Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Skolen Samfundsvidenskabelige Fakultet ved Nottingham Trent University er en stor og levende akademiske samfund, som tilbyder en bred vifte af kvalifikationer i forskellige discipliner, herunder psykologi, kriminologi, sociologi, ungdom, sundhed og social omsorg, politik, internationale relationer, uddannelse og socialt arbejde. Vi er en tæt sammentømret samfund med masser af måder, du kan blive involveret i livet i skolen, deltage forskningsseminarer han kom til psykologi eller Kriminologi samfund.

Enestående undervisning

Vores mål er at levere den højeste uddannelsesniveau og at udstyre dig med de færdigheder, som vil hjælpe dig til at gøre en succes i din karriere. Vores studerende bliver undervist af entusiastiske, engagerede og dygtige personale, mange af der er involveret i innovative forskning eller offentliggøres forfattere i deres fagområder. Du vil lære gennem en kombination af traditionelle forelæsninger og gruppe seminarer; og afhængig af dit kursus, kan du også få mulighed for at deltage i debatter, oplæg og gruppediskussioner. Vi har også jævnligt invitere anerkendte eksperter og fagfolk inden for beslægtede områder til at komme og tale med vores studerende.

Vores forskning giver dig kanten

Vi har et etableret ry for høj kvalitet og socialt relevant forskning. Forskning oplyser indholdet af vores kurser og sikrer, at de er up-to-date og relevant for vores studerendes fremtidige karriere.

Professionelt anerkendte kurser

Mange af vores kurser er akkrediteret, valideret eller anerkendt af deres tilhørende faglig organisation. Vores bachelor Psykologi kurser undervises på vores City Campus er akkrediteret af British Psychological Society (BPS), og vores Socialt Arbejde Kurset er godkendt af Sundhed og Omsorg Professions Rådet, hvilket giver dig en anerkendt grad og fremtidige arbejdsgivere med tillid og stand kandidater.

Fantastiske faciliteter

The School of Social Sciences i beliggende i centrum af NTU s City Campus, med en bred vifte af faciliteter designet til at hjælpe dig udmærke. Vores åbne adgang pc'er er tilgængelige for dig at arbejde mellem forelæsninger, og afhængig af din Selvfølgelig kan du også være i stand til at drage fordel af vores medier suite og domstole. Vores dedikerede Psykologi laboratorier omfatter en bachelor undervisning laboratorium og specialiserede forskningslaboratorier herunder øjet trackers, motion capture laboratorier og en £ 80.000 EEG-system.

Studieophold i udlandet

Vi tilbyder en vifte af muligheder for vores studerende at studere i udlandet og få værdifuld international erfaring, forbedre deres livsfærdigheder, og virkelig skiller sig ud til potentielle arbejdsgivere. Vi tilbyder en række internationale programmer, som varierer i længde, både i Europa og længere væk.

Lykkes med Social Sciences

Vores kandidater har en misundelsesværdig track record for at gå på at opnå en vellykket karriere, og vi tilbyder specialist karriere rådgivning til vores studerende i hele deres tid på NTU. Vi støtter vores studerende til at udvikle deres beskæftigelsesegnethed færdigheder og planlægge deres næste skridt for at maksimere deres potentiale og opfylde deres karrieremål.

Hvorfor vælge Nottingham for at studere Social Sciences?

Nottingham er virkelig en studieby; med to store universiteter og 60.000 studerende, der vælger at gøre det til deres hjem. Fra shopping til museer, cafeer, sport, spillesteder og natteliv; Nottingham tilbyder noget for alle.

Vi er stolte af de stærke relationer, vi nyder med grupper og organisationer i og omkring Nottingham; fra HMP Whatton til Framework Boligforening, sammen med vores egne forskningscentre såsom Nottingham Center for Børn, unge og familier. Ikke alene vil disse links berige din læring oplevelse, de også give dig mulighed for at blive involveret og gøre en forskel for livet for enkeltpersoner og grupper i vores lokale samfund.

Akademiske afdelinger:

Politik og internationale relationer Personalet i vores Institut for Politik og internationale forbindelser er anerkendt nationalt og internationalt for deres forskning aktivitet, medier bidrag og konsulentarbejde, og brænder for at omsætte denne ekspertise ind i klasseværelset.

Psykologi Psykologi er blevet anerkendt for sin undervisning ekspertise, samtidig med at have en stærk national og international forskningsprofil.

Vores bachelor kurser undervises på City Campus, postgraduate psykologi omskolingskurser og vores MSc Forensic Psychology er alle akkrediteret af British Psychological Society.

Socialt Arbejde og sundhed Institut for Socialt Arbejde og sundhed samler et team af medarbejdere fra en række akademiske og faglige baggrunde inden for socialt arbejde, folkesundhed og social omsorg.

Holdet stræber for ekspertise inden for både undervisning og forskning, og samtidig opretholde et tæt samarbejde med organisationer.

Sociologi Sociologisk Institut tilbyder kurser inden for områderne sociologi, kriminologi, ungdom og karrierevejledning.

Disse fagområder er alle optaget af at tænke kritisk om den sociale verden, vi lever i og støtte og beskytte mennesker og miljø på tværs af og inden for komplekse og forskelligartede sammenhænge.

Placeringer

Nottingham

Address
Nottingham Trent University
50 Shakespeare Street

NG1 4FQ Nottingham, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig