The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

En introduktion til Central fra Principal.

professor Gavin


Henderson, CBE
Principal

Central står i spidsen for uddannelse og forskning i de Dramatic Arts. statistik Graduate beskæftigelse er blandt de højeste i vores sektor, og vores forskning er for nylig blevet vurderet som 'Verdens Førende' - og er enestående i verden af ​​drama konservatorier. Forholdet mellem bachelor applikationer til steder er den højeste af alle britiske universitet.

Mens vores skuespillere vinde mange af de mest eftertragtede priser, verdensomspændende, og hyppige anerkendelser i medierne, en bred vifte af brancheorganisationer rangerer Central som den gyldne standard i ledelse af tekniske og design arbejde. Så også, fortsætter Central som et banebrydende kraft i anvendelsen af ​​dramatiske færdigheder i mange sociale sammenhænge.

Vi håber, at du vil ønske at udforske række kurser, både bachelor og postgraduate, beskrevet på denne hjemmeside. Må besøge for åbent hus, eller komme til vores faste offentlige produktioner - fokuseret omkring den historiske ambassade Teater.

Vores faciliteter er bredt anerkendt for at være eksemplarisk med yderligere specialiserede studier og ydeevne mellemrum til at blive tilføjet som en del af en dynamisk ny udvikling.

En kort bemærkning af professor Simon Shepherd, professor emeritus i Teater.

Elsie Fogerty grundlagde The Central School of Speech Training og Dramatic Art i Royal Albert Hall i 1906. Fogerty var specialist i tale uddannelse. Hun havde også en fast tro på den sociale betydning af uddannelse. De studerende på hendes skole blev hurtigt kendt for deres levering i vers-talende konkurrencer, deres udseende i teatre, og deres arbejde med børn i dårligt stillede områder af London. Mens Central udviklet et navn for skuespiller uddannelse, dens grundlægger var samtidig forpligtet til at fremme studiet af teater som en akademisk disciplin.

Længe før grundlæggelsen af ​​det første universitet drama afdeling i England, Fogerty hævdede, at teatret bør studeres på universitetet, og at teater uddannelse bør tildeles grader.

I 1937 blev Fogerty tilbudt plads på stedet på det tidspunkt er øremærket til bygningen National Theatre, med kollegiet ved siden af ​​teatret. Men denne ordning, ligesom mange af National Theatre ordninger, faldt igennem. I 1957 skolen omsider flyttet fra Albert Hall, som har erhvervet leje af ambassaden Teater på Swiss Cottage og dens tilhørende bygninger.

Ambassaden havde ry, fra 1930'erne, til forsøg og politisk venstreorienteret teater. Ved 1957 dette ry var falmet. Da Central ankom det var både redde en gammel teater og vævning den ind i stoffet af nye kollegium bygninger. Mindst det var planen: uundgåeligt midler måtte blive rejst. Ved denne lejlighed mester var Sir John Davis. Hans arbejde i forfølger begavelser etablerede ressourcer til at bygge en ny bygning. Det blev åbnet i 1961 af Hendes Kongelige Højhed Hertuginden af ​​Kent, som dengang var Centrals Patron.

Ved 1961 tre forskellige afdelinger var blevet etableret i Central. The Stage-afdelingen kørte sin treårige kursus for skuespillere, med alumner til forskel som Lord Olivier og Dame Peggy Ashcroft allerede en del af sin historie, og en to-års kursus for stage ledere. Den læreruddannelse afdeling forberedte eleverne til eget diplom, så en anerkendt undervisning kvalifikation, og for London University Diploma in Dramatic Art. Det kvalifikation var blevet indført i 1912 netop som følge af Fogerty kampagne for anerkendelse af drama og drama undervisning som fag fortjener ordentlig akademisk undersøgelse. På dette tidspunkt kollegiet var så berømt for sin Speech Therapy afdeling som for sit arbejde i uddannelsesaktører.

Byggeriet fortsatte. I juni 1972 nyt studie blev bygget på hjørnet af Buckland Crescent og formelt åbnet af skolens nye protektor, Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Alexandra. Central blev tilskudsbaseret hjulpet af Inner London Education Authority i 1972. I 1989 blev det inkorporeret "som en videregående uddannelse college i sin egen ret og finansieres direkte af regeringen. Det havde været at tilbyde grader siden 1986, først og fremmest valideret af Rådet for National Academic Awards. Fra 1992 sine grader blev valideret af Open University.

Fra begyndelsen af ​​1990'erne og fremefter, har omfattende byggeri fundet sted: et nyt værksted facilitet blev åbnet i 1991. I sommeren 1993 en tilbygning til ambassaden Teater - et studie teater, designstudier og garderobe faciliteter. I 1997 afsluttede kollegiet en fem-etagers blok øst for campus, giver et nyt bibliotek, en læringsressourcer center og computerfaciliteter, en studerende fælles rum, student bar og personale kontorer. En renoveret ambassade Teater blev åbnet i 2002 og fulgt i 2005 af Vesten Block, med sine mange etager af state-of-the-art ydeevne rum og øvelokaler.

I 2005 tildelt Statsraadet kollegiet magt til at tildele sine egne undervises grader. I de samme år studerende fra Webber Douglas Academy of Dramatic Art overført til Central, hvilket bringer med dem konservatoriets 100-årige historie væsentlige bidrag til scenen og skærmen. I det år var skolen den eneste specialist teater institution til at vinde tildeling af Center for Excellence i læring og undervisning, bliver den finansiering af højere uddannelse Rådet for Englands udpegede Center for Excellence i Training for Teater. Dens formål som et center for Excellence er at give en national ressource for faglige arts effektive uddannelse og læring, et fokus for teater forskning og stipendium, og et site for nationalt og internationalt samarbejde.

Fra september 2005 er det blevet Central et kollegium af University of London og dermed opfyldt Elsie Fogerty oprindelige ambitioner. Og så i 2012 kom nye anerkendelse ... Fogerty plejede at sige, at mens rektor for Akademiet for Dramatic Art havde søgt kongelig titel til sin institution, havde hun været for travlt med at arbejde med børn i slumkvartererne til at gøre den slags. Men et århundrede senere opnåelsen af ​​kollegiet hun grundlagde korrekt fik anerkendelse, når i november 2012 Hendes Majestæt Dronningen tillægges Royal titel på Central.

Placeringer

London

The Royal Central School of Speech and Drama

Address
The Royal Central School of Speech and Drama, Eton Avenue
NW3 3HY London, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 20 7722 8183

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig