The College, Swansea University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

113374_ReasonsToStudyAtSwanseaInfographics-MARCH-20191.jpg

Velkommen til The College, Swansea University

Vi tilbyder bachelor-og postgraduate Pathways på Swansea University, som er i UK top 30 i den prestigefyldte Times og Sunday Times Good University Guide 2019.

College tilbyder en moderne og dynamisk uddannelsesmæssig oplevelse, der leverer akademiske og støttetjenester i et miljø, der opfordrer dig til at opnå excellence i dine studier.

College tilbyder akademiske Pathways i partnerskab med Swansea University, der fører til bachelor-og postgraduate grader. Vores unikke tilgang til uddannelse forvandler internationale studerende til Swansea University graduates og livslang elever.

På The College vil du blive forventet at arbejde hårdt, men du vil også have mange muligheder for at nyde dine studier og de mange sociale aktiviteter, der er tilgængelige både i Swansea og det omkringliggende område.

 • Små klasser med personlig opmærksomhed: Vi tilbyder en personlig og støttende uddannelsesfilosofi, der opfordrer eleverne til at nå deres maksimale akademiske potentiale. Akademiske klasser tilbydes af kollegiet har normalt ikke mere end 35 studerende.
 • En Swansea Universitetsstuderende fra dag 1: Fra det første øjeblik at indskrive på The College, bliver du en Swansea University student med et student ID til at matche!
 • På campus: Dine studier foregår på Swansea Universitets fantastiske strandcampuser, så du kan deltage i de spændende begivenheder, der finder sted på tværs af universitetet!
 • Fem indtag pr. År: Start dine studier på et tidspunkt, der passer bedst til dig med indtag i september, januar, maj, juni og endda en november startdato.
 • Foundation muligheder: Vores udvidede semester Foundation muligheder giver adgang med lavere engelsk niveau.
 • Dedikeret indkvartering på campus: Studenter på kollegiet vil have en dedikeret bopæl på Bay Campus, alle værelser har eget badeværelse, ligger meget tæt på undervisningsbygningen og vil blive indkvarteret hos andre studerende på The College. Boligen blev åbnet i januar 2019, og alle vores elever er garanteret indkvartering.
 • Værdi for pengene: Vi kan tilbyde nogle af de billigeste livsstil i UK Top 30 Research Universities. Kollegiet giver den samme fremragende uddannelsesstandard uden prislappen.
 • 24-timers studiestøtte: Vores Studieunderhold kan yde råd og hjælp 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Vi kan arrangere lufthavn afhentning, indkvartering tildeling, give orientering og rådgivning om hvor man kan prøve den bedste mad i byen!
 • Fremragende elevlivsstil: Vores studerende kan deltage i alle universitetsbegivenheder ud over særlige aktiviteter, der kun er forbeholdt dig. Fra muligheder for at se Premier League spil til ture rundt berømte historiske steder i hele Storbritannien.

girl, young, studentnastya_gepp / Pixabay

Dit liv på campus

College er forpligtet til at hjælpe dig med at nå dine mål ved at tilbyde mange supporttjenester. Som studerende på The College får du adgang til alle Swansea Universitys tjenester.

Tjenester til rådighed på The College

Vi opfordrer dig til at bruge de tilgængelige støttetjenester og kontakte vores venlige personale for råd og assistance, når du har brug for det.

Når de først er tilmeldt, har alle studerende også øjeblikkelig adgang til online-studentinformationen, som omfatter al timetab og akademisk information samt ekstracurricular information fra Students Union og College's support services og akademiske hold.

Studerende er ansvarlig for at levere:

 • indkvarteringstjenester
 • henting på lufthavnen (efter anmodning)
 • orienteringsprogrammer for at gøre dig bekendt med The College, University og byen Swansea
 • sociale aktiviteter
 • Studerende
 • uddannelse færdigheder uddannelse
 • akademisk præstationsovervågning, herunder Studenter i Jeopardy-programmet
 • overvågning af overvågning
 • handicap-støtte
 • læringsstøtte

Bemærk venligst: alt ovenfor er afhængig af tilgængelighed og kan medføre et tillægsgebyr.

Aktiviteter på The College

Hvis du er interesseret i at blive involveret i sport og samfund, er Swansea University det perfekte universitet for dig. Campuserne tilbyder en bred vifte af fritids- og sportsfaciliteter, som du kan bruge, herunder et motionscenter, spillebaner, sportshaller og en 50 meter swimmingpool.

At være en del af sport og kulturelle samfund mens du er på Swansea University vil åbne mange sociale og netværksmuligheder for dig. Vi opfordrer vores elever til at deltage i sådanne aktiviteter så meget som muligt.

Bay Campus

The Bay Campus er hjemsted for kollegiet dedikeret undervisning og levende rum. Bay Campus har nogle af de bedste læringsfaciliteter i Storbritannien og er et af de eneste universitetscampuser i verden, der har direkte adgang til stranden.

The College Academic Building

Vores nye akademiske bygning har 18 undervisningsværelser, der er designet specielt til vores mindre gruppeundervisningstilstand samt computerlaboratorier og studieområder, der tilbyder valg til individuel og lille gruppestudie. Med plads til sociale og kulturelle aktiviteter er det centrum for vores læringssamfund på Bay Campus.

The Great Hall

I hjertet af bugten Campus står storalen. Denne 32 millioner £ -facilitet rummer foredrag teatre, break-out undervisningsrum, en 700-plads auditorium og café bar med fantastisk udsigt over Swansea Bay.

ingeniørarbejde

College of Engineering anerkendes internationalt for dets undervisning og forskning med verdensklasse forskningscentre og et vedvarende investeringsprogram, der giver eleverne enestående ressourcer og faciliteter.

School of Management

Handelshøjskolen har et blomstrende studenter samfund trukket fra hele verden. Skolen har en dynamisk forskningskultur centreret omkring en række forskergrupper, og vores studerende drager fordel af ekspertisen hos vores verdensledende akademikere, der er involveret i undervisning på alle niveauer.

Bay Bibliotek

Du finder emnerespecifikke læringsressourcer, studiepladser, computere, bærbare bærbare computere, USB-opladningssteder, personale og rum til støtte for din uafhængige læring og faglige udvikling.

Adgang til det komplette udvalg af e-bøger og e-tidsskrifter og 850.000-printsamling er tilgængelig via levering fra vores andre websteder.

Computational Foundry

Et verdensklasse datalogisk forskningscenter skal åbnes i september 2018.

Andre faciliteter:

 • Studerende Union
 • Gym og sportsfaciliteter
 • Tro plads
 • Møntvask
 • Coffeeopolis kaffebar
 • Tesco Express

Placeringer

Swansea

Address
Bay Campus
Fabian Way

SA1 8EN Swansea, Wales, Det Forenede Kongerige