioner. Vi har også jævnligt invitere anerkendte eksperter og fagfolk inden for beslægtede områder til at komme og tale med vores studerende.

Vores forskning giver dig kanten

Vi har et etableret ry for høj kvalitet og socialt relevant forskning. Forskning oplyser indholdet af vores kurser og sikrer, at de er up-to-date og relevant for vores studerendes fremtidige karriere.

Professionelt anerkendte kurser

Mange af vores kurser er akkrediteret, valideret eller anerkendt af deres tilhørende faglig organisation. Vores bachelor Psykologi kurser undervises på vores City Campus er akkrediteret af British Psychological Society (BPS), og vores Socialt Arbejde Kurset er godkendt af Sundhed og Omsorg Professions Rådet, hvilket giver dig en anerkendt grad og fremtidige arbejdsgivere med tillid og stand kandidater.

Fantastiske faciliteter

The School of Social Sciences i beliggende i centrum af NTU s City Campus, med en bred vifte af faciliteter designet til at hjælpe dig udmærke. Vores åbne adgang pc'er er tilgængelige for dig at arbejde mellem forelæsninger, og afhængig af din Selvfølgelig kan du også være i stand til at drage fordel af vores medier suite og domstole. Vores dedikerede Psykologi laboratorier omfatter en bachelor undervisning laboratorium og specialiserede forskningslaboratorier herunder øjet trackers, motion capture laboratorier og en £ 80.000 EEG-system.

Studieophold i udlandet

Vi tilbyder en vifte af muligheder for vores studerende at studere i udlandet og få værdifuld international erfaring, forbedre deres livsfærdigheder, og virkelig skiller sig ud til potentielle arbejdsgivere. Vi tilbyder en række internationale programmer, som varierer i længde, både i Europa og længere væk.

Lykkes med Social Sciences

Vores kandidater har en misundelsesværdig track record for at gå på at opnå en vellykket karriere, og vi tilbyder specialist karriere rådgivning til vores studerende i hele deres tid på NTU. Vi støtter vores studerende til at udvikle deres beskæftigelsesegnethed færdigheder og planlægge deres næste skridt for at maksimere deres potentiale og opfylde deres karrieremål.

Hvorfor vælge Nottingham for at studere Social Sciences?

Nottingham er virkelig en studieby; med to store universiteter og 60.000 studerende, der vælger at gøre det til deres hjem. Fra shopping til museer, cafeer, sport, spillesteder og natteliv; Nottingham tilbyder noget for alle.

Vi er stolte af de stærke relationer, vi nyder med grupper og organisationer i og omkring Nottingham; fra HMP Whatton til Framework Boligforening, sammen med vores egne forskningscentre såsom Nottingham Center for Børn, unge og familier. Ikke alene vil disse links berige din læring oplevelse, de også give dig mulighed for at blive involveret og gøre en forskel for livet for enkeltpersoner og grupper i vores lokale samfund.

Akademiske afdelinger:

Politik og internationale relationer Personalet i vores Institut for Politik og internationale forbindelser er anerkendt nationalt og internationalt for deres forskning aktivitet, medier bidrag og konsulentarbejde, og brænder for at omsætte denne ekspertise ind i klasseværelset.

Psykologi Psykologi er blevet anerkendt for sin undervisning ekspertise, samtidig med at have en stærk national og international forskningsprofil.

Vores bachelor kurser undervises på City Campus, postgraduate psykologi omskolingskurser og vores MSc Forensic Psychology er alle akkrediteret af British Psychological Society.

Socialt Arbejde og sundhed Institut for Socialt Arbejde og sundhed samler et team af medarbejdere fra en række akademiske og faglige baggrunde inden for socialt arbejde, folkesundhed og social omsorg.

Holdet stræber for ekspertise inden for både undervisning og forskning, og samtidig opretholde et tæt samarbejde med organisationer.

Sociologi Sociologisk Institut tilbyder kurser inden for områderne sociologi, kriminologi, ungdom og karrierevejledning.

Disse fagområder er alle optaget af at tænke kritisk om den sociale verden, vi lever i og støtte og beskytte mennesker og miljø på tværs af og inden for komplekse og forskelligartede sammenhænge.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Denne innovative kursus giver dig mulighed for at udforske internationale spørgsmål og arrangementer, herunder relationer mellem stater, folk, sociale bevægelser og kultu ... [+]

BA (Hons) internationale forbindelser

Denne innovative International Relations grad giver dig mulighed for at udforske internationale problemer og begivenheder, herunder forhold mellem stater, folkeslag, sociale bevægelser og kulturelle og religiøse samfund. Du vil lære om emner og processer, der for øjeblikket er ved at forme vores verden og få en følelse af, hvordan du træffer informerede valg, som har indflydelse på lokalt, nationalt og globalt plan.

Hvis du har en stor interesse i globale anliggender og den omskiftelige verden, vi lever i, det internationale forbindelser kursus er ideelt for dig.

Hvorfor vælge dette kursus? Du kan få mulighed for at få erfaring med et praktikophold, og du kan have mulighed for at studere i udlandet i et semester i dit andet år som en del af Erasmus + valuta ordningen. Undervisningen er informeret af regionalt afstemt forskning styrker i Asien, Mellemøsten, Nordafrika, det indiske subkontinent og Europa. Denne forskning feeds direkte ind i kurset, hvilket betyder, at du vil lære om de seneste spørgsmål fra verdenskendte eksperter. Dette kursus vil hjælpe dig med at udvikle en større bevidsthed om den kompleksitet og forbundethed af de processer, der former vores verden. At studere internationale relationer åbner karriere inden for en bred vifte af områder inden for den offentlige og private sektor, hvor vores kandidater går på arbejde i britiske regeringsafdelinger, internationale hjælpeagenturer og en bred vifte af ikke-statslige organisationer. Politik (herunder internationale relationer) på Nottingham Trent University er rangeret som nummer 4 ud af 77 for antallet af afsluttende elever, der... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Vores spændende Kriminologi grad var en af ​​de første bachelor grader af sin art, der undervises i Storbritannien. Du vil høre fra indbudte talere, lære af praktiserende ... [+]

BA (Hons) Criminology

Vores spændende Kriminologi grad var en af ​​de første bachelor grader af sin art, der undervises i Storbritannien. Du hører fra inviterede højttalere, lærer fra praktiserende erfaring, og du kan få chancen for at blive en særlig konstabel.

BA (Hons) kriminologi kursus tilbyder en spændende kombination af teori, politik og praksis i kriminologi og strafferetlige studier. Du får mulighed for at tage en række moduler understøttet af avanceret forskning og stærke relationer med politiet, prøvetjenesten og andre strafferetlige organer.

Hvorfor vælge dette kursus? Du har mulighed for at specialisere sig gennem valg markante valgfrie moduler, leveret af eksperter i deres fag. Alle moduler trækker på eksterne praktikers erfaringer og viden for at give yderligere real-world perspektiver. Du kan få enestående indblik i de praktiske dimensioner af kriminologi gennem akkrediterede erhvervserfaring muligheder i en række organisationer. Der er også mulighed for at studere i udlandet gennem vores Erasmus + -program samt mulighed for at gennemføre et forskningsprojekt, som vil gøre en forskel for en lokal organisations arbejde inden for samfundet. Hvad du vil studere ... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Kernemoduler Du får også mulighed for at vælge et af følgende moduler: Seksuel og voldelig kriminalitet Modulet er i det væsentlige opdelt i to dele; Den første del udfor ... [+]

Kernemoduler

Du får også mulighed for at vælge et af følgende moduler:

Seksuel og voldelig kriminalitet

Modulet er i det væsentlige opdelt i to dele; Den første del udforsker seksuel og voldelig fornærmelse inden for en teoretisk sammenhæng, mens modulets anden del fokuserer på svar på seksuel og voldelig fornærmelse.

Narkotika, kriminalitet og samfund

For at give dig en førsteklasses lærerfaring og for at sikre dig, at du får mulighed for at få mest muligt ud af din tid på universitetet, får du kontakt tid gennem en bred vifte af leveringsmetoder. Struktureret undervisning vil blive leveret gennem en kombination af traditionelle foredrag, seminarer, workshops og politiuddannede træningssessioner. ... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Denne særprægede grad undersøger teori og praksis af politik, integration af både nationale og internationale perspektiver. Du vil lære om betydningen af ​​en stadig mere ... [+]

BA (Hons) Politik

Vores studerende vil anbefale os! 94% af vores BA (Hons) Politics studerende vil anbefale at studere ved NTU (National Student Survey 2017).

Denne karakteristiske Poltics grad undersøger teori og praksis af politik, der integrerer både nationale og internationale perspektiver. Du vil lære om betydningen af ​​en stadig mere globaliseret politisk miljø og forstå betydningen af ​​politik som en menneskelig aktivitet.

Hvis du har en stor interesse i aktuelle begivenheder og internationale tendenser, så BA (Hons) Politik grad på NTU er ideel for dig. Dette kursus opfordrer dig til at engagere sig direkte som en politisk videnskabsmand eller teoretiker ved at gøre din egen uafhængige forskning, der kulminerede i produktionen af ​​en sidste år afhandling om et emne efter eget valg.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Denne innovative grad vil give dig mulighed for at udvikle en større bevidsthed om den kompleksitet og forbundethed af de politiske og internationale processer og teorier ... [+]

BA (Hons) Politik og Internationale Forbindelser

Denne innovative Politik og International Relations grad vil give dig mulighed for at udvikle en større bevidsthed om kompleksiteten og sammenhængen mellem de politiske og internationale processer og teorier, der forme vores liv. Du vil undersøge den moderne verden, vi lever på lokalt, nationalt og globalt plan.

Hvis du har en stor interesse i aktuelle begivenheder, internationale tendenser og forstå skiftende verden, vi lever i, så Politik og internationale forbindelser kursus på NTU er ideel for dig.

Fordi Politik beskæftiger sig med grundlæggende spørgsmål påvirker samfundet globalt, det gør en ideel kombination med internationale forbindelser til at skabe en spændende, stimulerende og relevant kursus.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Dette Sundhed og pleje Erhverv Rådet (HCFC) godkendt grad vil forberede dig til rollen som socialrådgiver. Den er designet til at gøre det muligt for dig at komme videre ... [+]

Dette Sundhed og pleje Erhverv Rådet (HCFC) godkendt grad vil forberede dig til rollen som socialrådgiver. Den er designet til at gøre det muligt for dig at komme videre i beskæftigelse og integrerer både akademiske og praksis arbejdsrelaterede baserede moduler.

Har du lyst til at gøre en forskel i folks liv? Så er vores Socialt Arbejde grad er for dig. Du vil få den viden og de færdigheder, der virkelig kan ændre en persons liv.

Hvorfor vælge dette kursus? Vi arbejder tæt sammen med arbejdsgiverne i de lovpligtige og uafhængige sektorer for at sikre vores kursusindhold bevarer fokus på de mennesker, der er berettiget til at bruge tjenesterne. Det hjælper også til at sikre, at du er klar til professionel praksis, når du opfylder betingelserne. Undervisningen foretages af personale fra en række professionelle baggrunde og understøttes af forskning, hvilket giver dig en stor balance mellem akademiske og anvendt uddannelsesmæssige erfaringer. I løbet af kurset lægger vi stor vægt på professionalisme, værdier og sammenhængen mellem socialt arbejde teori og praksis. Du vil fuldføre vurderede placeringer, som vil give dig mulighed for at få værdifuld oplevelse af at være en fuldtidsansat socialrådgiver i en række forskellige arbejdspladser. Lær af vores eksperter ... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Denne spændende grad undersøger specialiserede områder af moderne sociologi og giver dig mulighed for at udforske samfund, kultur og hverdag levede erfaringer. ... [+]

BA (Hons) sociologi

Vores studerende vil anbefale os! I den seneste nationale studieundersøgelse vil 97% af vores nylige BA (Hons) Sociologi studerende anbefale at studere ved NTU. (National Student Survey 2017).

Denne spændende sociologi grad undersøger specialområder inden for nutidens sociologi og giver dig mulighed for at udforske samfund, kultur og hverdagsliv. Igennem kurset vil du høre fra eksterne højttalere, og kan have mulighed for at studere i udlandet og foretage en selvstændig rettet praktik.

Hvis du har en stor interesse i samfund, kultur og skabe mening af den sociale verden, vi lever i, så er vores Sociologi kursus er ideelt for dig.

Hvorfor vælge dette kursus? Fra din første år dette kursus vil hjælpe dig til at udvikle færdigheder til arbejdsmarkedet. Du får chancen for at gennemføre projektarbejde til en lokal, national eller international organisation og få værdifuld erfaring ved at gennemføre en arbejdsplads. Du vil drage fordel af de færdigheder og ekspertise i vores akademiske medarbejdere, der bruger deres førende forskning i identiteter, social integration og kulturel mangfoldighed til at informere deres undervisning. Vores sociologiske kandidater får stillinger - 88% af vores kandidater i sociologi er ansat eller engageret i yderligere studier seks måneder efter at have forladt NTU. (DLHE 2015/16 Fuldtid og Sandwich, UK, Første grad, bachelor) ... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Dette særprægede kursus giver en grundig forståelse af karakteren af ​​ungdom og det komplekse forhold mellem unge og samfundet. ... [+]

BA (Hons) undersøgelser på ungdomsområdet

Du deltager i et kursus med stor studentetilfredshed og beskæftigelsesegnethed! 100% af vores BA (Hons) ungdomsstudier og BA (Hons) Youth Justice-studerende er tilfredse med kurset samlet, og 100% af kandidaterne på begge disse kurser er ansat eller engageret i yderligere studier seks måneder efter at have forladt NTU. (National Studieundersøgelse 2017 og DLHE 2015/16 Fuldtid, UK, 1. grad, bachelor) Denne karakteristiske ungdomsuddannelsesgrad giver en dybdegående forståelse af ungdommens natur og det komplekse forhold mellem unge og samfund. Du vil udforske de tjenester, der understøtter unges læring, personlig og social udvikling og karrieremuligheder, og også få den viden og de færdigheder, der forventes af dem, der arbejder med de unge.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Youth Justice handler om at arbejde med unge, der krænker eller er i fare for at fornærme. Dette kursus links akademisk teori til moderne praksis gennem placeringer, besø ... [+]

BA (Hons) Youth Justice

Du deltager i et kursus med stor studentetilfredshed og beskæftigelsesegnethed! 100% af vores BA (Hons) ungdomsstudier og BA (Hons) Youth Justice-studerende er tilfredse med kurset samlet, og 100% af kandidaterne på begge disse kurser er ansat eller engageret i yderligere studier seks måneder efter at have forladt NTU. (National Studieundersøgelse 2017 og DLHE 2015/16 Fuldtid, UK, 1. grad, bachelor)

Youth Justice handler om at arbejde med unge, der krænker eller er i fare for at fornærme. Dette kursus links akademisk teori til moderne praksis gennem placeringer, besøg og gæstetalere.

Vores ungdomsretfærdighedsgrad er tværfaglig, der involverer studier af socialpolitik, sociologiske, psykologiske og kriminologiske perspektiver. Du vil undersøge, hvorfor unge mennesker fornærmer, og virkningen deres familier og samfund har på deres personlige udvikling og kriminelle adfærd. I løbet af kurset vil du overveje sammenlignende international praksis til at håndtere overgreb, og initiativer til at reducere overgreb.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Vores British Psychological Society (BPS) akkrediteret grad udforsker hemmelighederne af, hvad der gør os til mennesker, hvad det betyder at være i live og hvorfor vi opf ... [+]

BSc (Hons) Psykologi

Vores studerende vil anbefale os! I den seneste nationale studieundersøgelse vil 94% af vores nylige BSc (Hons) Psykologi studerende anbefale at studere ved NTU. (National Student Survey 2017).

Vores British Psychological Society (BPS) akkrediteret grad udforsker hemmelighederne af, hvad der gør os til mennesker, hvad det betyder at være i live og hvorfor vi opfører de måder, vi gør.

Dette kursus dækker alle de centrale områder af psykologi fastsat af British Psychological Society (BPS) pensum. Du vil udforske mennesket, arbejdet i hjernen, de processer og mekanismer i den menneskelige tænkning, følelse og adfærd, og hvordan psykologer, kan psykologisk forskning og terapi gøre en konkret og positiv forskel i folks liv og samfundet.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Denne engagerende britisk Psychology Society (BPS) akkrediteret kursus kombinerer en omfattende uddannelse i psykologi med studiet af kriminel adfærd, former for kriminal ... [+]

BSc (Hons) psykologi med kriminologi

Vores studerende vil anbefale os! I den seneste nationale studieundersøgelse vil 94% af vores nylige BSc (Hons) Psykologi studerende anbefale at studere ved NTU. (National Student Survey 2017).

Vores British Psychological Society (BPS) akkrediteret grad udforsker hemmelighederne af, hvad der gør os til mennesker, hvad det betyder at være i live og hvorfor vi opfører de måder, vi gør.

Dette kursus dækker alle de centrale områder af psykologi fastsat af British Psychological Society (BPS) pensum. Du vil udforske mennesket, arbejdet i hjernen, de processer og mekanismer i den menneskelige tænkning, følelse og adfærd, og hvordan psykologer, kan psykologisk forskning og terapi gøre en konkret og positiv forskel i folks liv og samfundet.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Vores psykologistuderende er meget tilfredse. 100% af vores BSc (Hons) Psykologi med Sociologi fuldtidsstuderende er tilfredse med den overordnede kurs. ... [+]

BSc (Hons) psykologi med sociologi

Vores studerende vil anbefale os! I den seneste nationale studieundersøgelse vil 95% af vores seneste BSc (Hons) Psykologi med Sociologi studerende anbefale at studere ved NTU. (National Student Survey 2017).

BSc (Hons) Psykologi med sociologi grad er et britisk psykologisk samfund (BPS) akkrediteret kursus, der kombinerer omfattende uddannelse i psykologi med studiet af strukturen og dynamikken i sociale systemer og samfund som helhed. Vores studerende drager fordel af ugentlige forskningseminarer, over 80 akademiske eksperter, og de har adgang til førsteklasses laboratoriesuiter.

Kurset dækker alle de centrale områder af psykologi fastsat af BPS pensum. Dette tegner sig for to tredjedele af kurset og omfatter hjernens arbejde; processer og mekanismer for menneskelig tænkning, følelse og adfærd og hvordan psykologer, psykologisk forskning og terapi kan gøre en konkret og positiv forskel for folks liv og samfund. Den resterende tredjedel af studieplanen betragter samfundets sociale strukturer og sociologiske perspektiver på emner som kriminalitet, køn og fattigdom.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk