Teesside University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor Teesside

  • TOP 200 Rangeret i top 200-listen over globale universiteter i alderen 50 år eller derunder. *
  • Over 1.000 studerende deltog i vores open learning kurser
  • Høj kvalitet, frittstående, åben læringsuddannelse i over 30 år

Undersøg en fleksibel online kursus med et britisk universitet, der er placeret i top 200-listen over globale unge universiteter. *

Er du en travl professionel leder efter en formel kvalifikation til at tage din karriere til næste niveau? Vil du forfølge din passion for at lære, men tror du ikke kan spare tid? Tænk igen.

På Teesside University tilbyder vi en bred vifte af fleksible, online og åbne læringsforløb, der er designet til at passe dig og dine andre forpligtelser, så du får styr på tempo og sted.

Vi har leveret høj kvalitet, frittstående, åben læringsuddannelse i over 30 år, så vi har en track record af succes, som du kan stole på.

Du behøver ikke deltage i foredrag på campus, så der er ingen indkvartering eller transportomkostninger, og du behøver ikke et studentvisum.

* Teesside University er klassificeret i 151-200 båndet på 250 globale universiteter i alderen 50 år eller under i Higher Education Young University Rankings.

Teesside University online læring

Online læring giver dig mulighed for at få en universitetsniveau kvalifikation uden at skulle fysisk deltage i vores campus.

Fordele ved online læring

Undersøg når som helst, hvor som helst

Der er ingen fast tidsplan - du vælger hvornår og hvor du studerer. Læs journalartikler, se forelæsninger og bidrage til diskussioner til tider og steder, der passer til dig.

Forøg din karriere

At studere et online-program med Teesside University kan tage din karriere til næste niveau og hjælpe dig med at skille sig ud fra mængden.

Et globalt netværk

Du har regelmæssig kontakt med studerende fra hele verden og vores akademiske medarbejdere her i Teesside. Vores online-miljø er designet til at understøtte og fremme samarbejdsindlæring.

Kvalitetsprogrammer

Vores online-programmer er akademisk ækvivalente med vores on-campus grader og involverer det samme niveau af arbejde generelt. Den internationalt anerkendte kvalifikation, du får, er af lige værdi.

Fremtidsorienteret læring

Du er inspireret og støttet af vores ekspertundervisning af forelæsere og vejledere, der er lidenskabelige om deres fag.

Adgang til supporttjenester

Du har adgang til de samme støttetjenester som studerende på campus, med adgang til millioner af læringsressourcer, herunder bøger og journalartikler, der er tilgængelige 24/7.

Kurser

Vi tilbyder en bred vifte af fleksible, online og åbne læringskurser designet til at passe dig og dine andre forpligtelser, så du får kontrol over tempo og sted.

Kurser omfatter:

Virksomhed, regnskab, markedsføring

  • Erhverv og Virksomhed (Top-up) (Online), BA (Hons)
  • Master of Business Administration (Online), MBA

Computing

  • Cybersecurity (Online), MSc

ingeniørarbejde

  • Engineering open learning kurser

engelsk

  • Kreativ skrivning (fjernundervisning), MA
  • Kreativ skrivning og velvære, MA

Pleje, jordemoder

Postgraduate kurser

Korte kurser

* Faktiske referencer

Placeringer

Middlesbrough

Address
Southfield Road
TS1 3BX Middlesbrough, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig