Læs den officielle beskrivelse

Oversigt:

Lawsuniversitetet (ULaw) er en af Storbritanniens længst etablerede specialiserede udbydere af juridisk uddannelse. Faktisk har vi uddannet flere praktiserende advokater i Storbritannien end nogen anden.

Og med så tætte forbindelser mellem lov og forretning er det fornuftigt, at en specialist i juridisk uddannelse er veludstyret til at udvikle en fremragende erhvervsskole, The University of Law Business School .

Med en fast fokus på praktisk læring, har vi som mål at gøre eleverne beskæftigelige og klare til at lykkes på arbejdspladsen. Vi er stolte af at skabe det rigtige læringsmiljø for at opnå dine forretningsmæssige ambitioner. Derfor har vi tilpasset teknikker anvendt på vores juridiske kurser med det formål at udvikle en engagerende specialiseret læringserfaring, der vil forberede dig til en karriere i erhvervslivet.

University of Law blev tildelt en sølvvurdering i rammerne for undervisningsekspertise og studerendeudbytte (TEF) i juni 2019. Det blev fundet, at vi leverede undervisning, læring og resultater af høj kvalitet for vores bachelorstuderende og overgår konsekvent strenge nationale kvalitetskrav til UK videregående uddannelse.

Placeringer:

Vores Business School arbejder på University of Law-campusserne i London Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester og Nottingham for bachelor-kurser. Postgraduate kurser undervises på vores London Moorgate campus eller i Berlin gennem vores partnerskab med GISMA Business School. Hver er et blomstrende kommercielt knudepunkt, ideelt beliggende for at give dig god adgang til musikarenaer, teatre, biografer, barer og restauranter. Nogle af vores postgraduate-kurser er også tilgængelige 100% online.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Kursusdesign:

Med en fast fokus på praktisk læring, har vi som mål at gøre eleverne beskæftigelige og klare til at lykkes på arbejdspladsen. Vi er stolte af at skabe det rigtige læringsmiljø for at opnå dine forretningsmæssige ambitioner. Derfor har vi tilpasset teknikker anvendt på vores juridiske kurser med det formål at udvikle en engagerende specialiseret læringserfaring, der vil forberede dig til en karriere i erhvervslivet. Alle vores Business School vejledere har virkelige erhvervserfaring.

Gratis Masters tilbud (kun for bachelor)

The University of Law Business School er forpligtet til at støtte dig hvert trin i vejen til din karriere destination. Vi stræber efter at sikre, at du er fuldt udstyret med kvalifikationer, færdigheder og branchekontakter for at gå direkte ind i din valgte karriere. Vi er derfor glade for at tilbyde alle studerende at starte en bachelorgrad på Business School med os i september 2019 eller 2020 mulighed for at gå videre til en business Masters kursus på vellykket gennemførelse af deres bachelor grad uden ekstra omkostninger. For mere information om de tilgængelige kurser og valgkriterier, besøg venligst www.law.ac.uk/business/freemasters

Karriere og beskæftigelsesegnethed:

Ansættelsesegnetheden er kernen i alt, hvad vi gør på Business School. Vores medarbejderskabs team vil give dig en-til-en-råd om, hvordan du med succes kan engagere dig i forretningskonflikter fra store britiske rekrutterere som IBM, Lloyds of London og Price Waterhouse Coopers (PwC), som du vil mødes gennem arrangementer, workshops og besøg til organisationer, der gør det muligt for dig at se førstehånds, hvordan virksomheden opererer i den virkelige verden. Vi driver også iværksætterbegivenheder, der involverer gæstens højttalere og innovationseksperter til at støtte vores elever i at starte deres egne virksomheder og udvikle en iværksætterisk tankegang. Den støtte, du modtager, ledet og informeret af arbejdsgiverpraksis, vil maksimere din evne til at indsende vellykkede jobansøgninger, sikre praktikophold og finpudse dine interviewevner i vores mock testcenter.

International Leadership Summer School (for bachelorstuderende):

Som en del af vores løbende engagement i at understøtte dine ambitioner tilbyder vi vores 2019 bachelorstuderende mulighed for at deltage i vores internationale lederskole sommerskole i Berlin, hvor du kan udvikle vigtige bløde færdigheder og udforske denne spændende by med dine kolleger ULaw-studerende. Yderligere information om Juridisk Universitets hjemmeside på: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Chartered Management Institute (CMI):

Da nogle kurser på Business School er akkrediteret af Chartered Management Institute (CMI), kan studerende på disse særlige kurser få automatisk gratis medlemskab i løbet af deres kursus og i et år efter afslutningen.

Fordele omfatter adgang til ManagementDirect; Storbritanniens største ledelsesbibliotek sammen med adgang til online ressourceportalen, herunder e-tidsskrifter, firma- og brancherapporter samt råd fra over 300 ansættelsesledere gennem Career Development Center.

Du får adgang til aktuelle jobfortegnelser via JobSearch-databasen og et væld af videoer, tutorials og artikler for at udvikle din karriere- og forretningsevne. Online-CMI-mentoring-samfundet består af over 120.000 medlemmer, hvor du kan matche i henhold til de færdigheder, erfaringer og branche, der er interesseret, samt finde ud af om CMI-netværksbegivenheder, som du kan deltage i.

Når du har afsluttet et af vores CMI-akkrediterede kurser, modtager du også en kvalifikation fra CMI ud over din grad.

Støttende miljø:

Vi tilstræber at støtte flere studerende fra mange forskellige baggrunde end nogensinde før for at nå deres karrieremæssige ambitioner, hvorfor vi tilbyder en række stipendier og stipendier.

Alle studerende får mulighed for at udnytte vores faciliteter og tjenester fuldt ud. Handicap Support Service er dedikeret til at håndtere eventuelle krav, du måtte have under dine studier, herunder midlertidig assistance på grund af skade eller sygdom.

Sportsfaciliteter:

Der er mange muligheder for at komme op og få plads på alle vores campuser, hvis du vil udøve din krop såvel som dit sind. Populære aktiviteter omfatter Zumba, fodbold, netball, rugby og tennis.

Klubber og samfund:

Med en række samfund, sportshold og sociale arrangementer til rådighed på hver af vores campuser, er du forpligtet til at finde masser for at holde dig travlt og have det sjovt mellem forelæsninger. Og i starten af dit kursus kan du deltage i et samfund, en klub eller en event efter eget valg eller oprette en selv gennem Studentforeningen.

Kurser:

The University of Law Business School tilbyder en række bachelor- og postgraduate-programmer over hele Storbritannien. Nogle af vores postgraduate-kurser er også tilgængelige 100% online.

Da Business School er akkrediteret af Chartered Management Institute (CMI), får eleverne automatisk gratis medlemskab i løbet af deres kursus og i et år efter færdiggørelsen.

Mange af vores kurser er akkrediteret af Chartered Management Institute (CMI), Storbritanniens eneste chartrede faglige organ, der tilbyder den højt eftertragtede Chartered Manager (CMgr) status. Ved vellykket gennemførelse af et af vores kurser får du også en kvalifikation fra CMI ud over din uddannelse.

Online Business Kurser:

Vi leverer online-læring i verdensklasse til vores postgraduate-kurser:

• Studiemetoder til alle læringsformer: Der er en undersøgelsesmetode, der passer til din stil med e-bøger, i-vejledninger, webinarer, casestudier, flashkort, lydfiler, bevægelsesgrafik, chat-rum i realtid, online vurderinger, og mere.

• Dedikeret Tutor Support: Du får løbende support og feedback på dit arbejde fra en dedikeret programlærer gennem løbetiden.

Adgangskrav og gebyrer:

Indgangskrav og gebyrer varierer efter kursus - for mere information om adgangskrav, gebyrer, finansieringsmuligheder og, stipendier og stipendier, kan du besøge University of Law's websted.

Internationale studerende:

Du deltager studerende fra over 120 forskellige nationaliteter, som bidrager til et blomstrende internationalt samfund i alle ULaw-campuser.

Vi har et team til support for studerende, der er her for at give velfærdsrelateret rådgivning og vejledning.

Oplysninger om Visa krav findes på Juridisk Universitet hjemmeside.

Indkvartering:

For vores bachelorstuderende har vi arrangeret indkvartering med specialiserede britiske studentboliger, for at sikre, at du har et behageligt sted at bo, mens du studerer hos os. Indkvartering er normalt i delte lejligheder eller i nogle tilfælde selvstændige studioer.

For bachelorstuderende garanterer vi dig et tilbud om indkvartering i det første år af din uddannelse, hvis du har accepteret os som dit faste valg og ansøgt om overnatning senest den 30. marts i indgangsåret * (* T

Hvis du vælger en campus borte fra hjemmet, kan vores boligdatabase hjælpe dig med at finde et sted at bo med mulighed for at finde private lejemål eller fælles indkvartering med andre ULaw-studerende.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Åbne dage og begivenheder:

Vores åbne dage er en fantastisk måde at finde ud af om vores Business kurser, tjek vores faciliteter og møde vores vejledere og nuværende studerende. Der vil være samtaler, smagssessioner og ture, og du får mulighed for at stille dine spørgsmål. Vi vil gøre din dag så interessant og interaktiv som muligt.

Hvis du ikke kan gøre det til en af vores åbne campus på Open Campus, så tilbyder vi fra tid til anden også Online Open Days til vores kurser - så du har stadig mulighed for at finde ud af, hvad det er at studere på The University of Law Business School , og still dine spørgsmål online.

For internationale studerende kan du måske finde ud af mere om at studere hos os ved at besøge os på et oversøisk arrangement.

The University of Law Business School placeringer:

Kurser tilgængelige varierer efter sted. Yderligere oplysninger om vores placeringer findes på Juridisk Universitets hjemmeside, Steder side.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management (Marketing) -programmet har et stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed og vil udstyre dig med den viden og de færdigheder, der er nødvendige ... [+]

BA (Hons) Business Management (Marketing)

BA (Hons) Business Management (Marketing) -programmet har et stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed og vil udstyre dig med den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at udmærke dig i forretning og marketing. Marketing Pathway er rettet mod studerende med interesse i at forfølge en karriere inden for marketing eller forretningsstyring og tilbyder en forankring på begge områder. Du lærer om den relationelle karakter af marketing, og hvordan strategisk marketingplanlægning og kommunikation bidrager til succes for organisationer internationalt. Dette kursus udvikler dine evner inden for planlægning, præsentation, kommunikation og teamwork.... [-]

Det Forenede Kongerige London Manchester Leeds Birmingham Nottingham  + 2 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management (Marketing) med Foundation Year er rettet mod studerende, der har interesse i at udvikle viden og forståelse af de centrale aspekter af busi ... [+]

BA (Hons) Business Management (Marketing) med Foundation Year

BA (Hons) Business Management (Marketing) med Foundation Year er rettet mod studerende, der har interesse i at udvikle viden og forståelse af de centrale aspekter af business og marketing management, og især, der søger at forfølge en karriere i denne Mark.

Grundåret er en integreret del af erhvervsuddannelsen. Det vil give dig de nødvendige studiekompetencer og viden til at forberede dig til bachelorstudiet og hjælpe dig med at få en bedre forståelse af de centrale aspekter af business og marketing management. Efter den vellykkede gennemførelse af grundåret dækker år 1 de vigtigste forretningsområder. År 2 og 3 vil udforske disse temaer mere detaljeret sammen med valgfrie muligheder i markedsføring.... [-]

Det Forenede Kongerige London Manchester Leeds Birmingham Nottingham  + 2 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management-programmet har et stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed og vil udstyre dig med den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at udmærk ... [+]

BA (Hons) Erhvervsadministration

BA (Hons) Business Management-programmet har et stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed og vil udstyre dig med den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at udmærke sig i toppen af din valgte branche. Når du studerer i England, er denne grad akkrediteret af Chartered Management Institute (CMI), hvilket betyder, at du som kandidat får en grad samt et niveau 5-diplom i ledelse og ledelse fra CMI. Du kan vælge at studere kurset online på en af vores britiske campusser på vores London Bloomsbury, Birmingham, Leeds eller Nottingham. Derudover kan dette kursus også studeres i Berlin.

Dette kursus er designet til studerende, der gerne vil forfølge en karriere i erhvervslivet eller ledelsen. Du udvikler de kompetencer, der skaber effektiv ledelsesadfærd inden for forskellige organisationer i dagens skiftende forretningsmiljø. Du får både den viden og de færdigheder, arbejdsgiverne søger, herunder forskning, præsentation, kritisk analyse, problemløsning, teamarbejde og iværksætteri.... [-]

Det Forenede Kongerige London Manchester Leeds Birmingham Nottingham  + 2 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management (Law) med Foundation Year er rettet mod studerende, der har interesse i at udvikle viden og forståelse af de centrale aspekter af business m ... [+]

BA (Hons) Erhvervs Ledelse Med Lov Med Grundår

BA (Hons) Business Management (Law) med Foundation Year er rettet mod studerende, der har interesse i at udvikle viden og forståelse af de centrale aspekter af business management og lov, og især, der søger at forfølge en karriere i denne Mark.

Grundåret er en integreret del af erhvervsuddannelsen. Det vil give dig de nødvendige studiekompetencer og viden til at forberede dig til bachelorstudiet og hjælpe dig med at få en bedre forståelse af de centrale aspekter af business og marketing management. Efter den vellykkede gennemførelse af grundåret dækker år 1 de vigtigste forretningsområder. År 2 og 3 vil udforske disse temaer mere detaljeret sammen med valgfrie muligheder i markedsføring.... [-]

Det Forenede Kongerige London Leeds Manchester Birmingham Nottingham  + 2 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Business School

Den BA (Hons) Business Management med Foundation Year er rettet mod studerende, der har interesse i at udvikle viden og forståelse af de centrale aspekter af erhvervslive ... [+]

BA (Hons) Erhvervsledelse med Stiftelsesår

Den BA (Hons) Business Management med Foundation Year er rettet mod studerende, der har interesse i at udvikle viden og forståelse af de centrale aspekter af erhvervslivet og ledelsen, og især, der søger at forfølge en karriere på dette område.

Grundåret er en integreret del af erhvervsuddannelsen. Det vil give dig de nødvendige studiekompetencer og viden til at forberede dig til bachelorstudiet og hjælpe dig med at få en bedre forståelse af de vigtigste forretningsområder. Efter den vellykkede gennemførelse af årsåret dækker år 1 de vigtigste elementer i forretningsforvaltningen. År 2 og 3 vil udforske disse temaer mere detaljeret sammen med valgfrie muligheder, så du kan fokusere på specifikke områder af interesse.... [-]

Det Forenede Kongerige London Manchester Leeds Birmingham Nottingham  + 2 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management with Law-programmet er designet til studerende, der ønsker at udvikle deres forretningsstyringskendskab sammen med en forståelse af de jurid ... [+]

BA (Hons) Virksomhedsledelse med lov

BA (Hons) Business Management with Law-programmet er designet til studerende, der ønsker at udvikle deres forretningsstyringskendskab sammen med en forståelse af de juridiske rammer, som organisationer opererer inden for.

Efter at have dækket de væsentlige områder af forretningsforvaltning i løbet af dit første år, vil du fortsætte med at udvikle disse områder i større dybde i år 2 og 3 sammen med juridiske fagområder.

Efter eksamen har du en række karrieremuligheder til rådighed, herunder roller som ledelseskonsulent, forretningsanalytiker, driftsleder eller iværksætter.

Ved at gå i erhvervseksamen med The University of Law Business School på en af vores britiske campusser er du også berettiget til vores gratis masteruddannelse. For at maksimere dine muligheder for beskæftigelsesegnethed kan du gå videre på en virksomhedskandidatkursus uden ekstra omkostninger efter vellykket afslutning af din bacheloruddannelse.... [-]

Det Forenede Kongerige London Leeds Manchester Birmingham Nottingham  + 2 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Business School

Dette kursus er designet som en top-up grad for internationale studerende, der har interesse i at udvikle deres viden om forretningsstyring. Med et stærkt fokus på beskæf ... [+]

International Business Management (Top Up)

Dette kursus er designet som en top-up grad for internationale studerende, der har interesse i at udvikle deres viden om virksomhedsledelse. Med et stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed, giver dette program de intellektuelle forudsætninger, der kræves for en karriere i et hurtigt skiftende arbejdsmiljø, samt en streng tilgang til selvbevidsthed og personlig udvikling. Du vil også have eksponering for arbejdsmarkedet og dets nuværende krav gennem arbejdserfaringsmuligheder, der arbejder med professionelle organer og arbejdsgivere, og iværksætter iværksætteraktiviteter.

Mens du studerer dette kursus, har du muligheden for at blive vidende, kompetente og effektive forretningsførere og ledere, der er i stand til at opretholde en vellykket karriere inden for forretningsstyring.... [-]

Det Forenede Kongerige London
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

The University of Law Business School

BSc International Business er rettet mod studerende, der har interesse i at udvikle viden og forståelse af de centrale aspekter af forretning og ledelse, og især, der søg ... [+]

BSc (Hons) International Business Management

BSc International Business er rettet mod studerende, der har interesse i at udvikle viden og forståelse af de centrale aspekter af forretning og ledelse, og især, der søger at forfølge en karriere internationalt i business management.

Det første år dækker grundelementerne i virksomhedsledelsen. År 2 er brugt internationalt hos en af GUS's organisationer i Dublin Singapore, Toronto, Vancouver eller Berlin. År 3 dækker en ledelsesdisciplin, som du fandt mere specifikt interessant i løbet af din erhvervserfaring, og især udvikler yderligere dine beskæftigelsesevner. Programmet giver de intellektuelle forudsætninger, der kræves for en karriere i et hurtigt skiftende arbejdsmiljø, en streng tilgang til selvbevidsthed og personlig udvikling og en betydelig eksponering for arbejdsmarkedet og dets nuværende krav gennem arbejdserfaringsmuligheder.... [-]

Det Forenede Kongerige London Leeds
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Business School

BSc International Business med Foundation Year er rettet mod studerende, der har interesse i at udvikle viden og forståelse af de centrale aspekter af forretning og ledel ... [+]

BSc (Hons) International Business Management med Foundation Year

BSc International Business med Foundation Year er rettet mod studerende, der har interesse i at udvikle viden og forståelse af de centrale aspekter af forretning og ledelse, og især, der søger at forfølge en karriere internationalt i business management.

Gradprogrammet er udformet således, at grundåret giver et underbyggende år med både faglig og faglig / faglig relateret læring, for ansøgere, der har brug for at forbedre deres viden og forståelse for erhvervslivet og dets relaterede færdigheder. Året giver eleverne viden og forståelse af de centrale aspekter af virksomhedsledelse sammen med de nødvendige færdigheder, der er nødvendige for at deltage i erhvervsuddannelserne på niveau 4, 5 og 6.... [-]

Det Forenede Kongerige London Leeds
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Business School

BSc (Hons) regnskab og økonomi er rettet mod studerende, der har en interesse i at udvikle viden og forståelse af de vigtigste aspekter af regnskab og økonomi, og især, d ... [+]

BSc (Hons) Regnskab og Finans

BSc (Hons) Regnskab og Finans er rettet mod studerende, der har interesse i at udvikle viden og forståelse af de centrale aspekter af regnskab og finansiering, og især, der søger at forfølge en professionel karriere inden for regnskab og finansiering. Det søger at give eleverne en lærerig oplevelse, der giver dem mulighed for at udvikle kompetencer, der skaber effektive regnskabsfolk i dagens skiftende forretningsmiljø. Læreplanen og lærings- og undervisningsstrategien suppleres af gæsteforelæsninger og "levende" workshops for at fremme selvstændig læring og øge deres beskæftigelsesegnethed til fremtiden

År 1 giver dig en god forståelse af grundlaget for regnskab og finansiering sammen med de grundlæggende grunde af erhvervslivet. År 2 og 3 giver dig et indgående kendskab til, hvordan virksomheder bruger regnskab og finansiering til at træffe beslutninger, rapportere resultater under usikkerhed og risiko. Programmet giver de intellektuelle forudsætninger, der kræves for en professionel karriere i et hurtigt skiftende arbejdsmiljø, en stringent tilgang til selvbevidsthed og personlig udvikling og betydelig eksponering for arbejdsmarkedet og dets nuværende krav gennem arbejdserfaringsmuligheder.... [-]

Det Forenede Kongerige London Leeds Manchester Birmingham Nottingham  + 2 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Business School

BSc (Hons) regnskab og økonomi med Foundation Year er rettet mod studerende, der har interesse i at udvikle viden og forståelse af de vigtigste aspekter af regnskab og øk ... [+]

BSc (Hons) Regnskab og Finans med Stiftelsesår

BSc (Hons) Regnskab og Finans med Stiftelsesår er rettet mod studerende, der har interesse i at udvikle viden og forståelse af de centrale aspekter af regnskab og finansiering, og især, der søger at forfølge en professionel karriere inden for regnskab og finansiering. Det søger at give eleverne en lærerig oplevelse, der giver dem mulighed for at udvikle kompetencer, der skaber effektive regnskabsfolk i dagens skiftende forretningsmiljø. Læreplanen og lærings- og undervisningsstrategien suppleres af gæsteforelæsninger og "live" workshops for at fremme selvstændig læring og øge deres beskæftigelsesegnethed til fremtiden. Denne viden og færdigheder vil blive videreudviklet og udvidet i årene efter succesfuld gennemførelse af institutåret.... [-]

Det Forenede Kongerige London Leeds Manchester Birmingham Nottingham  + 2 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Business School

BSc Digital Business Management er rettet mod dem, der er interesseret i det stadigt skiftende felt inden for digital forretningsstyring. Studerende vil udvikle de nødven ... [+]

BSc Digital Business Management

BSc Digital Business Management er rettet mod dem, der er interesseret i det stadigt skiftende felt inden for digital forretningsstyring. Studerende vil udvikle de nødvendige færdigheder til at analysere rollen som digitale forretningsmodeller baseret på forstyrrende teknologier, digital og social mediemarkedsføring, digital transformation, projektstyring og informationssystemer.

Ved at gå i erhvervseksamen med The University of Law Business School på en af vores britiske campusser er du også berettiget til vores gratis masteruddannelse. For at maksimere dine muligheder for beskæftigelsesegnethed kan du gå videre på en virksomhedskandidatkursus uden ekstra omkostninger efter vellykket afslutning af din bacheloruddannelse.... [-]

Det Forenede Kongerige London Leeds Manchester Birmingham Nottingham  + 2 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Business School

Den BSc Digital Business Management er rettet mod dem, der er interesseret i det stadigt skiftende område af digital business management. Studerende vil udvikle de nødven ... [+]

BSc Digital Business Management med Foundation Year

BSc Digital Business Management er rettet mod dem, der er interesseret i det stadigt skiftende felt inden for digital forretningsstyring. Studerende vil udvikle de nødvendige færdigheder til at analysere rollen som digitale forretningsmodeller baseret på forstyrrende teknologier, digital og social mediemarkedsføring, digital transformation, projektstyring og informationssystemer.

Ved at gå i erhvervseksamen med The University of Law Business School på en af vores britiske campusser er du også berettiget til vores gratis masteruddannelse. For at maksimere dine muligheder for beskæftigelsesegnethed kan du gå videre på en virksomhedskandidatkursus uden ekstra omkostninger efter vellykket afslutning af din bacheloruddannelse.... [-]

Det Forenede Kongerige London Leeds Manchester Birmingham Nottingham  + 2 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Business School

BSc Digital Marketing med fundament år er rettet mod dem, der er interesseret i digital marketing og også søger at udvikle en forståelse af de centrale aspekter af erhver ... [+]

BSc Digital Marketing

BSc Digital Marketing med fundament år er rettet mod dem, der er interesseret i digital marketing og også søger at udvikle en forståelse af de centrale aspekter af erhvervslivet og ledelsen. Studerende vil udvikle en forståelse af teknologiske fremskridt og digitalisering i erhvervslivet. Du vil lære om digitale marketing teknikker og koncepter, der gør det muligt for dig at udvikle effektive digitale marketing strategier ved hjælp af digitale og sociale medier platforme.

Ud over den viden, du får, udvikler du også de færdigheder, som arbejdsgiverne søger, herunder forskning, præsentation, kritisk analyse, problemløsning, teambygning og iværksætteri.... [-]

Det Forenede Kongerige London Leeds Manchester Birmingham Nottingham  + 2 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Business School

BSc Digital Marketing med fundament år er rettet mod dem, der er interesseret i digital marketing og også søger at udvikle en forståelse af de centrale aspekter af erhver ... [+]

BSc Digital Marketing med Foundation Year

BSc Digital Marketing med fundament år er rettet mod dem, der er interesseret i digital marketing og også søger at udvikle en forståelse af de centrale aspekter af erhvervslivet og ledelsen. Studerende vil udvikle en forståelse af teknologiske fremskridt og digitalisering i erhvervslivet. Du vil lære om digitale marketing teknikker og koncepter, der gør det muligt for dig at udvikle effektive digitale marketing strategier ved hjælp af digitale og sociale medier platforme.

Ud over den viden, du får, udvikler du også de færdigheder, som arbejdsgivere leder efter, herunder forskning, præsentation, kritisk analyse, problemløsning, teambuilding og iværksætteri... [-]

Det Forenede Kongerige London Leeds Manchester Birmingham Nottingham  + 2 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

The University of Law Business School: We’re in Business

James Walters, student at The University of Law Business School

Connecting you to the real world of Business: Events at The University of Law Business School

Jo Lozinska, Employability Manager at The University of Law Business School

Location address
The University of Law
14 Store Street

London, England, WC1E 7DE GB
Location address
The University of Law
15-16 Park Row

Leeds, England, LS1 5HD GB
Location address
The University of Law
2 New York Street

Manchester, England, M1 4HJ GB
Location address
The University of Law
133 Great Hampton Street

Birmingham, England, GB