Læs den officielle beskrivelse

En introduktion til Central fra Principal.

professor Gavin


Henderson, CBE
Principal

Central står i spidsen for uddannelse og forskning i de Dramatic Arts. statistik Graduate beskæftigelse er blandt de højeste i vores sektor, og vores forskning er for nylig blevet vurderet som 'Verdens Førende' - og er enestående i verden af ​​drama konservatorier. Forholdet mellem bachelor applikationer til steder er den højeste af alle britiske universitet.

Mens vores skuespillere vinde mange af de mest eftertragtede priser, verdensomspændende, og hyppige anerkendelser i medierne, en bred vifte af brancheorganisationer rangerer Central som den gyldne standard i ledelse af tekniske og design arbejde. Så også, fortsætter Central som et banebrydende kraft i anvendelsen af ​​dramatiske færdigheder i mange sociale sammenhænge.

Vi håber, at du vil ønske at udforske række kurser, både bachelor og postgraduate, beskrevet på denne hjemmeside. Må besøge for åbent hus, eller komme til vores faste offentlige produktioner - fokuseret omkring den historiske ambassade Teater.

Vores faciliteter er bredt anerkendt for at være eksemplarisk med yderligere specialiserede studier og ydeevne mellemrum til at blive tilføjet som en del af en dynamisk ny udvikling.

En kort bemærkning af professor Simon Shepherd, professor emeritus i Teater.

Elsie Fogerty grundlagde The Central School of Speech Training og Dramatic Art i Royal Albert Hall i 1906. Fogerty var specialist i tale uddannelse. Hun havde også en fast tro på den sociale betydning af uddannelse. De studerende på hendes skole blev hurtigt kendt for deres levering i vers-talende konkurrencer, deres udseende i teatre, og deres arbejde med børn i dårligt stillede områder af London. Mens Central udviklet et navn for skuespiller uddannelse, dens grundlægger var samtidig forpligtet til at fremme studiet af teater som en akademisk disciplin.

Længe før grundlæggelsen af ​​det første universitet drama afdeling i England, Fogerty hævdede, at teatret bør studeres på universitetet, og at teater uddannelse bør tildeles grader.

I 1937 blev Fogerty tilbudt plads på stedet på det tidspunkt er øremærket til bygningen National Theatre, med kollegiet ved siden af ​​teatret. Men denne ordning, ligesom mange af National Theatre ordninger, faldt igennem. I 1957 skolen omsider flyttet fra Albert Hall, som har erhvervet leje af ambassaden Teater på Swiss Cottage og dens tilhørende bygninger.

Ambassaden havde ry, fra 1930'erne, til forsøg og politisk venstreorienteret teater. Ved 1957 dette ry var falmet. Da Central ankom det var både redde en gammel teater og vævning den ind i stoffet af nye kollegium bygninger. Mindst det var planen: uundgåeligt midler måtte blive rejst. Ved denne lejlighed mester var Sir John Davis. Hans arbejde i forfølger begavelser etablerede ressourcer til at bygge en ny bygning. Det blev åbnet i 1961 af Hendes Kongelige Højhed Hertuginden af ​​Kent, som dengang var Centrals Patron.

Ved 1961 tre forskellige afdelinger var blevet etableret i Central. The Stage-afdelingen kørte sin treårige kursus for skuespillere, med alumner til forskel som Lord Olivier og Dame Peggy Ashcroft allerede en del af sin historie, og en to-års kursus for stage ledere. Den læreruddannelse afdeling forberedte eleverne til eget diplom, så en anerkendt undervisning kvalifikation, og for London University Diploma in Dramatic Art. Det kvalifikation var blevet indført i 1912 netop som følge af Fogerty kampagne for anerkendelse af drama og drama undervisning som fag fortjener ordentlig akademisk undersøgelse. På dette tidspunkt kollegiet var så berømt for sin Speech Therapy afdeling som for sit arbejde i uddannelsesaktører.

Byggeriet fortsatte. I juni 1972 nyt studie blev bygget på hjørnet af Buckland Crescent og formelt åbnet af skolens nye protektor, Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Alexandra. Central blev tilskudsbaseret hjulpet af Inner London Education Authority i 1972. I 1989 blev det inkorporeret "som en videregående uddannelse college i sin egen ret og finansieres direkte af regeringen. Det havde været at tilbyde grader siden 1986, først og fremmest valideret af Rådet for National Academic Awards. Fra 1992 sine grader blev valideret af Open University.

Fra begyndelsen af ​​1990'erne og fremefter, har omfattende byggeri fundet sted: et nyt værksted facilitet blev åbnet i 1991. I sommeren 1993 en tilbygning til ambassaden Teater - et studie teater, designstudier og garderobe faciliteter. I 1997 afsluttede kollegiet en fem-etagers blok øst for campus, giver et nyt bibliotek, en læringsressourcer center og computerfaciliteter, en studerende fælles rum, student bar og personale kontorer. En renoveret ambassade Teater blev åbnet i 2002 og fulgt i 2005 af Vesten Block, med sine mange etager af state-of-the-art ydeevne rum og øvelokaler.

I 2005 tildelt Statsraadet kollegiet magt til at tildele sine egne undervises grader. I de samme år studerende fra Webber Douglas Academy of Dramatic Art overført til Central, hvilket bringer med dem konservatoriets 100-årige historie væsentlige bidrag til scenen og skærmen. I det år var skolen den eneste specialist teater institution til at vinde tildeling af Center for Excellence i læring og undervisning, bliver den finansiering af højere uddannelse Rådet for Englands udpegede Center for Excellence i Training for Teater. Dens formål som et center for Excellence er at give en national ressource for faglige arts effektive uddannelse og læring, et fokus for teater forskning og stipendium, og et site for nationalt og internationalt samarbejde.

Fra september 2005 er det blevet Central et kollegium af University of London og dermed opfyldt Elsie Fogerty oprindelige ambitioner. Og så i 2012 kom nye anerkendelse ... Fogerty plejede at sige, at mens rektor for Akademiet for Dramatic Art havde søgt kongelig titel til sin institution, havde hun været for travlt med at arbejde med børn i slumkvartererne til at gøre den slags. Men et århundrede senere opnåelsen af ​​kollegiet hun grundlagde korrekt fik anerkendelse, når i november 2012 Hendes Majestæt Dronningen tillægges Royal titel på Central.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Dette kursus udforsker præstation, der finder sted uden for de traditionelle teater bygninger, som kan udvirke forandringer og transformation med deltagerne, der skaber d ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Drama, Applied Teater og Uddannelse

Oversigt

Dette kursus udforsker præstation, der finder sted uden for de traditionelle teater bygninger, som kan udvirke forandringer og transformation med deltagerne, der skaber det.

Om kurset

Studerende på Drama, Applied Teater og uddannelse (BA DATE) kursus lære at lave teater og få en praktisk viden og forståelse af, hvordan teater-making kan udnyttes til at ændre liv og inspirere nye muligheder.

Fokus på en bred vifte af praksis, der finder sted i mange og forskelligartede indstillinger - såsom skoler, hospitaler, fængsler, elev henvisningsenheder, flygtninge lejre, community centre, legepladser, parker og plejehjem, i England og i udlandet - kurset har en lang arv innovative og banebrydende forskning og praksis. BA DATO kandidater er meget arbejdsmarkedet og føre feltet i anvendt teater internationalt.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Central banebrydende den første britiske grad i dukketeater og fortsætter med at være en af ​​verdens førende institutioner for uddannelse af dukkeførere, tiltrække natio ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) dukketeater: Design og ydeevne

Oversigt

Central banebrydende den første britiske grad i dukketeater og fortsætter med at være en af ​​verdens førende institutioner for uddannelse af dukkeførere, tiltrække nationale og internationale studerende. Dette kursus omfatter de tre begreber design, performance og teater making.

Om kurset

Studerende udvikler specifikke dukketeater gør, manipulering og ydeevne færdigheder, og også arbejde tæt sammen med designere og ydeevne kunst studerende på samarbejdsprojekter at udforske tværfagligt arbejde, hvor dukker og animerede former udfører sammen scenografi, nye skrivning, bevægelse og eksperimentelle resultater praksis.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Lær at planlægge og bygge sæt, og udvikle færdigheder som tømrer, strukturelt design, metal arbejde og maskinindustrien. Uddannelse vil hovedsageligt være i teater, men d ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Scenic Construction

Oversigt

Lær at planlægge og bygge sæt, og udvikle færdigheder som tømrer, strukturelt design, metal arbejde og maskinindustrien. Uddannelse vil hovedsageligt være i teater, men de færdigheder lært er let overføres til mange forskellige medier miljøer, herunder film, tv og reklame.

Om kurset

Scenic constructers skal være kreative problemløsere, der bruger ideer og løsninger, der er trukket fra alle aspekter af teknik og industriel praksis at støtte oprettelsen af ​​sæt eller iscenesættelse. Studerende vil lære at være selvstændig og opfindsomme, og til at udvikle specifikke færdigheder til det høje faglige niveau, der kræves af industrien.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Lær fase ledelse og specialiserede viden og færdigheder i alle aspekter af teaterproduktion. Gennem tæt samarbejde med studerende og udøvere af andre teater discipliner, ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Stage Management

Oversigt

Lær fase ledelse og specialiserede viden og færdigheder i alle aspekter af teaterproduktion. Gennem tæt samarbejde med studerende og udøvere af andre teater discipliner, studerende på dette kursus udvikle en overordnet forståelse af, hvordan de bidrager hver især til at leve ydeevne, hvilket gør dem meget beskæftigelsesegnede efter endt uddannelse.

Om kurset

Dette kursus har til formål at producere fase ledere, der er i stand til at tilpasse sig til enhver produktion indstilling spænder fra West End teater til store udendørs arrangementer. Stage ledere er en kanal mellem instruktøren og produktionen holdet gennem hele generalprøve processen og forvaltningen af ​​forestillingen selv, herunder erhvervelse af møbler og rekvisitter.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Ved at fokusere på kritisk undersøgelse og eksperimenter med nye metoder, eleverne udvikler nye og udfordrende ydeevne former rod i en streng engagement med de færdighede ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Præstationer Arts

Oversigt

Udvikle din identitet som en performancekunst maker og producer på et kursus, der fremmer selvstændig og samarbejdsorienteret kreativ praksis. Ved at fokusere på kritisk undersøgelse og eksperimenter med nye metoder, eleverne udvikler nye og udfordrende ydeevne former rod i en streng engagement med de færdigheder, teorier og historier om teater og andre performance kunst.

Om kurset

Dette kursus integration af kunstneriske udvikling med ydeevne og produktion færdigheder forbereder eleverne til at blive uafhængige udøvere og / eller til at arbejde i vigtige organisatoriske, administrative og kunstneriske positioner på tværs kunst.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

En omfattende klassisk og moderne skuespiller træning, dette krævende kursus beriger eleverne gennem en livsændrende rejse, hvor de udfordres til at nå deres fulde potent ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Fungerende

Oversigt

En omfattende klassisk og moderne skuespiller træning, dette krævende kursus beriger eleverne gennem en livsændrende rejse, hvor de udfordres til at nå deres fulde potentiale som aktører og tilegne sig færdigheder til at arbejde i hele spektret af handler sammenhænge.

Om kurset

Filosofien af ​​kurset kan sammenfattes med ordene, "udformning", "fantasi" og "interaktion". Uddannelsen udvikler skuespillerens krop og stemme som stærke og effektive formidlere af tanker, følelser og intentioner, og åbner op for fantasien, så skuespilleren kan skabe og opretholde tredimensionelle verdener fra dramatikeren tekst. Disse processer uvægerligt foregå i en interaktiv kontekst, så skuespilleren konstant at lære at reagere på eksterne stimuli - om mennesker, genstande eller atmosfære - i en åben og ucensureret måde.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

The Royal Central School of Speech and Drama - Trailer video