Læs den officielle beskrivelse

SAE Institute blev grundlagt i 1976 af Dr. Tom Misner i Sydney, Australien tilbyder post-gymnasiale uddannelser i audio teknik. SAE Institute er siden vokset til at blive verdens største praktiske kreative medier pædagog med 54 campusser i 26 lande og en udvidet kursus portefølje i kreative medieteknologier med en stærk tradition for praktisk anvendelse og industrien anerkendelse.

I Det Forenede Kongerige SAE Institute har 4 campusser i London, Liverpool, Glasgow og verdens hovedkvarter i Oxford.

SAE Institute er akkrediteret af Middlesex University, London UK. Studerende indskrevet på en valideret program vil modtage en Middlesex prisen på en vellykket gennemførelse af deres studier. SAE Institute UK er partner i Middlesex University skillset Academy, et medlem af Study England og en fredet krop i registret af afdelingen for Business Innovation og indlæring.

De Programmer og Pathways

BA eller BSc (Hons)

Spillene programmering grad resulterer i en BSc (Hons), mens alle andre uddannelser resultere i enten en BA (Hons) eller BSc (Hons). Prisen er bestemt af arten af ​​det endelige projekt, som er det sidste modul på programmet. Dette sikrer, at vores studerende alle får det samme niveau af kreativ praktisk uddannelse, mens du tjener 360 point (180 European Credit Transfer point) og deres unikke tilgang og sti afspejles af projektet, de producerer.

Eksamensbevis for videregående uddannelse

SAE Institute tilbyder 2 årige uddannelser, som har en exit point efter 16 måneder. Efter en vellykket gennemførelse af denne 16 måneder programmet, er studerende tildelt en Diploma of Higher Education, som tjener 240 point. Diplom for højere uddannelse er også en godkendt indgang, så de studerende kan vælge at tilmelde sig på bare 16 måneders-program.

På udfylde de DipHE programmet studerende kan studere i retning af en BA / BSc (Hons) i deres valgte felt ved at udfylde de sidste 8 måneder af den 2-årige program. Diplom for højere uddannelse er særlig velegnet til medier kandidater, der søger at lære de praktiske færdigheder, de behøver at komplimentere deres eksisterende kvalifikationer.

Certificate of Higher Education

SAE Glasgow Campus tilbyder også et certifikat for videregående uddannelse. Det giver en alternativ vej giver studerende, der fuldføre programmet at gøre fremskridt på de sidste 8 måneder af Diploma of Higher Education.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

SAE Institute UK

Udvikle branchens viden og iværksætterfærdigheder, der kræves for at forfølge en vellykket karriere i musikbranchen. ... [+]

Iværksætterkultur, faglig praksis og overførbare færdigheder er væsentlige egenskaber, der er nødvendige for at udvikle og opretholde en karriere i musikbranchen. Musik business grad styres og undervises af industri fagfolk og praktikere med mange års erfaring på tværs af de vigtigste områder af musikindustrien. Med tætte forbindelser til branchen vil du også få gavn af gæsteforelæsninger, seminarer, workshops og få mulighed for at deltage i masterclasses med industrieksperter som ledere og journalister.

Oversigt

Dette kursus er designet til at tilbyde muligheder og fordele ikke kun for ansøgere, der er interesserede i en karriere inden for forretningsområder, men også til kreativer og praktikere, som skaber og producerer musik og kan være interesseret i selvforvaltning og distribution.... [-]

Det Forenede Kongerige London Oxford Liverpool Glasgow  + 1 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

SAE Institute UK

Du bliver med i den næste generation af filmskabere - få de væsentlige færdigheder og viden til at tjene dit sted på enhver film rundt om i verden. ... [+]

Du bliver med i den næste generation af filmskabere - få de væsentlige færdigheder og viden til at tjene dit sted på enhver film rundt om i verden.

Oversigt

Med vægt på praktisk træning har du adgang til digitale kameraer og filmproduktionsudstyr med høj specifikation. På tværs af flere platforme lærer du de processer og teknikker, der bringer dine projekter til livscyklus med stærke teoretiske fundament.

Derudover vil du lære at følelsesmæssigt involvere dit publikum og trække dem ind i dit arbejde. Du får også erfaring med at arbejde uafhængigt og samarbejde om fakta og fiktive produktioner, der gør det muligt for dig at tage udgangspunkt i et meget overførbart færdighedssæt.... [-]

Det Forenede Kongerige London Liverpool Oxford Glasgow  + 1 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
SAE Institute UK

Fra traditionelle hjemmesider til de nyeste apps lærer du de teknologier og færdigheder, du har brug for til at lykkes i denne hurtigt voksende sektor. Fra front-end inte ... [+]

Fra traditionelle hjemmesider til de nyeste apps lærer du de teknologier og færdigheder, du har brug for til at lykkes i denne hurtigt voksende sektor.

Fra front-end interaktivt design til back-end skelet og database strukturer, vil du lære de centrale aspekter af webudvikling og programmering. Samtidig vil du anvende og udvikle dine evner i HTML, CSS, javascript, PHP og User Experience (UX) gennem praktisk træning i små klasser.

Oversigt

Gennem dette kursus vil du få kritisk industriel erfaring ved at lære at skabe fantastiske mockups og wireframes ved hjælp af Adobe Photoshop og Illustrator. Du vil også møde nye udfordringer baseret på branchens behov, såsom avanceret javascript for at udvikle HTML5-spil.... [-]

Det Forenede Kongerige London Oxford Liverpool Glasgow  + 1 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
SAE Institute UK

Med over 2.100 spilfirmaer i Det Forenede Kongerige er der en reel efterspørgsel i branchen for dygtige, teknisk dygtige kandidater, der kan gøre deres kreative visioner ... [+]

Med over 2.100 spilfirmaer i Det Forenede Kongerige er der en reel efterspørgsel i branchen for dygtige, teknisk dygtige kandidater, der kan gøre deres kreative visioner til spilværdier. Sæt dine kreative og tekniske talenter til at arbejde og vær en spilskifter i branchen!

Oversigt

Du vil lære 2 programmeringssprog (C og C #) og derefter fortsætte med at udvikle din tekniske ekspertise inden for programmering, problemløsning færdigheder inden for rammerne af anvendelse af spildesignteori og mekanik samt at lære to af de mest brugte spilmotorer: Enhed og uvirkeligt.

Derudover dækker dette kursus også, hvordan man udvikler multiplayer-spil og mobilappspil, grafisk programmering med OpenGL, shader programmering og hvordan man opretter VR (Virtual Reality) og AR (Augmented Reality) -spil.... [-]

Det Forenede Kongerige London Liverpool Oxford Glasgow  + 1 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

SAE Institute UK

Har du en passion for musik? SAE Audio Production kandidater har den prestigefyldte track record at vinde priser på Oscars, Grammys og BAFTAs og optage nogle af de bedste ... [+]

Har du en passion for musik? SAE Audio Production kandidater har den prestigefyldte track record at vinde priser på Oscars, Grammys og BAFTAs og optage nogle af de bedste job i lydindustrien. Få adgang til vores imponerende studier og blive en dygtig lyd professionel!

Oversigt

Nøje forbundet med branchen, vil dette højt respekterede kursus forberede dig på de konstante fremskridt inden for kommerciel teknologi og skabe efterspørgslen efter tilpasningsfulde og dygtige audioprofessorer.

Du vil lære lydproduktionsteknikker til live og indspillet lyd og få en dyb forståelse af lydteori. Du udvikler blandings- og optagekompetencer og forbereder lydudgange til forskellige medier.... [-]

Det Forenede Kongerige London Liverpool Oxford Glasgow  + 1 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
SAE Institute UK

Har du nogensinde ønsket at lave en ildåndende drage fra dit yndlings videospil? Eller de flotte udseende våben fra mange af dagens VR-simuleringer? Kombiner dine kunstne ... [+]

Har du nogensinde ønsket at lave en ildåndende drage fra dit yndlings videospil? Eller de flotte udseende våben fra mange af dagens VR-simuleringer? Kombiner dine kunstneriske talenter med din kærlighed til videospil og animation, og vend den kreative kombination til din drømme karriere.

Oversigt

Traditionelle færdigheder, som skitsering og livstegning, informerer tegndesignarbejde i 3D, så du kan udvikle dit håndværk ved hjælp af industristandardteknologi og produktionsmetoder.

Du vil oprette 3D kunst til spil, der spilles på tværs af flere platforme, og du vil opbygge verdener, som spillerne ønsker at tabe sig i.

Vores hands-on tilgang vil se dig eksperimentere med forskellige design begreber for at finde din egen personlige flair. Samtidig lærer du at fortolke kreative trusser og opdage, hvordan man med succes kan bringe spil til markedet.... [-]

Det Forenede Kongerige London Oxford Liverpool Glasgow  + 1 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk