SAE Institute UK

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

SAE Institute blev grundlagt i 1976 af Dr. Tom Misner i Sydney, Australien tilbyder post-gymnasiale uddannelser i audio teknik. SAE Institute er siden vokset til at blive verdens største praktiske kreative medier pædagog med 54 campusser i 26 lande og en udvidet kursus portefølje i kreative medieteknologier med en stærk tradition for praktisk anvendelse og industrien anerkendelse.

I Det Forenede Kongerige SAE Institute har 4 campusser i London, Liverpool, Glasgow og verdens hovedkvarter i Oxford.

SAE Institute er akkrediteret af Middlesex University, London UK. Studerende indskrevet på en valideret program vil modtage en Middlesex prisen på en vellykket gennemførelse af deres studier. SAE Institute UK er partner i Middlesex University skillset Academy, et medlem af Study England og en fredet krop i registret af afdelingen for Business Innovation og indlæring.

De Programmer og Pathways

BA eller BSc (Hons)

Spillene programmering grad resulterer i en BSc (Hons), mens alle andre uddannelser resultere i enten en BA (Hons) eller BSc (Hons). Prisen er bestemt af arten af ​​det endelige projekt, som er det sidste modul på programmet. Dette sikrer, at vores studerende alle får det samme niveau af kreativ praktisk uddannelse, mens du tjener 360 point (180 European Credit Transfer point) og deres unikke tilgang og sti afspejles af projektet, de producerer.

Eksamensbevis for videregående uddannelse

SAE Institute tilbyder 2 årige uddannelser, som har en exit point efter 16 måneder. Efter en vellykket gennemførelse af denne 16 måneder programmet, er studerende tildelt en Diploma of Higher Education, som tjener 240 point. Diplom for højere uddannelse er også en godkendt indgang, så de studerende kan vælge at tilmelde sig på bare 16 måneders-program.

På udfylde de DipHE programmet studerende kan studere i retning af en BA / BSc (Hons) i deres valgte felt ved at udfylde de sidste 8 måneder af den 2-årige program. Diplom for højere uddannelse er særlig velegnet til medier kandidater, der søger at lære de praktiske færdigheder, de behøver at komplimentere deres eksisterende kvalifikationer.

Certificate of Higher Education

SAE Glasgow Campus tilbyder også et certifikat for videregående uddannelse. Det giver en alternativ vej giver studerende, der fuldføre programmet at gøre fremskridt på de sidste 8 måneder af Diploma of Higher Education.

Placeringer

London

Address
SAE Institute
297 Kingsland Road

E8 4DD London, England, Det Forenede Kongerige

Glasgow

Address
Kinning Park, 85-87 Portman Street, Glasgow, G41 1EJ
Glasgow, Skotland, Det Forenede Kongerige