Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor vælge ACM? Læringen ved at gøre ethos

ACM forstår, hvordan musikindustrien virker i dag og har skabt et fordybende og omfattende læringsmiljø, der forbinder direkte med branchen. Vores læring ved at gøre etos hjælper med at forenkle, hvordan branchen arbejder og giver et klart overblik over karrieremuligheder og muligheder. Denne klare og praktiske tilgang fremskynder læring.

Den detaljerede eksponering for alle aspekter af branchen som det sker (live!) Afslører muligheder og destinationer, hvilket hjælper vores studerende med at træffe klare valg og opbygge de kort, de har brug for til at guide dem der. Hvis du er producent, vil du vide, at du har brug for en grundlæggende forståelse af sangstruktur og sangskrivning, men du skal også grundlæggende vide om indtægtsstrømme og intellektuel ejendom, hvorfra du vil tegne indkomst.

Du skal også forstå, hvordan din musik bliver tjent med live-performance, songwriting-credits og publicering, herunder synkronisering og licensiering. Vi vil lære dig alt dette omfattende på ACM ved at forbinde dig med de hold, der gør det hver dag på Metropolis.

Ligeledes kan du være en trommeslager, hvis primære fokus er at udføre og få så mange erfaringer som muligt ved at spille sessioner. I dette tilfælde behøver du stadig at forstå, hvordan du bliver betalt, og hvordan, hvis du har indflydelse på et spor, kan du muligvis samskrive det og hjælpe med at skabe et produkt. I dette tilfælde bliver sessionsspil faktisk skrevet. Du skal vide forskellen i, hvordan du bliver betalt for at spille og skrive.

Mens du lærer, vil du bygge din portefølje, og vi vil hjælpe dig med at forstå, hvordan du kan udnytte det arbejde, du opretter for at opbygge din egen fanebase, i stedet for blot at være en arbejdsmusiker. Dette maksimerer din beskæftigelsesegnethed som professionel musiker ved at gøre det, du foretrækker, ved blot at markedsføre dig selv som det primære aktiv. Vi vil lære dig dette, da vi har de bedste branchefolk på plads og gør det hver dag.

Honing dit håndværk som kunstner i håb om at blive underskrevet af en større etiket er et forældet koncept og er ikke længere den måde, virksomheden opererer på. Vores mål er at indgyde i hver kunstner, der kommer gennem ACM, troen, ønsket og forståelsen for, hvordan man bliver en troværdig, selvforsynende kunstner. Når du er i den position, skal du være rustet til at diskutere vilkår med tillid med et band, en producent, en leder, en etiket og en udgiver. Vi vil udstyre dig til at styre din egen karriere, i modsætning til at du kører for at underskrive med en leder på eksamen uden at forstå helt, hvordan du styrer din egen karriere og muligheder.

Gennem vores dybe integrerede forhold med Metropolis har ACM sin finger på pulsen, hvilket hjælper med at styrke vores elever til at bestemme deres plads i det. Vi ved, hvor branchen er lige nu, fordi i Metropolis arbejder teamene på alle niveauer, herunder de store, uafhængige og direkte med signerede og usignerede kunstnere, mærker, distributionspartnere og indholdsskabere.

ACM indkapsler branchen fra ende til slut, hvor dagens og morgendagens musik er skrevet, produceret, blandet, styret, distribueret, markedsført og offentliggjort. Vores elever lærer ikke fra en bog, men ved praktisk erfaring med musikvirksomhed. Det er den indre, levende, åndedrætsforbindelse mellem ACM og Metropolis, der giver vores studerende dette unikke perspektiv og mulighed.

Den iboende forbindelse mellem ACM og Metropolis giver vores studerende mulighed for at lære af de tilbud, vi laver, når de sker. Ian Brenchley, administrerende direktør for Metropolis, har kørt studiet i syv år, der tidligere har arbejdet i mere end femten år på store mærker, herunder Universal. Gennem sine møder med fagfolk på det højeste niveau af industri og de tilbud, der følger af dem, bringer Ian de mest relevante indsigter og læringer direkte til ACM-studerende. Her er et par eksempler på at indlejre praktisk industriindhold i vores elevs erfaringsmæssige læring i Ian's ord:

"Jeg mødte Andy Ross og Charles Barsamian på en nylig forretningsrejse til LA. De arbejdede begge på cutting-edge film og var ansvarlige for synkronisering, musikovervågning og placering af orkesterscores. De startede et nyt firma kaldet Exit Strategy Productions, der specialiserer sig i musikovervågning og udgivelse. Vi tog dem som konsulenter til at generere udgivelsesmuligheder for os via Hollywood-film og kerneforretning via orkesterscore til studiet vi kører i Doha, Qatar, Katara Studios af Metropolis. Læringen fra opbygningen af ​​dette nye forhold og hvordan vi udviklede strategien til gavn for vores kerneforretning fra den blev derefter brugt som masterclass-indhold til ACM Business-studerende. Vi vil fortsat opdatere eleverne om den videre udvikling af dette Metropolis-projekt i realtid. Herudover hjælper de studerende fra Business School, der deltager i Metropolis som praktikanter, os med at udvikle rigtige synkroniseringskataloger, hvorfra vi pitcher for de film vi fører tilsyn med.

Vi har også for nylig mødt med Shazam, som vi bad om at hjælpe os med at promovere vores optagelser i studiet. Dette resulterede i, at selskabet tilbød os deres brandsalgsteam til at sælge vores to tv-formater til blue chip-mærker. De vil også drive vores Virtual Vinyl-app. Dette giver os adgang til 600 millioner forbrugere. Dette er et perfekt eksempel på, hvordan vi arbejder i samarbejde med andre mærker og organisationer for at kunne udnytte det, vi kan tilbyde og forstærke dets indflydelse, kommercielt. Samarbejde er nøglen til musikindustriens effektive arbejde, da det fungerer i dag. I dette tilfælde vil lærerne blive præsenteret for ACM-studerende via min ugentlige podcast, som de kan se, med henblik på at analysere, hvordan virksomheden blev udført, og derefter få mulighed for at engagere mig via en live Q & A. De vil kunne foreslå deres egne indholdsideer, som vil blive overvejet, når vi skaber vores fremtidige produkter i samarbejde med de største aktører i dagens industri. "

Ian Brenchley CEO Metropolis Studios

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

The Academy of Contemporary Music

Undervisningsvejen for Creative Artist giver sine studerende den viden, de færdigheder og erfaringer, der er nødvendige for at opdage og kanalisere deres indre kunstner, ... [+]

Creative Pathway med Real-World Practical Industry Connections.

TheCreative Artist studie-rute giver sine studerende den viden, færdigheder og erfaring, der er nødvendigt for at opdage og kanalisere deres indre kunstner, der dækker en kombination af songwriting, performance, produktion og forretningsmoduler.

Studerende på denne rute rider ikke bare musikbølger, de gør dem, lærer alt om den musik og kreative industri, de er ved at gå ind i, som de gør det.

Dette program er kvalitetssikret af Middlesex University, og du vil modtage en Middlesex-pris ved vellykket gennemførelse.

ACM Creative Artist Route UCAS-koder

BA (Hons) Music Industry Practice (MIP) - Creative Artist Route (Guildford Campus) UCAS Institutionskode: A48... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Academy of Contemporary Music

Musikerstudieruten giver sine studerende de færdigheder og erfaringer, der er nødvendige for at blive en verdensklasse musiker i både scene og studie. ... [+]

Kanal din indre performer. Bliv en verdensklasse musiker.

Musician studie ruten giver sine studerende de færdigheder og erfaring, der er nødvendige for at blive en verdensklasse musiker i både scene og studie.

Vælg et primært studieinstrument (Bass, Trommer, Guitar, Keys eller Vocals) og master det.

Bliv sensai af den disciplin, en virtuosolist, en ensembleekspert, en professionel sessionsmusiker, samle nogle færdigheder indenfor sangskrivning og lydproduktion og lære om, hvordan musik og kreative industrier arbejder.

Dette program er kvalitetssikret af Middlesex University, og du vil modtage en Middlesex-pris ved vellykket gennemførelse.

Musician Route UCAS-koder... [-]
Det Forenede Kongerige Guildford
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Academy of Contemporary Music

Producentens studierute giver sine studerende de færdigheder, viden og erfaring, der er nødvendige for at producere, blande og mastere musik, uanset om du vil hjælpe med ... [+]

Undersøg kunsten om produktion

TheProducer-studievejen giver sine studerende de færdigheder, viden og erfaring, der er nødvendige for at producere, blande og mastere musik, uanset om du vil hjælpe med at realisere en anden kunstners vision eller skabe din helt egen. Omfatter grundstudierne af studietilspilning, akustikkens videnskab, kompositionskunst og al den musikteknologi, man kunne håbe på. Studenter af denne producentstudierute kan specialisere sig i nutidig musikproduktion, elektronisk musikproduktion, lydteknik og / eller kreativitet lyddesign til nye medier ved at tilføje i de valgfagsmoduler, der er mest relevante for deres interesser og karrieremuligheder.

Dette program er kvalitetssikret af Middlesex University, og du vil modtage en Middlesex-pris ved vellykket gennemførelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Academy of Contemporary Music

Uanset om du håber at bygge en karriere som live events promotor, sceneleder, lyd / lys tekniker eller en generel roadie i musik, teater eller bredere underholdning sekto ... [+]

Den praktiske undersøgelsesrute for musikteknikere.

Uanset om du håber at bygge en karriere som live events promotor, sceneleder, lyd / lys tekniker eller en generel roadie i musik, teater eller bredere underholdning sektorer, vil Technical Services studie rute give dig de praktiske færdigheder og teoretiske viden kræves for at kickstart din rejse.

Ruten vil give dig en omfattende forståelse af sceneledelse, tur og turproduktion samt live events management og promotion. Undervist af musikindustri specialister og touring fagfolk, det er designet til at tilbyde den mest virkelige lærerfaring erfaring i dette fagområde. Lær ved at gennemføre projekter baseret på virkelige situationer og få regelmæssig praktisk erfaring, der arbejder inden for rigtig musik, teater og underholdning, med det nyeste udstyr til din rådighed sammen med de mest banebrydende mennesker på deres områder.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Academy of Contemporary Music

Denne vej til en Musik Business Studies Degree giver sine studerende de færdigheder, viden og erfaring, der er nødvendige for at påbegynde bæredygtig karriere på business ... [+]

Den Innovative Study Route for Entrepreneurs.

Denne vej til en Musik Business Studies Degree giver sine studerende de færdigheder, viden og erfaring, der er nødvendige for at påbegynde bæredygtig karriere på business side af den rigtige musikindustri, som det eksisterer i dag - som ledere, etiketledere og iværksættere.

Omfatter en bred vifte af indhold, der er relevant for de bredere kreative industrier, kan eleverne supplere grundkundskab inden for områderne Kunstner og Repertoire, Erhvervsledelse, Marketing, Lov og Kontrakter, Live Events Management og Entrepreneurship med emner som forbrugerpsykologi og / eller musik journalistik afhængigt af deres interesser og karriere aspirationer.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Academy of Contemporary Music

Music Industry Studies Porfolio Afhandling ... [+]

Music Industry Studies Porfolio Afhandling [-]
Det Forenede Kongerige London Birmingham
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Academy of Contemporary Music

Music Industry Studies Porfolio Afhandling Adgangskrav ... [+]

Music Industry Studies Porfolio Afhandling Adgangskrav [-]
Det Forenede Kongerige London Birmingham
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Academy of Contemporary Music

Music Industry Studies Porfolio Afhandling ... [+]

Music Industry Studies Porfolio Afhandling [-]
Det Forenede Kongerige London Birmingham
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Academy of Contemporary Music

Adgangskrav ... [+]

Adgangskrav [-]
Det Forenede Kongerige London Birmingham
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk

This Is ACM, The Academy of Contemporary Music - An Introduction

Why Choose ACM?