Læs den officielle beskrivelse

Et verdensklasse universitet

Swansea University er et forsknings-ledet universitet, der har gjort forskel siden 1920. Universitetssamfundet trives med efterforskning og opdagelse og tilbyder den rette balance mellem fremragende undervisning og forskning, der matches af en misundelsesværdig livskvalitet.

Universitetet har haft en periode med enorm vækst, og vi har opnået vores ambition om at være en top 30 forskningsuniversitet, der skyder op i 2014-undersøgelsen for excellence framework til 26 i Storbritannien fra 52. i 2008.

Derudover er et ambitiøst Campus Development Program i gang - en af ​​de største videnøkonomiske projekter i Storbritannien og inden for de fem bedste i Europa.

Det indebærer oprettelsen af ​​Bay Campus, en helt ny £ 450 millioner udvikling på den østlige tilgang til byen, sammen med omdannelsen af ​​vores eksisterende Singleton Park Campus.

Swanseas multikulturelle dual-campus-samfund giver et globalt perspektiv og muligheder for at opnå færdigheder, som varer hele livet.

Tro mod synet af sine industrielle grundlæggere i 1920 vil Swansea University:

 • Giv et miljø med forskning af topkvalitet, med forskning, der er verdens førende, globalt samarbejde og internationalt anerkendt;
 • Levere en fremragende studerende erfaring, med forskning-ledede og praksis-drevne undervisning af højeste kvalitet, der producerer globale kandidater uddannede og udstyret til fornem personlig og faglig præstation;
 • Brug sin forskning styrke, samarbejde med erhvervslivet og global rækkevidde, til at drive den økonomiske vækst, skabe velstand, berige samfundet og kulturelle liv i Wales, og bidrage til sundhed, fritid og borgernes velfærd.

Et fyrtårn for banebrydende samarbejder

I Research Excellence Framework i 2014 opnåede Swansea University sin ambition om at blive en britisk top 30 forskningsinstitution.

Vores REF-rangering af 26. var det "største spring mellem forskningsintensive institutioner", ifølge Times Higher Education. Nu, som universitetet nærmer sig sit hundredeårsår i 2020, har vi nye mål. De skal:

 • Bliv et britisk top 30-rangeret universitet inden 2018
 • Fortsæt vores ambitiøse ekspansionsplaner
 • Udvid vores globale rækkevidde; og
 • Flyt tættere på at blive en af ​​verdens 200 bedste universiteter.

I REF 2014 blev kvaliteten af ​​Swanseas forskning sat på niveau med eller udførte seks Russell-koncernuniversiteter. Vi blev også rangeret 22 for virkningen af ​​denne forskning.

Vi tror på ...

Ligestilling

Swansea University tilstræber at tilbyde et inklusivt og støttende arbejdsmiljø, der er fri for uretfærdig diskrimination og gør det muligt for medarbejdere og studerende at opfylde deres personlige potentiale.

Universitets ligestillingshold støtter aktivt personale og studerende til at identificere og fjerne eventuelle potentielle hindringer og sikrer, at universitetet tilbyder lige muligheder for alle medarbejdere og studerende uanset race, køn, alder, handicap, seksuel orientering, religion og tro, køn omplacering, graviditet og barselsstatus eller status for ægteskab og civil partnerskab.

Løbende universitetsjævneprojekter omfatter Athena SWAN, Workplace Equality Index, Race Charter Mark og Stonewall University Guide (AKA Gay By Degree). Yderligere information findes på Lige Muligheder websider.

Værdighed på arbejde og studie

Værdighed på arbejdspladsen og studiepolitik fremmer værdien af ​​alle elever og medarbejdere ved universitetet ved at eliminere alle former for offensiv adfærd og etablere et arbejdsmiljø, der er fri for chikane og aggression. Medlemmer af universitetet skal behandles med værdighed og respekt og at blive beskyttet mod chikane og intimidering på arbejde og studier.

Understøttelse af det walisiske sprog

Vi er forpligtet til aktivt at støtte, fremme og berige walisisk kultur og det walisiske sprog.

Som led i vores vision søger vi at øge vores elevoplevelse ved at øge mulighederne for at studere gennem Welsh-formidlet og bedre udnyttelse af bestemmelsen.

Vi vil også øge mulighederne for alle universitetsmedlemmer, der kan bruge det walisiske sprog og dermed styrke universitetets image i Wales som en tosprogede institution.

Berigelse af andres liv

Discovery er en frivilligt ledet, velgørende organisation, der har til formål at berige livet for mennesker i Swansea. Organisationen forestiller et samfund, hvor folk behandles som ligestillede og ikke diskrimineres eller dårligt stilles af samfundet.

Discovery sigter mod at:

 • Berig livet for mennesker i Swansea for at de kan opfylde deres potentiale som bemyndigede personer og som medlemmer af grupper og samfund.
 • Tilbyder nye oplevelser og muligheder gennem en bred vifte af studentledede aktiviteter i samfundet, der fører til øget gensidig forståelse og lighed.
 • Aktivt støtte eleverne til at være opmærksom på deres personlige udvikling og indvirkningen på dem selv og andres liv gennem deres engagement i samfundsbaserede aktiviteter.

Et sundt universitet

Swansea er blevet udpeget som en af ​​Verdenssundhedsorganisationens "sunde byer", der deltager i et eliteband af byer, der arbejder sammen om at forbedre de lokale samfunds sundhed. På samme måde er Swansea University blevet udpeget som et sundt universitet og har etableret et sundt netværk på campus med ansvar for at øge sundhed og velvære af universitetssamfundet.

Internationale studerende

Swansea University er anerkendt som World Top 200 University for International Students, og vi glæder os over ansøgninger fra internationale studerende fra hele verden.

Vi opfordrer vores internationale studerende til at lave applikationer via vores online ansøgningssystem. For mere information om at gøre en bachelor-eller postgraduate ansøgning til at studere på Swansea University besøg venligst vores ansøgningssider.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Swansea University

Studer Media og Kommunikation med os, og du vil lære praktiske færdigheder til at udstyre dig til en spændende karriere inden for medier, marketing eller beslægtede områd ... [+]

Studer Media og Kommunikation med os, og du vil lære praktiske færdigheder til at udstyre dig til en spændende karriere inden for medier, marketing eller beslægtede områder, samt overførbare færdigheder, der er værdsat af arbejdsgivere og åbner en bred vifte af karrieremuligheder.

Du får mulighed for at udforske radio- og videoproduktion, digitale og sociale medier, journalistik, PR, branding, marketing og mere, læring fra erfarne branchefolk og ledende akademikere.

En arbejdsplads giver dig førstehånds erfaring med medier og kommunikation, og du vil have mulighed for at studere et semester i udlandet i Hong Kong, Singapore eller USA.

Hvorfor medier og kommunikation på Swansea?... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Swansea University

Ser du selv spiller en nøglerolle i et vellykket mærke? Er du på udkig efter en grad for at få dig til at skille sig ud fra mængden med de innovative færdigheder til at s ... [+]

Ser du selv spiller en nøglerolle i et vellykket mærke? Er du på udkig efter en grad for at få dig til at skille sig ud fra mængden med de innovative færdigheder til at styre en global, national eller lokal virksomhed?

BSc Business Management grad på Swansea University er det mest etablerede program inden for School of Management, kendt for at producere højtuddannede og kommercielle tænkning forretningsledere. Kandidater er gået på arbejde for verdens største mærker, herunder Shell UK, Marks

Det leverer en række ekspertundervisning på tværs af marketing, driftsledelse, økonomi, regnskab, strategi og human resource management samt specialvalg moduler.

Hvis du sigter på at udmærke sig på det højeste niveau af global business management praksis, er dette kursus for dig.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Denne grad giver dig mulighed for at undersøge de mange faktorer, der er involveret i kriminel adfærd, og hvordan samfundet reagerer gennem det strafferetssystem. ... [+]

Kursusoversigt

Denne grad giver dig mulighed for at undersøge de mange faktorer, der er involveret i kriminel adfærd, og hvordan samfundet reagerer gennem det strafferetssystem.

Du vil studere de vigtigste teorier om kriminalitet og afvigelse og deres relevans for moderne strafferetspolitik, forskning og praksis.

Derudover får du et indgående kendskab til strukturer i det strafferetssystem, der dækker domstole, fængsel, prøvetjenesten og politiet.

Gennem dine studier vil du udvikle fremragende forsknings- og analysefærdigheder og lære at præsentere dine ideer effektivt både mundtligt og skriftligt.

Hvorfor kriminologi og kriminel retfærdighed i Swansea?

Baseret på Hillary Rodham Clinton School of Law, vil du drage fordel af at være en del af det livlige og forskelligartede forsknings- og undervisningsmiljø.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Det nye BSc Actuarial Science-program vil give de studerende en grundig grundforbindelse inden for matematik, regnskab, økonomi og økonomi, der er relevant for karriere i ... [+]

Matematikafdelingen og School of Management har lanceret et nyt uddannelsesprogram i Aktuarial Science.

Det nye BSc Actuarial Science-program vil give de studerende en grundig grundforbindelse inden for matematik, regnskab, økonomi og økonomi, der er relevant for karriere i aktuarmæssige erhverv. Dette vil omfatte et udvalg af nye aktuarmæssige moduler designet til at dække instituttets og fakultetet for Actuaries Core Principles pensum, således at kandidater med gode grader kan opnå en række undtagelser fra faglige undersøgelser.

Swansea University har en stærk forskningsbase inden for områder relateret til Actuarial Science med matematik, der er vært for en internationalt anerkendt 'Stochastic Analysis Group' og Management, der er vært for Hawkes Center for Empirical Finance. Kandidater vil være højt kvalificeret til at komme ind i Actuarial profession, eller følge karriere i; revision, finansiel analyse, forsikring, investment banking og ledelse.Hvorfor Actuarial Science at Swansea?... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Vores kemi grader tilbyder moderne undervisning i specialbyggede laboratorier, herunder online pre-lab materiale for at sikre eleverne føler sig trygge og sikre på at arb ... [+]

En stærk akademisk forståelse af kemi er nøglen til en stærk forståelse af verden og endog den store kosmos udenfor.Kemi er kernen i vitale videnskabelige opdagelser, og Swansea University er en drivkraft. Vores afdeling arbejder for øjeblikket på at levere rent vand og sanitet samt overkommelig ren energi i udviklingslandene.Denne aktivitet påvirker vores undervisning. Du vil drage nytte af en omhyggeligt designet og moderne kemi-grad, der er udviklet i samarbejde med industrielle partnere.Studerende kemi ved Swansea University giver dig adgang til verdens førende undervisning og banebrydende faciliteter på tværs af en række fagområder. Vores grader giver den fulde bredde af færdigheder og viden, der er nødvendig for at sikre beskæftigelsen.Hvorfor Kemi på Swansea?Kemi på Swansea University tiltrækker studerende fra hele verden.Kemisk Institut er baseret på en investering på flere millioner pund. Det omfatter sektorledende undervisningslaboratorier og analytiske faciliteter bygget i partnerskab med industrien.Du vil være udstyret med de færdigheder og viden, der er nødvendige for at løse en bred vifte af udfordringer for samfundet og industrien, fra energi og sundhedspleje til miljøvidenskab.Din læring vil blive formet af inspirerende og internationalt anerkendte akademikere, herunder professor Simon Bott, modtager af otte priser for undervisningsundervisning ved University of Houston.Din kemioplevelseEn fleksibelt struktureret bane betyder, at du har mulighed for at studere i udlandet i et år eller arbejde i branchen i et år, enten lokalt, nationalt eller udenlandsk.Du vil blive undervist gennem en kombination af forelæsninger, tutorials, seminarer og diskussionsgrupper, understøttet af praktiske klasser.Vores topmoderne undervisnings- og forskningsfaciliteter omfatter en ny kemihub bestående... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Zoologi er dedikeret til den akademiske forståelse af dyreadfærd og effektive metoder til forbedring af dyrevelfærden. Dette spænder over alt fra dyranatomi og evolution, ... [+]

Zoologi er dedikeret til den akademiske forståelse af dyreadfærd og effektive metoder til forbedring af dyrevelfærden. Dette spænder over alt fra dyranatomi og evolution, til fysiologi og økologi.

Studerende zoologi ved Swansea University giver dig adgang til verdensledende undervisning og banebrydende faciliteter på tværs af økologiske, fysiologiske og molekylære felter.

I løbet af denne grad kan du studere de spektakulære marine økosystemer på vores dør på Gower Peninsula og dyreliv i fjerne lande som Indien, Sikkim, Borneo og Puerto Rico.

Hvorfor Zoologi på Swansea?

Zoologi på Swansea University tiltrækker studerende fra fjerntliggende. Det er rangeret 5th i Storbritannien for studerende tilfredshed med 95%.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Swansea University

Studerende af en flyteknologi grad giver dig ekspert træning i teori og drift af luftfartøjer, fra jet-drevet og propeller-drevne fly til svævefly og helikoptere. ... [+]

Studerende af en flyteknologi grad giver dig ekspert træning i teori og drift af luftfartøjer, fra jet-drevet og propeller-drevne fly til svævefly og helikoptere.

Du vil lære om den fulde tekniske rejse, fra koncept på jorden til at håndtere i himlen. Uanset om din hovedinteresse vedrører design, analyse, test eller flyvning på Swansea, har vi det dækket.

Dette tværfaglige kursus giver en real-world indsigt i atmosfæren på vores planet og kosmos udenfor, samt de teknologier, der er nødvendige for at udforske dem.

Når du udvikler dig, vil dine udviklingsmæssige analytiske evner kombinere med praktisk erfaring med state-of-the-art udstyr og etablere færdigheder, der er afgørende for at sikre beskæftigelse i den bredere luftfartsindustri.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
August 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK
SA2 8PP Swansea, Wales, Det Forenede Kongerige