Læs den officielle beskrivelse

Studerende er kernen i alt, hvad vi gør ved University Centre Reaseheath .

Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet er et sted, hvor faglig ekspertise og studenttilfredshed går hånd i hånd for at give en unikt videregående uddannelse for vores studerende.

Vores portefølje af programmer er designet i samråd med industrien og sikrer, at vores grader leverer den faglige viden og praktiske færdigheder, som arbejdsgiverne har brug for og ønsker. Dette sikrer, at vores kandidater har stor succes på jobmarkedet, hvor mange går på arbejde for blue chip-virksomheder.

I de senere år har campus set mere end £ 50 millioner pund værd at investere i banebrydende undervisningsfaciliteter og studentressourcer, såsom on-site indkvartering med mere planlagt i de kommende år.

I vores seneste gennemgang af kvaliteten af ​​den videregående uddannelse i Reaseheath, kvalitetssikrede kvalitetssikringsagenturet for videregående uddannelse (QAA) kvaliteten og forbedringen af ​​læringsmuligheder for studerende. De fandt ingen områder til forbedring og identificerede mange gode praksis.

Reaseheath Experience er noget, mange af vores tidligere studerende fortæller os, var den mest behagelige tid i deres liv. Vi ønsker, at vores studerende skal lykkes i deres valgte karriere, og vi anerkender, at højteksperter lærer gennem erfaring såvel som gennem formel læring.

Hvorfor University Centre Reaseheath ?

Beliggende i landdistrikterne Cheshire, har vores campus topklasse, industristandard, undervisningsfaciliteter, men bevarer stadig sin venlige, støttende atmosfære - en kombination, der leverer både akademisk ekspertise og studenttilfredshed.

 • Vores uddannelser giver dig mulighed for at studere en række industri anerkendte sekundære kvalifikationer.
 • 87% af vores studerende siger, at personalet er begejstret for det, de underviser. Studieoplevelsesundersøgelse 2016
 • Få industrien indsigt gennem praktikophold, videnskabelig forskning og gennem field trips og studie ture i Storbritannien og i udlandet.
 • Sidste år opnåede 1 ud af 5 Reaseheath-studerende en grad med første klasse æresbevisning eller sondring.
 • "Reaseheaths videregående uddannelser er fremragende, og kvaliteten og forbedringen af ​​læringsmuligheder for studerende har overskredet Storbritanniens forventninger."
 • Quality Assurance Agency (QAA) for Higher Education Review 2014
 • Samlet elevtilfredshed på vores videregående uddannelser er på 83%. Studieoplevelsesundersøgelse 2016

Vores faciliteter

I de seneste år er der investeret £ 50 mio. På campusfaciliteter, herunder et ridecenter, førende fødevarecenter, sportsfaciliteter, en videnskabelig gartneri facilitet, enestående for Det Forenede Kongerige og et dyrecenter og zoo.

Der er planlagt yderligere 31 mio. £ investering i vores studentbolig, agri-teknologi center og sportsfaciliteter i de næste fire år.

Din læringserfaring

Reaseheath tilbyder et støttende læringsmiljø med fokus på faglig bestemmelse. Vores kurser sikrer, at kandidater forlade med den viden, færdigheder og kvalifikationer, som arbejdsgiverne søger.

Vi støtter vores elever med:

 • Lille gruppeundervisning med højt niveau af individuel støtte
 • Forelæsere med omfattende erhvervserfaring
 • Højt antal undervisnings timer med vejledere
 • Specialiserede faciliteter
 • Muligheder for studieture i udlandet
 • Stærke forbindelser med arbejdsgivere
 • Industriel relevante programmer, der tilbyder overførbare færdigheder
 • Yderligere kvalifikationer til yderligere at forbedre dine karrieremuligheder.

Supplerende kvalifikationer

Vores uddannelser giver dig mulighed for at studere en række sekundære kvalifikationer. Disse specifikke kvalifikationer er taget sammen med dit kursus og giver mulighed for at få industri anerkendte kvalifikationer.

Yderligere kvalifikationer er specifikke for hvert fagområde. Hvor det er muligt, tilstræber vi at levere disse som en del af dit studieprogram, men en subsidieret pris kan blive opkrævet for nogle.

Arbejdsgivere kræver ofte branchespecifikke kvalifikationer ud over en vis grad, så disse praktiske kvalifikationer kan forbedre karrieremuligheder og beskæftigelsesegnethed. De tilbyder branchespecifikke færdigheder og træning, som arbejdsgiverne søger og tilbyder kandidater en ledende stilling på et konkurrencedygtigt jobmarked.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

University Centre Reaseheath

Kurset indeholder specialmoduler og praktisk erfaring med en række indenlandske og ledsagende arter, der gør det muligt for eleverne at forstå adfærd og velfærd hos mange ... [+]

Bacheloruddannelsen i dyreadfærd og velfærd kan følges ved at gennemføre undersøgelser inden for efteruddannelse eller alternativt være ansat inden for branchen.

Kurset indeholder specialmoduler og praktisk erfaring med en række indenlandske og ledsagende arter, der gør det muligt for eleverne at forstå adfærd og velfærd hos mange forskellige dyr, både i fangenskab og i naturen. Studerende undervises på Reaseheath i løbet af år 1 ved hjælp af de zoologiske licenser på campus, med efterfølgende undersøgelse i år 2 og 3 udføres udelukkende ved University of Chester.

Arbejde på området vil udvide din viden om dyreadfærd, og der er mulighed for afhandling arbejde, som giver dig mulighed for at arbejde med forelæsende personale om relevante unikke forskningsprojekter.... [-]

Det Forenede Kongerige Nantwich
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Centre Reaseheath

Programmet indgår centrale veterinærvidenskab moduler såsom Mammalian Biokemi og Veterinær Mikrobiologi og Immunologi, som giver kandidater adgang til adgang til en bred ... [+]

Kurset fokuserer på videnskaben bag de seneste fremskridt inden for hesteindustrien.

Programmet indgår centrale veterinærvidenskab moduler såsom Mammalian Biokemi og Veterinær Mikrobiologi og Immunologi, som giver kandidater adgang til adgang til en bred vifte af paraveterinary postgraduate kurser og beskæftigelsesmuligheder. Modulerne indarbejder nøglefaglige færdigheder, som udvikles i løbet af uddannelsen og kulminerer i, at de studerende har mulighed for at engagere sig i samarbejdsprojekter med industripartnere.

Forbindelserne med "levende" forskningsprojekter og muligheder for at bruge nye forbedrede videnskabelige laboratoriefaciliteter skaber et levende og velouristent miljø for at gennemføre bachelorafhandlinger.... [-]

Det Forenede Kongerige Nantwich
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Centre Reaseheath

Dette program er udviklet med omfattende input fra branchen for at sikre, at kandidaterne får den nødvendige kombination af viden, færdigheder og erfaring for at kunne bi ... [+]

Dette kursus fokuserer på atletiske præstationer af hesten og rytteren, forbereder eleverne på en karriere inden for ryttere, coaching eller team performance management.

Dette program er udviklet med omfattende input fra branchen for at sikre, at kandidaterne får den nødvendige kombination af viden, færdigheder og erfaring for at kunne bidrage til succes og vækst i rytterpræstationsindustrien.

Kurset fokuserer på de underliggende faktorer, som påvirker ydeevnen, vedtager kvantitative metoder til vurdering af præstationer og evaluerer derefter en række teknikker til forbedring af ydeevnen og vurderer virkningen af ​​eksterne faktorer på succes.

College Gym

På Reaseheath College har vi et state-of-the-art gym med udstyr, der bruges i topkvalitetsfaciliteter i hele Storbritannien.... [-]

Det Forenede Kongerige Nantwich
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Centre Reaseheath

Kurset indeholder specialmoduler og praktisk erfaring, hvor eleverne vil få færdigheder og viden inden for områder som arteridentifikation, levende fangstteknikker, befol ... [+]

Bacheloruddannelsen i Wildlife Conservation and Ecology er rettet mod dem, der ønsker at udvikle en karriere inden for dyrelivsbeskyttelse og giver en unik kombination af akademisk studie med praktisk uddannelse og erfaring inden for bevarelse, økologi og dyreliv.

Kurset indeholder specialmoduler og praktisk erfaring, hvor eleverne vil få færdigheder og viden inden for områder som arteridentifikation, levende fangstteknikker, befolkningsstyring og strategier til effektivt at bevare arter og biodiversitet.

Arbejde på området vil udvide din viden om bevarelse, økologi og dyreliv, og der er mulighed for afhandling arbejde i det sidste år til at omfatte økologiske feltarbejde. Dette giver eleverne mulighed for at arbejde med foredragsholdere på relevante unikke forskningserfaringer.... [-]

Det Forenede Kongerige Nantwich
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Centre Reaseheath
Hjemmeside
Telefonnummer
(+44)1270 613284