Richmond The American International University in London

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

En uddannelse af den højeste kaliber

Richmond er et amerikansk internationalt universitet, der blev grundlagt i 1972 og er baseret i West London med to campusser i Richmond Hill og tæt på Kensington High Street. Siden 1981 har universitetet tildelt amerikanske grader akkrediteret af Middle States Commission on Higher Education. En af de seneste præstationer, som Richmond er stolt af at annoncere, får beføjelse til at tildele eleverne deres egne britiske grader fra august 2018 som følge af, at Privy Council for nylig har fået tildelt Degree Awarding Powers (TDAP).

Universitetet er det første og eneste universitet i Storbritannien, der har fået beføjelse til at tildele dobbeltuddannede grader, hvilket betyder, at eleverne får en britisk og amerikansk grad, der vil påvirke vores kandidater enormt, mens de søger beskæftigelsesmuligheder og gør dem skiller sig ud fra mængden.

Siden dets åbning i 1978 har Kensington campusbygningerne på St Albans Grove og Ansdell Street plads til de tredje og fjerdeårige bachelorstuderende såvel som alle ph.d.-studerende. I marts 1988 oplevede Kensington campus en yderligere udvidelse på Young Street og senest Kensington High Street.

Universitetet er unikt for sine akademiske standarder for private institutioner, der kombinerer det amerikanske liberale kunstsystem med de britiske videregående uddannelsesstandarder, som giver vores kandidater en konkurrencemæssig fordel og åbner flere muligheder for at finde beskæftigelse enten i Storbritannien eller i USA

De bachelor-grader vi tilbyder for at udforske en bred vifte af emner og programmer, der tillader en bredtuddannet uddannelse, mens de postgraduate programmer omfatter muligheden for at tage specifikke valgfag, der vil definere en grad minor / major. Nøglefordelene ved dette private universitet er blandt andet mere akademisk mentorskab og undervisningstid (gennemsnitlig 15 timer om ugen) end i noget andet britisk universitet, et stærkt fokus på at fremme internationale muligheder gennem en bred vifte af kreditbaserede og integrerede praktikophold, og studere i udlandet programmer i vores undervisningscentre i Italien (Rom og Firenze).

Vi yder undervisningsekspedition og yder økonomisk støtte til vores amerikanske og britiske stipendier baseret på fortjeneste og akademisk præstation og har for nylig indført en ny kanslerens Plus-stipendium til efteråret 2018, der bidrager til at reducere elevernes studiegældsgæld betydeligt efter afslutningen af ​​deres uddannelse. Vores stipendier kan kombineres med anden britisk og amerikansk finansiering og yde tilgængelige muligheder, som vi råder vores studerende til at ansøge om, når de opfylder adgangskravene.

Brooke Cagle / Unsplash

Top 5 grunde til at vælge Richmond

  1. Dual-Accredited UK
  2. Stipendier, der kan reducere studielån
  3. Fleksibelt amerikansk liberale kunstsystem, omfattende kontakt timer og mentorskap (gennemsnitlig 15 timer om ugen)
  4. Integrerede praktikophold (i Storbritannien og i udlandet)
  5. To London campus oplevelser (i Richmond

Et internationalt perspektiv

At leve og studere sammen er vores studerende fra over 100 lande klar til en verden, hvor evnen til at kommunikere effektivt på tværs af nationale og kulturelle grænser er lige så værdifuld som en traditionel akademisk præstation. En Richmond-uddannelse tilbyder et globalt perspektiv og et interaktivt studiemiljø, som fremmer mangfoldighed, teamwork og ledelse. At være et liberalt, amerikansk internationalt universitet fokuserer det på at berige elevernes studieerfaring inden for en international sammenhæng under hensyntagen til flere interkulturelle aspekter. Det opfordrer eleverne til at danne deres egne meninger og være hensynsløse med andre, mens de træffer beslutninger eller arbejder på kursusprojekter, samt udvikler deres individuelle styrker og faglige færdigheder som fremtidige internationale holdleder.

Becca Tapert / Unsplash

To campus oplevelser i London

Ud over spændingen ved at bo i en af ​​verdens mest livlige og kosmopolitiske byer tilbyder London naturligvis spektakulære ressourcer og muligheder for at lære uden for klasseværelset. Richmond kurser bringer imidlertid byens liv - dets folk, institutioner, politik, problemer og historie til foredrag og kursusprojekter. Tilføj til alt dette et støttende internationalt fakultet, fleksibel pensum, der giver dig mulighed for at udforske emner uden for din hovedspecialisering, små klasser og campusser i to af Londons smukkeste kvarterer, og du vil finde Richmond et godt sted at tjene en dobbelt bachelor eller en kandidatgrad anerkendt i Storbritannien og USA

Richmond Hill Campus

Første og andenårige studerende deltager i vores Richmond Hill campus. Campus er beliggende på en fantastisk seks acre site øverst på Richmond Hill, en af ​​Londons mest eftertragtede områder. En imponerende neo-gotisk bygning bygget i 1843 og et moderne fem-niveau bibliotek, hus klasseværelser, computer og videnskab laboratorier, kunst og fotografering studioer og et auditorium.

På campus er der også plads til studentboliger, en spisestue, studentlokale og fakultet og administrative kontorer. Der er også en multifunktionel sportsbane med tennis, volleyball, basketball og mini-fodbold (fodbold). Efter at have gennemført to år på vores Richmond Hill campus, flyttes eleverne til vores campus i London bydelen Kensington for deres sidste to års studier.

Kensington Campus

Tredjeårige, fjerdeårige og postgraduate studerende deltager i vores centrale London campus i Kensington, en af ​​Londons smukkeste boligområder. Dens flere bygninger inden for 2 minutters gang fra det vigtigste atlanterhavshus på St Albans Street har alle nødvendige faciliteter fra klasseværelser, pc-labs, bibliotek, en spisestue og universitetsbureauer.

Kensington campus er også vært for en række besøgende studerende fra USA og andre lande, der bruger et semester eller et år i London. Studerende kan vælge at bo i universitetsbygninger eller i off-campus boliger efter eget valg. Inden for gåafstand er Royal Albert Hall, kendt for sine koncerter, Royal College of Music and Art, Imperial College of Science og Technology, Victoria og Albert Museum, Natural History Museum, Geologiske Museum og mange biografer, den ikoniske Hyde Park og en buzzling high street med masser af caféer, restauranter, klubber og stormagasiner.

District og Piccadilly underjordisk forbinder Richmond eller Kensington med resten af ​​byen. Hyppig jernbanetjeneste til Victoria, Paddington og Waterloo-stationerne forbinder dig med resten af ​​Storbritannien og Europa. Både Heathrow og Gatwick Lufthavne er let tilgængelige.

Placeringer

Kensington

Kensington Campus

Richmond

Richmond Hill Campus

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig