Sparsholt College Hampshire

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Indledning Sparsholt College Hampshire er en af ​​de førende udbydere på universitetsniveau kurser for jord og miljø, med en historie der spænder over mere end 100 år. Vores uddannelser er valideret af University of Portsmouth - rangeret i top 2% af universiteter i hele verden (The Times Higher Education World University Rankings 2014), og vores internationale studerende har gavn af uovertrufne faciliteter spredt over en campus, der strækker sig næsten 400 acres af smukke britiske landskabet.

Dagens studerende Morgendagens ekspert Sparsholt College har et internationalt ry for at tiltrække studerende fra hele verden. Disse studerende - fra 28 lande og tælle - komme til Sparsholt for at deltage i forskning, og at forberede sig på de globale karriere inden for områderne dyr, zoo og hest ledelse, veterinær sygepleje videnskab, økologi og bevarelse ledelse, gartneri og fiskeri.

Kollegiet har en meget stærk tradition for at blande teoretisk indlæring med alle de praktiske færdigheder, som moderne industri krav. Som et resultat, Sparsholt studerende forlader kollegiet meget godt forberedt til beskæftigelse; 91% af vores kandidater har gået i beskæftigelse eller videre studier (Dlhe 2013). Kollegiet giver også en støttende, indbydende miljø, hvor eleverne er i stand til at blomstre og nå deres maksimale potentiale. Det er en elevcentreret tilgang, som vi mener bidrager væsentligt til tilfredshed for vores elever - Sparsholt College havde den højeste studerendes tilfredshed sats (94%) af alle de britiske landbaserede Colleges i 2015 (NSS data).

Placeringer

Sparsholt

Sparsholt College

Address
Sparsholt College,
Westley Lane

SO21 2NF Sparsholt, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig