Læs den officielle beskrivelse

Om os

På University of Stirling er forskellen i vores DNA-forsynende uddannelse med en hensigt og udførelse af forskning, der hjælper med at forme samfundet.

Vi er et internationalt universitet med en banebrydende ånd og et globalt ry for undervisning og forskning af høj kvalitet. Vi er lidenskabelige med at skabe indflydelse på alt, hvad vi gør.

Stirling er et sted hvor evne - ikke baggrund - er værdsat.

Vores omdømme

Gør vores indflydelse ved at tænke anderledes

Siden starten i 1967 har University of Stirling altid været drevet af transformativ tænkning og en ånd af innovation. Vores mission er at gøre alt, hvad vi kan for at give vores elever den viden og ekspertise, der skal gøre deres indflydelse i verden.

Alt, hvad vi gør, gør en positiv forskel for folks liv. Vi er en agent for forandring, forbinder mennesker, nyskabende og omdanner livet for vores elever, medarbejdere og de globale samfund, vi tjener. Vi har et konstant ønske om at forny og forbedre for at gøre en forskel for samfundet. Det er, hvordan vi har tjent vores globale ry for højkvalitetsundervisning og internationalt anerkendt forskning.

Stirlingforskning: Ændring af liv

Vores mål er simpelt. Fra at fodre verden til at bruge psykologi til at fange kriminelle, vil vi takle de globale problemer i vores tid. Vores tværfaglige forskere udfordrer antagelser, nyskabende tænkning og finde løsninger.

Vores forskningstemaer er:

  • Lever godt
  • Kulturer, samfund og samfund
  • Global sikkerhed og modstandsdygtighed

Vores vision

At blive anerkendt over hele verden som et universitet, der adresserer samfundets behov gennem nyskabende og tværfaglig forskning; læring og undervisning af højeste kvalitet og ved at dele vores viden med verden.

Positioneringsopgørelse

På University of Stirling er vores tænkere lyse, nysgerrige og innovative.

Alt vi gør som institution og som enkeltpersoner har formåen og indflydelse. Dette former vores kultur, vores personlighed og vores tankegang. Det opfordrer os til at udfordre status quo og skubbe normen. Vi har et konstant ønske om at forny og forbedre for at gavne samfundet og gøre en forskel for de samfund, vi tjener.

Vi bruger vores tankegang til at forbedre alt. Ved at forbinde, forny og omdanne, tror vi, at vores tænkning kan ændre verden.

Vores mission

Vores bidrag og tilgang er defineret af:

  • Udvikling af mennesker og hjælpe samfundet gennem udøvelse og forståelse af viden. Vi skaber betingelserne for nyskabende, tværfaglig forskning og formidler det vi har lært til den globale verden på en klar og nyttig måde.
  • Transformere vores studerendes og personalers liv ved at give dem muligheder for at nå deres fulde potentiale intellektuelt og følelsesmæssigt; ved at gøre dem elastiske og give dem de færdigheder, de har brug for til den moderne verden; og ved at indgyde dem en følelse af ansvar for at fremme det offentlige gode.
  • Oprettelse af globale borgere, der arbejder i partnerskab med regeringer, erhvervsliv, den offentlige og tredje sektor og kolleger i andre institutioner for at identificere og imødekomme samfundets skiftende behov.

Vores værdier

Excellence

Ledende vejen globalt i vores områder af forskningskompetencer og gennem levering af en fremragende læringserfaring.

Åbenhed

At være åben i alt, hvad vi gør, kommunikere universitetets arbejde og værdien til den bredere verden og engagere folk i leveringen af ​​vores vision.

Ambition

Vokser universitetet på innovative måder, indlejrer bæredygtighed og gør det til en rollemodel for sektoren.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

University of Stirling

Vælg en Bachelor of Education (Primary) ved University of Stirling , og vi vil udstyre dig med den nødvendige viden og færdigheder til at starte en karriere i et af de me ... [+]

Oversigt

Vælg en Bachelor of Education (Primary) ved University of Stirling , og vi vil udstyre dig med den nødvendige viden og færdigheder til at starte en karriere i et af de mest givende erhverv.

Vi forbereder dig til at undervise på tværs af hele studieplanen og den primære aldersgruppe, og giver dig også mulighed for at udvikle en specialisme på et bestemt område. Du kan vælge mellem syv fagspecialer:

Tidlige årMiljøetModerne sprogYderligere supportbehovLiteracynumeracyPrimærvidenskab (i samarbejde med Heriot-Watt University)

Du vil blive undervist af verdensledende akademikere og fremragende lærere, der udstationeres fra skoler til arbejde på universitetet. Dette sikrer, at du kan få adgang til banebrydende praksis og forskning gennem hele din primære undervisningsgrad. Vores banebrydende tilgang til at studere uddannelse med fagspecialisme giver dig tid til at udmærke sig i undervisning, kritisk reflektere og vokse i tillid.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vælg vores Bachelor of Education (Secondary) grad og lær fra verdens førende akademikere og fremragende lærere udstationeret fra lokale skoler. Dette giver dig adgang til ... [+]

Oversigt

Vælg vores Bachelor of Education (Secondary) grad og lær fra verdens førende akademikere og fremragende lærere udstationeret fra lokale skoler. Dette giver dig adgang til banebrydende praksis og forskning i hele din sekundære undervisningsgrad.

Vores banebrydende tilgang til professionel uddannelse giver dig tid til at udvikle dig som gymnasielærer. Med vores fireårige undervisningsgrad vil du kunne vokse i selvtillid og kritisk reflektere over dine evner. At tage et års omregningskurs for at blive lærer giver dig ikke denne fleksibilitet.

Vi giver dig mulighed for at studere undervisningspraksis (pædagogik) og to specialfag samtidigt. Så for eksempel kan du studere engelsk og historie til gradeniveau sammen med undervisningen.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Udstyre dig selv med en rig bred videnkvalitet i business og ledelse med vores fleksible Business Studies kursus. ... [+]

Oversigt

Udstyre dig selv med en rig bred videnkvalitet i business og ledelse med vores fleksible Business Studies kursus.

Når du vælger Business Studies på Stirling, vil du ikke bare træde ind i en førende britisk handelsskole - du åbner også døren til en verden af ​​muligheder takket være friheden til at kombinere dit kursus med en af ​​17 forskellige emner. Fra spansk til sportstudier, politik til professionel uddannelse, kan vores fleksibilitet blive din styrke, når du parrer din lidenskab med en grundig grunding i erhvervslivet.

Dette kursus vil vokse din ledelsesmæssige ekspertise og sætte fundamenter på plads for at sikre, at du fortsætter med at udvikle dig gennem dit professionelle liv. Du vil også lære, hvordan organisationer er struktureret, og få indsigt i, hvad der gør dem til at fungere bedst. Højttalere fra industrien besøger jævnligt for at supplere vores egen forskningsorienterede undervisning - hvilket giver dig en afrundet, virkelige viden om erhvervslivet og de værktøjer, der er nødvendige for at lykkes i det.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

University of Stirling Digital Media kursus opfylder denne efterspørgsel og er formet af samme ekspertundervisning og forskning, der har gjort vores mediekurser blandt de ... [+]

Oversigt

Da forandringshastigheden i medierne fortsætter med at accelerere, vokser efterspørgslen efter kandidater i stand til at omfavne ny teknologi og innovative metoder til indholdsleverance. University of Stirling Digital Media kursus opfylder denne efterspørgsel på hovedet og er formet af samme ekspertundervisning og forskning, der har gjort vores mediekurser blandt de bedste i Storbritannien. Vores Digital Media kursus er en fuldt integreret grad undervist sammen med Forth Valley College, og du vil tilbringe de første to år på college og de sidste to studerende ved University of Stirling campus.

Kurset giver dig praktisk træning i det digitale miljøs værktøjer, applikationer og muligheder - fra oprettelse af journalistisk og multimedieindhold til effektiv brug på tv, film, online-kanaler, radio og videre. Kursets overordnede mål er at sikre, at du er arbejdsklar og udstyret med en bred vifte af massemedier.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Engelskstudier på University of Stirling giver dig den perfekte chance for at dedikere dig selv til at læse og nyde en række store romaner, skuespil og digte fra hele ver ... [+]

Oversigt

Tekster er alle omkring os - fra bøger og blade til tv, email og internettet. Evnen til at analysere dem og deres ofte subtile betydninger er en færdighed, der kan åbne døre på en lang række fagområder.

Engelskstudier på University of Stirling giver dig den perfekte chance for at dedikere dig selv til at læse og nyde en række store romaner, skuespil og digte fra hele verden. Din egen kreative skrivning kan også indgå i denne grad - som vi tror det hjælper din forståelse af litterær stil og teknik og udvikler din fantasi. Det er bare en af ​​de faktorer, der gør vores BA lidt anderledes end andre engelske kurser.

Du vil studere litterære værker fra middelalderen til nutiden, samt lære om lingvistik, kreativ skrivning og engelsks historie. Undervejs vil du drage fordel af topkvalificerede undervisning, besøg fra eksperter udefra og den årlige oplægning af Bookerprisinitiativet på campus - hvilket giver dig mulighed for at møde verdenskendte moderne forfattere og diskutere deres arbejde.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Hvordan medierne arbejde i forskellige europæiske sammenhænge? Hvordan kan indgående kendskab til et europæisk sprog og medier give studerende til at drage fuld fordel af ... [+]

Stirling er top i Skotland for Kommunikation og Medievidenskab i Komplet University Guide for 2014, Også toppen i Skotland i Guardian University Guide 2014 for Medievidenskab, Kommunikation og Biblioteksskole.

Hvordan medierne arbejde i forskellige europæiske sammenhænge? Hvordan kan indgående kendskab til et europæisk sprog og medier give studerende til at drage fuld fordel af den fælles rum i Den Europæiske Union? Denne unikke BA Honours kursus giver de studerende en fleksibel vifte af fag og færdigheder, der kombinerer studiet af film og medier i den britiske og europæiske sammenhæng med beherskelsen af ​​et europæisk sprog (fransk eller spansk).

Du vil få kritisk viden om medier i Storbritannien og EU, samt en grundstødning i klassisk og moderne europæisk film. Du også få en høj grad af praktiske færdigheder i mundtlig og skriftlig kommunikation (på engelsk og dit valgte europæiske sprog), og værdifulde it-færdigheder gennem multimedier der anvender state-of-the-art faciliteter.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Sammen med teori og praksis trækker vores film- og mediekursus fra University of Stirling arv som pioner inden for film og medieforskning og undervisning. ... [+]

Oversigt

Sammen med teori og praksis trækker vores film- og mediekursus fra University of Stirling arv som pioner inden for film og medieforskning og undervisning. Vi er i øjeblikket rangeret 1 i Skotland og top 10 i Storbritannien for medie- og filmstudier.

Dette kursus sikrer ikke kun dig, at du er velbevandret i teoretiske og kritiske aspekter af fagområdet, men også mulighed for at blive fuldt uddannet i praktiske funktioner som lydproduktion, videoredigering, scriptwriting og meget mere. Vores vægt på all-round træning betyder, at du vil være klar til at følge i fodspor fra tidligere Stirling-studerende, der har smedet succesfulde karriere i en række medieroller - fra udsendelse og publicering til reklame og PR.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores filosofi BA vil udfordre dig til at udvikle et stærkt sæt kritiske, fantasifulde og velinformerede argumentationsfærdigheder. Det vil også uddybe din forståelse af ... [+]

Oversigt

Hvordan er vores sind relateret til vores kroppe? Har vi virkelig fri vilje? Hvad kan vi virkelig vide om verden omkring os, om andre mennesker eller om os selv?

Disse spørgsmål ligger i hjertet af filosofien - og hvis du seriøst vil søge efter svarene, er dette kurset for dig. Vores filosofi BA vil udfordre dig til at udvikle et stærkt sæt kritiske, fantasifulde og velinformerede argumentationsfærdigheder. Det vil også uddybe din forståelse af menneskets sind, sprog, moral og politik, kunst, videnskab og logik. Vi tilbyder bredde og variation - fra moduler fokuseret på individuelle filosoffer, til andre bygget op omkring specifikke emner som metafysik, moralfilosofi og miljøetik.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Studiefinansiering ved University of Stirling og opdag hvorfor vi er placeret i Storbritanniens top 15 institutioner for regnskab og finansiering i 2018 Times og Sunday T ... [+]

Oversigt

Studiefinansiering ved University of Stirling og opdag hvorfor vi er placeret i Storbritanniens top 15 institutioner for regnskab og finansiering i 2018 Times og Sunday Times Good University Guide.

Dette kursus giver dig en bred forståelse for, hvordan aktiemarkederne arbejder, hvordan virksomheder reducerer valutarisiko, hvorfor virksomhedsledelsen betyder noget, og hvorfor der opstår finansielle kriser. Når du studerer, får du en grundig grundforbindelse i de teoretiske og analytiske færdigheder, der er nødvendige for en karriere inden for corporate finance, investment management eller finansielle tjenester.

Dine studier i økonomi kan også kombineres med et af fire komplementære emner, herunder vores industri-akkrediterede regnskabskursus. Uddannelse med en regnskabs-og økonomi grad fra Stirling betyder, at du får betydelige undtagelser fra faglige eksamener, når tiden kommer til at starte din karriere.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Hvis du virkelig ønsker at forstå den moderne verden, er det vigtigt at låse op for tidligere mønstre. Historie kurser kan hjælpe dig med at gøre præcis det - og her på U ... [+]

Oversigt

Hvis du virkelig ønsker at forstå den moderne verden, er det vigtigt at låse op for tidligere mønstre. Historie kurser kan hjælpe dig med at gøre præcis det - og her på University of Stirling tager vi en innovativ tilgang til at guide dig gennem de store begivenheder og perioder, der har formet os alle.

Vores historie grad vil udstyre dig med en bred vifte af intellektuelle og personlige færdigheder. Du får en bevidsthed om, hvordan forskellige samfund over hele verden har ændret sig over tid ved at udforske områder som skotsk, britisk, europæisk, amerikansk og afrikansk historie. Du vil også engagere dig i forskellige former for historie, herunder politiske, sociale, kulturelle, kønne, computer og miljømæssige.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Med en anerkendt kvalifikation i HR fra University of Stirling , får du vidtrækkende ekspertise inden for organisationsmæssig succes og låser op for et væld af profession ... [+]

Oversigt

Human Resource Management er en vital del af enhver forretning og påvirker alle fra juniormedlemmer til medarbejdere til administrerende direktører. Med en anerkendt kvalifikation i HR fra University of Stirling , får du vidtrækkende ekspertise inden for organisationsmæssig succes og låser op for et væld af professionelle muligheder.

Kurset vil forberede dig til at påvirke vigtige forretningsområder som rekruttering, personaleudvikling, performance management og karriereudvikling. Du vil også være rustet til at forbedre en organisations tilpasningsevne ved at udvide medarbejdernes færdigheder og forstå dets bredere sociale og økonomiske miljøer.

Når du studerer HR hos Stirling, er alt, hvad du vil lære, baseret på forskning og moderne udvikling i erhvervslivet. Kurset afspejler de hurtige ændringer i beskæftigelsespraksis, markeder, teknologi og lov - sikrer at du graduerer med den frontlinje viden du har brug for at lykkes. 95% af vores Human Resource Management-studerende er i arbejde eller videreuddannelse inden for seks måneder efter eksamen, og vi giver dig alle de praktiske og akademiske værktøjer, du skal følge i deres fodspor.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Flersprogede kandidater med et solidt greb om forretning og markedsføring er meget eftertragtede på det globale arbejdsmarked. Sammen med disse værdifulde færdigheder er ... [+]

Oversigt

Flersprogede kandidater med et solidt greb om forretning og markedsføring er meget eftertragtede på det globale arbejdsmarked. Sammen med disse værdifulde færdigheder er vores kursus i International Management Studies med europæiske sprog og samfund perfekt tilberedning for en række spændende karrieremuligheder.

Kurset kombinerer centrale aspekter af erhvervslivet med mulighed for at studere spansk og / eller fransk. Ved siden af ​​dine sprogstudier lærer du om det økonomiske, politiske, sociale og kulturelle miljø, hvor international virksomhed foregår. Du har også frihed til at lære et ekstra sprog, eller tage moduler i lov, politik, regnskab eller økonomi - skræddersy dine kursusspecifikationer for at matche dine egne personlige ambitioner.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

En grad i journalistik studier fra University of Stirling udstyrer dig med de praktiske færdigheder og teoretiske viden, du skal gøre et præst på denne hurtigt udviklede ... [+]

Oversigt

Den digitale tidsalder har ændret måden nyhederne rapporteres og forbruges på, med flere medieplatforme tilgængelige end nogensinde før. En grad i journalistik studier fra University of Stirling udstyrer dig med de praktiske færdigheder og teoretiske viden, du skal gøre et præst på denne hurtigt udviklede arena.

Med over 30 års erfaring inden for forskning og undervisning i journalistik har University of Stirling etableret et ry som en af ​​Storbritanniens førende institutioner på området. Dette kursus dækker både teoretiske og praktiske aspekter af journalistik og giver en dybtgående, kritisk forståelse af øvelsen. Du arbejder individuelt og i grupper for at skrive artikler og forberede porteføljer; Opret sider til print og online nyheder; producere og redigere visuelle og bidrage til klasseblogs. Alt du gør, vil uddybe din forståelse af, hvordan professionelle journalister opererer på tværs af udsendelser, online og printmedier - og når du er færdiguddannet, vil du være klar til at tage plads blandt dem.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

University of Stirling 's Marketing kursus er rangeret 2 i Skotland og top 10 i Storbritannien for kvaliteten af ​​vores Marketing grad (Complete University Guide 201 ... [+]

OversigtFusionering kreativ tænkning med strategisk analyse, markedsføring er den afgørende forbindelse mellem enhver organisation og dens potentielle forbrugerbasen. Med mere markedsføringsplatforme end nogensinde før og ubegrænsede veje til kreativ kommunikation har gode marketingfærdigheder aldrig været mere efterspurgte eller mere afgørende for en organisations succes.University of Stirling 's Marketing kursus er rangeret 2 i Skotland og top 10 i Storbritannien for kvaliteten af ​​vores Marketing grad (Complete University Guide 2019). Dette skyldes vores forskningsorienterede undervisning og tætte bånd til industrien. Vi forstår behovet for at forberede dig til det hurtigt skiftende landskab for markedsføring i en alder af 24/7-forbindelse, mens du stadig udforsker de tidløse sandheder, der altid har støttet disciplinen. Du oplever, hvordan marketing virker i et "levende" miljø, uddyber din forståelse af, hvad der gør virksomhederne kryds og skærper dine færdigheder inden for forskning og kommunikation.Du har også frihed til at tage markedsføring som et kombineret æres kursus med et af 11 andre emner - skabe en skræddersyet grad, der vil give dig en kant i det område, du er mest lidenskabelig over. Med en 90% studenttilfredshedsgrad * og kandidater, der arbejder for organisationer som Adidas, BBC og Next, handler Marketing at Stirling om at sikre, at du virkelig kan være forskellen på denne varierede, hurtige og uendeligt relevante arena.Top grunde til at studere hos os# 1 90% elevtilfredshedsrate (Unistats 2017)# 2 Vi er rangeret 2. i Skotland og top 10 i Storbritannien (Complete University Guide 2019)# 3 Kombiner Marketing med en af ​​11 andre kurser for en konkurrencemæssig... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

På University of Stirling specialiserer vi os i at undervise fransk og spansk i en moderne global sammenhæng. Du vil udvikle højt niveau skriftlige og talte sproglige fær ... [+]

Oversigt

Med omkring 250 millioner franske talere og 400 millioner spanske talere på planeten kan en fast forståelse af begge sprog åbne grænseløse muligheder.

På University of Stirling specialiserer vi os i at undervise fransk og spansk i en moderne global sammenhæng. Du vil udvikle højt niveau skriftlige og talte sproglige færdigheder på begge sprog, samt opbygge en forståelse af de forskellige samfund, litteratur og visuelle kulturer, der omgiver dem. Du vil også have store muligheder for at skærpe dine franske og spanske færdigheder gennem vores studie i udlandet, der forbinder med universiteter i Frankrig, Spanien, Marokko, Schweiz, Canada eller Latinamerika.

For at hjælpe dig med at finde den perfekte faglige kontekst til din moderne sprogstudie kombinerer du kurset med et af otte andre emner, der spænder fra International Politics and Management Studies til sekundær uddannelse. Uanset hvor du håber, at din nyfundne viden om fransk og spansk vil lede dig, vil vi hælde al vores energi og ekspertviden til at hjælpe dig med at komme derhen.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Når du studerer Politik ved University of Stirling , vil du øge din bevidsthed om de forskellige politiske systemer, ideologier og politikker, der påvirker folks liv regi ... [+]

Oversigt

Politik gennemsyrer alle aspekter af vores liv - udforme vores meninger, informere vores beslutninger og hjælpe os med at forstå, hvad der motiverer mennesker.

Når du studerer Politik ved University of Stirling , vil du øge din bevidsthed om de forskellige politiske systemer, ideologier og politikker, der påvirker folks liv regionalt, nationalt og globalt. Vi er blandt de bedste universiteter for politik i Skotland og er højt anset for vores stærke, forskningsorienterede tilgang til undervisning. I den 2017 nationale studieundersøgelse sagde 100% af vores politiske studerende, at de var tilfredse med deres kursus.

En politisk grad hjælper dig med at udvikle de intellektuelle, kommunikations- og analytiske færdigheder, arbejdsgiverne søger. Du åbner døren for en bred vifte af karrieremuligheder - fra politik selv til tilsluttede områder som handel, civil service, journalistik, lov og undervisning. Der er også mange muligheder for at udvide dine horisonter ved at studere i udlandet i løbet af dit kursus, herunder gennem politikspecifikke partnerskaber med universiteter i Sverige og Polen.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

University of Stirling vil hjælpe dig med at opbygge en sikker og velafrundet viden om alle disse spørgsmål og mere - fra beslutningsprocesser fra indflydelsesrige organi ... [+]

Oversigt

Hvis du overvejer en fremtid i politikens verden, skal du forstå spørgsmål om magt, alliancer, konflikt og fred på globalt plan.

University of Stirling vil hjælpe dig med at opbygge en sikker og velafrundet viden om alle disse spørgsmål og mere - fra beslutningsprocesser fra indflydelsesrige organisationer, til spørgsmålet om hvordan samfund formes. Du vil lære i et forskningsledt miljø, hvor de seneste politiske begivenheder bliver spredt af anerkendte eksperter. Du får også glæde af vores karriereorienterede tilgang, som gør det muligt at hente de praktiske og analytiske evner, arbejdsgiverne søger.

For yderligere at forbedre dit internationale perspektiv har du mulighed for at tilbringe et semester på Politik ved Göteborgs Universitet - eller en række andre partnerinstitutioner. Du kan også kombinere International Politics med fransk eller spansk for at tilføje en anden værdifuld facet til alt, hvad du læner.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores politik, filosofi og økonomi (PPE) var den første af sin art i Skotland og kombinerer tre komplementære emner, der giver dig et unikt perspektiv på hvordan verden f ... [+]

Oversigt

Vores politik, filosofi og økonomi (PPE) var den første af sin art i Skotland og kombinerer tre komplementære emner, der giver dig et unikt perspektiv på hvordan verden fungerer.

Hvis du er intellektuelt nysgerrig og lidenskabelig med at forstå de komplekse udfordringer, der står over for moderne samfund og økonomier, er vores PPE-kursus lavet for dig. Når du studerer, får du et bredt indblik i, hvad der gør verden krydset, og også udforske de store ideer, der har hjulpet til at forme det vestlige samfund.

Kurset samler højt anset lærerpersonale fra hele vores fakulteter. Du får glæde af branchens indsigt i vores multi-akkrediterede Stirling Management School - som er blandt de 25 bedste i Storbritannien for Business og Management (REF 2014). Du vil også lære fra eksperter i politik og filosofi fra Det Naturvidenskabelige Fakultet, som vil bidrage til at sikre dig en god forståelse for kompleksiteten af ​​intellektuelle ideer, politik og erhvervsliv.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Studerende Religion på University of Stirling giver dig mulighed for at gøre alt dette. Du vil undersøge, hvordan betydningen af ​​"Religion" adskiller sig fra ... [+]

Oversigt

Religion spænder over historie, påvirker kulturer og spiller en vigtig rolle i udformningen af ​​dagens politiske landskab. Det er et emne, der stadig er i nyhederne konstant - i kontekster lige fra diskussioner om ægteskab og kønsidentitet til bekymringer om indvandring og terrorangreb. Med alt dette i tankerne har det aldrig været mere vigtigt at udforske de mange aspekter af religion og forstå begrebet betydning i en række kulturelle sammenhænge.

Studerende Religion på University of Stirling giver dig mulighed for at gøre alt dette. Du vil undersøge, hvordan betydningen af ​​"Religion" adskiller sig fra hele verden og tage en positiv tilgang til at overveje, hvordan udtrykket kan fortolkes. Vores undervisningsteam er dedikeret til at udføre banebrydende forskning i religion, og de giver deres resultater tilbage til nye bøger og papirer - såvel som dine kurser. Gennem dine studier udvikler du et kæmpe analytisk sind såvel som den værdifulde evne til at forstå andres synspunkt og forståelse for verden.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores Retail Marketing kursus giver en solid grounding i principperne for detailvirksomhed, herunder butikshandling marketing og forbrugeradfærd. Du får mulighed for at u ... [+]

Oversigt

Uanset om vi handler i butikker, online eller via apps, er vores hverdag tæt forbundet med arrangementer i detailbranchen. I de senere år har industrien gennemgået mange væsentlige ændringer med øget konkurrence, internationalisering og vækst af e-handel.

Vores Retail Marketing kursus giver en solid grounding i principperne for detailvirksomhed, herunder butikshandling marketing og forbrugeradfærd. Du får mulighed for at udvikle en forståelse af human resource management, international business, logistik og merchandising. Vores medarbejdere er højt profilerede akademikere med fremragende internationalt ry, og vores undervisning afspejler den nyeste forskning og industri tænkning. Du får også glæde af vores omfattende kontakter med førende detailhandlere, som åbner døren til uvurderlige landsture og gæsteforedrag.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Historien om den skotske nation er dramatisk, overraskende og en uendelig inspirationskilde i populærkulturen. Studerende ved University of Stirling vil placere dig ret i ... [+]

Oversigt

Historien om den skotske nation er dramatisk, overraskende og en uendelig inspirationskilde i populærkulturen. Studerende ved University of Stirling vil placere dig ret i hjertet af den historie, med nogle af de mest betydningsfulde steder i Skotlands fortid lige lige udenfor døren.

På dette kursus vil du undersøge både myter og realiteterne i skotsk historie, unpicking de begivenheder, der dannede en nation - fra William Wallaces krige til Skotlands uhørt indflydelse på den bredere verden. Du kan forvente dybtgående indsigt i alle aspekter af skotsk historie - politisk, socialt, miljømæssigt og økonomisk - som alle vil fordybe din forståelse af nutidens Skotland på samme tid.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Denne gradskursus indeholder den faglige kvalifikation, du har brug for at øve socialt arbejde sammen med en stærk grundforbindelse i relevante samfundsvidenskabelige fag ... [+]

Oversigt

Vil du have en karriere, der yder et positivt bidrag til samfundet? I så fald kan vores stimulerende og udfordrende Social Work grad være for dig. Vores Social Work grad kombinerer praktisk erfaring med teori og giver dig den faglige kvalifikation, du har brug for at øve socialt arbejde og hjælpe med at ændre folks liv. Vi er rangeret fælles 1 i Storbritannien for socialt arbejde (National Student Survey 2017).

Du vil blive undervist af kvalificerede socialarbejdere og medlemmer af nationale og internationale sociale arbejdsorganisationer. Vores kursusindhold trækker på den nyeste viden og erfaring fra personer, der arbejder i socialt arbejde i dag. Socialarbejdere er ofte involveret i komplekse og vanskelige situationer såvel som meningsfuldt arbejde. Vi udstyre dig med de færdigheder, du har brug for til succes med at håndtere de mange sociale problemer, du kan støde på i socialt arbejde.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores kursus i sociologi og socialpolitik vil gøre dig i stand til at forstå, hvordan samfundet virker og processer og resultater af social velfærd. Du vil udforske socia ... [+]

Oversigt

Vores kursus i sociologi og socialpolitik vil gøre dig i stand til at forstå, hvordan samfundet virker og processer og resultater af social velfærd. Du vil udforske social differentiering og nutidige sociale spørgsmål samt se på historiske og teoretiske perspektiver på velfærd. Du vil også blive introduceret til udviklingen af ​​social teori og få masser af praktisk erfaring i metoder til social forskning og analyse.

Med vores internationale og komparative tilgang studerer du emner, som analyserer samfunds- og velfærdsspørgsmål i en række lande. Vi har særlig ekspertise om Skotland, Storbritannien, EU, Vest- og Centraleuropa, Australasien, Nordamerika og Latinamerika.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Dette kursus tilbyder spansk til alle - fra komplette begyndere til avancerede højttalere - og giver dig mulighed for at læse, skrive og tale sproget til et avanceret niv ... [+]

Oversigt

Over 400 millioner mennesker rundt om i verden taler spansk - derfor lærer du sproget for dig selv, gør du et stærkt aktiv for arbejdsgivere i en alder af globale muligheder.

Dette kursus tilbyder spansk til alle - fra komplette begyndere til avancerede højttalere - og giver dig mulighed for at læse, skrive og tale sproget til et avanceret niveau, der passer til kravene i dagens arbejdsmarked. Du får også chancen for at erhverve en kritisk bevidsthed om samfund og kulturer i Spanien og Latinamerika, samt overførbare færdigheder, der kan anvendes i en række faglige og akademiske rammer.

For virkelig at fordybe dig i spansk og latinamerikansk kultur, vil du bruge en længere periode på at studere i udlandet i enten Spanien, Mexico, Chile eller Argentina. Denne mulighed for at forfine dine sprogfærdigheder vil blive styrket af den forskningsorienterede undervisning, du vil nyde i Stirling, hvor 97% af de spanske studerende siger, at vores kursuspersonale er gode til at forklare ting (NSS 2017).... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Sport Business Management kursus er designet til at imødekomme sportsindustriens krav til teknisk kompetente, kundeorienterede, kommercielt sindede praktikere, der har fl ... [+]

Introduktion

Sport Business Management kurset er designet til at imødekomme sportsindustrins krav til teknisk kompetente, kundeorienterede, kommercielt sindede praktikere, der har fleksibilitet og evne til at anvende deres kompetencer og viden i en række kundeorienterede miljøer, både for den indenlandske og den internationale markedsplads. Dette indebærer integration af sportsvidenskab, ledelse, faglige og overførbare færdigheder. Efter eksamen vil eleverne kunne anvende gode analytiske teknikker - underbyggede videnskabelige principper og ledelsesevner - til de udfordringer, som de sportsrelaterede industrier står overfor.

Du vil opleve en professionelt fokuseret læseplan leveret med støtte fra: 'virkelige liv' sammenhænge og realistiske sportsbaserede arbejdsmiljøer; en integreret læringserfaring tilrettelagt gennem personalehold, der anvender en række forskellige leveringsformer muligheder for at forbedre og udvikle en række relevante personlige færdigheder, herunder problemløsning, beslutningstagning og reflekterende færdigheder; og engagement med et konsulentbistandsprojekt, der arbejder med et sportsforretningsselskab for at hjælpe med at løse en reel forretningsudfordring.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Interesseret i ledelse og levering af sport? Spekulerer på, hvordan psykologi forbedrer elite sportspræstationer? Hvis du tænker på en karriere inden for sport, vil en sp ... [+]

Oversigt

Interesseret i ledelse og levering af sport? Spekulerer på, hvordan psykologi forbedrer elite sportspræstationer? Hvis du tænker på en karriere inden for sport, vil en sportsstudiegrad fra Skotlands Universitet for Sporting Excellence hjælpe dig med at være forskellen.

Vi har integreret vores akademiske kurser med universitetets førsteklasses sportsfaciliteter for at give et unikt og givende studie- og sportsmiljø. Vores kursus er fleksibelt - vi tilbyder et bredt udvalg af modulvalg og det kan kombineres med en række emner, herunder journalistik og psykologi.

Du kan vælge mellem tre centrale fagområder: Sportspolitik og ledelse; Fysisk aktivitet og sundhed; og sport, kultur og samfund. Derudover giver vores ekstracurricular frivillige ordninger dig mulighed for at tjene kvalifikationer og få værdifuld event management erfaring sammen med din akademiske grad.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Regnskab og økonomi hos Stirling rækker i top 15 i Storbritannien (Times og Sunday Times Good University Guide 2018) og modtager konsekvent høje ratings i National Studen ... [+]

Oversigt

Regnskab og økonomi hos Stirling rækker i top 15 i Storbritannien (Times og Sunday Times Good University Guide 2018) og modtager konsekvent høje ratings i National Student Survey (NSS).

Den BA (Hons) i Professional Accountancy er en tre-årig Honours grad designet til studerende med avancerede kvalifikationer, der ønsker at forfølge en karriere inden for regnskab. Graden giver en betydelig undtagelse fra de faglige undersøgelser af ACCA, CIMA og CIPFA.

Ved at studere i denne grad lærer du, at regnskaber indebærer forberedelse og fortolkning af finansiel information for at gøre det muligt for investorer, långivere, ledelse, medarbejdere, regering og andre at træffe økonomiske beslutninger.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

At studere et moderne sprog åbner en verden af ​​muligheder, og en fransk grad fra University of Stirling er designet med din fremtid fast i tankerne. ... [+]

Oversigt

At studere et moderne sprog åbner en verden af ​​muligheder, og en fransk grad fra University of Stirling er designet med din fremtid fast i tankerne.

Vi fokuserer på at give dig en dybtgående viden ikke kun om sproget, men også de faktorer, der forme Frankrig og den bredere frankofon verden i dag. Denne nutidige, altomfattende tilgang betyder, at du vil uddanne dig med en ægte forståelse af Frankrikes sted i verden og en dyb forståelse af sprogets løbende udvikling og rækkevidde. Du vil være kvalificeret til at anvende denne viden på en række professionelle arenaer - med tidligere franske kandidater fra Stirling har arbejdet på forskellige områder som journalistik, undervisning, lov og oversættelse. Der er ingen formel eller grænse for hvad du kan gøre med et andet sprog, og muligheden for at tilbringe en længere periode i udlandet vil yderligere udvide dine horisonter og tilpasningsevne.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Kurset støttes og formes af førende organisationer som historisk Skotland, VisitScotland og Scottish Canals, og leveres sammen af University of Stirling og Forth Valley C ... [+]

Oversigt

Hvis du har ambitioner om at arbejde inden for arv, bevarelse eller turisme, er vores dedikerede Heritage and Tourism-grad det perfekte udgangspunkt. Dette kursus er en fuldt integreret grad undervist i forbindelse med Forth Valley College, og du vil tilbringe de første to år, der studerer på college og de sidste to studerer på University of Stirling campus.

Kurset støttes og formes af førende organisationer som historisk Skotland, VisitScotland og Scottish Canals, og leveres sammen af University of Stirling og Forth Valley College. Dine studier afspejler vigtigheden af ​​at kombinere akademisk viden med en god forståelse for erhvervslivet. Du vil lære om arv, historie, udstillingsdesign, marketing og miljøstudier - samt de udfordringer, der står over for forvaltning og fremme af historiske og naturlige miljøer i Skotland og videre.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vælg vores kriminologi og sociologi grad, og du vil drage fordel af at studere to nært beslægtede discipliner; med uddannelse både i kriminologi og teori og metoder for a ... [+]

Oversigt

Vælg vores kriminologi og sociologi grad, og du vil drage fordel af at studere to nært beslægtede discipliner; med uddannelse både i kriminologi og teori og metoder for anvendt samfundsvidenskab. Lær hvordan man 'tænker som en kriminolog' og anvende kriminologi på baggrund af moderne liv, social mangfoldighed og uligheder i samfundet. Kriminologer er interesserede i, hvordan aktiviteter defineres som kriminelle, forklaringer på kriminalitet og sociale reaktioner på kriminalitet.

Du vil udforske fascinerende spørgsmål omkring strafferet, systemets sociale sammenhænge og forholdet mellem adfærd og straf. Hvorfor og hvordan bryder folk loven? Hvordan kan straffesystemet definere dette, og hvordan polerer vi, retsforfølger og straffer folk?... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

På University of Stirling giver vores innovative lovkurser dig mulighed for at studere en række emner, der afspejler lovens betydning i alle samfundsområder. Vi tilbyder ... [+]

Oversigt

På University of Stirling giver vores innovative lovkurser dig mulighed for at studere en række emner, der afspejler lovens betydning i alle samfundsområder. Vi tilbyder to BA (Hons) kurser - i lov og forretningslovgivning - som kan starte en karriere i det moderne juridiske marked, som juridiske analytiker roller eller en lang række forretningsmæssige indstillinger.

I løbet af dit kursus vil du blive undervist af førende akademikere, der hjalp med at skrive de lærebøger du studerer. Hos Stirling kommer deres ekspertise til dig selv, og du bliver en del af en tæt juridisk afdeling dedikeret til at give en rig og fornøjelig elevoplevelse. Fra kontrakt og strafferet til internationale menneskerettigheder får du en solid grund for vigtige emner og nyder friheden til at specialisere sig i områder, der interesserer dig mest. Du kan også udvide dine karrieremuligheder ved at kombinere lov med et af 11 andre komplementære kurser, der omfatter regnskab, marketing og moderne sprog.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Bachelor of Arts (Honours) kursus i Retail Marketing er udviklet og tildelt af University of Stirling , Skotland og undervist ved Singapore Institute of Management. Det e ... [+]

Oversigt

Dette kursus er udviklet og tildelt af University of Stirling men undervist ved Singapore Institute of Management.

Uanset om vi handler i butikken, online eller via apps på vores telefon, påvirkes vores dagligdag af hvad der sker i detailhandelen. I de senere år har industrien gennemgået mange væsentlige ændringer med øget konkurrence, internationalisering og vækst af e-handel. I Singapore udgør detailindustrien et afgørende markedssegment - der bidrager med 18% til BNP og tilbyder stort karrieremuligheder for kvalificerede kandidater.

Bachelor of Arts (Honours) kursus i Retail Marketing er udviklet og tildelt af University of Stirling , Skotland og undervist ved Singapore Institute of Management. Det er et toårigt program for kvalificerede ansøgere, der arbejder eller har til hensigt at arbejde i detailbranchen. Det giver et solidt grundlag for principperne om detailforretninger - fra forståelse af branding og kommunikation til strategisk ledelse, digital markedsføring og mere. Stirling personale er højt profilerede akademikere med fremragende internationalt ry, og alt du lærer afspejler den nyeste forskning og industri tænkning.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Ønsker du at blive lektor i videreuddannelse? I så fald er dette den kvalifikation, du har brug for. Vores præ-service undervisningskvalifikation i videreuddannelse (TQFE ... [+]

Oversigt

Ønsker du at blive lektor i videreuddannelse? I så fald er dette den kvalifikation, du har brug for. Vores præ-service undervisningskvalifikation i videreuddannelse (TQFE) er et unikt kursus, som vi skræddersy specifikt til studerende, der stræber efter en karriere i FE-sektoren.

Vi er en af ​​kun tre skotske universiteter, der er godkendt af den skotske regering til at tilbyde undervisningskvalifikationer i videreuddannelse (TQFE). Det er valideret af General Education Council of Scotland (GTCS), og du kan registrere dig hos dem, når du tager eksamen. Vi er også styret og informeret af en programrådgivningsgruppe bestående af kolleger fra videreuddannelseskollegier.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Hvis du er foredragsholder i videreuddannelse, er dette den kvalifikation, du har brug for. Vores TQFE-kvalifikationskompetence vil gavne dig, hvis du arbejder i et vider ... [+]

Oversigt

Hvis du er foredragsholder i videreuddannelse, er dette den kvalifikation, du har brug for. Vores TQFE-kvalifikationskompetence vil gavne dig, hvis du arbejder i et videreuddannelses- eller kollegiummiljø med fem års erfaring med dit fagområde og mindst to års uddannelse, undervisning eller coaching-erfaring på et passende niveau.

Vi er en af ​​kun tre skotske universiteter godkendt af den skotske regering til at tilbyde undervisningskvalifikationer i videreuddannelse (TQFE), og den er valideret af General Education Council of Scotland (GTCS). Du kan tilmelde dig hos GTCS, når du tager eksamen, og din kvalifikation sikrer, at du er en professionelt anerkendt foredragsholder.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
12 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

BSc

University of Stirling

Kurset for bæredygtige begivenheder styrer grænserne mellem markedsføring, menneskelige ressourcer, økonomi, planlægning og andre forretningsfærdigheder til at udvikle mu ... [+]

Introduktion

Arrangementer i omfang, skala og kompleksitet, fra mega-events til et corporate møde. De kunne dække et bredt udvalg af aktiviteter fra sport og kultur til produktlanceringer og fundraising. En vellykket events manager skal have evner på en meget bred vifte af fagområder. Kurset for bæredygtige begivenheder styrer grænserne mellem markedsføring, menneskelige ressourcer, økonomi, planlægning og andre forretningsfærdigheder til at udvikle multidisciplinerede, kreative teamledere, der er i stand til at organisere den største begivenhed ned til mindste detalje. Det oplevelsesmæssige fokus på begivenheder som ledelsesform er en kreativ og dynamisk tilgang, der er relevant for organisationer, der stræber efter at tilfredsstille samfundets fritidsbehov, samtidig med at de producerer en kandidat, der er velbevandret i ledelsen, med eksplicitte færdigheder og viden inden for business, management og marketing samt evnen til at gælder i praksis.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores prisvindende psykologi kursus ligger i forkant med tværfaglig videnskabelig forskning. Vi fokuserer på vigtige samfundsproblemer som opdagelse af kriminelle og forb ... [+]

Oversigt

Hvorfor opfører vi den måde, vi gør, og hvad driver vores adfærd? Hvis du er interesseret i sindet, og i menneskelig (såvel som dyr) adfærd, så er psykologi for dig.

Vores prisvindende psykologi kursus ligger i forkant med tværfaglig videnskabelig forskning. Vi fokuserer på vigtige samfundsproblemer som opdagelse af kriminelle og forbedring af sundhedsresultater. Efter at have introduceret psykologi til dig som biologisk og samfundsvidenskab, dækker vi emner så forskellige som hjernefunktion, udvikling og social adfærd. Du vil udvikle en dyb viden og forståelse af sind og adfærd.

Vores kursus blev anerkendt af British Psychological Society for vores innovative, studentledede undervisningsinitiativer og engagement i integration af beskæftigelsesegnethed. De beskrev vores kursus som værende 'i spidsen for den studentledede undervisningserfaring i psykologi i hele Storbritannien' og roste vores medarbejdere, som klart bekymrer sig om velfærd og udvikling af deres elever og giver et plejende læringsmiljø.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Denne BSc (Hons) datavidenskab giver dig en dybdegående opmærksomhed og påskønnelse af de underliggende computere og matematiske principper, der driver datavidsteknologie ... [+]

Oversigt

Denne BSc (Hons) datavidenskab giver dig en dybdegående opmærksomhed og påskønnelse af de underliggende computere og matematiske principper, der driver datavidsteknologier. Det er en praktisk grad, der fokuserer på de matematiske og analytiske evner, der er nødvendige for at starte en karriere som dataforsker eller analytiker.

Efterspørgsel efter arbejdstagere med specialiserede datafærdigheder som dataforskere og dataingeniører er mere end tredoblet over fem år (231%) ifølge en arbejdsmarkedsanalyse, der blev bestilt til Dynamics of data science skills, en ny Royal Society-rapport, der blev offentliggjort i maj 2019. typer af færdigheder, som oftest kræves af britiske arbejdsgivere, inkluderer scripting-sprog, big data, SQL-databaser og maskinlæring.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
September 2020
Engelsk
Fuldtid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Excellence i vores kursus er forankret i Aquaculture Institute, det førende internationale center og den største af sin art i verden. Du får glæde af vores ekspertise ind ... [+]

Oversigt

I 2050 forudsiges verdens befolkning at være 9,7 mia., Og efterspørgslen efter fødevarer forventes at fordobles. Akvakultur er en løsning, som allerede giver over 50 procent af al fisk til konsum. Verdensomspændende er akvakultur den hurtigst voksende fødevareproduktionssektor og en af ​​Skotlands største eksportmarkeder. At holde vores vandmiljøer sunde, beskyttede og bæredygtige er afgørende for vores planet.

Akvakultur - eller akvatisk landbrug - er mere end blot 'akvakultur'. Det omfatter kulturen af ​​mange arter, herunder krokodiller og skildpadder. Vores kursus er det perfekte sted at starte din karriere inden for akvakultur, eller at arbejde med relaterede akvakulturbrug, farmaceutiske og bioteknologiske virksomheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vi har arbejdet med Forth Valley College og erhvervslivet for at udvikle et fuldt integreret gradskursus i Applied Biological Sciences. Vores kursus gør en forskel ved at ... [+]

Oversigt

Skotland er internationalt anerkendt for dets afgørende bidrag til narkotikaopdagelse og udvikling, medicinsk teknologi, stamceller, biofremstilling og bioinformatik.

Vi har arbejdet med Forth Valley College og erhvervslivet for at udvikle et fuldt integreret gradskursus i Applied Biological Sciences. Vores kursus gør en forskel ved at løse problemet med mangel på færdigheder i biovidenskab. Vi giver dig teknisk ekspertise og færdigheder i de vigtige praktiske og forskningsmæssige færdigheder efterspurgt af arbejdsgivere.

Din undersøgelse begynder med grundlæggende videnskab og laboratoriefærdigheder inden du fokuserer på de cellulære og molekylære aspekter af biologiske videnskaber.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vi har udviklet vores Applied Computing kursus med vores forretningspartnere i it-sektoren for at hjælpe med at løse deres mangler i færdigheder. Vores computeruddannede ... [+]

Oversigt

Vi har udviklet vores Applied Computing kursus med vores forretningspartnere i it-sektoren for at hjælpe med at løse deres mangler i færdigheder. Vores computeruddannede har en fremragende track record for at finde velbetalt job på grund af vores fokus på praktisk ekspertise.

Når du studerer, vil du gå videre fra fundamentet af computersystemer og softwareudvikling til avanceret viden om kunstig intelligens og computersikkerhed. Du vil lære alt, hvad du behøver for at blive en meget ansættelsesmæssig og eftertragtet it-professionel kandidat.

Vi leverer dette kursus i samarbejde med Forth Valley College for at kombinere viden på begge sider. Vores medarbejdere arbejder aktivt med forskning og arbejder med industrien for at hjælpe kurset med at udvikle sig efter ikt-sektorens behov både i Skotland og i hele verden.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Matematik handler om dyb skønhed, den spøgelseslignende spænding på 'ah ha' -momentet og at finde elegante løsninger. Det er forholdet i mønstre, systemer, store ... [+]

Oversigt

Matematik handler om dyb skønhed, den spøgelseslignende spænding på 'ah ha' -momentet og at finde elegante løsninger. Det er forholdet i mønstre, systemer, store data, teknologier og videnskab.

Matematisk træning udvikler specifikke færdigheder og bred analytisk ekspertise, som er værdsat på tværs af alle erhverv. Der er også en særlig efterspørgsel efter kandidater, som ikke kun har kvantitative færdigheder, men også ved at bruge dem.

Dette kursus leverer den eftertragtede kombination - gennem vores undervisningsstil og vores fokus på real-world applikationer af både matematiske og statistiske teknikker. For eksempel vil du bruge matematik computergrupper som en integreret del af din læringsproces, hvilket gør din undersøgelse så meget eksperimentel som teoretisk.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Dette kursus giver dig en dyb forståelse af de komplekse forhold mellem miljøer og deres indbyggere. Du lærer om politikker og ledelsesstrategier, der sigter mod at besky ... [+]

Oversigt

Vores verden ændrer sig. Menneskelig indblanding i naturlige miljøer vokser hurtigt sammen med voksende konkurrence om plads og ressourcer. Hvis du planlægger en karriere inden for Conservation Biology and Management, er University of Stirling det perfekte sted at udvikle din forståelse af den verden, vi lever i, og hjælpe med at beskytte planeten.

Dette kursus giver dig en dyb forståelse af de komplekse forhold mellem miljøer og deres indbyggere. Du lærer om politikker og ledelsesstrategier, der sigter mod at beskytte vores biodiversitet og de økosystemtjenester, som mennesker er afhængige af.

Stirling er et fantastisk sted at studere dette. Vi er tæt på forskellige landskaber og kan forbinde med flere miljø- og bevaringsorganisationer end andre steder i Storbritannien.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores kursus vil lære dig det fulde omfang af livet: fra bakterier til blåhvaler, fra enzymer til økosystemer. I de første to år vil vi vise dig det bredest mulige perspe ... [+]

Oversigt

Er du interesseret i udviklingen af ​​dyreadfærd, genetisk manipulation af afgrøder eller de skjulte verdener af molekylær og cellebiologi? Er du nysgerrig efter, hvordan planter og dyr vil reagere på klimaændringer?

Vores kursus vil lære dig det fulde omfang af livet: fra bakterier til blåhvaler, fra enzymer til økosystemer. I de første to år vil vi vise dig det bredest mulige perspektiv inden for biologi, inden du specialiserer sig efter dine interesser. Når du udvikler dine praktiske færdigheder, bliver du involveret i forskning, hvilket giver dig mulighed for at bidrage til biologiske opdagelser.

Udover feltarbejde omkring Skotland kan du påbegynde et inspirerende 10-dages kursus på Cévennes National Park i Frankrig, en UNESCO-reserve med stor biodiversitet og vilde bjergskønhed. Du kan også studere i udlandet gennem vores veletablerede forbindelser med nordamerikanske, australske og europæiske universiteter.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Med vores Business Computing kursus vil du undersøge, hvordan kritiske computere er forretningsmæssige og lære, hvordan du kan oprette computerløsninger til at understøtt ... [+]

Oversigt

Med vores Business Computing kursus vil du undersøge, hvordan kritiske computere er forretningsmæssige og lære, hvordan du kan oprette computerløsninger til at understøtte en række forretningsbehov. Som en del af dine studier udvikler du en grundlæggende viden om design og opbygning af software systemer og vokse en bred faglig basis gennem en kombination af teori og praksis. De færdigheder, du vil lære, vil blive yderst værdsat af arbejdsgivere - uanset om det er softwarebranchen selv eller i en bredere og mere strategisk sammenhæng, der udvikler it-løsninger til enhver virksomhed.

Vi hjælper dig med at opbygge stærke forbindelser med industrien, og i løbet af år 3 har du mulighed for at deltage i en tre måneders sommerplacering eller et års placering. Du har også mulighed for at studere i udlandet gennem vores udvekslingsprogrammer.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Cellebiologi fokuserer på den grundlæggende enhed af livet, og tager dig på en udforskning af de cellulære og subcellulære verdener, der understøtter moderne biologi. Vor ... [+]

Oversigt

Cellebiologi fokuserer på den grundlæggende enhed af livet, og tager dig på en udforskning af de cellulære og subcellulære verdener, der understøtter moderne biologi. Cellebiologi er nøglen til at forstå, hvordan organismer udvikler sig, hvordan de reagerer på deres miljø og hvordan den syge tilstand adskiller sig fra den sunde tilstand.

Nylige fremskridt inden for cellebiologi gør det muligt for cellebiologer at:

forstå grundlaget for sygdomme hos mennesker, dyr og planterudvikle nye behandlinger og terapier til sygdommeudforske de processer, der er forbundet med aldringforbedre kvaliteten og mængden af ​​vigtige madafgrøderudvikle nye og bæredygtige brændstoffervurdere virkningerne af miljømæssige ændringer på biologiske systemer... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores moderne verden virker på grund af computerforskere. Det er en verden, hvor langt de fleste globale penge eksisterer kun på computere, og en computer kan fortælle et ... [+]

Oversigt

Vores moderne verden virker på grund af computerforskere. Det er en verden, hvor langt de fleste globale penge eksisterer kun på computere, og en computer kan fortælle et falsk smil fra en rigtig. I 2020 vil en anslået 31 milliarder enheder blive forbundet til internettet.

Ikke alene vil dette kursus give dig teorien, men du får masser af praktisk erfaring med design, opbygning og analyse af computersystemer. Du vil også udvikle en fast forståelse af, hvordan computere virker, såvel som effektiv computerprogrammering.

Vores kandidater er meget eftertragtede. Vi hjælper dig med at opbygge stærke links inden for branchen og give dig mulighed for at deltage i en tre måneders sommerplacering eller et års placering. Du får også mulighed for at opleve forskellige internationale undervisningsmetoder, hvis du vælger at studere i udlandet.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Hvad bestemmer et dyrs resistens mod sygdom? Hvorfor udviser mange kvindelige dyr 'mate valg'? Hvordan kan vi hjælpe dyrene med at klare sig i fjendtlige miljøer? ... [+]

Oversigt

Hvad bestemmer et dyrs resistens mod sygdom? Hvorfor udviser mange kvindelige dyr 'mate valg'? Hvordan kan vi hjælpe dyrene med at klare sig i fjendtlige miljøer? På dette kursus vil du studere det enorme udvalg af dyreliv på jorden og opdage svarene på disse og mange andre søge spørgsmål.

Vi undersøger relaterede aspekter af dyrebiologi, herunder dyreadfærd, økologi, evolution, cellebiologi og fysiologi samt anvendte aspekter af dyrebeskyttelse og ledelse.

Feltarbejde vil være en væsentlig del af din træning. Udover feltarbejde i Skotland løber vi to valgfrie feltture i år 4. Man finder sted i de franske Cévennes-bjerge, som er en UNESCO World Biosphere Reserve, og den anden i Gabons Lopé National Park i hjertet af det vestlige Congo Bassin.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores kursus om miljøgeografi søger at give mening om vores skiftende verden. Det er unikt i forbindelse med miljø- og samfundsvidenskab og i at udforske de presserende m ... [+]

Oversigt

Er du nysgerrig om forholdet mellem mennesker og miljøet? Hvordan mennesker og steder interagerer med landskab og natur?

Vores kursus om miljøgeografi søger at give mening om vores skiftende verden. Det er unikt i forbindelse med miljø- og samfundsvidenskab og i at udforske de presserende menneskelige miljøproblemer i det 21. århundrede.

Vi vil gøre dig til en miljøgeograf med ekspertviden og færdigheder til at undersøge, analysere og kommunikere, hvordan det ændrede miljø påvirker vores liv. Din evne til at visualisere geografiske problemer på forskellige rumlige skalaer, fra global til lokal, og at tilbyde løsninger på nogle af vores mest presserende miljøproblemer, sikrer, at du er yderst efterspurgt af en bred vifte af arbejdsgivere.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
University of Stirling

Undervisning Studerende Ledelse ved University of Stirling vil give dig et omfattende indblik i virksomhedernes interne aktiviteter og andre organisationer. Vores ekspert ... [+]

Oversigt

University of Stirling Management School er rangeret blandt de 25 bedste i Storbritannien for forskningsvirkning i forretning og ledelse - hvilket gør det til det perfekte sted at skærpe dine ledelsesmæssige færdigheder og få rig indsigt i dagens erhvervsliv.

Vores ekspertpersonale har en track record for at forberede kandidater til roller hos nogle af verdens mest kendte virksomheder, og alt, hvad vi gør, er designet til at udstyre dig med den praktiske viden, du har brug for til at blive en effektiv leder. Du vil lære at løse komplekse problemer gennem analytisk beslutningstagning, udforske organisatoriske strukturer og udvikle personlige færdigheder i kritisk tænkning, teamwork og ledelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 - 48 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Marine biologi er undersøgelsen af ​​specialiserede planter og dyr og hvordan de har tilpasset udfordringerne med at leve i et havmiljø. Det er også bekymret for den virk ... [+]

Oversigt

Er du fascineret af oceanerne og den rige mangfoldighed af organismer, der befinder sig i deres dybder?

Marine biologi er undersøgelsen af ​​specialiserede planter og dyr og hvordan de har tilpasset udfordringerne med at leve i et havmiljø. Det er også bekymret for den virkning menneskelige aktiviteter har på havets sundhed.

Vores kursus er virkelig tværfagligt. Den trækker på andre biologiske discipliner, herunder økologi og fysiske og miljømæssige videnskaber, for at forstå et habitat, der dækker omkring 71 procent af jordens overflade.

Vi lærer dig dynamikken i akvatiske systemer og deres organismers biologi. Du vil lære om videnskaben om dykker og andre undervands teknikker. Vores blanding af praktisk arbejde, feltarbejde og forskningsprojekter sikrer, at du er klar til din karriere, der arbejder med oceanerne.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Hvis du vil have en sund videnskab grad, der også tager dig til at undervise og styre udendørs aktiviteter, er denne unikke grad designet til dig. ... [+]

Oversigt

Hvis du vil have en sund videnskab grad, der også tager dig til at undervise og styre udendørs aktiviteter, er denne unikke grad designet til dig.

Vores kursus kombinerer det akademiske grundlag for vores miljøgeografi grad med praktisk undervisning om ledende og vejledende grupper udendørs og yder uddannelsesaktiviteter med geografisk og miljømæssig vægt. Vores feltkurser og praktisk undervisning vil give dig praktisk erfaring, og du vil forstå de centrale spørgsmål i geografi, landskabsudvikling, menneskelig indvirkning på miljøet, feltfærdigheder og miljøhistorie.

Vores førende mountainbike instruktører og udendørs specialister vil lære dig udendørs lederskab, bjergfærdigheder og miljøuddannelse. Derudover får du Mountain Leader Award, godkendt af Mountain Training Association. Dette er et fysisk krævende kursus, der kræver et vist niveau af sundhed, fitness og mobilitet.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Hvis du vil have en karriere, der tager fat på verdens mest presserende miljøudfordringer, er dette kurset for dig. ... [+]

Oversigt

Hvis du vil have en karriere, der tager fat på verdens mest presserende miljøudfordringer, er dette kurset for dig.

Dagens miljøforskere udfordres til at finde løsninger på nogle af verdens mest presserende problemer som klimaforandringer, forurening, tab af biodiversitet og bæredygtig levering af energi, mad og rent vand.

Stirling er et knudepunkt for bevarelses- og miljøorganisationer. Det er et fantastisk sted at studere miljøvidenskab. Vi var et af de første britiske universiteter, der introducerede en miljøvidenskabelig grad, og vores kursus er akkrediteret af Institut for Miljøvidenskab.

Du får videnskabelig grundlægning og relevante, beskæftigelsesmæssige og efterspurgte færdigheder. Specialistkompetencer moduler er inkluderet i hvert semester af vores kursus, og regelmæssige karriere sessioner er indlejret i kerneundervisning. Felt uddannelse er et grundlæggende element, der omfatter feltkurser i Skotland, Island og Spanien.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Hvis du vil have en sund videnskab grad, der også tager dig til at undervise og styre udendørs aktiviteter, er denne unikke grad designet til dig. ... [+]

Oversigt

Hvis du vil have en sund videnskab grad, der også tager dig til at undervise og styre udendørs aktiviteter, er denne unikke grad designet til dig.

University of Stirling er et fantastisk sted at studere miljøvidenskab, med vores historie om innovation inden for miljøforskning og -studier. Dette kursus blander de akademiske elementer i vores miljøvidenskab grad med praktisk træning i navigation og udendørs sikkerhed. Du lærer at designe, lede og levere udendørs programmer med miljømæssige og økologiske læringsresultater.

Du vil udforske de centrale spørgsmål i geografi, landskabsudvikling, menneskelig indvirkning på miljøet og miljøhistorien. Vores feltundervisning vil fascinere og inspirere dig, da den udnytter de forskellige naturlige og menneskelige landskaber nær Stirling, og omfatter besøg i det sydlige Spanien eller Island.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Er du fascineret af de kreative muligheder for teknologi og software? Elsker du at løse komplekse problemer som en del af et hold? Hvis ja, software engineering kan være ... [+]

Oversigt

Er du fascineret af de kreative muligheder for teknologi og software? Elsker du at løse komplekse problemer som en del af et hold? Hvis ja, software engineering kan være karrieren for dig. Du vil have stor efterspørgsel efter at udvikle de systemer, der er fundamentet og limmen i vores moderne verden, og som omdanner vores erfaringer inden for kommunikation, forretning, underholdning, spil og sundhedspleje.

Vores grad vil lære dig kreativitet, logisk analyse, problemløsning og hvordan teamwork bygger komplekse systemer. Du vil studere praksis og teknikker til real-world software design og tilhørende programmeringsteknologier og få praktisk erfaring med softwareudvikling.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Hvordan kan fysisk aktivitet påvirke vores sundhed og trivsel? Hvordan reagerer vores kropssystemer på akut motion og tilpasser sig træningen? Du kan være forskellen og f ... [+]

Oversigt

Hvordan kan fysisk aktivitet påvirke vores sundhed og trivsel? Hvordan reagerer vores kropssystemer på akut motion og tilpasser sig træningen? Du kan være forskellen og forvandle liv med vores grad i sport og motion videnskab.

Som Skotlands officielle University for Sporting Excellence lægger vi sport i centrum for alt, hvad vi gør - fra vores innovative forskning, der forbedrer nationens sundhed til at forberede atleter til succes på verdensplan. Derfor er vi 1. i Skotland til sportsforskning (REF2014), og i de 15 bedste i Storbritannien for Sportsvidenskab (The Times og Sunday Times Good University Guide 2019).

Vores førsteklasses undervisnings- og forskningsdrevne ekspertise udvikler først og fremmest dig som videnskabsmand, så du forstår biologi og genetik, der understøtter motion fysiologi, ernæring og sport og motion psykologi. Vores sports-, sundheds- og øvelseslaboratorier giver dig mulighed for at udvikle dine evner i et verdensklasse sportsmiljø, så du vil være godt rustet til de mange karrieremuligheder, der virker inden for sport og biovidenskab.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Dette kursus dækker de centrale begrebsmæssige emner i økologi i videste forstand, men giver også mulige muligheder for at lære overførbare færdigheder og analysere økolo ... [+]

Oversigt

Folk har en enorm indvirkning på deres miljø gennem ressourceanvendelse, nedbrydning af levesteder og klimaændringer. At forstå, hvordan vores handlinger påvirker den økologiske balance på tværs af planeten, har aldrig været vigtigere.

Vi giver dig en grundig introduktion til videnskaben om økologi. Du forstår hvordan dyr, planter, svampe og mikroorganismer interagerer med deres omgivelser, samt forholdet mellem mennesker og resten af ​​biosfæren.

Dette kursus dækker de centrale begrebsmæssige emner i økologi i videste forstand, men giver også mulige muligheder for at lære overførbare færdigheder og analysere økologiske relationer på tværs af alle typer organismer. Vi træner dig i de væsentlige felt- og laboratorieteknikker, herunder på vores inspirerende 10-dages feltur i Cévennes, Frankrig, et landskab med enestående naturskønhed og en stor biodiversitet anerkendt af UNESCO.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Matematisk træning udvikler specifikke færdigheder og bred analytisk ekspertise, som er værdsat på tværs af alle erhverv. Der er også en særlig efterspørgsel efter kandid ... [+]

Oversigt

Nyd du numre, som andre nyder musik, poesi eller kunst på? Kan du lide at bruge matematik til at forklare virkelige fænomener og løse problemer?

Matematisk træning udvikler specifikke færdigheder og bred analytisk ekspertise, som er værdsat på tværs af alle erhverv. Der er også en særlig efterspørgsel efter kandidater, som ikke kun har kvantitative færdigheder, men også ved at bruge dem.

Dette kursus leverer den eftertragtede kombination - gennem vores undervisningsstil og vores fokus på real-world applikationer af både matematiske og statistiske teknikker. For eksempel vil du bruge matematik computergrupper som en integreret del af din læringsproces, hvilket gør din undersøgelse så meget eksperimentel som teoretisk.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

University of Stirling

Hvis du planlægger en karriere inden for regnskab eller finanssektoren, er det at studere ved University of Stirling det perfekte udgangspunkt. Stirling er blandt Storbri ... [+]

Oversigt

Hvis du planlægger en karriere inden for regnskab eller finanssektoren, er det at studere ved University of Stirling det perfekte udgangspunkt. Stirling er blandt Storbritanniens top 15 steder for at studere Accountancy, med en 100% beskæftigelsesgrad, 5-stjernet undervisning og firemandsindustri akkreditering.

En regnskabsføringsgrad giver dig mulighed for at forberede, præsentere og fortolke finansielle oplysninger for en bred vifte af organisationer, og de færdigheder du lærer vil gøre det muligt for investorer, långivere, ledelse og andre at træffe nøglebeslutninger baseret på økonomiske fakta.

Den ideelle vej til en karriere inden for bogføring kombinerer en universitetsgrad med anerkendte faglige kvalifikationer. Vores regnskabsprogram er skabt med dette i tankerne, og en vellykket gennemførelse af kurset vil sikre, at mange faglige organer giver dig betydelige undtagelser fra deres eksamener.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Næsten alle beslutninger i vores hurtige sociale, kommercielle og teknologiske verden drejer sig om økonomiske faktorer. Hvad forårsager inflationen? Hvordan kan arbejdsl ... [+]

Oversigt

Næsten alle beslutninger i vores hurtige sociale, kommercielle og teknologiske verden drejer sig om økonomiske faktorer. Hvad forårsager inflationen? Hvordan kan arbejdsløsheden reduceres? Hvordan arbejder energi og miljømarkeder? Store spørgsmål som disse kræver store svar, og med en økonomie grad fra University of Stirling , vil du være perfekt placeret til at spille din rolle i at besvare dem.

Vores økonomi kursus er rangeret 3 i Skotland og top 15 i Storbritannien (The Times og Sunday Times Good University Guide 2018). Vores ekspert personale vil give dig et indblik i professionel praksis gennem deres banebrydende forskning og links til industrien. Du kan også kombinere dine studier med et af otte andre kurser og skærpe dit fokus på et specifikt område, der supplerer din voksende viden om økonomi.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Hvis du planlægger en karriere inden for regnskab eller finanssektoren, er det at studere ved University of Stirling det perfekte udgangspunkt. Stirling er blandt Storbri ... [+]

Oversigt

Hvis du planlægger en karriere inden for regnskab eller finanssektoren, er det at studere ved University of Stirling det perfekte udgangspunkt. Stirling er blandt Storbritanniens top 15 steder for at studere Accountancy and Finance (The Times og Sunday Times Good University Guide 2018), der prale af 5-stjernet undervisning og firemandsindustriakkreditering.

At studere regnskab og finans giver dig mulighed for at forberede, præsentere og fortolke finansielle oplysninger til en bred vifte af organisationer, og de færdigheder du lærer vil gøre det muligt for investorer, långivere, ledelse og andre at træffe nøglebeslutninger baseret på økonomiske fakta. Vores kombinerede regnskabs- og økonomikursus indeholder indhold specielt rettet mod adgang til bank- og investeringsindustrien.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
University of Stirling,
Stirling, Skotland, FK9 4LA GB