University Centre Grimsby

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Indbydende verden for at lære og lykkes

Universitetscenter Grimsby og Grimsby Institute hører den Grimsby Institute Group, en af ​​Storbritanniens største udbydere af efteruddannelse og videregående uddannelse, der ligger i den historiske by Grimsby, Lincolnshire.

Grimsby har en lang historie som en blomstrende fiskerihavn, med café barer, pubber og restauranter, og inden for et par miles, kan du finde landskabet og sandstrande og traditionelle badeby sjove i Cleethorpes, tæt på travle byer; Lincoln, York og Hull, som alle er perfekt til shopping og kulturelle attraktioner som museer og teatre.

Udover at være en meget venlig og prisbillig sted at bo og studere, har du masser at se og gøre i Grimsby. Et par minutters gang fra campus finder du vores høj kvalitet beboelsesejendomme. Vores fremragende udvalg af videregående uddannelser kurser leveres i tilstrækkelige ressourcer undervisningsfaciliteter.

Vi vil hjælpe dig med at nå dine succeser og mål, og giver masser af støtte - både i og uden for klasseværelset.

Kurser

Vi har en bred vifte af bachelor-og postgraduate programmer for internationale studerende. Det er vigtigt, at vi hjælper dig med at vælge et kursus, der er den helt rigtige for dig, så vi kan sikre, at du har en perfekt og fornøjelig oversøisk undersøgelse oplevelse. For at være berettiget til en Tier 4 Student Visa kurset du ansøge om, skal være på fuld tid og være på minimum niveau 3 på den nationale kvalifikationsramme.

Sådan ansøger

Hvis du er en international studerende, der ønsker at ansøge om et kursus på Grimsby instituttet eller universitetscenter Grimsby du bliver nødt til at følge en streng sæt af instruktioner, især hvis du er en ikke-EU-borger og kræver et Visa for at studere i Storbritannien .

Fra den dag du anvender vi vil være i løbende kontakt via e-mail, så du ved forløbet af din ansøgning. Når din ansøgning er blevet godkendt, og du har modtaget dine officielle dokumenter vil vi støtte dig med rådgivning under hele dit Visa-processen.

Ved modtagelse af en gyldig Student Visa vil du så gøre dine rejsearrangementer og holde os underrettet. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer på noget punkt, vi er her for at hjælpe til enhver tid og på nogen måde, vi kan. Det er det tidspunkt, hvor vi kan arrangere bolig inden for vores Halls of Residence.

Den Grimsby Instituttet & Universitetscenter Grimsby opgaver som en licenseret sponsor

Vi har en licens til at sponsorere studerende, som pålægger pligter over os. For at opfylde disse betingelser, vi skal: - Hold en kopi af dit pas (r), Visa (r) og / eller Biometri kort (r) - Hold en up-to-date registrere dine kontaktoplysninger og UK adresse. Dette overvåges af Det Internationale Kontor og rapporteret til UKBA når det er påkrævet

Vi vil rapportere til det britiske Border Agency (UKBA), hvis:

Du undlader at tilmelde dig til tiden Du er fraværende uden tilladelse for en nærmere fastsat frist Vi er ikke længere Deres licenserede sponsor Dine omstændighederne ændrer sig, hvis for eksempel, dit studieforløb ændringer eller bliver kortere eller længere Vi har dokumentation for, at du bryder betingelserne for dit Visa

Bor i Grimsby

Grimsby ligger på østkysten af ​​Det Forenede Kongerige og har en befolkning på cirka 160.000 personer. Grimsby blev grundlagt på fiskerierhvervet og i gamle dage, var en af ​​de største fiskerihavne i verden. I dag Grimsby understøtter store forarbejdning af fødevarer, kemiske og olieprodukter virksomheder, der bruger vores omfattende porte som eksport porten til Europa og verden. Det omkringliggende landskab giver masser af muligheder for udendørs fritidsaktiviteter. Den smukke og fredfyldte Lincolnshire Wolds, nysgerrige kyststrækninger og de lange sandstrande tilbyder meget at udforske på cykel eller til fods.

Første gang besøgende til området ofte overrasket over antallet af faciliteter til underholdning, sport og fritidsaktiviteter i og omkring Grimsby. Hvis du er interesseret i sport, vil du nyde faciliteter, der tilbydes på de to moderne fritidscentre, hvor svømning, skøjteløb, squash, badminton og fitness suiter blandt mange andre aktiviteter kan alle nydes.

Der er også en atletik stadion og en up-to-date svømning kompleks tæt på instituttet. Hvis du kan lide at se sport, Blundell Park er hjemsted for Grimsby Town Football Club og området har en række cricket klubber samt adgang til alle større sportsgrene.

Den nærliggende badeby Cleethorpes har også en bowling center, multi-screen biograf og den enormt succesfulde Pleasure Island forlystelsespark.

Grimsby Auditorium har alt fra levende underholdning, koncerter og Royal Shakespeare Company, med mindre spillesteder ligesom Caxton Teater og Parkway Biograf tilbyder en række skuespil, musicals og andre former for teater og kunst.

Både Grimsby og Cleethorpes, tilbyder gode shoppingmuligheder med en række store navn detailhandlere og butikker. En god natteliv er også på tilbud med et bredt udvalg af pubber, klubber, restauranter og take-aways.

Denne skole tilbyder programmer på:

Engelsk

Programmer

Bachelor i Business Management Bachelor i Business Management med Marketing Bachelor i Film og tv-produktion Bachelor i Spil Design & Development M-Bus Strategic Business Environment HND Engineering International Foundation År i Business

Placeringer

Grimsby

University Centre Grimsby International Office

Address
University Centre Grimsby - International Office
Nuns Corner,

DN34 5BQ Grimsby, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 1472 311222

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig