The University of Law Business School Undergraduate

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Placeringer:

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

University of Law Business School er forpligtet til at støtte dig hvert skridt på vejen til din karriere destination. Vi stræber efter at sikre, at du er fuldt udstyret med hensyn til kvalifikationer, færdigheder og brankkontakter for at gå direkte ind i din valgte karriere. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde alle studerende, der starter en bacheloruddannelse på Business School hos os i september 2019 eller 2020, muligheden for at gå videre til et Business Masters-kursus efter succesfuld afslutning af deres bacheloruddannelse uden ekstra omkostninger. For mere information om de tilgængelige kurser og kriterier for støtteberettigelse, se www.law.ac.uk/business/freemasters

Beskæftigelsesegnethed er kernen i alt, hvad vi gør på Business School. Vores ansættelsesevne team vil give dig en-til-en rådgivning om, hvordan du med succes samarbejder med forretningskontakter fra store britiske rekrutterere som IBM, Lloyds fra London og Price Waterhouse Coopers (PwC), som du møder gennem arrangementer, workshops og besøg til organisationer, så du kan se førstehånds, hvordan virksomheden fungerer i den virkelige verden. Vi kører også iværksætteri-begivenheder, der involverer gæsteforelæsere og innovationseksperter til at støtte vores studerende i at starte deres egne virksomheder og udvikle en iværksættertankegang. Den støtte, du får, ledet og informeret af arbejdsgiverpraksis, vil maksimere din evne til at indsende vellykkede jobansøgninger, sikre praktikpladser og finpudse dine interviewfærdigheder i vores skrøbelige testcenter.

International Leadership Summer School (for studerende):

Som en del af vores løbende forpligtelse til at støtte dine ambitioner tilbyder vi vores studerende i 2019 muligheden for at gå på vores International Leadership Summer School i Berlin, hvor du kan udvikle bløde nøgleevner og udforske denne spændende by sammen med dine kolleger ULaw-studerende. Yderligere information på University of Laws websted på: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Chartered Management Institute (CMI):

Når du har gennemført et af vores CMI-akkrediterede kurser, modtager du også en kvalifikation fra CMI ud over din grad.

Støttende miljø:

Vi sigter mod at støtte flere studerende fra forskellige baggrunde end nogensinde før for at nå deres karriereambitioner, hvorfor vi tilbyder en række stipendier og stipendier.

Online forretningskurser:

• Dedikeret tutorstøtte: Du vil få løbende support og feedback på dit arbejde fra en dedikeret programlærer gennem dit kursus.

Internationale studerende:

Placeringer

London

Address
The University of Law
14 Store Street

WC1E 7DE London, England, Det Forenede Kongerige

Leeds

Address
The University of Law
15-16 Park Row

LS1 5HD Leeds, England, Det Forenede Kongerige

Manchester

Address
The University of Law
2 New York Street

M1 4HJ Manchester, England, Det Forenede Kongerige

Birmingham

Address
The University of Law
133 Great Hampton Street

Birmingham, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig