Plymouth College of Art

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er

Grundlagt i 1856 og Plymouth College of Art er en kunstskole, der drives af kunstnere og designere for kunstnere og designere.

Vi er hjemsted for et dynamisk tværfagligt samfund af producenter og tænkere, for hvilke skabelsen er lige så vigtig som læsning og skrivning, og hvor formålet med læring er uadskillelig fra det at leve dit liv. Et sted at lave ting og få ting til at ske. For at gøre en forskel.

Hvad vi tror: Live. Lave. Bliv ved med at oprette

Vi mener, at uddannelse af høj kvalitet til livet i nutidskunst er den kreative katalysator for personlig, professionel og kulturel transformation.

Social retfærdighed gennem samfundspåvirkning og social mobilitet og kreativ læring gennem pædagogisk innovation er en del af vores DNA og kernen i alt hvad vi gør.

Vi leverer en platform, en digel, et rum, hvor mennesker mødes, udforsker nye horisonter og skubber grænserne for kreativ praksis.

Sammen forestiller vi os, eksperimenterer, tænker, lærer, får ting og får ting til at ske. Uanset hvad du vil foretage dig, uanset hvor du vil hen, starter rejsen her og stopper aldrig.

Ti forslag

  • At lave er lige så vigtig som læsning og skrivning som videnskab og matematik.
  • At skabe kommer før at vide.
  • Kunst handler ikke om livet, det handler om at leve.
  • Formålet med at lære er uadskilleligt fra det at leve dit liv.
  • I kunstundervisning har eleven intet 'emne' at gemme sig bag.
  • Målrettet læring skaber et agentur, ikke afhængighed, hos den studerende.
  • Rummet med læring tilbyder eller trækker tilbage muligheden for læring.
  • Rummet kan ikke indeholde energi, energi skaber plads.
  • Som lærer, som kunstner, kommer din identitet fra horisonten, ikke fra grænsen.
  • Hvad er dit forslag?

Rum at lave

Vores arbejdsmiljø betragtes vidt som et af de rigeste og mest forskellige økosystemer af materialer, teknologier, processer, praksis, kunstformer og ideer, som du finder i form af et kunsthøjskole.

På et tidspunkt, hvor andre indsnævrer omfanget og økologien i deres læringsmiljøer, har vi investeret meget i både digitale og analoge dimensioner - fordi vi mener, at læringsrummet tilbyder eller trækker tilbage muligheden for læring.

Gør en forskel

Vi er forpligtet til at gøre en forskel i alt hvad vi gør.

Som svar på det løbende arbejde for at marginalisere den kreative kunst inden for almindelig uddannelse i Storbritannien grundlagde vi Plymouth School of Creative Arts og byggede The Red House i et indre byområde med betydelig social og økonomisk berøvelse. Sammen bygger vi et progressivt kontinuum af kreativ læring og praksis, der strækker sig fra de tidlige år til kandidatuddannelse på kandidatniveau, forskning og professionel praksis.

I 2016 blev Plymouth College of Art rangeret blandt de femten højere uddannelsesinstitutioner i landet for at have det højeste niveau for kvindeligt medlemskab af styrende organer.

"Hele formålet med ægte uddannelse er at gøre mennesker ... ikke kun lærte, men at elske viden - ikke kun bare, men til sult og tørst efter retfærdighed."

- John Ruskin, kronen af vild oliven: fire forelæsninger om industri og krig (1882)

I 2016/17 havde Plymouth College of Art den højeste procentdel fra hele Sydøst, Sydvest og London af fuldtidsaktører under 21 år, der for første gang går ind i Videregående Uddannelse fra kvarterer med lavt deltagelse i videregående uddannelse.

I 2017 blev vi tildelt Social Enterprise Gold Mark for vores systemiske engagement i samfundsengagement og for at skabe positive sociale forandringer. Og i 2018 blev vi placeret som 5. ud af højere uddannelsesinstitutioner i Storbritannien for klasselighed og adgang til videregående uddannelser.

I 2018 oprettede vi en modefremstillingsvirksomhed, Makers HQ, som en Community Interest Company (CIC) i partnerskab med Millfields Trust, for at drive fornyelse af samfundet, øge fastholdelsen af højtuddannede kandidater og til at genindtræde modefremstillingssektoren i syd West.

138563_pexels-photo-2559741.jpeg

Plymouth: En by med kreativitet

Beliggende på kysten af Devon i det sydvestlige England, er Plymouth Storbritanniens Ocean City. Med en smuk havnefront og havn, der inkluderer en nænsomt restaureret Art Deco lido fra 1935 og masser af imponerende omgivende landskaber, tilbyder vores blomstrende by et væld af inspiration sammen med livlige kultur og events i verdensklasse til over 35.000 studerende.

Der er noget specielt ved den måde, musik, kunst og film blandes i Plymouth. Og vi er aktivt involveret i et intergenerationelt stedforberedende projekt, der omdanner byen til den regionale hovedstad inden for visuel kunst - afspejlet i investeringer fra Arts Council England.

Moderne kunststeder som KARST huser innovative moderne kunstudstillinger og boliger, mens kollegiet huser vores eget veletablerede Galleri og Plymouth Arts Cinema, en uafhængig arthousebiograf.

Du finder live musikarenaer, hvor du kan fange lokale og turnerende bands samt DIY-kreative samfund og samfundsinteresser, der dukker op over hele byen. Devonports £ 7,2 mio. Market Hall regenereringsprojekt, ledet af Real Ideas Organization, sigter mod at skabe et digitalt center for kunst, samfundsaktivitet og virksomhed, skabe job og muligheder.

Byen er vært for større udstillinger, herunder British Art Show 7 (med British Art Show 9, der skal vende tilbage til Plymouth i 2021), We The People Are The Work, Rebel Film Festival og The Atlantic Project, der bringer internationalt anerkendte kunstnere, herunder Ryoji Ikeda , Postcommodity-kollektiv, Ciara Phillips og Matt Stokes til byen med specielt bestilte, stedspecifikke installationer.

Ved siden af byens meget elskede kreative rum er der for nylig åbnet en række nyudviklede centre for kunst og virksomhed.

The Box er det nye hjem for Plymouths museum og byarkiver med en genopbygning på 40 millioner pund, der skal åbnes i 2020, med syv permanente gallerier i stor skala, herunder samlinger fra South West Film and Television Archive.

I mellemtiden tilbyder Ocean Studios i Plymouths historiske Royal William Yard samarbejdsfaciliteter, boliger og åbne rumværksteder, og det er allerede hjemsted for et væld af kreative, uafhængige virksomheder - fra screenprintværksteder til moderne juvelerere.

Plymouths kunstneriske ånd lyser også i Theatre Royal, det største og bedst besøgte regionale producerende teater i Storbritannien. Vores forhold til teatret giver muligheder for samarbejde og brancheerfaring - det er i øjeblikket stedet for vores eksamen.

Plymouth Pavilions tegner de største navne inden for musik og komedie, og hele byen bliver involveret i MTV Presents Ocean City Sounds, en årlig musikfestival, der tiltrækker folk som Clean Bandit, Rudimental og Charli XCX - for at nævne nogle få.

Ud over Plymouth

Bare et stenkast væk ligger nogle af sydvestens smukkeste kystlinjer, heder og forhistoriske skove samt spændende kreative knudepunkter, hvor du kan opdage uafhængige butikker og caféer, udstillingsrum og mere.

Den nærliggende købstad Totnes er hjemsted for ekstraordinære vintagebutikker og eklektiske pladeforretninger - den perfekte destination for en dag med browsing markeder, gallerier og shopping.

Den prisvindende fotograf Nicholas White omfavnede Dartmoor under sine studier på Plymouth College of Art .

Mindre end en time væk er Eden-projektet verdens største indendørs regnskov og spiller vært for Eden Sessions hver sommer, hvor kunstnere inklusive Björk, Muse, Massive Attack og PJ Harvey har spillet intime shows i denne betagende omgivelse.

Lidt længere ind i Cornwall finder du den lille by St Ives. Beliggende i en bjergskråning og med udsigt over Atlanterhavet, er St Ives hjemsted for Tate St Ives, der fejrer de kunstneriske forbindelser i byen, som har været en destination for kunstnere siden den viktorianske tid. Kendte navne forbundet med byen spænder fra Mark Rothko til Barbara Hepworth - et must-visit, mens du studerer på Plymouth College of Art .

Vi har altid elsket vores by, men for nylig er der en endnu større brummer til stedet end normalt. Kom og find ud af det selv.

International Online Open Event: At bo og studere i Storbritannien

16.09.20, 11:00 - 12:00

Før du beslutter dig for, hvor du vil studere, og hvilket kursus der passer til dig, er det nyttigt at deltage i et online arrangement og tale med rigtigt personale og studerende om dine muligheder. Hvis du er en international studerende, der spekulerer på, hvordan det er at bo og studere i Storbritannien, hvorfor ikke komme med til vores næste International Online Open Event: At bo og studere i Storbritannien, der finder sted fra 11.00-12.00 onsdag 16. september 2020.

Deltag i dr. Mark Kerrigan, vores direktør for undervisning, læring og forbedring, og ph.d.-studerende Cynthia Hart, en international studerende, der forsker i den internationale studieoplevelse, når de diskuterer tilpasning til at bo og studere i Plymouth, Storbritanniens Ocean City. Vores internationale studerende er en værdsat del af vores studerende og drager fordel af en rig kulturel, kreativ og akademisk oplevelse, når de studerer hos os.

Fra visumansøgninger til økonomisk støtte og sprogkrav - vi er her for at støtte din rejse til kreative studier i Storbritannien. Find ud af om livet i Plymouth (en af Storbritanniens sikreste byer), vores lokale kultur og kulturarv, indkvarteringsmuligheder og supporten på plads for at hjælpe dig med at bosætte dig i dine nye omgivelser.

Vi glæder os over drop-ins, men for at få mest muligt ud af begivenheden og modtage flere oplysninger via e-mail anbefaler vi at reservere dit sted på forhånd. For at deltage i foredraget skal du blot opsætte din computer, tablet eller mobiltelefon og klikke på linket via e-mail og i tidsplanen nedenfor.

Tidsplan

Live præsentation | 11.00-11.40
Deltag i vores optagelses- og studiestøtteteam for et overblik over at studere ved Plymouth College of Art , den internationale ansøgningsproces og mulighederne for at studere inden for et aktivt tværfagligt samfund af tænkere og beslutningstagere.

Spørgsmål og svar | 11.40-12.00
Efter live præsentationen vil vores team være klar til at besvare eventuelle specifikke internationale spørgsmål, du måtte have omkring gebyrer, visa og flytte til og bo i Storbritannien.

Jan begynder

Hvis du overvejer en grad inden for kunst, design, håndværk eller digitale medier og vil være en del af et virkelig globalt samfund af kreative elever, skal du være med i januar 2021 og kickstarte din fremtid i de kreative industrier.

BA (Hons) grader

Vi er glade for at meddele, at Plymouth College of Art tilbyder en række BA (Hons) kreative kurser gennem vores fjernundervisning, der starter i januar 2021. Vores vision for ekspertise inden for kunst og design fjernundervisning under banneret af vores Connected Campus , giver studerende fleksibilitet i deres studier, samtidig med at de er en værdsat del af vores samfund.

Disse treårige kurser deler alle et fælles fjernundervisning første år, mens de specialiserer sig i et valgt emne, hvorefter de går videre til vores navngivne BA (Hons) priser i år to og tre på campus i Storbritannien ved Plymouth College of Art .

Startgrader i januar giver dig mulighed for at begynde dine studier i foråret, uanset hvor du er baseret - hvad enten det er Asien, Amerika, Europa eller Storbritannien. En start i januar 2021 passer til ansøgere, der ikke kunne begynde at studere i september 2020 eller ønsker at reducere opholds- eller flytningsomkostninger ved at studere eksternt. Fjernundervisningselementet på disse kurser afsluttes i august 2021, så du kan tage en kort sommerferie fortsætter direkte til det andet år af din valgte grad på vores centrum Plymouth Campus mod slutningen af september 2021.

For mere information se her.

Placeringer

Plymouth

Address
Plymouth College of Art,
Tavistock Place

PL4 8AT Plymouth, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig