The University of Law Business School Undergraduate

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Oversigt:

Lawsuniversitetet (ULaw) er en af Storbritanniens længst etablerede specialiserede udbydere af juridisk uddannelse. Faktisk har vi uddannet flere praktiserende advokater i Storbritannien end nogen anden.

Og med så tætte forbindelser mellem lov og forretning giver det mening at en specialist i juridisk uddannelse er godt rustet til at udvikle en fremragende handelsskole, University of Law Business School.

Med en fast fokus på praktisk læring, har vi som mål at gøre eleverne beskæftigelige og klare til at lykkes på arbejdspladsen. Vi er stolte af at skabe det rigtige læringsmiljø for at opnå dine forretningsmæssige ambitioner. Derfor har vi tilpasset teknikker anvendt på vores juridiske kurser med det formål at udvikle en engagerende specialiseret læringserfaring, der vil forberede dig til en karriere i erhvervslivet.

University of Law blev tildelt en sølvvurdering i rammerne for undervisningsekspertise og studerendeudbytte (TEF) i juni 2019. Det blev fundet, at vi leverede undervisning, læring og resultater af høj kvalitet for vores bachelorstuderende og overgår konsekvent strenge nationale kvalitetskrav til UK videregående uddannelse.

Placeringer:

Vores Business School arbejder på University of Law-campusserne i London Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester og Nottingham for bachelor-kurser. Postgraduate kurser undervises på vores London Moorgate campus eller i Berlin gennem vores partnerskab med GISMA Business School. Hver er et blomstrende kommercielt knudepunkt, ideelt beliggende for at give dig god adgang til musikarenaer, teatre, biografer, barer og restauranter. Nogle af vores postgraduate-kurser er også tilgængelige 100% online.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Kursusdesign:

Med et fast fokus på praktisk læring har vores Business School det formål at gøre de studerende brugbare og klar til at lykkes på arbejdspladsen. Vi er stolte af at skabe det rigtige læringsmiljø, som du kan nå dine forretningsmæssige ambitioner. Derfor har vi tilpasset teknikker, der bruges på vores juridiske kurser med det formål at udvikle en engagerende specialiseret læringserfaring, der vil forberede dig til en karriere i forretningsverdenen. Alle vores Handelshøjskolelærere har en virkelig forretningserfaring.

Gratis Masters tilbud (kun for bachelor)

University of Law Business School er forpligtet til at støtte dig hvert skridt på vejen til din karriere destination. Vi stræber efter at sikre, at du er fuldt udstyret med hensyn til kvalifikationer, færdigheder og branche-kontakter for at gå direkte ind i din valgte karriere. Vi glæder os derfor over at tilbyde alle studerende, der starter en bacheloruddannelse på Business School hos os i september 2019 eller 2020, muligheden for at gå videre til et Business Masters-kursus efter succesfuld gennemførelse af deres bacheloruddannelse uden ekstra omkostninger. For mere information om de tilgængelige kurser og kriterier for valgbarhed, se www.law.ac.uk/business/freemasters

Karriere og beskæftigelsesegnethed:

Ansættelsesegnetheden er kernen i alt, hvad vi gør på Business School. Vores medarbejderskabs team vil give dig en-til-en-råd om, hvordan du med succes kan engagere dig i forretningskonflikter fra store britiske rekrutterere som IBM, Lloyds of London og Price Waterhouse Coopers (PwC), som du vil mødes gennem arrangementer, workshops og besøg til organisationer, der gør det muligt for dig at se førstehånds, hvordan virksomheden opererer i den virkelige verden. Vi driver også iværksætterbegivenheder, der involverer gæstens højttalere og innovationseksperter til at støtte vores elever i at starte deres egne virksomheder og udvikle en iværksætterisk tankegang. Den støtte, du modtager, ledet og informeret af arbejdsgiverpraksis, vil maksimere din evne til at indsende vellykkede jobansøgninger, sikre praktikophold og finpudse dine interviewevner i vores mock testcenter.

International Leadership Summer School (for bachelorstuderende):

Som en del af vores løbende engagement i at understøtte dine ambitioner tilbyder vi vores 2019 bachelorstuderende mulighed for at deltage i vores internationale lederskole sommerskole i Berlin, hvor du kan udvikle vigtige bløde færdigheder og udforske denne spændende by med dine kolleger ULaw-studerende. Yderligere information om Juridisk Universitets hjemmeside på: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Chartered Management Institute (CMI):

Da nogle kurser på Business School er akkrediteret af Chartered Management Institute (CMI), kan studerende på disse særlige kurser få automatisk gratis medlemskab i løbet af deres kursus og i et år efter afslutningen.

Fordele omfatter adgang til ManagementDirect; Storbritanniens største ledelsesbibliotek sammen med adgang til online ressourceportalen, herunder e-tidsskrifter, firma- og brancherapporter samt råd fra over 300 ansættelsesledere gennem Career Development Center.

Du får adgang til aktuelle jobfortegnelser via JobSearch-databasen og et væld af videoer, tutorials og artikler for at udvikle din karriere- og forretningsevne. Online-CMI-mentoring-samfundet består af over 120.000 medlemmer, hvor du kan matche i henhold til de færdigheder, erfaringer og branche, der er interesseret, samt finde ud af om CMI-netværksbegivenheder, som du kan deltage i.

Når du har afsluttet et af vores CMI-akkrediterede kurser, modtager du også en kvalifikation fra CMI ud over din grad.

Støttende miljø:

Vi sigter mod at støtte flere studerende fra forskellige baggrunde end nogensinde før for at nå deres karriereambitioner, hvorfor vi tilbyder en række stipendier og stipendier.

Alle studerende får mulighed for at udnytte vores faciliteter og tjenester fuldt ud. Handicap Support Service er dedikeret til at håndtere eventuelle krav, du måtte have under dine studier, herunder midlertidig assistance på grund af skade eller sygdom.

Sportsfaciliteter:

Der er mange muligheder for at komme op og få plads på alle vores campuser, hvis du vil udøve din krop såvel som dit sind. Populære aktiviteter omfatter Zumba, fodbold, netball, rugby og tennis.

Klubber og samfund:

Med en række samfund, sportshold og sociale arrangementer til rådighed på hver af vores campuser, er du forpligtet til at finde masser for at holde dig travlt og have det sjovt mellem forelæsninger. Og i starten af dit kursus kan du deltage i et samfund, en klub eller en event efter eget valg eller oprette en selv gennem Studentforeningen.

Kurser:

University of Law Business School tilbyder en række bachelor- og postgraduate-programmer overalt i Storbritannien. Nogle af vores postgraduate-kurser er også tilgængelige 100% online.

Da Business School er akkrediteret af Chartered Management Institute (CMI), får eleverne automatisk gratis medlemskab i løbet af deres kursus og i et år efter færdiggørelsen.

Mange af vores kurser er akkrediteret af Chartered Management Institute (CMI), Storbritanniens eneste chartrede faglige organ, der tilbyder den højt eftertragtede Chartered Manager (CMgr) status. Ved vellykket gennemførelse af et af vores kurser får du også en kvalifikation fra CMI ud over din uddannelse.

Online Business Kurser:

Vi leverer online-læring i verdensklasse til vores postgraduate-kurser:

• Studiemetoder til alle læringsformer: Der er en undersøgelsesmetode, der passer til din stil med e-bøger, i-vejledninger, webinarer, casestudier, flashkort, lydfiler, bevægelsesgrafik, chat-rum i realtid, online vurderinger, og mere.

• Dedikeret Tutor Support: Du får løbende support og feedback på dit arbejde fra en dedikeret programlærer gennem løbetiden.

Adgangskrav og gebyrer:

Indgangskrav og gebyrer varierer efter kursus - for mere information om adgangskrav, gebyrer, finansieringsmuligheder og, stipendier og stipendier, kan du besøge University of Law's websted.

Internationale studerende:

Du deltager studerende fra over 120 forskellige nationaliteter, som bidrager til et blomstrende internationalt samfund i alle ULaw-campuser.

Vi har et team til support for studerende, der er her for at give velfærdsrelateret rådgivning og vejledning.

Oplysninger om Visa krav findes på Juridisk Universitet hjemmeside.

Indkvartering:

For vores bachelorstuderende har vi arrangeret indkvartering med specialiserede britiske studentboliger, for at sikre, at du har et behageligt sted at bo, mens du studerer hos os. Indkvartering er normalt i delte lejligheder eller i nogle tilfælde selvstændige studioer.

For bachelorstuderende garanterer vi dig et tilbud om indkvartering i det første år af din uddannelse, hvis du har accepteret os som dit faste valg og ansøgt om overnatning senest den 30. marts i indgangsåret * (* T

Hvis du vælger en campus borte fra hjemmet, kan vores boligdatabase hjælpe dig med at finde et sted at bo med mulighed for at finde private lejemål eller fælles indkvartering med andre ULaw-studerende.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Åbne dage og begivenheder:

Vores åbne dage er en fantastisk måde at finde ud af om vores Business kurser, tjek vores faciliteter og møde vores vejledere og nuværende studerende. Der vil være samtaler, smagssessioner og ture, og du får mulighed for at stille dine spørgsmål. Vi vil gøre din dag så interessant og interaktiv som muligt.

Hvis du ikke kan komme til en af vores åbne dage på campus, tilbyder vi fra tid til anden også online åbne dage til vores kurser - så du har stadig muligheden for at finde ud af, hvordan det er at studere på University of Law Business School, og still dine spørgsmål online.

For internationale studerende kan du måske finde ud af mere om at studere hos os ved at besøge os på et oversøisk arrangement.

University of Law Business School placeringer:

Kurser tilgængelige varierer efter sted. Yderligere oplysninger om vores placeringer findes på Juridisk Universitets hjemmeside, Steder side.

Placeringer

London

Address
The University of Law
14 Store Street

WC1E 7DE London, England, Det Forenede Kongerige

Leeds

Address
The University of Law
15-16 Park Row

LS1 5HD Leeds, England, Det Forenede Kongerige

Manchester

Address
The University of Law
2 New York Street

M1 4HJ Manchester, England, Det Forenede Kongerige

Birmingham

Address
The University of Law
133 Great Hampton Street

Birmingham, England, Det Forenede Kongerige