Læs den officielle beskrivelse

En uddannelse af den højeste kaliber

Richmond er et amerikansk internationalt universitet, der blev grundlagt i 1972 og er baseret i West London med to campusser i Richmond Hill og tæt på Kensington High Street. Siden 1981 har universitetet tildelt amerikanske grader akkrediteret af Middle States Commission on Higher Education. En af de seneste præstationer, som Richmond er stolt af at annoncere, får beføjelse til at tildele eleverne deres egne britiske grader fra august 2018 som følge af, at Privy Council for nylig har fået tildelt Degree Awarding Powers (TDAP).

Universitetet er det første og eneste universitet i Storbritannien, der har fået beføjelse til at tildele dobbeltuddannede grader, hvilket betyder, at eleverne får en britisk og amerikansk grad, der vil påvirke vores kandidater enormt, mens de søger beskæftigelsesmuligheder og gør dem skiller sig ud fra mængden.

Siden dets åbning i 1978 har Kensington campusbygningerne på St Albans Grove og Ansdell Street plads til de tredje og fjerdeårige bachelorstuderende såvel som alle ph.d.-studerende. I marts 1988 oplevede Kensington campus en yderligere udvidelse på Young Street og senest Kensington High Street.

Universitetet er unikt for sine akademiske standarder for private institutioner, der kombinerer det amerikanske liberale kunstsystem med de britiske videregående uddannelsesstandarder, som giver vores kandidater en konkurrencemæssig fordel og åbner flere muligheder for at finde beskæftigelse enten i Storbritannien eller i USA

De bachelor-grader vi tilbyder for at udforske en bred vifte af emner og programmer, der tillader en bredtuddannet uddannelse, mens de postgraduate programmer omfatter muligheden for at tage specifikke valgfag, der vil definere en grad minor / major. Nøglefordelene ved dette private universitet er blandt andet mere akademisk mentorskab og undervisningstid (gennemsnitlig 15 timer om ugen) end i noget andet britisk universitet, et stærkt fokus på at fremme internationale muligheder gennem en bred vifte af kreditbaserede og integrerede praktikophold, og studere i udlandet programmer i vores undervisningscentre i Italien (Rom og Firenze).

Vi yder undervisningsekspedition og yder økonomisk støtte til vores amerikanske og britiske stipendier baseret på fortjeneste og akademisk præstation og har for nylig indført en ny kanslerens Plus-stipendium til efteråret 2018, der bidrager til at reducere elevernes studiegældsgæld betydeligt efter afslutningen af ​​deres uddannelse. Vores stipendier kan kombineres med anden britisk og amerikansk finansiering og yde tilgængelige muligheder, som vi råder vores studerende til at ansøge om, når de opfylder adgangskravene.

Brooke Cagle / Unsplash

Top 5 grunde til at vælge Richmond

  1. Dual-Accredited UK
  2. Stipendier, der kan reducere studielån
  3. Fleksibelt amerikansk liberale kunstsystem, omfattende kontakt timer og mentorskap (gennemsnitlig 15 timer om ugen)
  4. Integrerede praktikophold (i Storbritannien og i udlandet)
  5. To London campus oplevelser (i Richmond

Et internationalt perspektiv

At leve og studere sammen er vores studerende fra over 100 lande klar til en verden, hvor evnen til at kommunikere effektivt på tværs af nationale og kulturelle grænser er lige så værdifuld som en traditionel akademisk præstation. En Richmond-uddannelse tilbyder et globalt perspektiv og et interaktivt studiemiljø, som fremmer mangfoldighed, teamwork og ledelse. At være et liberalt, amerikansk internationalt universitet fokuserer det på at berige elevernes studieerfaring inden for en international sammenhæng under hensyntagen til flere interkulturelle aspekter. Det opfordrer eleverne til at danne deres egne meninger og være hensynsløse med andre, mens de træffer beslutninger eller arbejder på kursusprojekter, samt udvikler deres individuelle styrker og faglige færdigheder som fremtidige internationale holdleder.

Becca Tapert / Unsplash

To campus oplevelser i London

Ud over spændingen ved at bo i en af ​​verdens mest livlige og kosmopolitiske byer tilbyder London naturligvis spektakulære ressourcer og muligheder for at lære uden for klasseværelset. Richmond kurser bringer imidlertid byens liv - dets folk, institutioner, politik, problemer og historie til foredrag og kursusprojekter. Tilføj til alt dette et støttende internationalt fakultet, fleksibel pensum, der giver dig mulighed for at udforske emner uden for din hovedspecialisering, små klasser og campusser i to af Londons smukkeste kvarterer, og du vil finde Richmond et godt sted at tjene en dobbelt bachelor eller en kandidatgrad anerkendt i Storbritannien og USA

Richmond Hill Campus

Første og andenårige studerende deltager i vores Richmond Hill campus. Campus er beliggende på en fantastisk seks acre site øverst på Richmond Hill, en af ​​Londons mest eftertragtede områder. En imponerende neo-gotisk bygning bygget i 1843 og et moderne fem-niveau bibliotek, hus klasseværelser, computer og videnskab laboratorier, kunst og fotografering studioer og et auditorium.

På campus er der også plads til studentboliger, en spisestue, studentlokale og fakultet og administrative kontorer. Der er også en multifunktionel sportsbane med tennis, volleyball, basketball og mini-fodbold (fodbold). Efter at have gennemført to år på vores Richmond Hill campus, flyttes eleverne til vores campus i London bydelen Kensington for deres sidste to års studier.

Kensington Campus

Tredjeårige, fjerdeårige og postgraduate studerende deltager i vores centrale London campus i Kensington, en af ​​Londons smukkeste boligområder. Dens flere bygninger inden for 2 minutters gang fra det vigtigste atlanterhavshus på St Albans Street har alle nødvendige faciliteter fra klasseværelser, pc-labs, bibliotek, en spisestue og universitetsbureauer.

Kensington campus er også vært for en række besøgende studerende fra USA og andre lande, der bruger et semester eller et år i London. Studerende kan vælge at bo i universitetsbygninger eller i off-campus boliger efter eget valg. Inden for gåafstand er Royal Albert Hall, kendt for sine koncerter, Royal College of Music and Art, Imperial College of Science og Technology, Victoria og Albert Museum, Natural History Museum, Geologiske Museum og mange biografer, den ikoniske Hyde Park og en buzzling high street med masser af caféer, restauranter, klubber og stormagasiner.

District og Piccadilly underjordisk forbinder Richmond eller Kensington med resten af ​​byen. Hyppig jernbanetjeneste til Victoria, Paddington og Waterloo-stationerne forbinder dig med resten af ​​Storbritannien og Europa. Både Heathrow og Gatwick Lufthavne er let tilgængelige.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Richmond The American International University in London

International Business fokuserer på at udvikle praktiske forretningsevner til at styre menneskelige ressourcer, analysere og overvinde forretningsmæssige udfordringer og ... [+]

International Business fokuserer på at udvikle praktiske forretningsevner til at styre menneskelige ressourcer, analysere og overvinde forretningsmæssige udfordringer og tilpasse en forretningsmodel på en konkurrencedygtig global markedsplads. Du vil være parat til at udmærke sig i strategisk tilgang og lederskab for din karriere i internationale organisationer.

Som økonomi, socioøkonomiske faktorer, politik, geografi, sprog og kultur alle former og indflydelse på erhvervslivet, vil du erhverve viden og færdigheder til at overveje alle disse aspekter og anvende den rigtige forretningsstrategi på en international markedsplads.

Top 5 grunde til at studere dette programLær om alle aspekter af forretninger med internationale partnereFå erhvervserfaring gennem en praktikplads hos en international organisation, der vil blive anerkendt i forhold til færdiggørelsen af ​​din uddannelseFå kendskab til menneskelig organisationsadfærd på arbejdspladsen, globale finansielle markeder, international markedsføring, iværksætteri, socialt ansvar og multinationalt ledelsesstrategiUdvikle færdigheder i at styre en virksomhed og mennesker med en multikulturel baggrund og filosofierne i kernen i globale virksomhederFå adgang til førende kandidatskoler i Storbritannien og USANår du er færdiguddannet... [-]
Det Forenede Kongerige Richmond
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Richmond The American International University in London

BA-uddannelsen i Fashion Management og Marketing er skræddersyet til at give vores studerende de nyeste indsigter fra modebranchen og detailvirksomhederne. Dette program ... [+]

BA-uddannelsen i Fashion Management og Marketing er skræddersyet til at give vores studerende de nyeste indsigter fra modebranchen og detailvirksomhederne. Dette program giver eleverne mulighed for at få en stærk viden og ekspertise inden for andre områder som regnskab, finansiering, markedsføring og operationer anvendt til modeforvaltning.

Graden giver eleverne bevidsthed og knowhow til at udføre relevant markeds- / forbrugerforskning og prognoseudvikling. Det giver også eleverne de nødvendige værktøjer til at kompilere indsigt i forbruger- og modekøberadfærd.

Vi tilbyder kurser i funktionelle områder som mode kommunikation, modebutik

Dette program sikrer, at eleverne har en innovativ og visionær tilgang som marketingfolk . Akademikerne og undervisningsmetoderne støtter vores mission om at videreudvikle elevernes kreative og analytiske evner til at skille sig ud i et konkurrencedygtigt modemarked. Kandidater vil erhverve overførbare færdigheder som teamwork og lederskab - kvaliteter, der vil gøre dem fremskridt i deres karriere og få adgang til gymnasier på verdensplan.... [-]

Det Forenede Kongerige Richmond
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Richmond The American International University in London

Filmstudiet er et levende tværfagligt program, der fokuserer på historiske, kritiske og teoretiske tilgange til studiet af film, herunder tv og nye medier. ... [+]

Filmstudiet er et levende tværfagligt program, der fokuserer på historiske, kritiske og teoretiske tilgange til studiet af film, herunder tv og nye medier. Gennem en nøje analyse af visse nationale og internationale eksempler og med en specialiseret vægt på filmens historie, tredje verden / postkoloniale biograf og særlige temaer (herunder køn, horror, fantasi og science fiction) undersøger graden den historiske, politiske, kunstneriske og kulturelle aspekter, der går i biografproduktion. Et stærkt teknisk og praktisk element i graden supplerer den teoretiske komponent, med klasser om emner som video produktion, skuespil og screenwriting og dokumentarfilm produktion. Graden giver således en tværfaglig og multimedie tilgang, der giver teoretisk viden med stærke elementer af praktisk træning. Dens valgfrie kurser giver eleverne mulighed for at udvikle en global bevidsthed om film og relaterede medier inden for rammerne af liberal arts tradition. En mindre i Medieproduktion kan tilføje dybde til din store valgmulighed.... [-]

Det Forenede Kongerige Richmond
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Richmond The American International University in London

BA-uddannelsen i internationale relationer forbereder eleverne til en karriere i internationale organisationer, erhvervsliv, økonomi, offentlige institutioner, agenturer ... [+]

BA-uddannelsen i internationale relationer forbereder eleverne til en karriere i internationale organisationer, erhvervsliv, økonomi, offentlige institutioner, agenturer og medier. Kosmopolitiske personer med en strategisk tilgang og stærk bevidsthed om nutidens politiske spørgsmål har mulighed for at udvide deres omfattende færdigheder.

Denne grad giver specifikke kendskab til tre kerneområder: Internationale relationersteori og -koncepter, globale institutioner og nutidige spørgsmål i internationale anliggender. Studerende kan vælge mellem en række valgfag, der dækker en række emner i en national, regional og global sammenhæng. Vores program er designet til at tilbyde dig en specialisering som du går videre med din grad, i henhold til dit vigtigste interesseområde.... [-]

Det Forenede Kongerige Richmond
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Richmond The American International University in London

BA Kunsthistorie ... [+]

BA Kunsthistorie Programmet har tre hovedmål:

Introducer eleverne til de vigtigste influencer, teorier, metoder og samtidskunstbevægelser samt den omfattende kunsthistorieUdvikle en forståelse for, hvordan man vurderer rollen som billedkunst og kulturer i dag gennem relevante konceptuelle rammerUdforsk en række vestlige og ikke-vestlige kunst og visuelle kulturer, fra præhistorie til nutid

Disse tre mål suppleres med et stærkt element i professionel praksis med muligheder for at udforske karrierer i billedkunstinstitutioner og kreative kulturindustrier. Programmet lægger særlig vægt på kunst og visuel praksis på tværs af kulturer. Studerende, der forfølger denne grad vil være parat til enten at fortsætte i forskeruddannelsen eller at deltage i praktikprogrammet, være i stand til at forfølge karriere i billedkunstinstitutioner og kreative kulturindustrier.... [-]

Det Forenede Kongerige Richmond
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Richmond The American International University in London

Markedsføringsprogrammet giver en omfattende viden om emner, teorier og arbejdspraksis i forbindelse med det dynamiske og hurtigt udviklede felt for markedsføring i globa ... [+]

Markedsføringsprogrammet giver en omfattende viden om emner, teorier og arbejdspraksis i forbindelse med det dynamiske og hurtigt udviklede felt for markedsføring i globale virksomheder.

Dette program er ideelt for studerende, der ønsker at erhverve dybtgående viden og nøglekompetencer til at identificere nøgleværdiprojekter inden for virksomheder og organisationer, drivkræfter for virksomhedens vækst, levetid og rentabilitet på markedet fra et markedsmæssigt perspektiv og de centrale elementer, der påvirker kundernes efterspørgsel og loyalitet over tid. De langsigtede influencere undersøges derefter og fortolkes således, at den bedst mulige udnyttelse af de virksomheder, der tilbyder (sine produkter og tjenester), bedst kan udnyttes til maksimalt overskud. Nødvendige elementer i marketing majestæt er kurser inden for reklame, ledelse, branding, e-handel, forbrugeradfærd, markedsundersøgelse og marketingstrategi og social media management, der dækker en omfattende viden og specialiseret marketing ekspertise.... [-]

Det Forenede Kongerige Richmond
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Richmond The American International University in London

Studerende, der forfølger specialisering inden for marketing kommunikation og PR inden for bacheloruddannelsen i kommunikation, vil lære at engagere publikum på tværs af ... [+]

Studerende, der forfølger specialisering inden for marketing kommunikation og PR inden for bacheloruddannelsen i kommunikation, vil lære at engagere publikum på tværs af forskellige kanaler, medier og undersøge forholdet mellem marketing kommunikation og PR inden for erhvervslivet og medieindustrien. Formålet med dette program er at forberede eleverne til at arbejde inden for de teknologisk drevne og forbrugerfokuserede virksomheder rundt om i verden.

Denne grad giver en tværfaglig, multimedie tilgang til studiet af kommunikation gennem studiet af teori og efterfølgende praksis. I løbet af de første to år af kommunikationsgraden, tager eleverne de samme kerne kurser på tværs af de tre tilgængelige discipliner. I løbet af det tredje og fjerde år studerende specialiserer sig i Marketing Communications... [-]

Det Forenede Kongerige Richmond
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Richmond The American International University in London

Akkrediteret af British Psychological Society (BPS), vores BA grad i psykologi fremmer erhvervelse af konceptuel viden og praksis i kerneområder af psykologiske disciplin ... [+]

Akkrediteret af British Psychological Society (BPS), vores BA grad i psykologi fremmer erhvervelse af konceptuel viden og praksis i kerneområder af psykologiske discipliner som udvikling, sprog, fænomenologi, personlighedsteori

Psykologi studerende vil være i stand til at integrere teoretiske perspektiver med empiriske fund, anvende forskellige forskningsmetoder og anvende psykologiske principper i faglige indstillinger som pædagogisk, klinisk, rådgivning og juridisk.

Top 5 grunde til at studere dette programBPS akkreditering giver Richmond Psykologi kandidater mulighed for at opnå Graduate og / eller Chartered Medlemskab af Society og adgang til det bredeste udvalg af træning, udvikling og beskæftigelsesmuligheder.Udnytter dig med evnen til at anvende teorier til at praktisere i et af følgende faglige kompetencer: rådgivning, klinisk, juridisk, retsmedicinsk videnskab.Giver videnskabelig indsigt i menneskelig og organisatorisk adfærd, der kan overføres til områder som neurovidenskab, lov, ledelse, HR og marketing forskning.Udfør eksperimentelle forskningsprojekter på det nye Psykologisk Laboratorium, der udfører både kvalitativ og kvantitativ forskning.At udstyre de studerende med de nødvendige færdigheder til at foretage yderligere studier og / eller anvendt faglig uddannelse.Når du er færdiguddannet... [-]
Det Forenede Kongerige Richmond
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Richmond The American International University in London

Statskundskab grad giver eleverne viden om tre kerneområder for statskundskab: politiske tanker, politiske systemer og offentlig politik. Statskundskab undervises ved hjæ ... [+]

Statskundskab grad giver eleverne viden om tre kerneområder for statskundskab: politiske tanker, politiske systemer og offentlig politik. Statskundskab undervises ved hjælp af en række metoder, der afspejler det internationale studieorgan, samtidig med at man optimalt udnytter nye teknologier. Studiet af politiske ideologier, teorier og ideer er afbalanceret mod den praktiske undersøgelse af politiske beslutningstagning på tværs af en bred vifte af temaer og emner og politiske processer i en lang række stater og regioner. Studerende nyder en bred undersøgelse af politiske tænkere og teorier, mens de direkte engagerer sig i en række praktiske politiske spørgsmål i mange forskellige nationale og regionale rammer. Den britiske politik kurs, for eksempel, er delvist undervist i parlamentets huse. Graden anerkender også den internationale dimension af politiske, økonomiske og politiske processer, og sikrer, at eleverne er fortrolige med udviklingslandenes politik. Studerende udvikler de samfundsvidenskabelige metodologiske og tekniske færdigheder og udnytter den nyeste teknologi og praksis. Kurserne sikrer også, at elever i andre majestætninger kan opnå en tilstrækkelig forståelse for statsvidenskab for at hjælpe med at begribe de politiske dimensioner af deres valgte felter. Programmet giver en baggrund både for videre ph.d.-studier og fremtidige karriere, herunder arbejde i regeringen, internationale organisationer, erhvervslivet, økonomi og medier. Studerende tager også en række valgfrie kurser i nationale, regionale og globaliseringsstudier, eller adresserer tematiske områder af nutidig interesse, hvilket giver mulighed for specialisering inden for graden efter den studerendes interesse.... [-]

Det Forenede Kongerige Richmond
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Richmond The American International University in London

BA i økonomi er skabt for at udvikle i studerende færdigheder til at analysere økonomiske spørgsmål og tackle udfordringer, der har både national og international betydni ... [+]

BA i økonomi er skabt for at udvikle i studerende færdigheder til at analysere økonomiske spørgsmål og tackle udfordringer, der har både national og international betydning. Programmet giver eleverne en klar, helhedsorienteret forståelse af økonomiske principper, begreber og ideer inden for rammerne af det sociale og politiske miljø.

Programmet sætter eleverne i stand til at forstå og anvende processen med data- og bevisindsamling, herunder organisering, analyse og præsentation af materiale. Det giver også studerende en klar forståelse af økonomiske systemer, så de er abstrakte begreber til virkelige problemer, hvoraf nogle omfatter spørgsmål om økonomisk politik.... [-]

Det Forenede Kongerige Richmond
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Richmond The American International University in London

BA Finans og Investeringsprogram udstyre de studerende med færdigheder og viden til at indgå i en række spændende karriere inden for Banking, Corporate Finance, Fund Mana ... [+]

BA Finans og Investeringsprogram udstyre de studerende med færdigheder og viden til at indgå i en række spændende karriere inden for Banking, Corporate Finance, Fund Management og International Finance. Gradestrukturen dækker de centrale områder inden for finansiel regnskab, corporate finance og investment management. Dette uddannelsesprogram giver vores studerende mulighed for at reagere på efterspørgslen efter kandidater med viden og færdigheder, der kræves for at lede eller finansielt direkte organisationer, fra familiedrevne virksomheder til globale virksomheder eller for at sikre beskæftigelse i finans- og bankverdenen.

Studerende erhverver et solidt fundament i business, regnskab og økonomi fundamentale med informationsteknologi og en god forståelse af finansielle begreber og overvejelser inden for et globalt finansielt miljø. Programmet dækker nøgleområder, der er afgørende for finansbranchen, såsom fusioner, regulering og derivater. Den dybtgående fokus er dedikeret til anvendelse af værktøjer inden for finansiering og investeringer som risikomåling og -styring, aktivprissætning, kapitalomkostninger, valutakursfastsættelse, finansiel modellering og økonometrisk testning. Studerende kan skræddersy deres grad med specialiserede muligheder i Derivater, International Finance og Wealth Management. Sammen med muligheden for at få praktikophold, sigter graden på at danne kandidater med stærke færdigheder og nøgleværktøjer, som kræves af globale arbejdsgivere i denne konkurrencedygtige industri.... [-]

Det Forenede Kongerige Richmond
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Richmond The American International University in London

BSc Accounting and Finance programmet er primært designet til studerende, der er interesseret i at følge en karriere inden for regnskabsføring eller i at opnå professione ... [+]

BSc Accounting and Finance programmet er primært designet til studerende, der er interesseret i at følge en karriere inden for regnskabsføring eller i at opnå professionelle regnskabskvalifikationer i starten af ​​deres erhvervskarriere. Studerende vil opnå avanceret teoretisk og praktisk viden om regnskab og finansiering og lære at forstå ledelseskoncepter inden for en international erhvervskontekst.

Dette program går ud over de teoretiske og kvantitative teknikker, der er grundlæggende for regnskab og finansiering. Det trækker fra forskellige discipliner, såsom statistik, økonomi, lov og informationsteknologi for at opnå en virkelig solid forståelse af området. Med en generalistisk forretnings- og managementkern vil denne grad ikke kun give dig mulighed for at forfølge karriere inden for regnskab og finansiering, men også på relevante ledelsesområder.... [-]

Det Forenede Kongerige Richmond
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kensington Campus
Richmond Hill Campus